miraculeux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuu
Jarkko Immonen on Jokipoikien uusi puheenjohtaja | Jokipojat edustus | Mestis

Hilppa siis siirtynyt nyt Puheenjohtajan tehtäviin.

Voitaneen sanoa, että VIHDOIN seuralla on järkevät tavoitteet.
  • Taistella pudotuspelipaikasta
  • Vakiinnuttaa sarjatasopaikka
  • Katsojakeskiarvo 1200 (väitän, että menee heittämällä). Aikaisemmilla kausilla mestiksessä puuhastelijat budjetoivat 2000 katsojan keskiarvoa, mutta jäätiin 1400-1800 väliin. Menneiltä vuosilta myös lippujen hinnat ovat tulleet alaspäin. Ensi kaudella peleihin pääsee edullisesti (loogisesti ajateltuna nostanee yleisömäärää).
Taustatoimintaa on selkeytetty ja muutenkin tuntuu, että ilmapiiri on puhdistunut. Myös henkilöstö on vaihtunut. On aloitettu kirkkaasti puhtaalta pöydältä toilailujen jälkeen.

Lähes kokonaan Joensuulaisista pojista koostuva joukkue. Tällä on varmasti ollut vaikutusta siihen, että on saatu joitakin uusia yhteistyökumppaneita.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Hiljaista on Jojensuun forumilla... Onko kyseessä tyyntä myrskyn edellä, vai?
Kauden alkua odotellaan ja hommat on niin hyvin reilassaan, että vetää hiljaiseksi. Kesä mennyt kaikkinensa kuten suurin osa on toivonut. Välikausia mennään ja siinä sivussa omien kasvattien ja seuran kehitystä seuratessa. Eli varsin tyyntä on jatkossakin.

Toisella palstalla keskustelua Jokipojista enemmän.
 

jukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Meilläpäin ei ole ollut tapana meuhkata turhia, sanotaan sillon kun on asiaa :) Ei pelata yhtään peliä etukäteen, eikä varsinkaan tiedetä sarjan voittajaa. Puhutaan sitten jälkikäteen miten meni. Mutta alkavalla viikolla alkaa harkkapelit, innolla kuitenkin odotellaan, miten nopea paluu Mestikseen sujuu.
 

miraculeux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuu
Jokipojat aloitti harjoituskautensa 1-0 voitolla Kiekko-Vantaasta. Maalintekijänä Väyrysen Janne ja Pellisen Ossi syötölle.

Maalilla Edelmann hyvä nollapeli 29 torjunnalla. Yleisöä löytänyt hallille 463 silmäparia.

Perjantaina jatketaan 18:30, kun saadaan vieraita itänaapurista. Mehtimäelle luistelee Pietarin SKA:n farmijoukkue SKA Karelia.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Maanantaina tulossa merkittäviä uutisia koskien loppukautta, kertoo Jokipojat facebookissa.

Toisella palstalla huhutaan puolustukseen Juuso Akkasen paluuta. Tuohon vielä Esa Lehikoiselle soppari koko kaudeksi, jos vain talous antaa siihen mahdollisuuden, niin saadaan nuorilta liika taakka harteilta pois.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Maanantaina tulossa merkittäviä uutisia koskien loppukautta, kertoo Jokipojat facebookissa.
Lehikoiseen voisi kyllä viitata. Muitakin kokelaita kai vielä ringissä on, mutta niiden osalta ei "merkittävä" -termi täyttyne.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

miraculeux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuu

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Puolustuksesta tuli heittämällä hyvä. Hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruuden intoa. Muutenkin seurassa tuntuu olevan uudet tuulet ja mielestäni Akkanen voi hyvinkin näyttää taitonsa myös toimiston puolella.
 
"Amat victoria curat"

miraculeux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuu
Jokipojat kohtaa tänään harjoitusottelussa SaPKon. Ilmeisesti hyökkäyksessä jotain vajautta. Loukkaantumisia?? Siellä on nyt tällä hetkellä ainakin jo Halonen, Uski ja Pellinen. Kolme joukkueelle todella tärkeää pelaajaa. Ilmeisesti ennen kauden alkua Pellinen ja Halonen kerkiämässä pelikuntoon.

Mielenkiintoa iltaan tuo Lehikoisen ja Akkasen paluu ärjypaitaan. Saavat äijät varmasti illan kovimmat suosionosoitukset kentälle luistellessaan. Pitää toivoa, että aikaisemmissa harkkapeleissä kuutamolla ollut puolustus on saatu miesten avulla ruotuun ja omaan päähän ei heilahtaisi enempää kuin vastustajan päähän.

Harmi kun Vehmanen ei ole enää hämmentämässä. Kuumensi aikanaan Joensuun yleisön lähes jokaisessa kohtaamisessa.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Koeajalla ollut puolustaja Iiro Mäntylä sai sopimuksen loppukaudeksi. Hieman yllättäen joukkueeseen liittyy ikijokipo Heikki Puustinen, jolla on ilmennyt sopimusongelmia Ruotsissa. Pude on Jokipoikien kokoonpanossa jo SaPKoa vastaan pelattavassa harjoitusottelussa. Matti Koistinen taas liittyy saikuttajiin ja on pois rosterista 6 viikkoa.

Jokipojat.fi
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Nyt on Mestiksen tulevaisuus maalattu minun eläkeikään asti, niin mitä tässä pitäisi Jokipoikien tehdä?

Liiga tavoittelee ja rakentaa itselleen täydellisen farmin omilla rahoillaan.

Jokipojat on kuitenkin poikkeus muista Mestiksen seuroista. Meillä on vahva oma junioritoiminta, johon pitää tässä tilanteessa kaikki panostus kohdistaa jatkossa. Junioripolku kuntoon edustukseen ja pelataan tätä sarjaa täysin Joensuulaisin voimin. Riitti, mihin riitti. Jokipojilla ei ole minkäänlaista tarvetta kasvattaa jatkossa Liigajoukkueiden junioreita, vaan kaikki tarmo joensuun ympäristön nuoriin.

Seuraavan Mestiksen ja jääkiekkoliiton pj:n tärkein tehtävä on saada kasvattajakorvaukset riittävälle tasolle.

Tänään tulee info-paketti seuralta tulevaan kauteen. Toivottavasti jossain vaiheessa, tai jo tänään, otetaan kantaa tulevaisuuteen.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Jokipoikien tiedotteesta:

  • Pelaajabudjetti vain n. 100 000€
  • Kokonaisbudjetti 500 000€
  • Katsojamäärissä tavoitellaan 1200ka
  • Heikki Puustiselle koko kauden soppari
  • Ensisijainen tavoite vakiinnuttaa paikka Mestiksessä ja pudotuspelit
Immosen Jarkko ja Martikaisen Mika on tehnyt hienoa työtä joukkueen kasaamisessa tuolla pelaajabudjetilla! Joukkueessa on 30 pelaajaa, eli laajuutta piisaa. Yli puolet pelaajista omia kasvatteja.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Valmentaja Ari Aaltosen ajatuksia ja hiukan katsetta jo pidemmällekin.

heili.fi

Jos Turbo saa ajettua tuon haluamansa pelityylin joukkueeseen, niin Jokipojat tulee olemaan yksi sarjan viihdyttävimmistä seurattavista kaukalossa. Aivan varmasti sattuu, tapahtuu ja maaleja ropisee kumpaakin päähän.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Moni odotti hiukan pelon sekaisin tuntein, kuinka yleisö lähtee tukemaan Jokipoikien uutta strategiaa.

Ensimmäinen peli ylitti kaikki odotukset ja väkeä saapui halliin 2150- Liki tuhat yli tavoite ka:n.

Toivottavasti joukkue saa pian myös avausvoiton, että pieni buumi ja positiivinen porina joukkueen ympärillä jatkuu. Keupa seuraavaksi kylään ja selkeänä altavastaajana lähdetään tähänkin peliin. Saa nähdä, vetääkö Niemisen Ville kansaa katsomoon. Keupa on kuitenkin muuten joensuulaisille varsin hajuton ja mauton, kun ei mitään yhteistä historiaakaan ole takana.
 

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Sen verran vielä Jokipoikien yleisömääristä, että katsojia olisi ollut pari-kolmesataa enemmän, sillä lipunmyynti / lipunlukijalaitteet olivat tökkineet pahemman kerran ja jonot olivat olleet joka luukulla ennen ottelua todella pitkät. Todellinen yleisömäärä oli ollut n.2500 katsojaa. Toivotaan, että lipunmyynti / lipunlukija masiinat saadaan toimimaan seuraavassa ottelussa. Joensuulainen yleisö arvostaa oman kylän pojista koostuvaa joukkuetta ja juuri sen pitäisi olla jokaisen omaa identtiään vaalivan seuran ykkösprioriteetti.
 
"Amat victoria curat"

miraculeux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuu
Jos budjetoitu yleisö keskiarvo on 1200 niin siltä osin ollaan aika hyvässä vauhdissa. Tod.näk. keskiviikkona on 1400-1700. Lisää vaan väkeä halliin. Viihdyttävä peli oli tänään!

Jukurit pelasi hyvin rutiinilla ja ansaitsi tänään 3 pinnaa, mutta myö kyllä haastettiin mainiosti eikä ois ollu vääryys jos oltas pisteitä saatu.
 

miraculeux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuu
Oltiin tänään selkeesti hallitseva osapuoli. Mehtimäki ei oo helppo paikka vierailijoille ja eka vierailu Joensuussa tais hieman näkyä keuruulaisilla.

2-1 voitto. Ois voinu olla rumemmatkin lukemat taululla. Tolpat kilisi KeuPan päädyssä ja Pitkänen piti joukkuetta pystyssä. Keuruun maali oli selkee nukahdus Jokipo puolustukselta.

Bluesista lainalle tullut, Jokipojille ennestäänkin tuttu hyökkääjä Ilmari Pitkänen toi hyvän lisän joukkueen hyökkäykseen. Toivottavasti saatais höylättyä koko kauden kestävä sopimus.

Hallilla väkeä taas Mestikseen loistava määrä - 1511 katsojaa.
 

lasaleiko

Jäsen
2-1 voitto. Ois voinu olla rumemmatkin lukemat taululla. Tolpat kilisi KeuPan päädyssä ja Pitkänen piti joukkuetta pystyssä. Keuruun maali oli selkee nukahdus Jokipo puolustukselta.
Juurikin näin, ottelun nähneenä voidaan olla yhtä mieltä pelin kulusta. Oli siinä alussa muutama muukin nukahdus puolustuspäässä, mutta niistä selvittiin säikähdyksellä. Ottelun edetessä JoKP otti kuitenkin kuskin roolin ja otti täyden pistepotin ehjällä ja työteliäällä esityksellä. Oli mukava katsella tätä peliä, toivottavasti samanlaista näkee jatkossakin.

Pettääkö muistini vai onko punamustien päädyssä väki vähentynyt ja rumpujen soitto lisääntynyt? Eipäs siinä mitään jos rumpua käytetään tahdittajana mutta kun tahtoo tilanne olla jo se että rumpujen pauke peittää alleen lähes kaiken muun. Mieluummin sitä kuuntelee vaikka vähän pienemmästä porukasta lähtevää huutoa kuin tuota rumpalointia. Mutta jos se on valittu linja niin minkäs teet, ei kai auta ku yrittää ja sopeutua...
 

miraculeux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuu
Dominoiva meno jatkui Talvisalossa, kun SaPKo otti selkäänsä 1-5.

Hienoa, että meidän joukkueesta löytyy leveyttä. Ennen kautta vähän pelkäsin, että näinköhän meidän maalinteko jää ykkösketjun varaan, mutta mitä vielä, eilenkin taisi olla viisi eri maalintekijää.

Mukava kun Jokipojat näyttää pitkää nenää epäilijöille. Voitti SaPKonkin harjoituspeleissä kahdesti, mutta silti vedonlyöntiyhtiöt paukutti Jokipoikien voitolle lähes poikkeuksetta 3,50 kerrointa.

Jospa nyt väki huomaisi, että meillä on tulosta tekevä joukkue Joensuussa. Seuraava näytön paikka on meillä Keskiviikkona kun Jyp-Akatemia tulee Mehtimäelle Ärjyjen raadeltaviksi.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Täytyyhän hämmästellä Jokipoika-ketjun vaisuutta. Aikanaan tämäkin ketju oli pulinaa täynnä. Mihin ovat kadonneet nimimerkit Bird, JLei, Muumijo ja kumppanit? Olisi mukava kuulla kokeneempien ärjyjen tuoreita mielipiteitä Jokipoikien tilanteesta. Vieläkö Joensuusta reissataan yhtä ahkeraan vieraspeleihin kuin takavuosina? Jokipoika-fanaatikot olivat aiemmin tavallinen näky niin Heinolan kuin Lempäälän hallin lehtereillä.
 
Kussa on mun hopotiti?

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Mitäs hämmästelemistä vaisuudessa nyt on?
Rannisto&kummola on onnistunut käsittämättömällä tavalla ja lyhyellä aikajanalla tuhoamaan SM-liigan, "mestiksen" ja itseasiassa koko Suomalaisen jääkiekon. Kaikki on ns.tuotteistettu ja urheilu tulee bussineksen(minkä bussineksen?) jälkeen takana takavasemmalla. Syöksykierre on ihan vastaavanlainen kuin pörssikursseissa, eli laskua on lähes mahdoton pysäyttää.
Talousperustein liigaan voisi ensi vuonna nostaa myös Pirkkalan Pingviinit, joka omaa suurinpiirtein samanlaisen kiekkokulttuurin ja paljon isomman markkina-alueen kuin Mikkelin Jukurit
Onkin eräänlainen ihme ja todiste siitä, että Jokipojilla on iso / uskollinen kannattajakunta. Katsojia on riittänyt, johtuen pelkästään siitä, että seuralla on VAHVA IDENTITEETTI. Sitä kyllä ollaan herrakerhon toimesta pitkäjännitteisesti horjuttamassa mm."mestiksen" raiskaustalkoilla.
Mehtimäkeläinen on erittäin vahva ja oman identiteetin omaava formaatti, sen todistaa mm.viime vuonna Suomi-sarja kaudella helmikuussa sivulla vierailleet 55.000 kävijää.

Jääkiekko elää Suomessa vahvassa murroksessa ja suurimmalla osalla toimijoista on isoja taloudellisia vaikeuksia. Jokipojat on velaton seura ja nyt kannattaakin maltillisesti omaa toimintaa vaarantamatta seurata sivusta, kun päitä alkaa ns.putoilemaan.
 
Viimeksi muokattu:
"Amat victoria curat"
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy