Petromax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Mikäs juttu? Onko Miro isollakin summalla mukana?

Oman korteni kannoin kekoon. Paljon vaan tätä asiaa liikkeelle ja saadaan jatkossakin seurata hyvää Mestis-kiekkoa
Kyllä kolme kultaista kiekkoa! Siitä esimerkkiä muillekkin täältä lähteneille ammattilaisille. Heitän myös haasteen Juniori Jokipoikien hallituksen jäsenille: Kultakiekolla mukaan!
 

TeMee_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New Jersey Devils
Ärjykiekon lisäksi löytyi myös muitakin tuotteita esim huppareita, t-paitoja, reppu jne. Että nyt voisi isommankin avun antaa Jokipojille :)
 

TeMee_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New Jersey Devils
Hienosti on lähtenyt ärjykiekkojen myynti ja esim kiekkoilijat Jarno Koskiranta ja Aleksi Elorinne ostivat kultakiekot ja Jani Hakanpää 3 kultakiekkoa. Susirajan punamustat ry 6 kultakiekkoa joten iso hatunnosto kaikille ostaneille. Kaikki mestisjoukkueet sai lisenssit joten joukkueiden rakennus varmaankin alkaa toivottavasti pian. Toivon mukaan moni menneen kauden pelaajista jatkaa esim Sami Mutanen, Saku Kivinen, Tatu Kokkola, Esa Lehikoinen, Ville Räsänen, Miro Väänänen, Lassi Raitanen... toivottavasti maalivahti osastolle tekisi paluun joku oma entinen kasvatti. Kasperi Lehikoinen tai Arttu Ruotsalainen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy