Jokipojat 2004-2005

  • 47 781
  • 215

Marcus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Hieno homma koko Mestikselle. Sport-Jokipojat ottelun kiinnostavuus nousi heti moninkertaisesti, tervetuloa Vaasaan ensi viikolla.
 

kuningaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Ai jai...

Tulee ihan vanhat hyvät ajat mieleen, kun Jokipoikia ihan odottamalla odotettiin Niiralan monttuun...Joulukuussahan JoKP-muistot taitaa saada oikein kunnon piristysruiskeen, kun Hall ei olekaan ainut rapakon takaa tullut.

Loistavaa Joensuu, milloinkahan Waasassa huomataan, että media-arvoa vois nostaa muullakin kuin sillä aurinkoisella kuninkaalla...
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Hieno juttu

Kovan miehen saitte Joensuuhun haalittua. PB olisi mahtunut oikeastaan kaikkiin SM-liigankin joukkueisiin. Se vain nostaa miehen kiinnostavuutta. Toivottavasti PB auttaa Jokipoikia eteenpäin. Sarjataulukon perusteella apua on kaivattukin.

Mielenkiintoista nähdä miten hän kotiutuu joukkueeseen ja vaikuttaa kokonaisuuteen. Yksi mies ei joukkuetta tee, mutta voi hyvin nostaa esimerkillään kaikkien muidenkin tekemistä. Hänen tuleminen nosti ehdottomasti mielenkiintoa etenkin Jokipoikia mutta myös koko Mestistä kohtaan.

Toivottavasti avut kattavat hankinnan ettei Joensuussa ala budjetti rakoilla. Varmasti siellä nyt kiinnitetään tarkkaa huomiota talouden pitoon, joten tuskin siitä huolta on.
 

teemu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Huh... Olihan tämä kyllä sellainen pommi, ettei vielä oikein käsitäkään. Vaikka mies olisi miten keskenkuntoinen, on hän varmasti jo nyt selkeä vahvistus. Parhaimmassa tapauksessa tästä saadaan juurikin se tekijä, joka kääntää ne niukat tappiot voitoiksi.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Onnittelut Joensuuhun loistavasta (toivottavasti) kaappauksesta. Tekee hyvää niin Joensuulle kuin koko Mestis-sarjalle. Sanotaan, ettei sota yhtä miestä kaipaa, mutta kyllä tämä kaveri voi olla se, joka kääntää niitä tasaisia otteluita.

Ja kaiken lisäksi tämän tason kaverin suo mielellään sinne perinteikkääseen Joensuuhun. Onneksi Mr. Uimalakki hankkii ihan muita miehiä länsirannikolle.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Viestin lähetti kuningaz
Loistavaa Joensuu, milloinkahan Waasassa huomataan, että media-arvoa vois nostaa muullakin kuin sillä aurinkoisella kuninkaalla...

Jep jep. Sitähän me tarvittaisiinkin. Oikein helvetin kallista alisuorittajaa. Saataisiin vaan nämä nykyiset pelaamaan tasollaan ennen mitään änärivahvistuksia.

Kiva juttu tää on Jokipojille. Vaasan vierailu on sitten viikon päästä. Siellä sitten nähdään tämän uuden kaverin kyvyt ihan livenä. Onnea Jokipojille ja heidän kannattajille.
 

kissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fort Wayne Komets
Pavel Brendl

Hieno esimerkki siitä kuinka typeriä ihmisiä suomalaisten kiekkoseurojen johdossa on.

PB on potkittu tämän kauden aikana pois jo kolmesta seurasta. Jokainen kiekkoammattilainen tietää, että hän on laiska, ylimielinen ja viinaanmenevä eikä siksi ole kelvannut millekään muulle seuralle kuin JoKP:lle. Kannattaako tuollaiselle hepulle maksaa 2-3000 euroa kuussa + sivukulut? Mene ja tiedä, ehkäpä hän tuo muutamaan ensimmäiseen matsiin jokusen ihmisen halliin.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Re: Pavel Brendl

Viestin lähetti kissa
Hieno esimerkki siitä kuinka typeriä ihmisiä suomalaisten kiekkoseurojen johdossa on.

PB on potkittu tämän kauden aikana pois jo kolmesta seurasta. Jokainen kiekkoammattilainen tietää, että hän on laiska, ylimielinen ja viinaanmenevä eikä siksi ole kelvannut millekään muulle seuralle kuin JoKP:lle.

Ei pidä paikkaansa. Sen tarkemmin siirron taustoja valottamatta voin kertoa, että Pavel Brendl olisi kyllä kelvannut SM-liigaankin.

Ennen kuin alkaa julkisesti arvostelemaan Jokipoikien seurajohdon typeryyttä, niin kannattaa muistaa, että PB:n hankinta on seuralle taloudellisesti riskitön. Kuten jossakin on varmasti todettu, niin ensimmäisen kuukauden kulut saadaan kokoon sponsoreilta. Yleisömäärät (eli lipputulot + oheismyynti) nousevat takuuvarmasti - tällaisella hankinnalla saadaan hallille juuri niitä satunnaiskatsojia, kun muuten hyvin tasapaksussa joukkueessa on joku selkeä tähti, kenet ihmiset haluavat nähdä. Imagoarvoakin tällaisella hankinnalla seuralle on, sekin varmasti pitkässä jaksossa myös taloudellisesti hyödynnettävissä.

Jos taas ajattelee pelillisesti, niin Jokipojat on kerännyt 17 ottelustaan kolme (3) pistettä, ja paras hyökkääjä on tehnyt kymmenen (10) tehopistettä. Ei Pavel Brendl voi ainakaan joukkuetta heikentää. Mahdollinen ylimielisyyskin lienee karissut matkalla - vaatinee tämän tason pelaajalta ihan aitoa nöyryyttä tulla pelaamaan Suomen kakkossarjaan. Kannattaa myös muistaa se, että PB hoitaa itse vakuutusmaksunsa. Jos kaverin motiivi tulla Joensuuhun olisi pelaamisen sijaan rahastus, niin silloin hän ei varmaankaan näin toimisi.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Birdin hyviin huomioihin voisi vielä lisätä sen, että Brendl olisi varmasti saanut jatkaa Tshekissäkin. Potkuista ei ymmärtääkseni ollut kyse, vaan ennemminkin "veropakolaisuudesta".

Jännää muuten, että ekan kateellisen kommentti tuli Mestis-fanien ulkopuolelta...
 

Jokipoika

Jäsen
Tämä valmentajan vaihtaminen ei auta yhtään mitään. Onhan se tietenkin helpompi vaihtaa valmentajaa kuin koko joukkue, mutta tässä tapauksessa joukkue on suurin syyllinen nykyiseen sarjasijoitukseen. Tietenkin jotain oli tehtävä ja tämä oli helpoin ratkaisu. Tosin kuten sanoin, tästä ei ole mitään hyötyä, kunhan vaan neppaillaan.

Itse olisin nähnyt parempana ratkaisuna kunnon kassarin ja sellainen pakin hankinnan joka osaa ampua kohti maalia, vieläpä liikkuvasta kiekosta. Mutta mistäpä niitä tähän aikaan vuodesta hankkii ja millä rahalla?
 

JLei

Jäsen
Nythän kannattaa heti aluksi huomata se, että Varista ei suinkaan erotettu, vaan hän erosi itse. Siinä mielessä on turha spekuloida, oliko tämä ratkaisu hyvä vai ei... tämä oli Variksen päätös ja sillä selvä. Katsotaan, miten joukkueen käy uuden valmentajan alaisuudessa, ensimmäistä kertaa vaihdoksen vaikutuksia nähdäänkin jo huomenna Kouvolassa.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Wattu joo.
Wanna-be fanit saivat mitä halusivat. Lintukaksikko lähti ja Turun mies tilalle. Valmentajan vaihto ei auta mitään, sillä pelaajamateriaali on mitä on. Fyysistä ja peliä tekevää pakkia sekä maalivahtia minäkin joulupukilta toivoisin. Ole nyt sitten saatanan kuuraparta olemassa ja kuule fanin vaatimaton toive!
Tai tulen ja poltan talosi ja syön porosi...

Tämä Turun mies Rauhanen vai mikä lie Nivuskuume on itselleni tuntematon suuruus, vaikka on toiminut Turussa TuTon kakkosvalmentajana. Voisiko joku turggulainen asiaa kommentoida, jos tähän ketjuun eksyy?

Itse kannatin kyllä lintukaksikon hyökkäävää pelityyliä, enkä Dufamaista maalinteon estävää sumppukiekkoa, jota tullemme täällä susirajalla näkemään...
 

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Muistan hämärästi, että mies olisi toiminut Bogdanovin taustalla viime kaudella ja tuurannutkin muutamassa pelissä Toljaa. Rauhasen meriitit (jos niitä on) löytyvät varmasti junnupuolelta.
 

Veikko 73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tuntematon suuruus?

Jos katsoo tampereen näkökulmasta asiaa, ko Rauhanen
on valmentanut tampereella ainakinm ikurin vireen d-junnuja ja sai lähteä sieltä ovet paukkuen tyrkytti sen jälkeen itseään ainakin Ilveksen ikäkausitoimintaan.
Siellä ymmärtääkseni nousi seinä eteen välittömästi josta siirtyi onneksi Suomen Turkuun ja alkoi kaivaa maata Toljan alta,saaden hetken päästä monoa ja nyt on Joensuussa
joka tapauksessa ihminen oppii virheistään joten Onnea!
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Nyt on jonkin aikaa sulateltu tapahtunutta, mutten vieläkään ihan täysin tiedä, että mitä tästä pitäisi tuumata. Itse en olisi kylläkään valmentajanvaihdosta toivonut, mutta toisaalta ymmärrän Variksen ja Tiaisen ratkaisun täysin.

Kaksikko teki Jokipojissa reilut pari vuotta hemmetin hyvää työtä. Kannattaa muistaa, millä tasolla joukkue oli heidän tullessaan ruoriin. Eli aika lailla on menty eteenpäin. Jos Jokipojat olisi saanut puoletkin niistä vahvistuksista, joiden kanssa keväällä/kesällä neuvoteltiin, niin valmennuskaksikko olisi varmasti mieluusti jatkanut työtään - ja ennen muuta Jokipon menestys olisi ollut todennäköisesti ihan toista.

Eli Jonelle ja Temelle jaksamista ikävässä tilanteessa ja kaikin puolin hyvää jatkoa! Päteville ja oppimishaluisille kavereille varmasti töitä löytyy lajin parista jatkossakin. Jos ei Joensuusta, niin sitten jostain muualta.

Uudesta valmentajasta ainakaan mulla ei ole oikein mitään kuvaa. Toisen käden tietona olen kyllä kuullut kaikenlaista, mutta eipä nyt lähdetä näiden juttujen perusteella mitään johtopäätöksiä vielä tekemään. Vaikken valmentajanvaihdosta olisi toivonutkaan, niin toivon sitten, että tämä nyt vihdoinkin on se temppu, jolla Jokipojat alkaa voittamaan.

Tunnin kuluttua lähtö kohti Kouvolaa!
 

Kookooman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo, #81Timo Nurmberg Fan Club, Mikkelin Ylpeys
Onkos Joensuusta tulossa enemmänkin porukkaa???

Voi olla että tulee kylmää kyytiä....
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Säälittävää ja väsynyttä provoilua KooKoowoman. Olisit pysynyt siellä otteluketjussa trollaamassa. On muuten hienoa lukea kirjoituksiasi myös muista ketjuista. Täyttä asiaa ja päivän paras, jolloin minulta tuli näytölle ja näppiksille... Anna palaa ja pilaa Kookoon fanien maine...
 

Kookooman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo, #81Timo Nurmberg Fan Club, Mikkelin Ylpeys
Holocaustilla taitaa olla luki ja kirjoitus häiriö??? Tainnu jäädä koulut käymättä!!!
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Viestin lähetti Kookooman
Holocaustilla taitaa olla luki ja kirjoitus häiriö??? Tainnu jäädä koulut käymättä!!!
Sen enempää asiaan puuttumatta, niin vielä naurettavampaa on haukkua toisen kirjoitusasua lauseella, jossa on enemmän kirjoitusvirheitä kuin on sanoja. Holocaustin kanssa samaa mieltä, mutta ei pidä yleistää kaikkia KooKoo-faneja yhden uhmaikää potevan pojan takia..
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Mehtimäkeläisen uusi foorumi

Mainostetaas vähäsen: Jokipoikien itsenäinen fanisivusto Mehtimäkeläinen sai viikko sitten uuden ja hienon keskustelupalstan. Vanhalta foorumilta ei viestien siirtäminen onnistunut, mutta tähän mennessä 59 rekisteröityneen käyttäjän voimin palsta on alkanut jo kohtalaisesti elää. Eli tervetuloa siis mukaan tekin, jotka ette ole vielä uutta keskustelupalstaa huomanneet! Ja muidenkin seurojen kuin Jokipon kannattajat ovat toki halutessaan tervetulleita, jokunen näitäkin näkyy jo mukana olevan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös