Jokipojat 2012–2013 – nousu jatkuu?

  • 142 791
  • 316
Ja ei, en itse usko, että vielä ensi kaudella tapellaan tosissaan liiga paikasta.

Sir Pena ja Kupiainen tänään sanomalehti karjalaisen aitiopaikassa juttelivat näistä liiga-asioista sivuten. Arttu Käyhkö kysyi että missä Jokipojat on viiden vuoden päästä, niin molemmat antoivat semmoisen käsityksen että silloin liiga-unelmat voisi olla vähän enemmän päiväunissa. Eli ens kaudella(kaan) ei sinne suuntaan satsata, vaan tehdään pohjatyötä jokapäiväisen toiminnan kehittämiselle, että joku päivä voidaan nähdä liiga mahdollisuutena.

Matikainen ja Kupiainen Aitiopaikan vieraina – video - Jääkiekko - Alueet - Urheilu - Karjalainen (linkki karjalaisen aitiopaikan haastatteluun)
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Maalivahdit on todellakin kinkkinen asia. Nostetaanko Pirttinen edustukseen? Jos nostetaan niin luulen että alottaa kakkosveskana, mutta kausi päättyy kolmosena. Eemeliä en valitettavasti usko enää ensi kaudella näkeväni Joensuussa, valitettavasti. Pätevä sälli kuitenkin, muttei saa täällä peliaikaa. Ykkösmaalivahti onkin suurempi pulma. Bluesilla on maalivahteja vaikka muille jakaa. Orella on optio ja Voldenilla sopimus (vai optio?) ensi kaudesta. Kumpikaan näistä ei ole ns. ykköskorin miehiä, eli toinen voisi jäädä kakkoseks ja toinen jäis yli. Mieluummin ottaisin Voldenin, paljon varmempi otteissaan kuin Ore. Mutta jossei se ole näistä kumpikaan niin ketäs meille jää vaihtoehdoiks?

Voldenin pitäisi kaiken järjen mukaan palata Espooseen. Ore on tavallaan jo nähty. Tietenkin miehen perhe asuu täällä, joten on siinä jotain kiinnekohtaa, mutta en sitten tiedä.

Varmaan koko maalivahtikuvio purkautuu aika pitkälti sen kakkosvahdin perusteella. Sivosen on turha jäädä enää selkeäksi kakkoseksi, mikäli peluutus on samantyylistä, kuin mitä tähän saakka Jokipojissa. Ja sitten toisaalta, onko Sivosella kuitenkaan eväitä toimia isommalla, jopa tasavastuulla, Mestiksen kärkijoukkueen maalinsuulla? Jokainen miettiköön tykönään.

Pirttisen pitäisin mielelläni. Lahjakas pelaaja ja viihdyttävä persoonallisuus, mutta tarvitsee kyllä eteensä todella vahvan kassarin/kaksikon. Ensi vuonna todennäköisimmin rooli on pelata hajaotteluita.

Juho Santanen Siinä ja siinä.

Näistä pitäisin tätä ehkä mielenkiintoisimpana. Santasen ura on hieman jäänyt sellaisen lapsineron moodiin tässä vuosien mittaan. Perustekijöiltään kuitenkin minusta hyvin potentiaalinen mokke, jonka otteisiin voisi tulla sitä kaivattua varmuutta hyvässä valmennuksessa ja selkeässä roolissa. Kyllä Santanen ainakin jaetulla vastuulla voisi olla katsomisen arvoinen kortti.
 

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Tomas Zaborskyn pikkuveljelle etsitään pelipaikkaa ensi kaudeksi, miten olis Jokipojat? Voi olla hiomaton timantti tai sitten täysi floppi, mutta tuskinpa kovin kallis.

No just joo, tulee vaan mieleen case Otakar Janecky jr. Ei sentään ketä tahansa pidä ottaa remmiin mukaan nimen takia.
 

PeTo Joensuu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat,Tappara.
OT: Bluesin sääleissä katsojia n. 3000. Alamäki? Karsinnoissa 2015?

Olin hesassa katsomassa kun kiekkoespoo pudotti jokipon liigasta. Märkä uni että saisin vielä ennen kuolemaa katsoa kun jokipo ottaa liigapaikan "bluesin" kustannuksella. Voisin mennä rauhallisesti ;)
 

Ramirez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ei Miro Aaltonen taida sinne tulla. Itse näkisin miehen paikan ensikaudella ehdottomasti liigassa ja Espoossa sopimuksen mukaisesti. Potentiaali on valtava ja jotenkin mulla on sellanen fiilis, että tekisi ensi kaudella läpimurron, saa nähdä...

Bluesilla on optio Oren suhteen ja huhujen mukaan käyttävät sen. Myös Voldenilla on sopimus. Kummastakaan ei ole ykkösmaalivahdiksi ja vaikea uskoa Voldenin siirtoa toiseenkaan liigajengiin, sekä tuskin norjaankaan haluaa palata ottamaan uralleen takapakkia. Todennäköisesti saa Bluesissa vielä mahdollisuuden taistella 2.maalivahdin paikasta ja jos ei sitä käytä niin mestis kutsuu?

Miksi muuten ette halua/usko Rannan jatkoon? Onhan sillä soppari Espooseen, mutta mahdolllisuuksia on jo annettu. Saa nähdä annetaanko enään? Luulisi varmaan mestiksen runkosarjassa olevan aika stara? Ja sitten mitä kovempia pelejä (liiga, liigakarsinnat...) sitä heikommin Rannan kikat purevat...

Rajalalla on muuten erinomainen pelisilmä, ihme jos ei ole liigassa huomattu. Kelpais ainakin mun Kiekko-Espooseen ja en pitäis mahdottomana vaikka tulisikin...

Olis ihan piristävää muuten nähdä liigassa uusiakin joukkueita, kuten juuri Jokipojat. Revanssia ette tule saamaan karsinnoissa, koska Espoossa tehdään Suomen parasta juniorityötä ja se pelkästään antaa riittävän hyvät lähtökohdat kasata pienelläkin budjetilla kilpailukykyinen joukkue, joka ei karsintoihin joudu oli se yleisömäärä mikä tahansa. Joten PeTo älä kuole vielä:)
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Miksi muuten ette halua/usko Rannan jatkoon? Onhan sillä soppari Espooseen, mutta mahdolllisuuksia on jo annettu. Saa nähdä annetaanko enään? Luulisi varmaan mestiksen runkosarjassa olevan aika stara? Ja sitten mitä kovempia pelejä (liiga, liigakarsinnat...) sitä heikommin Rannan kikat purevat...

Samaa mieltä Mirosta. Kirkkaammat valot (vaikka Baronalla vähän epätasaisesti toimivat) ovat nyt miehen peliympäristöä ja thats it.

Kyllähän Ranta joukkueeseen mahtuu, mutta sitä ei saa hankkia missään nimessä sellaisin odotuksin, että olisi kovin dominoiva pelaaja. Ongelmana on se, että mies vetää liian kyyryssä koko ajan, eikä näe kenttää. Kun tilaa on vähän, niin tuloksena on aivan turhan usein paniikinomainen ratkaisu tai suomeksi sanoen luopuminen kiekosta. Tuota puolta ja fysiikkaa pitää ehdottomasti kehittää ennenkuin mies on tähti edes Mestiksessä. Kyllä mies kiekon maaliin hakkaa kun saa vähän aikaa tai pääsee riittävän lähelle, mutta paineessa sulaa kyllä vähän. Toivotaan, että kehittyy näissä asioissa. Jos Joensuussa, ok. Mutta toivottavasti toimistollakin ymmärtävät jahdata sen messiaan muualta.

Kiekko-Espoohan menee tällä kaudella Oren kanssa vaikka mihin ja sen jälkeen osakeantihankaluudetkin ovat historiaa. Ette te sieltä mihinkään putoa vaan synnytätte dynastian. Tullaan ottamaan keskinäisiä sitten muutaman vuoden päästä jonkun muun jengin kustannuksella. ;)
 

Ramirez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Maalivahdeista sen verran, että Jonathan Iilahti tuskin jatkaa Espoossa. Oli Sportissa Puurulaa parempi tai vähintäänkin yhtä hyvä. Nuorten maajoukkuetasoa. Voldenille annettiin mahdollisuuksia kerta toisensa jälkeen huonolla menestyksellä, Iilahdelle ei juurikaan. Syitä on moni ihmetellyt... Sinäänsä mitään huhua ei ole, että Iilahti juuri Joensuuhun siirtyisi, mutta olisi varmasti hyvä hankinta, jos Pena sen osaa scoutata täältä keskustelupalstalta. Tosin pelasihan Voldenkin sitten erinomaisesti mestiksessä lopulta...

Ja sitten vielä yksi kysymys. Kumpaa pidätte parempana Orea vai Voldenia? Siis tällä hetkellä. Voisiko Orekin vielä kehittyä vanhemmalla iällä kun pääsee pelaamaan lätkää ammatikseen vai pelasiko sitä jo Joensuussa ilman että oli sen lisäksi duunissa muualla? Ainakin Oren kylmäpäisyys ja rauhallisuus vakuuttaa, mutta mitään ihan älyttömiä gamesavereita ei ole nähty. Enemmänkin sellainen perusvarma suorittaja jonka ansiosta ei voiteta selvästi parempia (niinkuin Iiro Tarkin ansiosta voitettiin). Mutta jonka takia ei myöskään hävitä, Voldenin takia hävittiin. Potentiaalia norjalaisella on, mutta pää ei kestä kovassa paikassa? Ehkä tulevaisuudessa kestää? Päästihän se Ari Sulanderkin aina helppoja niinkuin Volden mestiksen finaaleissa (muuten loistavan pelin ohessa) ja silti kohtuullinen ura...
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Ja sitten vielä yksi kysymys. Kumpaa pidätte parempana Orea vai Voldenia? Siis tällä hetkellä. Voisiko Orekin vielä kehittyä vanhemmalla iällä kun pääsee pelaamaan lätkää ammatikseen vai pelasiko sitä jo Joensuussa ilman että oli sen lisäksi duunissa muualla? Ainakin Oren kylmäpäisyys ja rauhallisuus vakuuttaa, mutta mitään ihan älyttömiä gamesavereita ei ole nähty. Enemmänkin sellainen perusvarma suorittaja jonka ansiosta ei voiteta selvästi parempia (niinkuin Iiro Tarkin ansiosta voitettiin).

Orella oli Joensuussa käsittääkseni (ja varmuudella ainakin 2008-2009) ihan kohtuullisen hyvä työpaikka, eli puhdas ammattilainen mies ei ollut. Norjassa varmaan sitä oli.

Tuossa se tuli aika tiivistetysti tuo sivuunkirjoittaneen näkemys Oresta. Rauhallista ja tasaista työtä, ilman varsinaisia huippuvenymisiä. Pelityyliin kun ei kuulu kimpoilu. Toisaalta kuitenkin plakkarissa on jotain jo voitettunakin, eli taso voitaneen määritellä varmaan riittäväksi, jos muut osa-alueet ovat kunnossa. Torjuntaprosentithan ovat olleet jo vuosia samalla tasolla, joskin ainakin Joensuussa nosti aivan selkeästi 2009 tasoaan niihin kevään peleihin.

Ore vai Volden? Vaikea kysymys. Oren rutiini on selvästi parempaa. Voldenilta tulee kakkoskiekoja turhan paljon ja torjuntatyyli on vähän sellainen nonchalantti, eli lähinnä pudottaa piirun verran alaspäin peittämään, jolloin hyvä viimeistelijä (joita liigassa on luonnollisestikin Mestistä enemmän) osaa kyllä vielä viimehetkellä hakea laukauksen vaikeampaan paikkaan. Volden on varmaan tyypillinen nuori siinä mielessä, että täällä hänelle tuli hyvän onnistumisen kierre, mutta itse pelkäsin jatkuvasti sitä, että miten tilanne kestää esimerkiksi kaksi tai kolme helppoa maalia ottelussa. Onneksi - ja kiitos Jokipoikien erittäin tiiviin maalineduspuolustamisen - näitä ei nyt nähty. Se on selvää, että Volden pelasi täällä todella hyvin ja oli yksi loppukauden menestyksen arkkitehteja. Pitkään ja tasoltaan kovempaan SM-liigaan en vielä menisi kyllä ainakaan suorilta mitään ykkösvahtia leipomaan.

Iilahti voisi olla mielenkiintoinen nimi Jokipoikien maalinsuulle, jaettu vastuu jonkun iäkkäämmän (esim. Juho Santasen) kanssa varmasti palvelisi molempien nykytilannetta.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Niin, lisättäköön tähän vielä se, että talven mittaan Orelle meni helppoja Mestiksessäkin silloin tällöin.

MUTTA pitää muistaa kuitenkin, että Ore auliisti myönsi kesällä sen tosiasian, että hän haki pelipaikkaa etusijassa muualta, eikä Joensuuhun paluu ollut vielä se ykkösvaihtoehto. Varmaan tuonikäistä vahtia Heinoloiden ja Lempäälöiden valot alkoivat kuitenkin jo pikkuhiljaa alitajuisesti kyllästyttää, jolloin runkosarjan ihan jokaiseen peliin ei tullut sytyttyä täyteen taiston liekkiin. Varmasti pleijareissa Oresta olisi ollut iloa eri malliin, mitä runkkarissa.

Siitäkin huolimatta Volden pelasi täällä niin hyvät pelit, ettei mitään jossittelemisen varaa treidistä jäänyt. Hyvä näin.
 

Ramirez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kyllähän mulla on todella samanlaiset näkemykset karate Maurin kanssa noista pelaajista.

Ranta vaikka tiukassa paikassa ei pärjäisikään yritti ihan ensimmäisissä liigamatseissaan ilmaveiviä, melkein onnistukin. Harvalla juniorilla on pokkaa. En usko, että Ranta alkaisi jännittämään tiukassa paikassa vaan silloin vastustaja on parempi. Välillä olin varma että Ranta olisi tulevaisuuden tähti, noh nyt ei ihan siltä näytä kuitenkaan.

Veikkaan, että Iilahti olisi ykkösmaalivahti Joensuussa. Olihan se sitä jo lähestulkoon Sportissakin ja ei Puurula nyt ihan huono ole... Santanen taas on mulle aika tuntematon tapaus.

Voldenista myös allekirjoitan samat asiat. Lisäksi sijoittumisen kanssa oli ongelmia ainakin Espoossa. Hyvä muuten, että Ore hankittiin selvällä vaihtokaupalla, josta molemmat hyöty. Liian usein on nähty, että joku liigajoukkue haluu pelaajan X ja se menee sinne jonka jälkeen mestisjengi heikentyy. Kuulemma kylkijäisinä tuli vielä rahaa Joensuuhun, joten ei lainkaan huono vaihtokauppa teidän kannalta. Lisäksi Orea olis varmaan entistä enemmän kiinnostanut joku Heinola jos ei olisi liigaan päästetty... Tosin on Orelle muutama helppo liigassakin mennyt, mutta tuntuu kasaavan itsensä hyvin niiden jälkeen. Henkinenkantti varmasti huippuluokkaa eli tässä asiassa täydellinen vastakohta Voldenin kanssa.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Henkinenkantti varmasti huippuluokkaa

Tämä on Oren vahvuus ja toivottavasti Espoossa ollaan nyt keväällä hereillä. Ore on kevään mies.

Iilahti kelpaisi mulle vallan mainiosti ykkösveskaksi, mutta ennustan miehen menevän Vaasaan jatkamaan Puurulan viitoittamaa tietä. Puurulahan menee kauden jatkeeksi liigaan- joko Sportin kanssa tai ilman.

Toivottavasti saataisiin jotain sopimuksia julki jo piakkoin. Jotenkin on sellainen kutina, että tämä hopeajoukkue menee todella palasiksi. Jos Samu Pitkästä aletaan huhuamaan liigaan, niin kiinnostus joukkuettamme kohtaan alkaa olla kohdallaan. Eikä siinä mitään. Joensuusta on hyvä ponnistaa isompiin ympyröihin. Olkoon tuo yksi pelaajien houkutuksiin käytettävä kortti.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Toivottavasti saataisiin jotain sopimuksia julki jo piakkoin. Jotenkin on sellainen kutina, että tämä hopeajoukkue menee todella palasiksi. Jos Samu Pitkästä aletaan huhuamaan liigaan, niin kiinnostus joukkuettamme kohtaan alkaa olla kohdallaan. Eikä siinä mitään. Joensuusta on hyvä ponnistaa isompiin ympyröihin. Olkoon tuo yksi pelaajien houkutuksiin käytettävä kortti.

Eei välttämättä mene. Kutinasi vaikuttaa väärältä. Ainakin Jokipojat on ollut ilahduttavan aktiivinen ja oma-aloitteinen tämän suhteen. Eteenpäin on tultu kesästä 2010, jolloin seura toivotti mestaruusjoukkueen pelaajat tervetulleiksi try-outille tekstiviestitse...

Taisi mennä etunimet sekaisin jollain tuossa Pitkäsen asiassa, paljastettakoon sen verran. Samu Pitkäsen kohdalla taitaa kuitenkin tilanne olla se, että jos/kun Tampere kutsuu niin kyseessä taitaa olla ihan opiskelupuuhat, eikä kiekkoammattilaisen ura. Minusta nähden Samu kyllä saisi jatkaa pelejäkin, paras kausi on varmasti vielä edessä, ja jo nyt mies on monipuolisena jokapaikan höylänä hyvä lisä joukkueeseen kuin joukkueeseen.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kiitos maurille valaistuksesta Pitkäsien suhteen.

Maalivahti spekulaatioon on pakko nostaa vielä tuo Sportin kakkonen Jarno Laitinen. Vaikuttaa varsin pätevältä torjujalta kun on päässyt vaan pelaamaan. Loukkaantumiset ollut vaivana, joten epävarmuus kasassa pysymisestä selkeänä ykkösenä olisi olemassa. Silti yksi potentiaalinen vaihtoehto olisi tuossa.
 
Taisi mennä etunimet sekaisin jollain tuossa Pitkäsen asiassa, paljastettakoon sen verran. Samu Pitkäsen kohdalla taitaa kuitenkin tilanne olla se, että jos/kun Tampere kutsuu niin kyseessä taitaa olla ihan opiskelupuuhat, eikä kiekkoammattilaisken ura.

Tätä huhua ihmettelin itsekkin, kun moni sitä huutelee tuolla kylillä. Mutta näinhän se tais olla että Samulla on ollut jo tovin aikaa opiskelupaikka valmiina Tampereella, joten opiskelemaan mies on sinne menossa. Tiedä sitten nähdäänkö Samu LeKin tai KooVeen paidassa, kun en kuitenkaan jaksa uskoa että mies pelaamista lopettaa.

Mitä tulee tuohon Laitiseen, niin en usko että miehestä olisi Jokipoikien ykköskassariks. Ok, eilen joutui hankalaan paikkaan, mutta jotenkin en pitänyt eilen paikan päällä näkemästäni. Todella flegmaattinen torjunta-tyyli ja liian monta kertaa torjui itsensä "ulos" ja maali jäi tyhjilleen. Myös mailapelaamisessa olisi paljonkin kehittämisen varaa. Toki eihän mies ole tällä kaudella paljon pelannut, että ehkä eilen oli Hakametsässä pientä ylimäärästä paskaa housussa.
 

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Noniin, pitäähän se tähänkin ketjuun välillä jotain höläyttää.

Taitaa pahasti käydä taas niin että Jukurit vie meiltä kärkijätkät, bluesiin ja saipaan lähtee muutama kaveri ja pitkä liuta ns. vakiokalustoa, oman kylän poikia, lopettaa. Ensi kauden ykkösketjuksi varmasti alkaa rakentumaan tuolla menolla Pude - Ruohomaa - Joku Junantuoma.

Kunhan noita pelaajien jatkosuunnitelmia tulee virallisesti julki, saattaa muutamallakin fanilla hieman sappi kiehahtaa. Jotkut pelaajat ne vaan haluaa tuonne Mikkeliin menestymään ja pelaamaan tyhjille kotikatsomoille :D
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Taitaa pahasti käydä taas niin että Jukurit vie meiltä kärkijätkät, bluesiin ja saipaan lähtee muutama kaveri

No aikamoinen oksennus tuli sieltä suunnalta. Ensinnäkin, jos Saipa ja Blues vie muutaman pelaajan niin mitä kärkiosaamista jää jäljelle Jukureille? Siis sellaista mikä ei ole korvattavissa?

Aika ristiriitainen kirjoitus vrt. Maurin vastaavaan. Jukurithan on aina halunnut meidän kärkipelaajia. Olihan noita tuolla nytkin lähes koko joukkueellinen, esittäen ei mitään ihmeellistä.

Eiköhän tuota kiinnostusta ole Joensuunkin suuntaan. Ei nuo viimeaikojen tapahtumat ainakaan mihinkään muuhun viittaa. Joten ole Riffsi huoleti, ei Jokipojat ilman pelaajia jää.
 

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Eiköhän tuota kiinnostusta ole Joensuunkin suuntaan. Ei nuo viimeaikojen tapahtumat ainakaan mihinkään muuhun viittaa. Joten ole Riffsi huoleti, ei Jokipojat ilman pelaajia jää.

Tuskin jää, mutta työtä on taas luvassa jos nuo titityyt pitää paikkansa. Nopeasti summailen huhut kasaan, niin lähtijöitä ja lopettajia taitaa tulla yhteensä parin kentällisen verran. Ja käytännössä kaksi kauden parasta ketjua lähtee tässä rytinässä pois. Mutta ans kattoo, voihan ne muuttua kunhan lumet sulaa. Maanantaina ainakin Mehtimäen iso jää lähtee pelistä pois. Toisaalta, Haapiksen näytöt viime kaudelta on sitä luokkaa, että tänne varmasti on helpompi nyt taas saada pelimiehiä, joilla on potentiaalia ja oman tason nosto edessä.

Siitähän se pitäisi sitten alkaa valmistautuminen uuteen kauteen. Toivotaan, että Pena jaksaa olla aktiivinen nyt - Niinkuin K5:n haastattelussakin mainitsi. Uus toimari vaan rahaa hommaamaan ja pakettia taas kasaan.

Ja tähän lopuksi, tämmöinen löytyi :) (Paitakauppalinkki)
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Rauhallista on Jokipoikien osilta kaikin puolin. Ei ole oikein huhujakaan liikkeellä.

Hahmottelin jonkinnäköistä pohjaa joukkueelle. Matikaisen Penan ajatuksiin pohjaten, että joukkueessa on vähintään kaksi kentällistä paikallista kasvatusta.

Hyökkäys

***** (Tommi Jokinen, Kalpa) - ***** (Pekka Saarenheimo, Kärpät) - **** (Borna Rendulic, Ässät)

**** (Sami Mutanen, Ässät) - Ruohomaa - **** (Tobias Salmelainen, Jukurit)

Halonen - Manninen - Karvinen

Puustinen - Häikiö - Jormanainen

Hukkanen
Uski
Paukku

mustahevonen (Juuso Kaijomaa, Saipa)


Puolustus

*****(Miihkali Teppo, HIFK) - ***** (Esa Lehikoinen, Lukko)
Näppilä - **** (Pasi Hirvonen, TPS)
Hyvärinen - Immonen

Jonnekin väliin (Aleksi Elorinne, Tappara)


Maalivahdit

***** (Mika Norja, HIFK tai Andreas Bernard, Saipa)

Janne Juvonen (Jokipojat/Pelicans)

Milo Pirttinen (A-junnut)


Pelaajia on kyllä riittämiin mistä taistella. ;)
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kova joukkue näyttää Jokipolle tulevan, onnittelut.

Kyllä, ehdottomasti. Miksipä ei tulisi? Jollainhan ne Mikkeliin kiertävät jätteet on paikattava.

Kunhan pistin tyhjiin väleihin nimiä ilman mitään sen kummempaa pohjia. Olisihan tuo mukava kuulla ihan seuran puolelta, että missä kohtaan ollaan menossa joukkueen suhteen.
 

boxmia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Juu, melkosia nimiä heitelty. Eipä siinä mukavahan nuita on lueskella. Ehkäpä jonain lämpimänä tammikuisena päivänä sitten.

Melkoista radiohiljaisuutta Jokipojat tuntuvat tällä hetkellä pitävän. Tärkeimpänä tällä hetkellä kuitenkin pitäisin, valmentajien nimet saataisiin esiin. Näillä nimillä siis tarkoita Variksen tulevaisuutta, jatkaako edustuksen kakkospaikalla vai kiinnostaako nuorten liiga? Tähän siis hyvä mainita, että onko kellään tietoa A-valmentajien tilannetta? Mukavahan se tietysti olisi jos nuorten liigaan nostaneet valmentajat jaksavat painaa vielä lisää. Tärkeimpänä valmentaja uutisena kuitenkin tähän tilanteeseen pitäisi Harri Yrttiahon pitämistä Joensuussa! Tästä ei varmaankaan ennen Katajan kauden päättymistä mitään kuulu. Olisi erittäin tärkeä pala myös pelaajien hankinnassa kun Yrttiahon tasoinen mies olisi käytettävissä. Pelkästään hyvää hänestä kuullut ja moni pelaaja varmasti arvostaa kovasti hänen tekemää työtä.

Ja vielä loppuun: Hilppa vielä monta vuotta jäljellä!

Edit: Elorinteen kotiuttaminene olisi oikeasti hyvä veto. Ei ole saanut tarvittaa roolia liigassa joten kotikonnuilta nostetta hakemaan uralleen.
 
Viimeksi muokattu:

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Onko kenelläkään mitään tietoa tulevista pelaaja/valmentaja sopimuksista? Muut jengit paukuttelee sopimuksia ilmoille tasaisin välein, mutta meillä ollaan hiljaa, kaikesta. Tosin kyllähän tähän hiljaisuuteen on tottunut jo vuosien saatossa. Julkastaan koko jengi kerralla, jos vaikka sitten juhannuslomien jälkeen.

Mihin aikaan on muuten Jokipojilla tapana aloittaa kesätreenit? Toukokuun alussa?
 

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Jotain tietoja on tihkunut, esim #jokipojat -kanava twitterissä tietää jo sanoa, että "Esi kaudella Mehtimäellä saatetaan nähdä ulkomaan eläviä". Veikkaan, että kiertotien kautta näillä saattaa olla kytköksiä esim Jekkuun. Tosin, itse Jekku ei näissä huhuissa ole ilmennyt...

Jotain positiivista on siis tapahtumassa, mutta esim liigaan taitaa olla jo ainakin yksi varma lähtijä. Tosin jatkopapereitakin tässä on ilmeisesti vähän rustailtu, josita yksi on mallia erittäinhyvä.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Rakennellaan nyt sitten jonkinlaista fantasiaa ensi kaudesta ilman mitään varsinaista faktatietoa:

xxx - xxx - xxx/Ranta
xxx - Ruohomaa - xxx
Mutanen - Häikiö - Puustinen
Silvast - Halonen - Uski
Manninen, Jormanainen, Paukku ym.

Näätänen/Näppilä - Immonen
Näppilä/Ahonen - Lehikoinen
Elorinne - Hyvärinen
Oinonen, Niemelä, A. Väänänen ym.

xxx
Niemi/Pirttinen/xxx
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös