Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2015–2016

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 31.03.2015 klo 20.42.

 1. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipojilla pyyhkii hyvin.

  Sarjataulukossa ollaan jo top-4 joukossa. Sarjanousijana, useampi runkopelaaja saikulla, joensuulaisella joukkueella ja minibudjetilla tämä on ollut unelma alku. Vieraspeleissä ei vielä tappioita. Kokematon puolustus herätti kysymyksiä, mutta viime peleissä paketti mennyt vaan tiiviimmäksi.

  Jokipoikien maalivahti Samuel Jukuri on löytö. Tänäänkin ihan loistava. Todella rauhallinen torjuja ja tulee olemaan mukana U-20 maajoukkueen maalivahtitaistossa. Kaksi tasaista maalivahtia antaa mielenrauhaa.

  Tästä on oikein makoisa jatkaa.
   
 2. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Tämä nyt on ollut suotavaa, vai pitäisikö sanoa...pikemminkin toivottavaa.

  Joensuussa on potentiaalia, vaikka mihin. Junioritoiminta parempaa, kuin monella Liiga-seuralla(esim. Jukurit) ja puitteet aivan loistavat. Jokipojat ovat muutamien muiden Mestis-seurojen ohessa suurimpia kärsijöitä suljetusta Liigasta. Mikäli talouden hoitaminen saataisiin seurassa uomiinsa, niin ajan kanssa sarjanousu ei olisi mitenkään epärealistista. Vaan ei! Muutaman liigajullikan vuoksi potentiaaliset Mestis-seurat joutuvat järjettömien päätösten seurauksena pelaamaan "kaljasarjaa", ilman sen kummoisempia tavoitteita. Tämä on suoranainen RIKOS tavoitteellisia Mestis-seuroja kohtaan.
   
 3. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Pitkänen Ilmari palaa Bluesiin tuppea imemään.

  Näinköhän Sami Blomqvist liittyy porukkaan? Joku herran on joensuussa nähnyt, joten tiedä häntä. Minun puolesta tervetuloa, jos sponsorit maksaa liksan tai pelaa amatöörin korvauksilla.

  Toisaalta ei tarve kellekään ulkopuoliselle väkipakolla vaikka halua olisi joukkueeseen. Yleisömäärät pyörii juuri budjetoidun yllä, joten mielenkiinto ei nyky mestistä kohtaan hääviä ole. Mitään taloudellisia panostuksia ei tarvitse, eikä kannatakaan nyt tehdä.
   
 4. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Mites kova paikka Puden siirtyminen ulkomaille siellä Joensuussa on? Ainakin näin ulkopuolisen silmin vaikuttaa suht kovalta menetykseltä. Pitkänen-Puustinen kaksikko pois niin joukkue on valitettavasti heti pykälän heikompi.

  Muuten hieno juttu miehen kannalta.
   
  Viimeksi muokattu: 14.10.2015 klo 16.07
 5. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Tässä kohtaa katastrofi. Joukkue on ihan riekaleina, jota TuTo kivasti avitti lisää.

  Poissaolot ja poistuneet:

  Matti Koistinen
  Oula Uski
  Ville Silvast
  Juuso Kaijomaa
  Jesse Paukku
  Joel Olkkonen
  Jere Niemelä
  Ville Halonen (ehkä pelaa kauden ensimmäisen pelinsä Jukureita vastaan)

  Ilmari Pitkänen
  Heikki Puustinen

  Tuon listan ja historian perusteella mikkelistä tuliaiseksi murskatappio. Kaikki muu on yllätys. Saapahan junnut ja reservit näyttöpaikkaa.
   
 6. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Mutta näillä ukoilla mennään. Ostoksille ei pidä mennä.
   
 7. miraculeux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jos Halonen on messissä niin ihan mukavasti miun mielestä ketjut saa kasaan. Rosterissa on leveyttä. Tänään katkee 16 ottelun tappioputki.

  Rissanen - Pitkänen - Väyrynen
  Jormanainen - Ossi Pellinen - Nissinen
  Holttinen - Hämäläinen - Halonen(Huhta)
  Puruskainen - Sierman - Larinmaa

  Lehikoinen - Arousva
  Akkanen - Muranen
  Laamanen - Mäntylä

  Jukuri
  Edelmann
   
 8. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Siellä Jokipoikien juniorit kävi nöyryyttämässä muovi-Jukureita.

  On ne kovia ja voittoputki jatkuu, vaikka ukkoa tippuu rattailta kovaa tahtia.

  JOKIPO!
   
 9. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Viimeksi katkesi 16 pelin tappioputki Jukureita vastaan ja nyt otettiin voitto Kajaanista ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2010. Joukkueen sairaslista on pitkä, mutta niin vaan uusia vastuunkantajia ilmestyy ovista ja ikkunoista. Hokkia vastaan oli Joonas Larinmaan vuoro aukaista mestiksessä maalitinsä ja jatkoi sitä vielä toisella.

  Voittoputki on nyt kuudenottelun pituinen. Joukkueesta kertoo jotain se, että näistä 5 edellistä on voitettu jatkoilla.
   
 10. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Voittojen tielle on kiva palata yhden tilastotappion jälkeen.

  Loukkaantumiset huomioon ottaen (kymmenen runkopelaajaa pois rosterista), on Rovaniemen lopputulos erinomainen. Vahvasti junnupitoisella joukkueella (yli ketjullinen omia A-junnuja mukana)voitto reilusti yli poronkuseman päässä Joensuusta sijaitsevasta Rovaniemestä on kolmen pisteen arvoinen suoritus.

  Kotimatka on pitkä, mutta voittohan sen tunnetusti puolittaa. Jokipojat on kauden lopussa vähintään se kuuluisa "mustahevonen" ja olisihan se ainutlaatuista tapella mestaruudesta myös tulevana keväänä. Sarja ja sen sarjamuoto on niin erikoinen, että se joukkue kellä on oikeasti eniten halua vaikka näpäyttää päättäjiä pelaamalla päätyyn asti, saattaa myös tehdä sen. Katsotaan, sanoi lääkäri ja pie..... puhelimeen.
   
 11. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  En nyt lähtisi ihan noin lentoon vielä tuon kauden lopun kanssa. Joukkue on suorittanut yläkanttiin, mutta selvää on joka tapauksessa se, että tämä kausi tuskin menee ainakaan ihan päin helvettiä. Erityisen hyväähän tuossa on se, että tuo joukkue ei kyllä oikeasti voi olla kovin kallis, joten talouden puolesta ei nyt tarvinne keväällä sentään pelätä konkurssia.

  Moni äijä noista on kyllä venynyt vastuunkantoon uskomattoman hienosti. Ilohan tuota on seurata, kun kuitenkin hyvin omavarainen joukkue kyseessä.
   
 12. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Kahdesta vierasottelusta kuusi pistettä vahvasti vajaalla miehistöllä on kova suoritus. Sarjan ylivoimaisesti omavaraisin joukkue on hyvässä lennossa ja organisaatiossa ollaan varmaankin muutenkin tyytyväisiä toteutuneeseen yleisökeskiarvoon.

  Urheilullinen ja taloudellinen tasapaino on nykyään Joensuulaisessa jääkiekossa tosiasia ja menneisyyden haamujen pois karistelu onnistuu vain tekemällä pienetkin asiat niin hyvin kuin mahdollista. Pitkästä aikaa voi itse kukin seurata sivusta menestyvää organisaatiota ja haaveissa on ainakin kirjoittaneella vieläkin isommat valot.

  Huomenna on sitten vastassa sarjajohtaja Hokki ja lauantai-illan kunniaksi voi hyvinkin mennä pari tonnia yleisömäärässä rikki. Kolmas ottelu neljän päivän sisään on helvetin rankka rypistys ja sarjaohjelman laatija voisikin mennä peilin eteen ihan ite. Maajoukkuetauko on erikoinen syy otteluruuhkaan, sillä yksikään pelaaja ei "mestiksessä" pelaa siellä.
   
 13. Mäntsälä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hpk, Tappara, sympatiat Jokipojat
  Jokipoikien puolustajalle Santeri Arousvalle ja hänen tyttöystävälleen syntyi tällä viikolla tyttövauva ! Paljon Onnea !!!!!
   
 14. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Kymmenes vierasvoitto putkeen on jo sellainen saavutus, että ei mene enää sattumien piikiin. Hieno voiton kairaus huonosta toisesta erästä huolimatta.
  Huomenna onkin sitten ainakin mentaalisesti paljon helpompi lähteä kotiotteluun ja isompaan kaukaloon ottamaan kotivoitto.
  En näe mitään syytä sille, miksi Jokipojat ei voisi mennä kauden lopuksi ihan päätyyn asti. Sinne on kuitenkin matkaa, mutta tähän astinen matka ja etenkin se pelitapa vahvistaa luottamusta loppukauden menestyksestä.

  Hieno joukkue, jolla on hyvät puitteet tehdä sitä varsinaista työtä, eli pelata jääkiekkoa.

  Kymmenen vierasvoittoa putkeen on lienee Suomenennätys, kun ottaa huomioon kaksi ylintä sarjatasoa? Täysi tusina se vasta jotain olisi, kun "tietäjät" / veikkaajat etukäteisvastauksissaan alempaan keskikastiin ja tusinajoukkueen rooliin Jokipojat asettelivat. Tosin ainut joukkue jolla on pelaavassa kokoonpanossa yli tusina omaa kasvattia rosterissa ja lisää on tulossa koko ajan. Täyden kympin suoritus.

  Ruotsista tuleva iso perintö, joka on kohdistettu Jokipoikien junioritoimintaan on tässä tukalassa ajassa enemmän kuin tervetullut. Harjoitus jäähalli olisi kuulema ko.rahoilla tarkoitus rakentaa ja sen jälkeen olosuhteet ovat infran puolelta paremmat kuin monella Liigajoukkueella. Sekä seuran, että kaupungin taholta odotetaan perinnön lopullista muotoa / summaa, mutta huomattava se joka tapauksessa on. Jokipojista voi vielä joku päivä tulla ihan menestyvä seura joka suhteessa, sillä sekä kaukalossa kuin taloudessa menee jo toista vuotta putkeen hyvin.
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2015 klo 23.13
 15. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Ei voinukko ihailla lauantaina kun Jokipojat tuli jäälle ja tuntu et joka pelaajan kohdalla oli kasvattiseura Jokipojat. Peukku siittä. Onko tuo teidän rytmiryhmä aina tuon kokonen vai onko joskus enemmän väkeä?
   
 16. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Minä haaveilen, että taas saisi kokea sen tunnelman, kun yli 4000 kannustaa, Jokipojat tekee maalin ja katsomo räjähtää villiin juhlintaan. Viimeksi sellaisia pelejä oli keväällä 2010. Se on niin hienoa, että sen takia jaksaa nyt hieman hiljaisempina aikoina odottaa parempia aikoja yleisömääriin. Nyt Joensuussa tehdään asioita niin hyvin, että tämän tunnelman pääsee varmasti jonain vuonna kokemaan, jos ja kun Jokipojat pääsee taas Mestiksen finaaleihin.

  Minä tykkään tuosta rumpuryhmästä muuten. Rummutus alkaa hitaasti hyökkäyksen alkaessa omasta päädystä ja sitten kiihtyy kun kiekosta painitaan hyökkäyspään kulmissa. Luo hyvin tunnelmaa.
   
 17. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Eli faniporukka rajoittuu tuohon rumpuryhmään ja pariin taputtajaan, mutta isompaa fani porukkaa ei ole huutamassa ja reissaamassa koskaan ollutkaan?

  Nojoo nuo rummut on toki ääntä pitäviä, ja kyllä siellä taitaa pari henkilöä huutaakkin.
   
 18. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Kiitos kohteliaisuudesta. Kyllähän tuosta omavaraisuudesta pitää olla iloinen.

  Tuo rytmiryhmä on nykyjällään aika lailla tuota kokoluokkaa. Pienentynythän se on sitten takavuosien, joten hattua pitää nostaa niille uskollisille, jotka siellä edelleen ovat. Tuohon väkimäärän pienenemiseen tietysti vaikuttaa sarjajärjestelmähommat ja kiekon yleiset alamäet, mutta pitää toki myös muistaa, että seurakin teki konkurssin puolitoista vuotta sitten. Tekemistä huippuvuosiin on vielä, mutta latu on ilmeisen oikea.
   
 19. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Tämä selvä. Kyllähän nuo tapahtumat verottaa, täälläkin huomattu. Toivotaan että viimistään vuosi 2018 tois positiivisia muutoksia Mestiksen nykytilaan.
   
 20. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Käsittämätön vierasvoittojen putki on nyt yhtä vaille tusina, reilu tusina omaa kasvattia haluaa varmaan Vantaalta voiton. Onkohan näistä kenelläkään tilastotietoa, meinaan on tuo voittoputki varmaankin jonkun sorttinen Suomenennätys.

  Uuudella puheenjohtajallahan oli varsin diplomaattinen kanta tulevaisuuden sarjajärjestelmiin. Veikkaan nykysysteemin menevän sille ainoaan oikeaan paikkaan, eli kaatopaikalle. Sen verran tehokkaasti se on laskenut Liigan tasoa, "mestiksestä" nyt puhumattakaan. Relevantti kysymys onkin: Miten pitkään on varaa suhmuroida nykysysteemillä, sillä seuraukset ovat kaikkien silmien edessä ja karulla tavalla.
   
 21. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Tämä case oli mennyt minulla ihan ohi. Aikamoinen joululahja kyllä.

  Ruotsalaisrouva muisti suomalaisen aviomiehensä kotiseutua testamentissaan – lapsille ”huomattava” lahjoitus - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

  Jäähalliin rakenteilla uusi ravintola katsomon puolelle ja seinät saamassa ärjyn väriä. Jani Leinonen (@jaleinonen) | Twitter
   
 22. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipojat ilmoittelee facebookissa, että tulossa uutisia tulevaisuuteen liittyen.

  Lainaus:
  Olisiko tulossa kenties jotain jatkosopimuksia? Vai isompia uutisia?

  Jäädään mielenkiinnolla odottamaan.
   
 23. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  11-0-0 94,52%

  Meillä heiluu tolppien välissä lupaavin maalivahti sitten Alexander Salakin. Suomen top-5 maalivahtilupaus, joka ei kelvannut Jalosen mm-leirille.

  Toivotaan ettei Samuel Jukuri karkaa liigaan heti ensimmäisen kauden jälkeen. Pyyhkii Mikael Edelmannilla lattiaa jo nyt!

  Tänään taitaa tulla jo sopimuksia ensikauteen. Jokipoikien tekeminen on nyt sellaista, mitä sen olisi pitänyt olla jo vuosia sitten....Eniten mieltä lämmittää itsenäisenä toimiminen, jonka tulokset tullaan korjaamaan lähitulevaisuudessa.
   
 24. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipojat täräytti sitten kunnon joululahjan kannattajilleen! Samuel Jukuri, Samu Pitkänen, koko valmennustiimi jatkaa yms..

  Jokipojille kovia jatkosopimuksia - Mehtimäkeläinen

  Uuh, lalallaa..Toki nipun kuumimmalla nimellä Samuel Jukurilla on liigapykälä sopimuksessa, mutta toivotaan ettei nyt livistä mihinkään.
   
  Viimeksi muokattu: 17.12.2015 klo 14.40
 25. Linnankundi Jäsen

  Hyviä sopimuksia Jokipoikien kannalta huonoilla ehdoilla, jokaisessa sopimuksessa liiga- ja ulkomaan ehto. Jukurilla ainakin on ottajia, mikäli jatkaa tämän kauden loppuun samalla tasolla kuin tähän asti. Mutta eipähän ainakaan muut Mestisseurat vie näitä kavereita, itseasiassa Jokipojat on todennäköisesti Mestiksen vetovoimaisin seura ensi vuonna. Seuraava liigaseura.