Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Pecinjsh, 16.02.2019 klo 20.54.

 1. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jokipojat hankkiin uuden päävalmentajan kaudelle 2019-2020. Neuvottelut ovat jo menossa ja Jokipojat on luvannut ilmoittaa nimen lähiaikoina. Siis ennen kauden päättymistä. Nyt on aika aloittaa spekulaatiot.
   
 2. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Juhani Tamminen apupoika Hannu Jortikka
   
 3. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Oisko Kynä? Sehän luki jo pari kuukautta sitten lehdessä, ettei hän jatka Vaasassa.
   
 4. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Minun suosikki olisi Mikko Heiskanen.

  Tai Marko Tuomainen. Tuomainen Kuopiosta alkaa olla siinä iässä, että haluaisi varmaan jo päästä ykkösvalmentajaksi. Kuopiossa se ei ole mahdollista, koska Sami Kapanen. Tuomainen on ihan fiksu muutenkin, luin hänen yamk-opinnäytetyönsä koskien Mestis-sarjan kehittämistä. Osaisi kenties valmentamisen ohella tehdä myös jotain muuta kehittämistyötä Jokipojissa.
   
 5. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  En uskalla edes veikata, kun epäilen tulevan koutsin olevan joku tuntemattomampi nimi. Toinen vaihtoehto on joku junioripuolelta tuleva, tyyliin Mikko Fisk.

  Voishan se Kynä tietysti olla juu.
   
 6. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  EIköhän nämä junnupuolelta nostetut valmentajat ole jo aika lailla nähty. Parempi antaa heidän kehittää nuoria siellä missä kipeinten apua tarvitaan. Edustusjoukkueen valmentaminen on kuitenkin aivan eri maailma. Huomasihan tuon Variksestakin, kun ei aivan kaikkea potentiaalia ole joukkueesta saanu irti.
  Isojen miesten valmentamisessa kun pätee eri säännöt kun nuorten aikuisten.

  Tässä mielessä jo joku, jolla on kokemusta miesten sarjojen valmentamisesta, oli se sitten Suomi-sarja, Mestis tai Liiga, olisi hyvä vaihtoehto. Itse veikkaan tulevaksi valmentajaksi Kyllöstä.
   
 7. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Kyllä kun asiaa mutustelee, niin Kyllönen sopisi tähän kuvioon. Hän on melko monipuolisesti kerännyt kokemusta ja osaamista, viimeiset kaksi kautta Liiga-joukkueen valmennustiimissä ensin Tomek Valtosen ja sitten Pajuluoman kanssa yhteistyössä. Että kyllä varmasti kaikki tarvittava tieto-taito pitäisi olla. Lisäksi kun itsellään on takana melkoisen vakuuttava peliura myös, niin pelaajilta saa respktiä. Vuonna 2016 oli se edellinen retropeli, Kyllönen riensi kaukalossa kuin nuori varsa, pelitaidot ovat edelleen olemassa. Pystyy siis harjoituksissa näyttämään itse nuorille, että miten se maali tehdään.
   
 8. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kyllä! Itse Kynän vetämiä reenejä nähneenä voin sanoa, sille osastolle painotetaan. Kynä neuvoo vaikka mailasta pitäen miten se veto vedetään, mihin tähdätään, miten pelataan kulmassa, miten seisotaan maskissa, etc. Alkais Jokipojillekin syntymään maaleja. Kyllösen auktoriteetti takaa sen, että pelaajat pysyy roudussa ja kuuntelee häntä. Todennäköisesti hän toisi myös mukanaan pari katsojaa halliin.
   
 9. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Lainaus:
  Näin on. Ja vielä lisätään, että Kynällä on 100% Jokipo-sydän, joka takaa, että motivaatio on aina 100%.
   
 10. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Voisiko Jokipoikien valmentaja olla taas ”Tiki”?

  Nimittäin Tatjana ”Tiki” Tihonov. Hän on asettanut tavoitteekseen valmentaa miesten joukkuetta, mieluiten jonain päivänä Ässiä. Naisten lätkän hän on jo nähnyt ja tavoitteet miesten puolella. Ennen kuin voi haaveilla Liigasta, voisi minun mielestä aloittaa Mestiksestä ja vaikka Jokipojista? Osaa hyvää suomea, opiskelee Vierumäellä. Sukunimi on Tihonov, eli silloin tietää jotain lätkästä. Hänen hallussaan on on isoisänsä valmennusmuistiinpanot. On tällä hetkellä Tomek Valtosen valmennustiimissä Puolassa. Sanoo, että olisi jo änärissä tai KHL:ssa valmennushommissa, jos ei olisi nainen.

  Linkki vie Iltalehden juttuun.
   
 11. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Aikamoinen riski ja mahdollisuus samassa paketissa. Ei ehkä tämän hetken Jokipoikien tilanteen kannalta kaikista järkevin siirto olisi.

  Nyt olisi syytä alkaa pelata varman päälle, viisi seuraavaa vuotta näyttää takuulla suunnan mihin Joensuulainen kiekkoilu on menossa.
   
  Pecinjsh tykkää tästä.
 12. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ärjykatsomo.fi sivustolla joku kirjoitti toivovansa, ettei Hifk lähettäisi tänne omaa valmennusporukkaansa ensi kaudelle. Hyvä pointti, sillä sehän se olisikin entistä enemmän farmitouhuun menemistä.
  Jokipojat tarvitsee oman indentiteettinsä näköisen valmennuksen.
   
  Maalintekijä tykkää tästä.
 13. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  No se ois kyllä ihan horroria, josta sieltä tulisi valkku, joka tavoitteet olisi ihan muuta kuin Mestiksen voitto. Ainoa tavoite Jokipojilla tässä vaiheessa kehitystä on Mestiksen voitto. Ensi kaudella pitäisi jo olla niin vahva joukkue, että pusketaan ainakin finaaliin asti ja viimeistään -21 pitäisi voittaa koko paska. Vähempi ei kelpaa Joensuussa.

  Toivon, että se uusi valkku on Kynä. Se voisi olla ihan realististakin, sillä milloin 57-vuotias Kyllönen alkaa Jokipoikien valmentajaksi jos ei nyt? Paluu Vaasan kokemusten kanssa Joensuuhun ja päävalmentajaksi Jokipoikiin. Toivotaan.
   
  Nurmiovaara, Punamusta_peto & Maalintekijä tykkäävät tästä.
 14. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Pahin pelko tosiaan olisi, jos Joensuuhun tulee Hifk taustainen valmentaja. Joensuussa täytyy kehittää jatkossa enemmän omavaraista menestyvää kiekkokultturia tasokkailla vahvistuksilla höystettynä. Hifkin junnut eivät valitettavasti ole ratkaisu menestykseen. Oma juniorituotanto pystyy vähintään samaan. Hyviä ikäluokkia tulossa jatkossa Juniori-Jokipojissa.
   
  Punamusta_peto tykkää tästä.
 15. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Yhdyn joka sanaan, pakkohan tuota toimintaa on siihen suuntaan kehittää, oli liigan kehitys sitten mikä hyvänsä.
  Jos täällä Joensuussa ei aleta ottaa lusikkaa kauniiseen käteen, niin juna karkaa.
   
 16. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Komppaan. Nyt tarvitaan voimannäyttö muulle Suomelle, ettei Joensuussa luovuteta. Kariluotoa lainaten "Jos toivoa ei ole, niin sitten taistellaan toivottomasti." On aika näyttää, että täällä itärajalla kyetään voittamaan mestaruus.
   
 17. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Uusi päävalmentaja on Joni Petrell. Ei tullut Kynää.
   
 18. Mehti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Oisko vaan pitänyt koutsikin lainata HIFKistä, tai heidän junnuista...
   
 19. Linnankundi Jäsen

  Ei Petrell ole ollenkaan huono valinta. Ainakin on vaativa valmentaja eikä hyväksy velttoilua. Valmentanutkin on useita vuosia tosin suomisarjassa päävalmentajana. Porvoossa ainakin teki hyvää jälkeä. Ja sopinee hyvin teidän budjettiin.
   
 20. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Harmi, ettei Kynä tullut. Toivottavasti mies kuitenkin nähdään vielä lätkähommissa Joensuussa, vaikkapa Juniori-Jokipoikien tai edarin toimistolla. Ois varmaan hänenkin verkostoilleen ja osaamiselle käyttöä.

  Kyllähän nuo lausunnot vihjaavat, että palattaisiin askel takaisin vanhaan linjaan, että omia poikia suosittaisiin taas.

  Onhan Joensuussa monena kautena ollut sellaiset 6-10 omaa poikaa rosterissa ja menestystäkin on tullut. Se onkin joensuulainen menestysresepti: runko omista pojista ja siihen täsmävahvistukset päälle. Niillä tuodaan mehukatti kotiin.
   
  Maalintekijä tykkää tästä.
 21. Maalintekijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  - Jokaisen pelaajan tulee ansaita oma pelipaikkansa. Jos minun joukkueessani seuran oma juniori ja jokin muu pelaaja ovat samalla viivalla niin kyllä siinä vaiheessa seuran oma nuori menee edelle. Jokainen pelaaja, joka kentällä viilettää on paikkansa ansainnut omalla työllään, Petrell lupaa.

  Jos tämä valmentaja Petrellin ideologia pitää paikkansa, niin ollaan menossa valovuosi eteenpäin Variksen puuhastelusta.

  Tervetuloa Joensuuhun !
   
  Nurmiovaara tykkää tästä.
 22. miraculeux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Toiskohan Joni serkkupoikansa Lennartin sitten meille jäähdyttelemään muutaman vuoden sisään...
   
  Pecinjsh tykkää tästä.
 23. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Tatu Kokkolan veli on Iiro Pakarinen. Kokkola voisi tuoda veljensä jäähdyttelemään Jokipoikiin.
   
 24. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ei tullut Kynää ei, mutta ihan mielenkiinnolla odottelen Petrellin näyttöjä. Pienen mietiskelyn ja tutkiskelun jälkeen vaikuttaa ihan kelpo valmentajalta. Odotukset omien junnujen peluuttamista kohtaan ovat kyllä korkealla ensi kaudelle, parempi olla niitä hajottamatta.
   
  Maalintekijä tykkää tästä.
 25. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Karjalainen heti soitti Petrellille. Muurin takana ja aamulla paperissa hyvä artikkeli. Ihan hyvä kuva muodostuu Petrellistä sen jutun perusteella.
   
  Maalintekijä tykkää tästä.