Pecinjsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Latvia
Jokipojat taisi jo sanoa, että joukkue on tässä ja enää ei hankita ukkoja.

Mutta sitä seuralle kaudelle sitten olisi hyvä, jos kotiutettaisiin Pennasta ja Mutasta ja oisko Santeri Koponen myös hyvä?
 
Suosikkijoukkue
JoKP
Kyllä se vaan näyttää erikoiselta tuo joukkue "paperilla", on niin paljon uusia nimiä. Jos puoletkin noista uusista nuorista lyö itsensä läpi niin pitäisi olla mahdollisuus päästä pitkälle. Tietysti olennaista myös hitsautuminen joukkueeksi.
 
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Pennasen Toivo kiekkoilee tulevalla kaudella Hokissa. Seuran tiedotteen mukaan odotukset uudesta puolustajasta ovat kovat. Eikä siinä mitään, sillä kyseessä on hyvä pelimies ja tuo varmasti iloa kajaanilaisille.
 

Peluuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Ketkä tulevat HIFK:sta? Vai tuleeko ketään?
Tietenkin tulee. Eihän täänkaltaisessa yhteistyössä( ei heitto- vaan pysyvät lainat lähtökohtaisesti)HIFK voi tai sen kannata heinäkuussä nimetä miehiä Jokipoikiin.. eihän he voi sitä vielä tietää, vaikka joku mutu lienee..Nuoret kaverit kuitenkin kehittyvät arvaamattomasti..
 
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Sieltähän pitäs tulla siis yhdestä kahteen pelaajaan ja luulen, että nämä jutut ovat jo selvillä, mutta tiedotus asiasta tulee syystä tai toisesta myöhemmin. Liigaseurathan treenaa kesälläkin porukassa ja eiköhän pelaajaliikenteeseen liittyvät asiat ole selvillä, kun seurojen, kuten esim. HIFK:n pelaajat jäävät omatoimijaksolle. Saa sitten nähdä tuleeko kauden aikana miten näitä lyhyempiä lainoja, kuten viime kaudella?
 
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Koivisto meni Ruotsin kolmanneksi korkeimmalle tasolle.
Ruotsin alasarjoihin on nyt imua täältäpäin. Ensi kaudella siellä nähdään 2. divisioonassa pelaamassa ainakin Rouhiainen, Wälkky ja Laasonen. Tuo on yllätys, että Flinck meni Nokialle pelaamaan Suomi-sarjaa. Toki ikää alkaa jo olla, mutta teki vielä viime kaudellakin ihan hyvin pisteitä Liigassa. En uskonutkaan, että tulee Mestikseen, sillä odotin hänen jatkavan vielä Liigassa tai sitten menevän Saksaan.
 

Pecinjsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Latvia
Jokipoikien maalivahtien taso on kyllä minulle arvoitus. Molemmat katsomattomia kortteja Mestis-tasolla. Voi toki olla, että kaverit kirittää toisiaan niin paljon, että jommasta kummasta kehittyy sitten ihan luotettava ykkösveska.

Ennen oli maalivahtien suhteen selvät sävelet. Pohtinen pelasi 20 vuotta ja Jässi 10 vuotta eikä tarvinnut mokkeja vaihdella joka kausi.
 
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Viime kaudella Jokipoikien junioreissa pelannut maalivahti Teemu Kettunen hakee sopimusta tryoutilla Ipk:sta.
Kettusella ei ole tryout-jaksoa vaan hänellä on IPK-edustuksen tekemä juniorisopimus alkavasta kaudesta. Kettunen treenaa edustuksen mukana, mutta pelaa lähtökohtaisesti IPK:n A-nuorten joukkueessa. Jokipoikien A-nuorista tutut veskarit Riku Lindroos ja Antti Makkonen pelaavat ensi kaudella Suomi-sarjassa. Lindroos Kiekko-Espoossa ja Makkonen D-Kiekossa.
 
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Karjalaisessa on juttua Jokipojista. Siinä kerrotaan muun muassa, että Tatu Pulkkinen tulee Koplasta Jokipoikien testattavaksi. Maalivahdeista Kotkaniemi on lähtökohtaisesti ykkösveskari ja Salama kakkonen. Joukkueella on nyt testipäivät menossa ja jäätreenit alkaa todenteolla ensi viikolla.
 

Pecinjsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Latvia
On hyvä juttu, löytyy siis diginä tai huomisesta paperilehdestä. Ne joilla ei ole tilausta, kannattaa käydä kirjastossa lukemassa. Petrell nimittäin avaa hieman ajatusmaailmaansa millä perustein hän on valinnut pelaajia ja omasta mielestään on saanut juuri ne jotka on halunnutkin.

Mitä tulee Pulkkiseen, niin Google osaa kertoa, että ovat Tatu Kokkolan kanssa junnuajan seurakavereita Suonenjoelta. Saattaa siis olla niin, että Kokkola on ollut puhemiehenä tuossa tryoutissa :)
 
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Entä mihin menee Janne Väyrynen?
En yllättyisi, jos Värynen pelaisi ulkomailla ja kenties Mutanenkin? Koplan veskari Marcus Nylader menee ainakin Ruotsin 3. divariin. Tuo oli aika yllättävää, että Petrell tavallaan jo nimesi ykkösveskarin vaikka eivät ole vielä edes nykykuntoaan päässeet näyttämään. Toivottavasti veskareilla on kuitenkin aito kilpailutilanne, niin se on hyvä kaikkien kannalta! Mielenkiintoista nähdä miten joukkueen kausi lähtee käyntiin. Paljon on kuitenkin uusia "tuntemattomia" pelaajia ja valmentajat myös, mikä onkin kyllä varmasti piristävä juttu koko joukkueen arkeen.
 

Pecinjsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Latvia
Hupi Huhtanen alkoi seurata Jokipoikia Instassa...voiko tarkoittaa jotain? Ehkä ei.

Mutta minusta yksi kokenut voimahyökkääjä tekisi terää, kuten Mutanen tai Hupi. Jos kaukalossa on kuumat paikat, niin kummasti tuollaisen vanhemman hyökkääjäjyrän seestynyt presenssi rauhoittaa tilannetta :)
 
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Mitä olen ehtinyt nähdä Jokipoikien treenejä, niin kaukalossa on todella hyvä meininki! Pelaajia on vielä vaikea tunnistaa harkkavehkeissä, kun on niin paljon uutta äijää. Uudet valmentajat ja pelaajat tuovat varmasti lisävirtaa koko porukkaan.
 
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Pitkäsen Samu on tehnyt jatkosopimuksen Koplan kanssa. Maalivahti Janne Louhelainen jatkaa myös ja uutena mukaan tulee Jokipoikien A-nuorista hyökkääjä Kenta Mustonen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy