-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Jokipojilla pyyhkii hyvin.

Sarjataulukossa ollaan jo top-4 joukossa. Sarjanousijana, useampi runkopelaaja saikulla, joensuulaisella joukkueella ja minibudjetilla tämä on ollut unelma alku. Vieraspeleissä ei vielä tappioita. Kokematon puolustus herätti kysymyksiä, mutta viime peleissä paketti mennyt vaan tiiviimmäksi.

Jokipoikien maalivahti Samuel Jukuri on löytö. Tänäänkin ihan loistava. Todella rauhallinen torjuja ja tulee olemaan mukana U-20 maajoukkueen maalivahtitaistossa. Kaksi tasaista maalivahtia antaa mielenrauhaa.

Tästä on oikein makoisa jatkaa.
 

Lätkä

Jäsen
Jokipojilla pyyhkii hyvin.
Tämä nyt on ollut suotavaa, vai pitäisikö sanoa...pikemminkin toivottavaa.

Joensuussa on potentiaalia, vaikka mihin. Junioritoiminta parempaa, kuin monella Liiga-seuralla(esim. Jukurit) ja puitteet aivan loistavat. Jokipojat ovat muutamien muiden Mestis-seurojen ohessa suurimpia kärsijöitä suljetusta Liigasta. Mikäli talouden hoitaminen saataisiin seurassa uomiinsa, niin ajan kanssa sarjanousu ei olisi mitenkään epärealistista. Vaan ei! Muutaman liigajullikan vuoksi potentiaaliset Mestis-seurat joutuvat järjettömien päätösten seurauksena pelaamaan "kaljasarjaa", ilman sen kummoisempia tavoitteita. Tämä on suoranainen RIKOS tavoitteellisia Mestis-seuroja kohtaan.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Pitkänen Ilmari palaa Bluesiin tuppea imemään.

Näinköhän Sami Blomqvist liittyy porukkaan? Joku herran on joensuussa nähnyt, joten tiedä häntä. Minun puolesta tervetuloa, jos sponsorit maksaa liksan tai pelaa amatöörin korvauksilla.

Toisaalta ei tarve kellekään ulkopuoliselle väkipakolla vaikka halua olisi joukkueeseen. Yleisömäärät pyörii juuri budjetoidun yllä, joten mielenkiinto ei nyky mestistä kohtaan hääviä ole. Mitään taloudellisia panostuksia ei tarvitse, eikä kannatakaan nyt tehdä.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Mites kova paikka Puden siirtyminen ulkomaille siellä Joensuussa on? Ainakin näin ulkopuolisen silmin vaikuttaa suht kovalta menetykseltä. Pitkänen-Puustinen kaksikko pois niin joukkue on valitettavasti heti pykälän heikompi.

Muuten hieno juttu miehen kannalta.
 
Viimeksi muokattu:
When you go out at night, try not to get too drunk. Because ugly women, they play on you, they take you home for fun.

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Mites kova paikka Puden siirtyminen ulkomaille siellä Joensuussa on? Ainakin näin ulkopuolisen silmin vaikuttaa suht kovalta menetykseltä.
Tässä kohtaa katastrofi. Joukkue on ihan riekaleina, jota TuTo kivasti avitti lisää.

Poissaolot ja poistuneet:

Matti Koistinen
Oula Uski
Ville Silvast
Juuso Kaijomaa
Jesse Paukku
Joel Olkkonen
Jere Niemelä
Ville Halonen (ehkä pelaa kauden ensimmäisen pelinsä Jukureita vastaan)

Ilmari Pitkänen
Heikki Puustinen

Tuon listan ja historian perusteella mikkelistä tuliaiseksi murskatappio. Kaikki muu on yllätys. Saapahan junnut ja reservit näyttöpaikkaa.
 

miraculeux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuu
Jos Halonen on messissä niin ihan mukavasti miun mielestä ketjut saa kasaan. Rosterissa on leveyttä. Tänään katkee 16 ottelun tappioputki.

Rissanen - Pitkänen - Väyrynen
Jormanainen - Ossi Pellinen - Nissinen
Holttinen - Hämäläinen - Halonen(Huhta)
Puruskainen - Sierman - Larinmaa

Lehikoinen - Arousva
Akkanen - Muranen
Laamanen - Mäntylä

Jukuri
Edelmann
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Viimeksi katkesi 16 pelin tappioputki Jukureita vastaan ja nyt otettiin voitto Kajaanista ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2010. Joukkueen sairaslista on pitkä, mutta niin vaan uusia vastuunkantajia ilmestyy ovista ja ikkunoista. Hokkia vastaan oli Joonas Larinmaan vuoro aukaista mestiksessä maalitinsä ja jatkoi sitä vielä toisella.

Voittoputki on nyt kuudenottelun pituinen. Joukkueesta kertoo jotain se, että näistä 5 edellistä on voitettu jatkoilla.
 

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Voittojen tielle on kiva palata yhden tilastotappion jälkeen.

Loukkaantumiset huomioon ottaen (kymmenen runkopelaajaa pois rosterista), on Rovaniemen lopputulos erinomainen. Vahvasti junnupitoisella joukkueella (yli ketjullinen omia A-junnuja mukana)voitto reilusti yli poronkuseman päässä Joensuusta sijaitsevasta Rovaniemestä on kolmen pisteen arvoinen suoritus.

Kotimatka on pitkä, mutta voittohan sen tunnetusti puolittaa. Jokipojat on kauden lopussa vähintään se kuuluisa "mustahevonen" ja olisihan se ainutlaatuista tapella mestaruudesta myös tulevana keväänä. Sarja ja sen sarjamuoto on niin erikoinen, että se joukkue kellä on oikeasti eniten halua vaikka näpäyttää päättäjiä pelaamalla päätyyn asti, saattaa myös tehdä sen. Katsotaan, sanoi lääkäri ja pie..... puhelimeen.
 
"Amat victoria curat"

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
En nyt lähtisi ihan noin lentoon vielä tuon kauden lopun kanssa. Joukkue on suorittanut yläkanttiin, mutta selvää on joka tapauksessa se, että tämä kausi tuskin menee ainakaan ihan päin helvettiä. Erityisen hyväähän tuossa on se, että tuo joukkue ei kyllä oikeasti voi olla kovin kallis, joten talouden puolesta ei nyt tarvinne keväällä sentään pelätä konkurssia.

Moni äijä noista on kyllä venynyt vastuunkantoon uskomattoman hienosti. Ilohan tuota on seurata, kun kuitenkin hyvin omavarainen joukkue kyseessä.
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Kahdesta vierasottelusta kuusi pistettä vahvasti vajaalla miehistöllä on kova suoritus. Sarjan ylivoimaisesti omavaraisin joukkue on hyvässä lennossa ja organisaatiossa ollaan varmaankin muutenkin tyytyväisiä toteutuneeseen yleisökeskiarvoon.

Urheilullinen ja taloudellinen tasapaino on nykyään Joensuulaisessa jääkiekossa tosiasia ja menneisyyden haamujen pois karistelu onnistuu vain tekemällä pienetkin asiat niin hyvin kuin mahdollista. Pitkästä aikaa voi itse kukin seurata sivusta menestyvää organisaatiota ja haaveissa on ainakin kirjoittaneella vieläkin isommat valot.

Huomenna on sitten vastassa sarjajohtaja Hokki ja lauantai-illan kunniaksi voi hyvinkin mennä pari tonnia yleisömäärässä rikki. Kolmas ottelu neljän päivän sisään on helvetin rankka rypistys ja sarjaohjelman laatija voisikin mennä peilin eteen ihan ite. Maajoukkuetauko on erikoinen syy otteluruuhkaan, sillä yksikään pelaaja ei "mestiksessä" pelaa siellä.
 
"Amat victoria curat"

Mäntsälä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk, Tappara, sympatiat Jokipojat
Jokipoikien puolustajalle Santeri Arousvalle ja hänen tyttöystävälleen syntyi tällä viikolla tyttövauva ! Paljon Onnea !!!!!
 

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Kymmenes vierasvoitto putkeen on jo sellainen saavutus, että ei mene enää sattumien piikiin. Hieno voiton kairaus huonosta toisesta erästä huolimatta.
Huomenna onkin sitten ainakin mentaalisesti paljon helpompi lähteä kotiotteluun ja isompaan kaukaloon ottamaan kotivoitto.
En näe mitään syytä sille, miksi Jokipojat ei voisi mennä kauden lopuksi ihan päätyyn asti. Sinne on kuitenkin matkaa, mutta tähän astinen matka ja etenkin se pelitapa vahvistaa luottamusta loppukauden menestyksestä.

Hieno joukkue, jolla on hyvät puitteet tehdä sitä varsinaista työtä, eli pelata jääkiekkoa.

Kymmenen vierasvoittoa putkeen on lienee Suomenennätys, kun ottaa huomioon kaksi ylintä sarjatasoa? Täysi tusina se vasta jotain olisi, kun "tietäjät" / veikkaajat etukäteisvastauksissaan alempaan keskikastiin ja tusinajoukkueen rooliin Jokipojat asettelivat. Tosin ainut joukkue jolla on pelaavassa kokoonpanossa yli tusina omaa kasvattia rosterissa ja lisää on tulossa koko ajan. Täyden kympin suoritus.

Ruotsista tuleva iso perintö, joka on kohdistettu Jokipoikien junioritoimintaan on tässä tukalassa ajassa enemmän kuin tervetullut. Harjoitus jäähalli olisi kuulema ko.rahoilla tarkoitus rakentaa ja sen jälkeen olosuhteet ovat infran puolelta paremmat kuin monella Liigajoukkueella. Sekä seuran, että kaupungin taholta odotetaan perinnön lopullista muotoa / summaa, mutta huomattava se joka tapauksessa on. Jokipojista voi vielä joku päivä tulla ihan menestyvä seura joka suhteessa, sillä sekä kaukalossa kuin taloudessa menee jo toista vuotta putkeen hyvin.
 
Viimeksi muokattu:
"Amat victoria curat"

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Ei voinukko ihailla lauantaina kun Jokipojat tuli jäälle ja tuntu et joka pelaajan kohdalla oli kasvattiseura Jokipojat. Peukku siittä. Onko tuo teidän rytmiryhmä aina tuon kokonen vai onko joskus enemmän väkeä?
 

Pecinjsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Latvia
Minä haaveilen, että taas saisi kokea sen tunnelman, kun yli 4000 kannustaa, Jokipojat tekee maalin ja katsomo räjähtää villiin juhlintaan. Viimeksi sellaisia pelejä oli keväällä 2010. Se on niin hienoa, että sen takia jaksaa nyt hieman hiljaisempina aikoina odottaa parempia aikoja yleisömääriin. Nyt Joensuussa tehdään asioita niin hyvin, että tämän tunnelman pääsee varmasti jonain vuonna kokemaan, jos ja kun Jokipojat pääsee taas Mestiksen finaaleihin.

Minä tykkään tuosta rumpuryhmästä muuten. Rummutus alkaa hitaasti hyökkäyksen alkaessa omasta päädystä ja sitten kiihtyy kun kiekosta painitaan hyökkäyspään kulmissa. Luo hyvin tunnelmaa.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Eli faniporukka rajoittuu tuohon rumpuryhmään ja pariin taputtajaan, mutta isompaa fani porukkaa ei ole huutamassa ja reissaamassa koskaan ollutkaan?

Nojoo nuo rummut on toki ääntä pitäviä, ja kyllä siellä taitaa pari henkilöä huutaakkin.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Ei voinukko ihailla lauantaina kun Jokipojat tuli jäälle ja tuntu et joka pelaajan kohdalla oli kasvattiseura Jokipojat. Peukku siittä. Onko tuo teidän rytmiryhmä aina tuon kokonen vai onko joskus enemmän väkeä?
Kiitos kohteliaisuudesta. Kyllähän tuosta omavaraisuudesta pitää olla iloinen.

Tuo rytmiryhmä on nykyjällään aika lailla tuota kokoluokkaa. Pienentynythän se on sitten takavuosien, joten hattua pitää nostaa niille uskollisille, jotka siellä edelleen ovat. Tuohon väkimäärän pienenemiseen tietysti vaikuttaa sarjajärjestelmähommat ja kiekon yleiset alamäet, mutta pitää toki myös muistaa, että seurakin teki konkurssin puolitoista vuotta sitten. Tekemistä huippuvuosiin on vielä, mutta latu on ilmeisen oikea.
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Käsittämätön vierasvoittojen putki on nyt yhtä vaille tusina, reilu tusina omaa kasvattia haluaa varmaan Vantaalta voiton. Onkohan näistä kenelläkään tilastotietoa, meinaan on tuo voittoputki varmaankin jonkun sorttinen Suomenennätys.

Uuudella puheenjohtajallahan oli varsin diplomaattinen kanta tulevaisuuden sarjajärjestelmiin. Veikkaan nykysysteemin menevän sille ainoaan oikeaan paikkaan, eli kaatopaikalle. Sen verran tehokkaasti se on laskenut Liigan tasoa, "mestiksestä" nyt puhumattakaan. Relevantti kysymys onkin: Miten pitkään on varaa suhmuroida nykysysteemillä, sillä seuraukset ovat kaikkien silmien edessä ja karulla tavalla.
 
"Amat victoria curat"

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Ruotsista tuleva iso perintö, joka on kohdistettu Jokipoikien junioritoimintaan on tässä tukalassa ajassa enemmän kuin tervetullut. Harjoitus jäähalli olisi kuulema ko.rahoilla tarkoitus rakentaa ja sen jälkeen olosuhteet ovat infran puolelta paremmat kuin monella Liigajoukkueella. Sekä seuran, että kaupungin taholta odotetaan perinnön lopullista muotoa / summaa, mutta huomattava se joka tapauksessa on.
Tämä case oli mennyt minulla ihan ohi. Aikamoinen joululahja kyllä.

Ruotsalaisrouva muisti suomalaisen aviomiehensä kotiseutua testamentissaan – lapsille ”huomattava” lahjoitus - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

Jäähalliin rakenteilla uusi ravintola katsomon puolelle ja seinät saamassa ärjyn väriä. Jani Leinonen (@jaleinonen) | Twitter
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Jokipojat ilmoittelee facebookissa, että tulossa uutisia tulevaisuuteen liittyen.

Lähetimme juuri äsken medialle kutsun tiedotustilaisuuteen, joka pidetään torstaina 17.12. klo 14.30.

Tuolloin kannattaa olla myös kotisohvilla hereillä, sillä julkaisemme erittäin miellyttäviä uutisia koskien Jokipoikien seuraavaa Mestis-kautta!
Olisiko tulossa kenties jotain jatkosopimuksia? Vai isompia uutisia?

Jäädään mielenkiinnolla odottamaan.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
11-0-0 94,52%

Meillä heiluu tolppien välissä lupaavin maalivahti sitten Alexander Salakin. Suomen top-5 maalivahtilupaus, joka ei kelvannut Jalosen mm-leirille.

Toivotaan ettei Samuel Jukuri karkaa liigaan heti ensimmäisen kauden jälkeen. Pyyhkii Mikael Edelmannilla lattiaa jo nyt!

Tänään taitaa tulla jo sopimuksia ensikauteen. Jokipoikien tekeminen on nyt sellaista, mitä sen olisi pitänyt olla jo vuosia sitten....Eniten mieltä lämmittää itsenäisenä toimiminen, jonka tulokset tullaan korjaamaan lähitulevaisuudessa.
 
Hyviä sopimuksia Jokipoikien kannalta huonoilla ehdoilla, jokaisessa sopimuksessa liiga- ja ulkomaan ehto. Jukurilla ainakin on ottajia, mikäli jatkaa tämän kauden loppuun samalla tasolla kuin tähän asti. Mutta eipähän ainakaan muut Mestisseurat vie näitä kavereita, itseasiassa Jokipojat on todennäköisesti Mestiksen vetovoimaisin seura ensi vuonna. Seuraava liigaseura.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy