Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Pecinjsh, 16.02.2019 klo 20.54.

 1. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Mikael Saha at eliteprospects.com

  Mikael Saha voisi olla hyvä hankinta, sentteriosasto kaipaa vahvistuksia Kokkolan ja Väänäsen seuraksi. Tuomas Huhtanen pelasi viimeksi käydessään hyvän loppukauden Kelpaisi uudelleen.
   
 2. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Onkohan Väyrynen tai Larinmaa jatkamassa Jokipojissa kun Varttinen tuli? Luulisi että Varttinen on tullut juuri 1 tai 2 kentän laituriksi.
   
 3. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Tuo Varttinen on ihan ylikylän jätkä Mestikseen.

  Liigassa tila ja aika eivät ihan riitä joka paikassa koon takia, mutta Mestiksessä varmasti Varttinen tulee olemaan noin pinna per peli äijä.

  Tosin en ole nähnyt häneltä kuin puolen tusinan verran liigapelejä, mutta hän erottui niissä selvästi kyvyillään.

  Kyseessä on ensi kaudella sellainen Jokipoikien Martin St. Louis.
   
  -Jonne- ja Hanson tykkäävät tästä.
 4. Laitetaas tännekin viestiä, että Hokissa viime kaudet pelannutta Erno Räisästä huhutaan Hokki-osiossa Jokipoikiin. Ihan hyvä haku 3-4. ketjuun, mikäli toteutuu. Olisin ihan mielelläni nähnyt Räisäsen Kajaanissa vielä ensi kaudella.
   
 5. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Lainaus:
  Millainen pelaaja on kyseessä?
   
 6. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Räisänen on luisteluvoimainen laitahyökkääjä, pystyy pelaamaan keskelläkin, mutta parempi laidassa. Suoraviivainen pelityyli. Fyysiikka kova, kehitettävää kiekollisessa pelissä. Laukaus keskiverto. Köyhän miehen Mika Koivisto, jos onnistuu murtautumaan Mestistasolle, pääsi Iisalmessa kokeilemaan viime kaudella mestisvauhtia.
   
 7. LoneWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kuulostaa hyvältä. Taistelevat "mikakoivistomaiset" puurtajat ovat aina tervetullut lisäys.

  Viime kauden kärkihyökkääjien (Väyrynen, Larinmaa, etc.) suunnitelmista onkin kyselty aikaisemmissa viesteissä. Uskoisin, että kaverit katsovat nyt jokaisen kortin tarkkaan Liigan ja ulkomaisten sarjojen puolelta. En siis sikäli olisi kovinkaan huolestunut vielä tässä vaiheessa vuotta näiden herrojen jatkon suhteen. Muutenkin Mestis-tasolle on riittänyt vapaana olevia kovia pelimiehiä vielä pitkälle syksyyn asti.

  Omia kasvatteja pohdiskellessa tuli mieleen jo myöskin aikaisemmin mainittu Mutanen, sekä Oula Uski. Sopimusta ei näyttäisi ensi kaudeksi olevan minnekään, mutta mahtuisiko Jokipoikien suunnitelmiin mukaan? Kokkolan ja Väänäsen jatkojen myötä TOP2- sentteripaikat näyttäisi olevan täytetty.
   
 8. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Uski ja Mutanen olisivat huippuhankintoja ja etenkin Mutanen toisi varmasti katsojia halliin Eikös muuten Jesse Jormanainen ollut Petrellin valmennuksen aikaan Jht:ssä suomi-sarjassa? Uski sopisi hyvin sen sentteri osastolle Väänäsen ja Kokkolan seuraksi. Puolustus on aika kapea. Taitaa olla Lehikoinen, Silvennoinen, Blomberg ja Kupiainen joilla on sopparit pakeista. Olkkonen ja Raitanen on vielä ilman sopimusta. Oma kasvatti Ville Räsänen olisi hyvä saada takaisin ärjypaitaan. Luultavasti Hifkistä Tobias Winberg hakee peliaikaa Jokipojista tulevalla kaudella.
   
 9. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Ihmettelen miksei vanhan rungon kanssa tehdä soppareita? Larinmaa, Olkkonen, Raitanen, Koivisto, Ahtonen, Tiala, Väyrynen, Leinonen... eikö kukaan heistä jatka?
   
 10. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Lainaus:
  Samaa olen ihmetellyt ja odotellut jos joku noista jatkaisi. Voi olla myös Petrellistä kiinni. Toisekseen haluaako Larinmaa, Väyrynen ja Olkkonen katella onko mahdollista päästä Liigaan?
   
 11. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Lassi Raitanen ja Erno Räisänen tuoreimmat sopimukset. Hyvä että Raitanen jatkaa Jokipojissa
   
 12. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Olkkonen siirtyi sitten Ketterään, joten sitä nimeä on turha enää pyöritellä. Voiko jopa sanoa että Ketterä ryösti Jokipojista ison kalan?
   
  OCE tykkää tästä.
 13. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Voi sanoa, tämä kyllä kirpaisee.
   
 14. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Auts, nyt kirpasee. Veitte meiltä erittäin hyvän kiekollisen puolustajan. Harmittaa nyt kyllä.
   
 15. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Lainaus:
  Odottelin kyllä että Olkkonen jatkaisi Jokipojissa. Mutta miksi Ketterään?
   
 16. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  No toivottavasti saadaan seuraava hyvä rightin pakki ja pian.
   
 17. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Kuka nyt ei hallitsevaan mestarijoukkueeseen haluaisi?
   
 18. Petromax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Luulisimpa että raha on ratkaisut. Olisi kyllä kelvannut tännekin.
   
 19. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Totta. Olkkoselle olisi ollut varmasti iso rooli jokipojissa ensi kaudella. Hyviä hankintoja on joukkue tehnyt esim Varttinen, Blomberg ja Kivinen. Raitasen jatko oli tärkeä myös.
   
 20. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Auts, nyt kirpaisi.

  Raha on tietenkin yksi asia, mestarilla on millä mällätä ja sitten vielä Ketterästä on polku Saipaan, se on syynä. Pääsee myös Liigaa pelaamaan ensi kaudella.
   
  OCE tykkää tästä.
 21. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Lisätään tuohon polkuun yksi haara Mikkeliin, hyvä polku sekin.
   
 22. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Jatkoajan uutisen mukaan Raitaselle oli tarjottu muualtakin sopimuksia mutta huippu uutinen että päätti jatkaa Jokipojissa
   
 23. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Lainaus:
  Eli Olkkonen ja Raitanen tiedetään nyt. Kyllä kelpaisivat edelleen mulle Larinmaa, Koivisto, Ahtonen, Tiala, Väyrynen ja Leinonen.

  Jotenkin veikkaisin, että noista mainituista Larinmaa jatkais, koska opinnot Joensuussa. Tai sitten luistimet naulaan ja keskittyy kouluunsa. Jatkaisko myös Koivisto, koska somessa kannustanut Jippoa, eli mahdollisesti ihan viihtyy paikkakunnalla?
   
 24. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Katsoin, että HIFK on tehnyt kovia soppareita ja sillä on nyt 11 pakkia ja 18 hyökkääjää. Sen verran kova rosteri, että ei voi kuvitellakaan, että sopimuspelaajista esim. Janne Hämäläinen mahtuisi HIFK:ssä pelaamaan. Eikä Winberg eikä Ulander. Eli kyllä sieltäkin suunnalta tod.näk. saadaan farmiukkoja Joensuuhun. Eri asia tuleeko vahvistuksia vai kiintiöpelipaikan ottavia.
   
 25. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Aika kapealtahan tämä Jokipoikien hyökkäyspää vielä vaikuttaa. Maalitykkejä joukkue vielä kaipaa. Larinmaa ja Väyrynen on pistemiehiä, joita joukkue kaipaa. Mikäli Larinmaalla on opiskelut kesken, niin luulisi jatkavan Jokipojissa.

  Myös joukkueeseen sopisi fyysisiä pelaajia. Mikäli Ilmari Pitkänen jatkaa HIFK:ssa, niin olisi tervetullut Jokipoikiin lainalle/koko kauden sopparilla. Tuomas Huhtanen ei jatka ainakaan huhujen perusteella Ässissä, joten olisi myös hyvä vahvistus ja on varmasti Ässien ajoilta tuttu pelaaja Petrellille.