Jokerit takaisin Liigaan?

  • 346 577
  • 2 038

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minä haluan Jokerit Liigaan ja ymmärrän täysin Liigan päätöksen.

Jokerit on niin poikkeuksellisessa tilanteessa KHL-seikkailujen jälkeen, että tavanmukaiset (ja epätavanomaiset) liiketoimet eivät tule tässä kohtaa riittämään selityksiksi salassapidolle. Selänteestä voi olla montaa mieltä, mutta mielestäni he lähestyivät viestinnän kannalta Jokereiden saattamista Liigaan oikealla tavalla. Jokereilta vaaditaan äärimmäistä läpinäkyvyyttä ja avoimuutta - jopa liiketoiminnan kustannuksella. Otsikot mysteerirahoittajista, Kummolan nyrkin heilutteluista, Joelin kerjäämisestä, Hjalliksen vakuutteluista, ry:n vedätyksistä, Kurrin hustlauksista ja muista vastaavista ovat omiaan loitontamaan Liigaa ja Jokereita.

Ei tässä voi syyttää ketään muuta kuin Jokereita. Toivottavasti heidän toimintaan saadaan pian järkeä ja sen jälkeen Jokerit takaisin Liigaan.
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
eikös liiganousun kriteerit ole olleet pitkään epäselvät , kabinetin kautta sinne mennään/tullaan.

Itsellä on paljon jullifaneja , jotka ovat laittaneet viestejä että ovat pahoillaan että näin kävi.

Itsellä on sellainen mielikuva että nuoremmat (ikärajaa en osaa sanoa) fanit täällä ilkkuu . Voi olla että väärässä.

Jatketaan matkaa kohti mestistä mutta itse samaa mieltä : rahoitus ym. pitää avata kuka takana. Mutta onko Hjallis kaiken takana ?

Itse en usko vaan on ryhmä sijoittajia ( tai asiat vielä osittain auki riippu Areenasta) , jotka uskoo kokonaisuuteen ; halli + Jokerit.

Summat on kuitenkin niin suuria ettei Harkimo-klaanillaan ole sellasia rahoja.
 
Viimeksi muokattu:

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä minä nimeomaan näen tämän pelkurimaisena ja ummehtuneisuudesta kertovana päätöksenä. Siellä jokainen ajattelee kopissaan omaa etuaan, eikä yhden yhtä sarjan elinvoimaa tervehdyttävää päätöstä saada liigatasolla aikaan.

Otetaan hei sitten joka jengille vähän venäläistä verirahaa niin budjetit nousee ja elinvoima kasvaa. Jännää puhetta muutenkin ihmiseltä joka on kovin ajanut pienempää liigaa ja toivonut jopa seurojen konkursseja.
 

vimpa

Jäsen
Kaiken huippunahan tässä on tuo taustalla ollut "mysteerirahoittaja". Luulisi varmaan olevan penaalin tylsimmällekin kynälle ihan täysin selvää ettei mitään tuollaista voida hyväksyä tänään, huomenna tai eilen.
Tällainen salailu herättää aiheestakin epäilyksiä. Karu olisi Liigan huomata antaneensa lisenssin vaikka maskikauppias Sarmasteelle tai vastaavalle "liikemiehelle".
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Mielenkiintoinen vertailukohta olisi tietää mitä Slovan Bratislavassa tehtiin toisin ja miksi? Ainakaan siellä ei vetkuteltu paluun kanssa niin pitkään, että paska ehti osua tuulettimeen. Mutta mikä sen mahdollisti? Oliko määräysvalta onnistuttu pitämään paikallisilla?
Ymmärtääkseni Dinamo Riga lähti ideologisista syistä, Lev Praha, KHL Medvescak Zagreb ja Slovan Bratislava siksi, että kassakirstusta loppuivat rahat eikä räpeltäminen liigan pohjasakassa enää napostellut. Praha tosin oli kyllä jälkimmäisellä kaudellaan finaalissa (häviävänä osapuolena) mutta omistajataho ilmeisesti ei halunnut jatkaa KHL-joukkueen rahoitusta.

Syystä tai toisesta mikään "Euroopan NHL" tyyppinen projekti ei ole ottanut tuulta siipiensä alle. Tällä erää ainoat ylikansalliset sarjat Putinistanin ulkopuolella ovat ilmeisesti Itävallan ja Italian EBEL, jossa joukon jatkona unkarilainen Fehervar ja Slovenian Olimpija ja sen farmiliiga AlpsHL (jossa tosin ei sitä kiintiö-unkarilaista joukkuetta). Erste Liigassa pelaa myös kolme joukkuetta Romaniasta ja kuusi Unkarista.
 

Nigi

Jäsen
Eiköhän Nauravien Narrien kanssa olisi liigapaikka ollut taskussa. Nyt päätettiin lähteä perseilemään joidenkin mysteerimiesten kanssa sekä hankkimaan lisää rahaa syyttömälle pikku Yarille ja lopputuloksen voi nähdä tulostaululta.

Turpaan tuli ja ansaitusti.
 

Yabada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Minusta Liigan tulisi tehdä kaikkensa auttaakseen Jokereita saamaan toimintansa sellaiselle tasolle, että pikainen Liigaan paluu olisi mahdollinen.
Minkä takia se on Liigan asia auttaa Jokereita saamaan toiminta sille tasolle, että paluu olisi mahdollinen? Jos jotain virallisia dokumentteja tai hakemusten täyttämisen kanssa avustamista tarkoitit niin okei, ei siinä mitään. Mutta kyllä nimenomaan Jokereiden toiminnan, organisaation ja joukkueen "tervehdyttäminen" on yksinomaan Jokereiden tehtävä. Ei ole mielestäni Liigan tehtävä pitää Jokereita kädestä kiinni ja näyttää mitä kotiläksyjä pitää tehdä.

Liigassa on ollut paljon ongelmallisia seuroja organisaation, omistajuuksien ja vaikka minkä muun takia tämän vuosituhannen puolella. Minun ymmärtääkseni Liiga ei ole mitään näistä seuroista varsinaisesti auttanut oikaisemaan alamäkeänsä. Paitsi Pelicansia ja tuostakin taitaa olla jo kohta 20 vuotta aikaa? Silloin Liiga taisi kovaan ääneen sanoa, että tämä oli viimeinen kerta.

Bluesinkin Liiga "antoi" mennä konkurssiin, eikö tuolloin Liigan olisi pitänyt auttaa Bluesia saamaan toimintansa kuntoon? KalPa oli muutaman kauden paluunsa jälkeen aivan hunningolla urheilullisesti. TPS:lla oli ennen uusia omistajia aika turbulenttista aikaa. Ja oma rakas seurani Ilves on ollut oikein esimerkkitapaus huonosti johdetusta seurasta vuodesta 2004 alkaen, onneksi tuo saatiin oikaistua 2017 keväällä.

Tälläkin hetkellä Pelicansin taustalla tuntuu tuulevan aika rajusti.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Täällä joku jo kuuluttaa liigan apua Jokerien paluulle. Ilmeisesti syy lienee, että Jokerit tulee vetämään yleisöä sitten aikanaan, kun liigaan palaa. Minusta liigan ei mielestäni pidä mennä yhtään auttamaan paluuprojektissa. Miksi ihmeessä liiga auttaisi yhtään seuraa? Entä jos seuraavaksi apua vaatii joku tyhjästä perustettu Pöhkölän Pallopallit ry. tms. yritelmä, joka ilmoittaa haluavansa liigaan, auttaisiko liiga sitä? Jokerit ei voi olla minkään erityiskohtelun kohde.

Kaikki aikanaan, ja niin Jokerien paluukiin, kun pakka on ensin puhdas ja kunnossa. Prosessiin ei saa liittyä yhtään suhmurointia, taustapelejä, epäselviä rahoittajia, juonitteluita, amatööritason kohtelamista ym.

Menen itsekin kyllä katsomaan kaikki pelit, joissa Jokerit on sitten aikanaan meidän vieraana.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Kyllä minä nimeomaan näen tämän pelkurimaisena ja ummehtuneisuudesta kertovana päätöksenä. Siellä jokainen ajattelee kopissaan omaa etuaan, eikä yhden yhtä sarjan elinvoimaa tervehdyttävää päätöstä saada liigatasolla aikaan.

Itse koen asian tietyllä tapaa niin, että liiga ei "tarvitse" Jokereita, mutta Jokerit tarvitsevat liigan ?

Kyllä, Jokerit oli aikanaan yksi "vihatuimmista" seuroista ja kun se tuli kylään, se toi väkeä katsomoon. Ja sitä kautta totta kai rahaa. Sitä tuskin kukaan kieltää? Mutta Jokerit olivat silloin käsittääkseni suht terveellinen organisaatio, jolla oli oikeastaan joka kausi se huippu joukkue, jolla sen olisi ns. pitänyt haalia mestaruuksia miltei joka kausi. No ei haalinut.... ( Ja nyt tarkoitan aikaa jolloin pelasivat Jaffalassa ).

Nykyinen Jokerit ei sitä taida olla? Se ryvetti oman maineensa kun lähti Liigasta pois, sillä tyylillä millä lähti. Mitä siellä silloin oikeasti ajateltiin. Oltiin suomalaisen jääkiekon huipulla oleva organisaatio ja lähdetään johonkin "mystiseen sarjaan". Kyllä se oli silloin ihan saletisti tiedossa, että seura ei siinä sarjassa voi menestyä, ei millään mittapuulla ! Nyt useita vuosia myöhemmin se "sama seura" pitäisi ottaa avosylin vastaan, liigan pelastavana messiaana. Seura joka nostaa 15 muuta kukoistukseen vaan sillä, että ovat Jokerit. Se Suurin ja Kaunein vai miten se meni....

Vitut sanon mä, anteeksi. Tapa jolla hommia on ilmeisesti hoidettu ( perustuu täällä ja mediassa ( oikeasti tietävässä, I Assume ? ) olleeseen ), on osoittanut, että ryvetkööt ihan itse kaivamassaan haudassa.

Sit kun homma on laitettu oikeasti kuntoon, ihan organisaatiosta alkaen ja pelillisesti jengi menestyy niin voidaan harkita. Mutta sitä ei pidä tehdä yhden, eikä vielä kahdenkaan? Mestiksen kauden menestymisen perusteella. Siis tarkoitan sitä, että pelaisivat kauden 23-24 Mestiksessä ja voittaisivat sen, niin se olisi automaattinen tae, et liigaan vaan. Tervetuloa.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Aikanaan Jokerit halusi kovasti Liigasta ulos, taisivat maksaa tuosta ihan kiitettävästi. Sekuntiakaan en ole kaivannut, mun puolesta voivat viedä koko puulaakinsa Venäjälle ja jatkaa siellä.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Huhhuh. Viimeiset käänteet Jokerien saagassa olivat sanalla sanoen puhdasta farssia.

Ensin kansallissankari ja Jokeri-ikoni Selänne kumppaneineen maalailivat isosti ja ehkä osittain lapsenuskoisesti kauniita sävyjä kiekkotaivaalle, mutta kuitenkin avoimesti. Pian RY kuitenkin monen yllätykseksi työnsi Salaman sivuun pitäen kiinni Kurrin oikeuksista saada hilloa ruplien päälle. Sitten Harkimo(t) iskivät sisään tarjouksen joka miellytti yhdistystä. Siis ne samat Harkimot, jotka puhtaasta rakkaudesta myivät Jokerit maatuskaksi. Tässä välissä sopinee kysyä, että eivätkö hälytyskellot Jokeri-toimistolla vieläkään soineet? Mökki oli tulessa. Liigatoimistolla soivat. Kummolan kaikkivaltiasmainen jyrähdys niittasikin sitten hennosti raollaan olevan Liigaoven kiinni.

Myönnän rehellisesti että olisin mielelläni nähnyt Jokerit jo kaudella 23-24 Liigassa. Ovi oli auki. Mutta nyt kävi näin. Jokerit ihan itse tämän munasivat.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Kaikesta lukemastani oma päätelmäni yhteenvetona:
Jos se toinen taho olisi saanut yrittää aloittaa Liigassa, se olisi todennäköisesti kellahtanut kumoon melko nopeasti.
Ihan ensiksi olisi pitänyt saada se lisenssi, joka olisi huhujen mukaan maksanut jopa 3,5 M€.
Sen päälle olisi pitänyt ehkä ostaa oma halli, sillä mikäli Helsinki Garden (jonne tuskin olisi asiaa) toteutuu, ei Nordiksen vanhassa hallissa enää pelata lätkää.
Se oma halli saattaisi maksaa sen ison summan, josta tänne on kirjoitettu. Se ei vielä riitä, sillä sen ylläpito maksaa paljon ja jäädytyskustannukset tulee lisäksi.
Sinne tarvitaan myös henkilökuntaa, kuten myös koko organisaatioon. Tämän päälle vielä joukkueen toiminnan vuosibudjetti, joka pyörii 10-12 M€ paikkeilla.
Sitten olisi pitänyt vielä hankkia se joukkue ja valmentajat. Jotta se olisi laaturyhmä olisi käännettävä kaikki kivet ja kannot.
Ei Liigaan ihan tuosta vain saada laadukasta n. 30 pelaajan joukkuetta.
No nyt ei käynyt näin.

Mitäköhän on Harkimoiden käteen jäävä luu? Jos Kurri sai rahansa jo, niitä voi olla vaikea saada takaisin ellei sopimusta ole tarkkaan mietitty. Samaten se ikävästi kärsivä ry tyhmyyttään on ensin tehnyt Kurrin kanssa hölmön sopimuksen ja lisäksi jäänyt U20-joukkueen haltijaksi. Mikä mahtaa olla noiden ja nuorempien junioreiden tulevaisuus. No, ehkä monen osalta pappa ja mamma betalar ja pääsevät jonnekin pelaamaan. Toki huiput haalitaan mieluusti muualle.
En tiedä olisiko N N hoitanut asioita sen paremmin.
Nyt joka tapauksessa Liiga ilmoitti, että Liigaan tulo menee Mestiksen kautta.
Onko Liiga siis avoin?
Tietääkseni ei nousukarsintoja järjestetä, joten avoimuus on ainakin urheilulliselta kantilta aika epäselvä.
Voiko Jokerit siis nousta lähitulevaisuudessa Liigaan?
No, se taas on osittain Jääkiekkoliitosta riippuva asia.
Jos oikein olen ymmärtänyt, niin Kiekko-Espoo joutui nousemaan Suomi-Sarjasta. Ehkä nyt ei tarvitse.
Mahtaako Kummola voida vaikuttaa eläkkeeltä edes tähän? Toivon mukaan ja reiluuden nimissä ei.
Ja jos siis tuo sekava organisaatio tai se toinen haluaa nostaa Jokerit Liigaan, niin tarvitaan aika hulluja rahoittajia, jotka siihen kätensä pistäisivät. Toki kaikenlaisia harrastajia on myös esim. jalkapallon puolella näkynyt, joten mene ja tiedä.
Mutta sittenkään pelaaminen Liigassa ei olisi varmaa.
Saattaahan sinne pyrkiä joku toinenkin (ja uskottavampi) joukkue, eikä missään ole kiveen hakattu, että Liiga olisi tulvaisuudessa 16-joukkueinen.
10-12-joukkueinen avoin sarja olisi ehkä Suomen kiekkoilun tulevaisuudelle parempi vaihtoehto, jolloin Mestiskin kehittyisi.
Aika näyttää.
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Huhhuh. Viimeiset käänteet Jokerien saagassa olivat sanalla sanoen puhdasta farssia.

Ensin kansallissankari ja Jokeri-ikoni Selänne kumppaneineen maalailivat isosti ja ehkä osittain lapsenuskoisesti kauniita sävyjä kiekkotaivaalle, mutta kuitenkin avoimesti. Pian RY kuitenkin monen yllätykseksi työnsi Salaman sivuun pitäen kiinni Kurrin oikeuksista saada hilloa ruplien päälle. Sitten Harkimo(t) iskivät sisään tarjouksen joka miellytti yhdistystä. Siis ne samat Harkimot, jotka puhtaasta rakkaudesta myivät Jokerit maatuskaksi. Tässä välissä sopinee kysyä, että eivätkö hälytyskellot Jokeri-toimistolla vieläkään soineet? Mökki oli tulessa. Liigatoimistolla soivat. Kummolan kaikkivaltiasmainen jyrähdys niittasikin sitten hennosti raollaan olevan Liigaoven kiinni.

Myönnän rehellisesti että olisin mielelläni nähnyt Jokerit jo kaudella 23-24 Liigassa. Ovi oli auki. Mutta nyt kävi näin. Jokerit ihan itse tämän munasivat.
helppo olla jälkiviisas mutta tähän voisi sanoa : eikö meillä länsimaalaisilla hälytyskello soinut kun Venäjän vihreät miehet valtasivat Krimin ? vastaus : EI
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
helppo olla jälkiviisas mutta tähän voisi sanoa : eikö meillä länsimaalaisilla hälytyskello soinut kun Venäjän vihreät miehet valtasivat Krimin ? vastaus : EI

Aika monella soivat ja esim. KHL-taipaletta kritisoineet leimattiin katkeriksi, kateellisiksi tai muuten turhiksi noina ensimmäisinä vuosina.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aikanaan Jokerit halusi kovasti Liigasta ulos, taisivat maksaa tuosta ihan kiitettävästi. Sekuntiakaan en ole kaivannut, mun puolesta voivat viedä koko puulaakinsa Venäjälle ja jatkaa siellä.
Amen. Sen verran paljon jokerifanir*nkkareilta tuli aikanaan hajotkaa SadoMasoliigaanne / parempi pelin taso -lällättelyä, että hajotkaa nyt itse siihen joukkueeseenne ilman sarjaa. Kannattiko huorata Putinille, mjitoooh?!?! Samaan hengenvetoon pitää toki sanoa, että kyllä tässä jokunen hyväkin jokerifani ikävä kyllä kärsii, mutta asia on vähän rinnasteinen r-sanoihin - jos iso enemmistö on perseestä, niin kärsiköön nyt sitten se pieni vähemmistökin siinä samalla.
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Amen. Sen verran paljon jokerifanir*nkkareilta tuli aikanaan hajotkaa SadoMasoliigaanne / parempi pelin taso -lällättelyä, että hajotkaa nyt itse siihen joukkueeseenne ilman sarjaa. Kannattiko huorata Putinille, mjitoooh?!?! Samaan hengenvetoon pitää toki sanoa, että kyllä tässä jokunen hyväkin jokerifani ikävä kyllä kärsii, mutta asia on vähän rinnasteinen r-sanoihin - jos iso enemmistö on perseestä, niin kärsiköön nyt sitten se pieni vähemmistökin siinä samalla.
kukaan oikea HIFK-fani yli 30 v ei allekirjoita tätä.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Joo mutku kato näki niin hyvää lätkää siellä kato.
Siellä on Sämpylät ja ties mitkä Keisarit sen kahdeksan vuotta kertoneet, kuinka Liiga on paska, Suomi on paska, pelintaso paskaa ja seuraaminen loppuisi jos Liigan palataan, samalla kun Venäjällä kaikki on niin hienoa ja mahtavaa ja ennenkaikkea pelintaso huikeaa ja jopa vanha kunnon Pietarin SKA:kin käy Areenalla, niin mitä vittua sitä edes itkemään, jos tälläinen paskasarja ei ottanutkaan suurta ja mahtavaa Jokereita takaisin.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Onhan tämä nyt erikoista, että Liiga tekee tällaisen ratkaisun kaksi kuukautta ennen alkuperäistä liigalisenssin hakemisen takarajaa. Liiga on aiemmin puolustellut ummehtunutta suljettua sarjajärjestelmäänsä sillä, että kaikilla potentiaalisilla seuroilla on mahdollisuus anoa Liigapaikkaa. Nyt kun vuosien tauon jälkeen näitä Liigaan tosissaan pyrkiviä seuroja on, Liiga vetää tylysti maton jalkojen alta kesken hakuajan. Kestämätöntä.

Jokerien tai Kiekko-Espoon liigalisenssianomuksen hylkääminen olisi ollut ok, jos hakemuksessa ei olisi kyetty osoittamaan lisenssiehtojen mukaista toimintaa. Nyt näille seuroille ei edes annettu uskottavaa mahdollisuutta hakemuksen.jättämiseen. On suorastaan pöyristyttävää lukea vielä hehkutusta tästä päätöksestä. Inho Jokereita kohtaan näköjään ajaa kannattamaan täydellisen haisevia, epäloogisia ja hyvän hallintotavan vastaisia päätöksentekoprosesseja.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
helppo olla jälkiviisas mutta tähän voisi sanoa : eikö meillä länsimaalaisilla hälytyskello soinut kun Venäjän vihreät miehet valtasivat Krimin ? vastaus : EI
Uskaltaisin väittää että useammalla soivat. Silti sinisilmäisiä hölmöläisiä otteluissa riitti. Itse lukeudun myös noihin idiootteihin, jotka heräsivät vasta hieman myöhemmin todellisuuteen.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Onhan tämä kaikinpuolin loistava uutinen. Nyt sitten vähän nöyryyttä takaisin tekemiseen niin josko se paikka sieltä vielä joskus aukeaisi. Reittä pitkin ette pääse enää. Hyvä Liiga!
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Aika monella soivat ja esim. KHL-taipaletta kritisoineet leimattiin katkeriksi, kateellisiksi tai muuten turhiksi noina ensimmäisinä vuosina.
Tämähän se juuri oli. Kyllä aika moni tuosta jotain yritti sanoa, mutta vastaus oli yleensä jotain ylimielistä huutelua norsunluutornista. Isommat ympyrät jne. Nyt toki sympatiaa niille faneille, jotka alusta asti tuota vastustivat, mutta kaikille osallisille ja niille jotka edelleen tuota loikkausta puolustelevat ei symptatiaa löydy, ei sitten yhtään. Sitä saa mitä tilaa. Kärsijöinä oikeat fanit, voittajia verirahoilla rikastuneet oligarkit.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Onhan tämä nyt erikoista, että Liiga tekee tällaisen ratkaisun kaksi kuukautta ennen alkuperäistä liigalisenssin hakemisen takarajaa. Liiga on aiemmin puolustellut ummehtunutta suljettua sarjajärjestelmäänsä sillä, että kaikilla potentiaalisilla seuroilla on mahdollisuus anoa Liigapaikkaa. Nyt kun vuosien tauon jälkeen näitä Liigaan tosissaan pyrkiviä seuroja on, Liiga vetää tylysti maton jalkojen alta kesken hakuajan. Kestämätöntä.

Jokerien tai Kiekko-Espoon liigalisenssianomuksen hylkääminen olisi ollut ok, jos hakemuksessa ei olisi kyetty osoittamaan lisenssiehtojen mukaista toimintaa. Nyt näille seuroille ei edes annettu uskottavaa mahdollisuutta hakemuksen.jättämiseen. On suorastaan pöyristyttävää lukea vielä hehkutusta tästä päätöksestä. Inho Jokereita kohtaan näköjään ajaa kannattamaan täydellisen haisevia, epäloogisia ja hyvän hallintotavan vastaisia päätöksentekoprosesseja.
Eihän tässä ole kyse muusta kuin siitä, että Jokereiden tämän hetken tilanne on ollut kaikkine sekoiluineen ja "mysteerirahoittajineen" ja ties monenko eri vaihtoehtoisen omistajan kanssa sellainen että liigan oli järkevämpi viheltää peli nyt poikki. Kun Jokereiden toiminnassa ei ole ollut mitään läpinäkyvää koko tänä aikana kun Liigaan paluuta on puuhattu, niin Liiga on tehnyt sen ratkaisun että tulkoot takaisin sitten kyselemään kun on jotain selvää ja konkreettista esittää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös