Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2015–2016

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 31.03.2015 klo 20.42.

 1. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Mestaruuteen päätyneen Suomi-Sarjassa piipahtamisen ansiosta sarja vaihtuu takaisin Mestikseen, mutta lopullista varmistusta joudutaan odottamaan vielä mahdollisesti Toukokuuhun asti.

  Pirkka Antilan juhlallisen onnittelu- ja kutsuviestin saattelemana tällä päivämäärällä kajahti Mestis-projekti virallisesti käyntiin. Onnea matkaan Jokipojat!

  Hihat on kääritty - Jokipojat valmistautuu Mestikseen | jokipojat.fi

  Jatkellaan kun uutisia tulee.
   
 2. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Hienoa toimintaa Jokipojat! Toivottavasti kaikki menee putkeen, te kuulutte ehdottomasti Mestikseen!
   
 3. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Karjalan Heili | näköislehti (sivu 13)

  Jutussa luettavissa se, että nyt vihdoin yritetään luoda junnujen pelaajapolku edustukseen ja kumpikin organisaatio on uusiutumisen tiellä. Samaa nuotion hiiltä puhalletaan. Jokipoikien legenda Arttu Käyhköltä piikkiä liiton suuntaan ja tulee ilmi, että on sitä tullut toiseenkin suuntaan. Konkkaan menneen Hokijoki Oy:n taustahenkilöiden Jussi Jormakan ja Henry Röschin kaverit on liitossa vähissä. Tämä on ihan ymmärrettävää ja oikeaa toimintaa liitolta. Herrat on vielä vaikuttanut uuden yhtiön taustalla, mutta jokohan kohtapuolin jättäytyvät pois, kun toiminta on saatu elvytettyä? Uskoisin kuitenkin, että nyt on pöytä tyhjä kummaltakin taholta.
   
 4. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ihan hirveästi ei taida olla potentiaalisia paluumuuttajia Jokipoikiin?

  Mestiksestä lähinnä tulisi mieleen Oula Uski, joka ei lyönyt ainakaan itseään läpi TuTossa. Joona Manninen SaPKosta voisi kanssa olla varsin todennäköinen palaaja. Ulkomailta Ruotsin ykkösdivaria pelannut Juuso Kaijomaa ja Suomi-sarjasta Eemeli Sivonen ehkä kakkosveskariksi?

  Isoista kaloista Sami Mutasellahan on sopimus KalPaan vielä ensi kaudeksi, mutta mahtaakohan enää olla vakiokokoonpanon pelaajia Kuopiossa? Esa Lehikoisen kohdalla haiskahtaa vähän siltä, että olisi jatkamassa liiga-KooKoon mukana.

  Nuoriso-osastosta SaiPan B:ssä pelasi Santeri Koponen, Kärppien B:ssä Niko Kuiri, Bluesin A:ssa Teemu Väyrynen ja Urho Vaakanainen sekä KalPan A:ssa Toivo Pennanen. Kaikilla jatkunee kuitenkin vielä junnupelit, joten tuskin ovat palaamassa Joensuuhun.
   
 5. Big Bear Jäsen

  Heh, heh. Joo, taitaa se Mutanen tosiaankin olla vähän liian iso kala. Kaverihan veti ihan maagiset pleijarit, joten ei taida ihan heti Jokipoikiin tulla.
   
 6. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ok, en ole pahemmin liigaa seurannut. Jostain oli vaan jäänyt sellainen mielikuva, että kausi KalPassa meni vähän penkin alle.
   
 7. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kiitos! Evertonille päivityksestä maailmalla uraa luovista Jokipojista.

  Bluesissa olevista junnuista Väyrynen on maajoukkueissa mukana. Vaakanainen on todella lahjakas, mutta miten on lähtenyt maailman valloitus käyntiin? Kyseessähän on lahjakkain pelaaja vuoteen miekka ja kilpi, mikä Joensuusta synnytettiin. Tai no, ei siitä Miro Aaltosesta niin kauan ole. Potentiaalia Vaakanaisella on NHL:ään asti ja on varattavissa kesällä 2017 ja tästä saattaa tulla historian korkein varaus Jokipoikien kasvatille.

  Rapakon takana pelaa käsistään maaginen Petrus Palmu. Varattavissa kesällä NHL:ään, mutta pieni on.

  Junnuissa on ollut lamavuodet, mutta silti ollaan saatu maailmalle hyvä määrä lahjakkuutta mutasarja seuraksi. Jospa näistä tähtipotentiaalin omaavista vielä jokunen tulee Jokipoikiinkin takaisin aikanaan.
   
 8. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Nostinkin tämän esille jo alle varausikäiset tulevaisuuden lupaukset- ketjussa, mutta täältä varmaan saa kommenttia paremmin tähän asiaan. Kävin tosiaan katsomassa helmikuussa Jokipojat-SaiPa A-nuorten SM-Liiga pelin ja Jokipoikien rosterista pisti silmään 99-vuonna syntynyt isokokoinen puolustaja Eemeli Räsänen, millaiseksi täällä nähdään kyseisen pelaajan potentiaali? Statsien perusteella vaikuttaa lupaavalta.
   
 9. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Jokipoikiin on tulevalla kaudella vahvasti imua ja viimeisen viiden vuoden aikana seurasta nosteen uralleen ovat saaneet: Jarno Koskiranta Sibir, KHL. Jarkko Malinen, Tappara, Sami Mutanen, Kalpa. Olavi Vauhkonen, Lukko. Aleksi Elorinne, Tappara. Ilmari Pitkänen, Saipa. Matti Järvinen, Saipa. ja Antti Kerälä, Ässät. Vain muutamia mainitakseni. Lista on vähintäänkin vakuuttava ja tuota silmäilessäni en ihmettelisi kovienkin nimien saapumisesta Joensuuhun.

  Liigan täytyy olla näinkin isolle yliopistokaupungille ja (165.869 asukkaan) maakuntakeskukselle Pohjois-Karjalan pääkaupunkina ainut vaihtoehto ja tähtäin pitkällä aikavälillä. Halliin tarvitaan mediakuutio ja joustokaukalo, niin se on jäähalleista Liigan keskikastia. Taloudellisesti Mestiksen pelaaminen ei ole järkevää, saati kannattavaa liiketoimintaa. Viime liiga vierailulla yleisökeskiarvo oli muistaakseni 4300, eli siinäkin mielessä on vankkaa taustaa. Sponsoreitakin Liigaan tähtäävällä toiminta strategialla on uskottavampaa haalia, saati saada valtakunnallisia tukijoita. Seuran tulevaisuuden näkymiä ja toimintastrategiaa odottelen mielenkiinnolla ja viimeistään syksyllähän se sitten tiedetään.
   
 10. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Vaikka mennäänkin vähän aiheen vierestä, niin pakko silti kysyä, onko yllä mainittu tapaus mahdollisesti legendaarisen alasarjajyrä Timo "Pame" Palmun poika?
   
 11. jokepo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Onpa hyvinkin..
   
 12. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Asia kunnossa. Toivotaan, että pojasta tulee yhtä värikäs ja ovela pelimies kuin isästään.
   
 13. miraculeux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ei mene enää kauaa kun saadaan tietää pelataanko Mestistä. Seura mukaan Mestiksessä pelaamiseen ei ole mitään estettä.

  Teesejä kaudelle 2015-2016

  1. Nuori, nälkäinen, oman paikkakunnan Jokipojat

  On mielenkiintoista nähdä minkälaista joukkuetta saadaan kasattua ensi kaudelle. Hallitus on ilmaissut ainakin, että Mestisjoukkuetta rakennetaan ja suurimmaksi osaksi oman kylän pojista. Myös yhteistyökumppanuutta Kiekkokoplan kanssa on vilauteltu. Sponsorit ovat myöskin ilmeisesti aikaisempina vuosina ilmaisseet, että on hienoa mitä enemmän oman kylän poikia pelaa joukkueessa. Jokipojat on menneinä vuosina tunnetusti pelannutkin monella omalla kasvatilla.

  2. Malttia

  Uuden kauden alkaessa on syytä muistaa, että ensi kauteen lähdetään tietojen mukaan Mestikseenkin aika heppoisella n. 350 000 euron budjetilla. Uusi taustayhtiö on asettanut selkeät linjaukset. Talous edellä. Tulot tulisi laskea vähintäänkin yläkanttiin, jotta kauden päätyttyä tulos on plussalla.

  3. Yleisö

  Joensuu on kiekkokaupunki, se on selvä. Sen todisti, jos ei jo kaudet Mestiksessä, niin viimeistään mennyt kausi Suomi-Sarjassa, jonka kolmatta finaalia seurasi Mehtimäellä lähes 3000 henkeä.
  Mestis kiinnostaa Joensuussa. Katsojakeskiarvo tullee asettumaan 1300 ja 1700 väliin. Seuran puolesta on luvattu pitää lippuhinnat kurissa, ja tätä kauten halliin on odotettavissa yleisöä.
  Joensuulainen kiekkoyleisö totutusti odottaa kaikilta kausilta vähintäänkin Play-Off paikkaa. Nyt on syytä muistaa, että Seura on vasta elpymässä. Realismia on, ettei Jokipojat pelaa mestaruudesta ensi kaudella.


  Jotain sovittelua mahd. ensi kauden kuvioista, pelaajasopimuksia odotellessa.

  Silvast - Pitkänen - Puustinen
  Halonen - Uski?? - Väyrynen
  Paukku - Rissanen - Jormanainen
  Kotro - Lantta - Sierman

  Koistinen - V.Väänänen??
  Olkkonen - Karhunen??
  Lyytinen - Niemelä

  Edelmann
  Sivonen??
   
 14. BigErn Jäsen

  Lainaus:
  Silvast, vaikka hyvä ukko onkin, ei ole hyvällä tahdollakaan ykköskentän mies, enkä jaksa uskoa herran motivaatioon enää lähteä kiertämään Mestistä alakentissä. Pitkänen ja Puustinen jopa todennäköisesti omila paikoillaan tuossa sommitelmassa. Väyrynen on timantti ja se mies pitää saada pidettyä kylällä vaikka väkisin. Halonen tärkeä pala myös.

  Pakeista voin varmana tietona sanoa, että jos Karhunen, on Ossi Karhunen, niin ei pelaa enää. Pisti hokkarit naulaan. V.Väänäsellä ei riitä jalka enää Mestikseen, enkä jaksa uskoa Olkkosen ja Niemelän kykyihin Mestis-tasolla

  Edelmann ja Sivonen voisivat olla passelit kaverit tolppien väliin.

  Kyllä Jokipoikien pitää laskea verkot vesille. Kannattaisi kiikaroida Savo-Karjala alueelta vikkelästi joko nuoria, jotka kasvaa, tai on kasvaneet A-junnuista yli, esim. KalPa:sta tai sellaisia, jotka ovat jo todistaneet pärjäävänsä Suomi-Sarjassa, mutta potentiaalia olisi myös Mestikseen. IPK:sta voisi löytyä näitä.

  Edit: vähän pyöristetty kulmia...
   
 15. Bertil Snöre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Mites Joona Karevaara takaisin Joensuuhun? Ei ole ilmeisesti jatkamassa Kouvolassa.
   
 16. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Kelpaisi, mutta voipi olla liian kallis. Jos ja kun budjetti on pienempi kuin viimeisimmillä Mestis-kausilla, niin kovin montaa tuon luokan vahvistusta ei varmasti ole joukkueeseen tulossa. Ja jos Karevaaralle ei liigapaikkaa aukea, niin nappaako Mestis-kiekko enää muutenkaan, vai olisiko suunta ehkä ulkomaille?
   
 17. miraculeux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Tämä.

  Ja joo budjetti on rajallinen. Ei oo nousijal nyt varmaan varaa Karevaaran tasosiin jannuihin.
   
 18. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Olikos Väyrysellä teille soppari? Oli hienoa seurata Jannen onnistumista ärjypaidassa.
   
 19. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä sekoitanko eri kaveriin, mut eiks KalPa kiinnittänyt Karevaaran?

  Kuinka muuten...miksi Jojensuu ei näy mestis-osiossa?....on kai ny kuiteski selvää, että "Virtapojat" pelaa syksyllä mestistä? Teitä meinaan tarvitaan korvaamaan edes vähän suurta statuksen menetystä...kuin myös ajamaan avoimia sarjoja. Joensuusta kun sentäs löytyy aitoja saunaseuralaisten kampittajia... Kiitos siitä!

  Ei muuta, kuin usvaa putkeen ja mukaan vaan...Anuksia borstaava kabinettiväki tuntuu kerjäävän luu5:sta, joten väkeä tarvitaan :) Laitetaan li(se)nssit mustiksi ja auditointikaavakeet tungetaan hanuriin!
   
 20. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Varmaan taustalla töitä tehdään koko organisaation leveydeltä ja jotenkin tuntuu, että nyt lähdetään ne kuuluisat oikeat askelmerkit edellä tulevaan kauteen. Harmi sinänsä, että sarja on mitä on, mutta parempi kehitysalusta kuin Suomi-sarja.

  Pelaajarekrytointejakin on varmaan tehty ja osa varmaankin ehdollisena johtuen Pirkka von Göebbelisin ilmoituksen puuttumisesta. Oman kylän joukkue saadaan aika korkealla pronsentilla "mestikseen" ja se on hienoa. Viime kauden hienosti suorittava ja hienohenkinen joukkue melkein sellaisenaan ja siihen 2-5 kehittyvää täsmähankintaa lissää, niin ihan kilpailukykyinen joukkue on kasassa. Tällä sapluunalla on lupa odottaa myös toisena kautena positiivinen lopputulos myös talouspuolella.

  Ps. Olkkosella on ihan täydet mahkut vaikka mihin ja kun kaveria katsoi Suomi-sarjan alussa,niin ei paljon toiveita herättänyt, mutta oli mielestäni yksi isoimpia tasonnostajia, ellei isoin.
   
 21. miraculeux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kehittyi kauden aikana valtavasti ja finaaleissa oli jo välillä Suomi-sarja tasolle loistava! Rauhallinen, pelaa katse ylhäällä ja pakiksi pehmeähköt kädet.

  Harvoin kukaan nuori pelaaja on heti valmis pelaamaan mestistä. Ei ollut Nutivaarakaan kummoinen kun Jokipojissa pelasi muutaman pelin viime kaudella, nyt Kärppien finaalipeleissä ja pelaa hyvin.

  Näkisin mielellään Olkkosen ensi kauden joukkueessa. Koistisen pakkipariksi. Kokemus tasapainottais nuoruuden intoa.
   
 22. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Hyvää spekulaatiota joukkueesta. Joukkueen runko koostuu viime kauden mestareista, koska usempi on tullut Joensuuhun opiskelemaan.

  Ensiksi on saatava selvyys sarjatasosta. Uskotaan nyt, että se on Mestis. Tämän on pakko selvitä pian, koska joukkueen rakentaminen on vaikeaa ennen virallista päätöstä. Seuraavana listalla on valmentajan sopimus.

  Paluun hyökkäykseen voisi tehdä Joona Manninen, Oula Uski ja Juuso Kaijomaa. Maalilla mennään Mikael Edelmannin kanssa. Isoin tekeminen on pakistossa ja tuota on vaikea hahmottaa. Myös A-junnuja nousee edustuksen harjoitusrinkiin varmaan useampia. Janne Väyrysellä on sopimus Jukureihin ja tämmöisen kauden jälkeen ei ole mitään toivoa saada Jokipoikiin, kun Jukureilla on edessä kaikissa tapauksissa välikausi ja pelaajabudjetin leikkaus.

  Hahmotellaan mahdollisimman realistisesti:

  Paukku - Pitkänen - Puustinen (voi etsiä paikkaa ulkomailta ja toisaalta ei kuulu ykköskentään Mestiksen tasolla ja hinta/laadultaan)
  *** (Nemo Huhta) - Rissanen - Jormanainen (Huhta kerralla vastuullisessa roolissa kasvamaan)
  Halonen - "Manninen" - Teemu Nissinen (A-Nuorista)
  *** - "Uski" - ***
  Sierman


  Koistinen - ***
  Eppu Rissanen - ***
  (Rissanen on edelleen potentiaalinen peluri. Loukkaantumiset sanelee jatkon ja tulevaisuuden)
  *** - Lyytinen
  Olkkonen - J.Niemelä


  Edelmann
  (Lintonen)
   
 23. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Varmaankin sekoitat johonkin toiseen pelaajaan. KalPa ei ainakaan ole ilmoittanut, että Joona Karevaara olisi siirtymässä KalPaan.
  HPK:n kasvatti Joona Karevaara pelasi liigassa kaudella 2010-11 ja mestiksessä Jokipojissa kaudet 2011-13 ja KooKoossa 2013-15.
  Mistä olet kuullut, että Karevaara olisi siirtymässä KalPaan?
   
 24. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Ilmeisimmin kaupunkilegenda, koska kuulin sen "naattijoiden" kannattajalta(joiden kohdalla vastuu totuudesta on JOKA KERTA kuulijalla)...tosin huhuissa on se omituisuus, että niissä on usein hitusen verran totuuspohjaa....ainakin tällaisen luokan pelaajien kohdalla. Eriasia on täysin, jos huhu olisi sisältänyt Radulovin siirrosta KalPaan!

  Nooh...katsellaan ja kuunnellaan. Yleensähän näistä julkisuuden hiljaisuutta nauttivista siirroista ei juuri tietoa heru...ja yhtenä päivänä ne vaan ratifiodaan.

  Hyvänä esim. huhuista nähtiin aikoinaan Sporassa pelanneen Eetu Heikkisen kohdalla. Sporan luottopelaaja..., joka muuten kajaanilaislähtöinen... Ja kun kerroin, että Heikkisellä olisi haluja siirtyä Hokkiin...siis silloin, kuin Spora pelasi yhtä parhaimmista mestiskausista...niin kaikki nauroivat huhulle! Totuus kuitenkin oli, että mies olisi ollut kiinnostunut pelaamaan Hokissa, mutta Hokin silloinen johto (EI O-P) muni totaalisesti geissin.....eivät ottaneet Hokin puolelta edes yhteyttä!

  Tällaista näistä huhuista....
   
  Viimeksi muokattu: 25.04.2015 klo 18.01
 25. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipojilta tulee toukokuun alussa mielenkiintoisia uutisia, kertoilevat naamakirjassa ja viserryksessä. Siihen asti odotellaan.

  Hyvää Vappua!

  Lainaus:
  ja

  jokipojat | facebook