Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Pecinjsh, 16.02.2019 klo 20.54.

 1. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jokipojat taisi jo sanoa, että joukkue on tässä ja enää ei hankita ukkoja.

  Mutta sitä seuralle kaudelle sitten olisi hyvä, jos kotiutettaisiin Pennasta ja Mutasta ja oisko Santeri Koponen myös hyvä?
   
 2. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Kyllä se vaan näyttää erikoiselta tuo joukkue "paperilla", on niin paljon uusia nimiä. Jos puoletkin noista uusista nuorista lyö itsensä läpi niin pitäisi olla mahdollisuus päästä pitkälle. Tietysti olennaista myös hitsautuminen joukkueeksi.
   
 3. Väärävaihto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Pennasen Toivo kiekkoilee tulevalla kaudella Hokissa. Seuran tiedotteen mukaan odotukset uudesta puolustajasta ovat kovat. Eikä siinä mitään, sillä kyseessä on hyvä pelimies ja tuo varmasti iloa kajaanilaisille.
   
 4. Väärävaihto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Eetu Rissanen ei jatka Jokipojissa, mutta uusi osoite löytyy läheltä Karjalan Koplasta.
   
 5. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Ketkä tulevat HIFK:sta? Vai tuleeko ketään?
   
 6. Peluuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat-
  Lainaus:
  Tietenkin tulee. Eihän täänkaltaisessa yhteistyössä( ei heitto- vaan pysyvät lainat lähtökohtaisesti)HIFK voi tai sen kannata heinäkuussä nimetä miehiä Jokipoikiin.. eihän he voi sitä vielä tietää, vaikka joku mutu lienee..Nuoret kaverit kuitenkin kehittyvät arvaamattomasti..
   
 7. Väärävaihto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Sieltähän pitäs tulla siis yhdestä kahteen pelaajaan ja luulen, että nämä jutut ovat jo selvillä, mutta tiedotus asiasta tulee syystä tai toisesta myöhemmin. Liigaseurathan treenaa kesälläkin porukassa ja eiköhän pelaajaliikenteeseen liittyvät asiat ole selvillä, kun seurojen, kuten esim. HIFK:n pelaajat jäävät omatoimijaksolle. Saa sitten nähdä tuleeko kauden aikana miten näitä lyhyempiä lainoja, kuten viime kaudella?
   
 8. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Flinck meni sitten Nokian Pyryyn. Aikasemmin mainitsin että olisi hyvä hankinta ärjynuttuun.
   
 9. Alikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Boston
  Koivisto meni Ruotsin kolmanneksi korkeimmalle tasolle.
   
 10. Väärävaihto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Ruotsin alasarjoihin on nyt imua täältäpäin. Ensi kaudella siellä nähdään 2. divisioonassa pelaamassa ainakin Rouhiainen, Wälkky ja Laasonen. Tuo on yllätys, että Flinck meni Nokialle pelaamaan Suomi-sarjaa. Toki ikää alkaa jo olla, mutta teki vielä viime kaudellakin ihan hyvin pisteitä Liigassa. En uskonutkaan, että tulee Mestikseen, sillä odotin hänen jatkavan vielä Liigassa tai sitten menevän Saksaan.
   
 11. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Viime kaudella Jokipoikien junioreissa pelannut maalivahti Teemu Kettunen hakee sopimusta try-outilla IPK:sta.
   
 12. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jokipoikien maalivahtien taso on kyllä minulle arvoitus. Molemmat katsomattomia kortteja Mestis-tasolla. Voi toki olla, että kaverit kirittää toisiaan niin paljon, että jommasta kummasta kehittyy sitten ihan luotettava ykkösveska.

  Ennen oli maalivahtien suhteen selvät sävelet. Pohtinen pelasi 20 vuotta ja Jässi 10 vuotta eikä tarvinnut mokkeja vaihdella joka kausi.
   
 13. Väärävaihto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Kettusella ei ole tryout-jaksoa vaan hänellä on IPK-edustuksen tekemä juniorisopimus alkavasta kaudesta. Kettunen treenaa edustuksen mukana, mutta pelaa lähtökohtaisesti IPK:n A-nuorten joukkueessa. Jokipoikien A-nuorista tutut veskarit Riku Lindroos ja Antti Makkonen pelaavat ensi kaudella Suomi-sarjassa. Lindroos Kiekko-Espoossa ja Makkonen D-Kiekossa.
   
 14. Väärävaihto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Karjalaisessa on juttua Jokipojista. Siinä kerrotaan muun muassa, että Tatu Pulkkinen tulee Koplasta Jokipoikien testattavaksi. Maalivahdeista Kotkaniemi on lähtökohtaisesti ykkösveskari ja Salama kakkonen. Joukkueella on nyt testipäivät menossa ja jäätreenit alkaa todenteolla ensi viikolla.
   
 15. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  On hyvä juttu, löytyy siis diginä tai huomisesta paperilehdestä. Ne joilla ei ole tilausta, kannattaa käydä kirjastossa lukemassa. Petrell nimittäin avaa hieman ajatusmaailmaansa millä perustein hän on valinnut pelaajia ja omasta mielestään on saanut juuri ne jotka on halunnutkin.

  Mitä tulee Pulkkiseen, niin Google osaa kertoa, että ovat Tatu Kokkolan kanssa junnuajan seurakavereita Suonenjoelta. Saattaa siis olla niin, että Kokkola on ollut puhemiehenä tuossa tryoutissa :)
   
 16. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Sami Mutasella ei vieläkään seuraa ja joten pieni mahollisuus vielä saada hänet ärjynuttuun
   
 17. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Entä mihin menee Janne Väyrynen?
   
 18. Väärävaihto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  En yllättyisi, jos Värynen pelaisi ulkomailla ja kenties Mutanenkin? Koplan veskari Marcus Nylader menee ainakin Ruotsin 3. divariin. Tuo oli aika yllättävää, että Petrell tavallaan jo nimesi ykkösveskarin vaikka eivät ole vielä edes nykykuntoaan päässeet näyttämään. Toivottavasti veskareilla on kuitenkin aito kilpailutilanne, niin se on hyvä kaikkien kannalta! Mielenkiintoista nähdä miten joukkueen kausi lähtee käyntiin. Paljon on kuitenkin uusia "tuntemattomia" pelaajia ja valmentajat myös, mikä onkin kyllä varmasti piristävä juttu koko joukkueen arkeen.
   
 19. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Hupi Huhtanen alkoi seurata Jokipoikia Instassa...voiko tarkoittaa jotain? Ehkä ei.

  Mutta minusta yksi kokenut voimahyökkääjä tekisi terää, kuten Mutanen tai Hupi. Jos kaukalossa on kuumat paikat, niin kummasti tuollaisen vanhemman hyökkääjäjyrän seestynyt presenssi rauhoittaa tilannetta :)
   
  Badgers tykkää tästä.
 20. Väärävaihto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Ketterässä viime kaudet kiekkoillut joensuulaishyökkääjä Toni Jalovaara liittyy Koplan vahvuuteen.
   
 21. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  No nyt sai Kopla hyvän pelimiehen! Perhana.
   
 22. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Lainaus:
  Hiton kova vahvistus, mutta olisiko se niin, että Jalovaara käy oikeissa töissä ja opiskeleekin vielä (?), joten kenties aika ei enää riitä panostaa Mestikseen ?
   
 23. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jokipoikien yhteystiedoissa lukee, että mediavastaava on Mikko Mannonen.

  Lienee sama kaveri kuin Kiekko-Vantaassa?
   
 24. Väärävaihto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Mitä olen ehtinyt nähdä Jokipoikien treenejä, niin kaukalossa on todella hyvä meininki! Pelaajia on vielä vaikea tunnistaa harkkavehkeissä, kun on niin paljon uutta äijää. Uudet valmentajat ja pelaajat tuovat varmasti lisävirtaa koko porukkaan.
   
  Hanson tykkää tästä.
 25. Väärävaihto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Pitkäsen Samu on tehnyt jatkosopimuksen Koplan kanssa. Maalivahti Janne Louhelainen jatkaa myös ja uutena mukaan tulee Jokipoikien A-nuorista hyökkääjä Kenta Mustonen.