Jokerit takaisin Liigaan?

  • 349 014
  • 2 049

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
urheilu on aika lähellä tavallisen ihmisen arkea ja elämää muutenkin. sitten vielä täällä syljetään omien kiekkolegendojen kuten Jari Kurrin päälle, koska osti Jokerit takaisin Suomeen.

Kerro tuo ukrainalaisille joilta Venäjä vei se tavallisen ihmisen arjen ja muutti koko valtion suureksi sotatantereeksi.
 

Vade15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, BvB
Mitä politiikkaan tulee, on Jokereilla vähän sama tilanne kuin Fortumilla eli riskillä on itään menty ja nyt se riski kostautuu. Kaikki muu on jälkiviisastelua
Tämä on hieman ontuva vertaus. Fortum on suomalainen pörssiyhtiö, joka harjoittaa/harjoitti liiketoimintaa Venäjällä. Jokerit oli suomalainen yhtiö, joka myytiin Venäjälle ja harjoittaa valkopesua Suomessa. Jokereilla (omistajilla) ei siis ollut alunalkajenkaan mitään liiketoiminnallista riskiä. Ei seuralla ole ollutkaan tarkoitus tehdä voittoa, vaan olla vain valtion politiikan korttina.

Hjalliksen myymiset ymmärrän, joskaan en niitä hyväksy. Täällä puhuttiin aikaisemmin, että Ukrainan tilannetta ei ollut vielä Hjalliksen myydessä. Ei ollut, mutta Tšetšeniasta ja Georgiasta voidaan varmaan tulla kertomaan, että ei se Venäjän valtion johto ennen Ukrainaakaan ollut mikään rauhaa rakastava pasifisti-juntta. Hjallikselle silloin ja nyt Kurrille tämä ei voinut tulla yllätyksenä. Molemmissa tapauksissa rakkaus Jokereita kohtaan on toiminut naamiona todellisen rakkauden, rahan edessä.

Kyllä jo tuolloin myynnin aikana keskusteltiin valkopesusta ym. ja ainakin omassa kaveriporukassani on siitä lähtien boikotoitu kaikkea Jokereihin liittyvää.

Rikollista toiminta ei kait ollut, mutta moraalisesti hyvin väärin. Toivottavasti Jokerit nähdään vielä joskus liigassa, mutta uudenvastuullisen johdon ja omistuksen alaisuudessa, karsintojen kautta.
 
Viimeksi muokattu:

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Tämä viesti on johtanut hyvän maun vastaisena pelikieltoon.
mun mielestä kaikki venäjää nyt vihaavat ovat sotahulluja. mikä lietsoisi sen paremmin kun hurmoksellinen yhden maan vihaaminen on se sitten jääkiekkoon tai politiikkaan liittyvää paskanlietsontaa. KHL oli loistava sarja, ja toivon että pian ymmärretään ettei se Venäjä oikeasti halua kaikille pahaa. Nyt boikotoidaan jo urheilun tasolla ja se on minusta hirveää. Ei edes tuloksia voi näyttää koska sotilaat sotivat, ikäänkuin koko maan kaikki ihmiset olisivat siinä mukana.

urheilu on aika lähellä tavallisen ihmisen arkea ja elämää muutenkin. sitten vielä täällä syljetään omien kiekkolegendojen kuten Jari Kurrin päälle, koska osti Jokerit takaisin Suomeen.
Suurin osa ryzzistä on tosiaan tässä mukana. Toivottovasti itänaapuri ajetaan takaisin kivikaudelle Ukrainaan hyökkäyksen takia. Venäläisiä kohtaan ei minkäälaisia sympatioita. Kaikki suomessa oleskelevatkin voisi painua hevon vittuun täältä.
 

Sardion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jokerit oli aikanaan SM-liigan suosituin vierasjoukkue. "Miljoonamiehiä" tultiin ihmettelemään halleihin ympäri maakuntien.

Jos laittavat tausta-asiansa oikeasti kuntoon ja täyttävät muut kriteerit Liigassa pelaamiselle, niin puolestani tervetuloa. Kurrilla ei kuitenkaan nähdäkseni ole edellytyksiä jatkaa taustavaikuttajana, vaan pöytä on puhdistettava kokonaan.
 

Iitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koovee, Hifk
Jos tuota Rotenbergien haamua ei saada leijumasta Jokerien yltä millään omistajajärjestelyillä, niin kuin nyt näyttäisi jokainen omistajaehdokas istuvan ystäväkuvassa joko herran vasemmalla tai oikealla puolella, niin silloin täytyisi saada aikaan normaaliakin parempi liiketoiminnan rahavirtojen läpinäkyvyys JA lisäksi aloitetaan 3. divarista, jolloin seurajohto joutuisi myös osoittamaan sitoutumista ja tahtoa pitkäjänteiseen urheilulliseen projektiin, Jokerien koko organisaation kehittämiseen ja uuteen nousuun urheilullisin perustein. Näen kyllä tässä mahdollisuuden sellaiseen nousuun, jota voisi vilpittömästi arvostaa, vaikka jollain Kiekko-Espoolla olisi edellytykset tehdä temppu vielä nopeammin, ja kyllä minua hivenen harmittaa Espoolaisten puolesta, jos joku Kurri/Jokerit kiilaa vasemmalta ohi, tosta vaan.

Jotenkin musta vaan tuntuu, että se on ihan sama mitä Liigan eri joukkueiden kannattajat täällä tai muuallakaan puhuvat. Onko edes Liigan nettisivut parantunut kymmenvuotisen valitusvyöryn seurauksena? Eiköhän tämä mene ihan ilmoitusluontoisena asiana ilman selityksiä ja selvityksiä, että terve, tässä teille Kurri ja Jokerit, saatiin Hartwall takaisin suomalaisomistukseen, Kurri omistaa koko kioskin.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minusta olisi todella kornia mennä katsomaan Jokeri-matsia. Minusta tuntuisi, kuin olisin hyväksymässä Putinin toimet Ukrainassa.
Minä menen innoissani katsomaan Kärpät-Jokerit peliä vailla pienintäkään mielleyhtymää siitä, että hyväksyisin Putinin toimet Ukrainassa. En hyväksy Putinin toimia ja silti nautin rakkaan seurani urheilusuorituksesta perinteistä kovaa kilpakumppania vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

Sukee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hienosti toimi näköjään modejen varoittelut, mutta mutta:

kiva jännittää pitkästä aikaa Liiga-kautta kun odottelee Jokereiden paluun varmistumista. Pääsee tutustumaan vanhoihin kilpakumppaneihin uudestaan ja varmasti on LiPö-joukkuekin tulilla per jakso.

HIFKille olisin vähän nimekkäämpää ryhmää odotellut mutta onhan tuollakin Pakarinen taas seurattavana. Sitten Jokrupokruja Liigasta löytyy omaan silmään kiinnostavina vielä Moses, Pihlström, Kontiola, Juhis, Jormakka, Platt, Kivistö, Ohtamaa, Mörkö, Junttila, Mäenalanen, Turunen, Ikonen, Eronen, Viitasalo, Hovinen, Lehterä, Savinainen, Joensuu ja varmasti muitakin ketkä Jokeri-paitaa on päälle pukenut mutta noi nyt pikaisella vilauksella EP:stä. Ja tosiaan nimenomaan omaan silmään kiinnostavina. Ei minään absoluuttisena totuutena jotta kuka on milläkin tasolla Jokerit-hahmo ja kuka ei tai kuka oli joskus mutta enää ei saa olla.

Alkaisi nyt nopeasti ensi kausi jotta saadaan noi muodollisuudet paluusta kuitattua ja päästään sitten taas pelailemaan koti- ja vieraspelit ihan koto-Suomessa! Yritän vierailla jokaisessa vierashallissa asap (paitsi Nordis, Lahti ja Pori kun ne on koettu jo aikaisemmin.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
@Sukee , sellainen huomio, ettei Mäenalanen pelaa Suomessa ensi kaudella, sillä hän on käyttänyt ulkomaan optionsa, vaikkei vielä ole julkistettua sopimusta mihinkään. Kyttää varmaan NHL-paikkaa. Mutta joo, mahtavaa, että Jokerit palaa Liigaan. Sinut toivotan lämpimästi tervetulleeksi Raksilaan. Ladossamme on aina sauna kuumana, kun Jokerit on kylässä.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Alkaisi nyt nopeasti ensi kausi jotta saadaan noi muodollisuudet paluusta kuitattua ja päästään sitten taas pelailemaan koti- ja vieraspelit ihan koto-Suomessa! Yritän vierailla jokaisessa vierashallissa asap (paitsi Nordis, Lahti ja Pori kun ne on koettu jo aikaisemmin.
Suosittelen Poria testaamaan uusiksi. Remontin jälkeen ihan eri halli, tai no Areenaksi pitäis jo varmaan kutsua. Vanhan hallin tunnelma on kyllä mennyt joukkueen suoritusten mukana, mutta kokeilun arvoinen.

E. Ps. Odotan kyllä Jokereiden paluuta innolla Isomäkeen. Porissa narrit lämmitti aina kotiyleisöä sopivalla tavalla.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Oheisessa linkissä hieman Liigan sivuilta asiaa Jokereiden liigalisenssiin liittyen:
Liiga

Eli ei kytköksiä entiseen hiukkaakaan. Mun puolesta teretuloo sitte joskus.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Mielestäni on kyllä aivan liian aikaista antaa Jokereille synninpäästöä - edes siinä tapauksessa että avoimesti olisi käyty läpi miten joukkue päätyi Putinin petikaveriksi. Ja tapahtuiko rahanpesua vaiko ei. Tälläistä ei ole kuitenkaan näköpiirissäkään. Liigan olisi järjetöntä ottaa tälläistä mainehaittaa tällä hetkellä. Jokaisessa Jokerien pelissä olisi kuitenkin esim. "Putinin huorat" - huutoja, plakaateja, ryssitelyä ym. vihaa aiheetta ja aiheesta. Pitäisin todella outona, että Liiga lähtisi tähän mukaan mikäli sota edelleen jatkuu ja Jokerit on haluton selvittämään toilailuaan.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jokereiden pitää katkaista kaikki siteet Venäjään sekä potkia kaikki mukana olleet helvettiin. Eli Kurri ei saa häärätä taustalla. Liigalta täysin oikeanlainen tiedote. Kurri nyt helvettiin sieltä.

Terveisin entinen narri-fani, mahdollisesti tuleva narri-fani
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Kurri ja muu Venäjän haju pitää tuulettaa pois ennen kuin Liigaan on sopivaa palata. Kun taustat on kunnossa, niin sitten vaan Katupoikien laulu soimaan. Ehkä HIFK samalla heräisi, kun tanssipari palaisi. Viime kaudet pääkaupunkiseudulla ovat olleet jotenkin vaisuja, ainakin näin muualta katsellessa. HIFK toki keskittynyt nyt enemmän itse jääkiekkoon, mutta kyllähän Liiga kaipaa myös sitä sirkusta joka tuo medianäkyvyyttä ja keskusteltavaa tuulipukujen kahvipöytiin.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
En jaksa kahlata ketjua läpi että onko asiasta ollut jo täällä mutta tuossa kun kuuntelin Radio Rockia ja Kesäpoikia niin Rane Raitsikka kertoi keikan jälkeen jutelleensa Jokereiden toimarin kanssa tulevasta. Paljon kuulemma hyvää pöhinää meneillään ja uusi raha tulee toimarin mukaan Jenkkilästä. Idästä länteen siis..
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Pitäkööt Kurri jonku 5-10% osuuden jos haluaa kunhan ei osallistu muuten toimintaan, tärkeintä on että venäläiset rahamiehet ovat itärahan takana syömässä kaalikeittoa ja omistus on melkein rehellisillä suomalaisilla. Tämän jälkeen Jokerit voivat tulla liigaan pisteautomaatiksi KalPalle ja jospa HIFK saisi paikalliskilpailun johdosta parannettua resurssiensa hyötysuhdetta.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Kyllä minä toivon Jokereiden paluuta.
Jokaisella on suosikkivastustajat, eli ne jotka on erityisen kiva voittaa ja erityisen vittumainen hävitä. Minulle tällaisia joukkueita ovat IFK, Tappara, Lukko ja ennen Jokerit. Tunteita minä kaipaan ja Jokerit tarjoaa sitä minulle. Jos Kärpät sattuisi johtamaan Ilvestä 6-0 kun kolmas erä olisi puolivälissä, saattaisin lähteä pelistä jo kotia kohti. Ei aiheuta mitään negatiivisia tunteita seurana. Vastaavasti jos tilanne olisi 9-0 Jokereita vastaan, nauttisin jokaisesta lisäosumasta :)
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Liigan tiedotteessa mainitaan, että lisenssi on ollut tavoiteltavissa saman menetelmän puitteissa aiemminkin. Mitähän tämä mahtaa tarkoittaa? Koskeeko myös Sportin, KooKoon ja Jukurien lisenssejä?

SM-Liiga tiedotti alkuvuodesta 2014 lisenssitoimikunnan tarkastelevan nousun osalta mm. seuraavia seikkoja:
- Talousmittareita ja tasetta
- Liiketoimintaa ja liikevaihtoa
- Seuran junioritoimintaa sekä yhteistyötä emoseuran ja junioriorganisaation välillä
- Olosuhteita ja niiden kehittämissuunnitelmia
- Liiketoimintasuunnitelmaa
- Seuran organisaatiota ja resursseja
- Muita erityispiirteitä seuroittain

Jokerien osalta en ymmärrä, että miten näitä seikkoja voitaisi punnita tällä hetkellä, kun edustusjoukkueen toimintaa ei ole millään tasolla Suomessa.
On kyllä varsin kummallista jos pelkästään yltiöpositiivisten visioiden pohjalta voitaisi lyödä leima paperiin ja toivottaa onnea ja menestystä Liigaan organisaatiolla, jota ei edes ole.
Omasta mielestäni toimintaa pitäisi koeponnistaa ensin kausi-pari Mestiksessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös