Jokerit takaisin Liigaan?

  • 349 848
  • 2 049

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uudet omistajat (raha) varmaan määrittelee pitkälti Kurrin kohtalon. Tällä hetkellä näyttää tukea löytyvän ainakin Helsingin Jokerit ry:n puolelta:

Jokereiden tiedotteesta lainattua:
Onhan Borgströmin vähän pakko olla tota mieltä. Edustusjoukkueen saaminen kasaan on välttämätöntä myös Jokereiden junnujen kannalta.

Toki tuo Borgströmin kommentti on nyt niin typerä kuin mahdollista. Kurri ei ole tehnyt mitään suoraselkäistä. KHL:n jättäminen tässä vaiheessa oli välttämätöntä, yksinkertaisesti ei ollut mitään muita vaihtoehtoja.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Tervetuloa vaan Jokerit takaisin liigaan! Aiemmat väännöt eivät ole millään muotoa unohtuneet ja onhan tässä viime vuosien aikana muutamaan kertaan aiemminkin tullut ikävöityä "rakasta paikallisvastustajaa" :)
 
Suosikkijoukkue
Tappara
On ensisijaisesti kaksi asiaa, jotka saa ihmiset halliin:

1. Rakkaus omaa seuraa kohtaan
2. Viha vastustajaa kohtaan

Eli mitä luulet, kuinka monta kohtaa toteutuu ottelussa LähesMikäTahansaLiigaSeura-Jokerit?
Viha on eri asia kuin halveksunta. Halveksunta aiheuttaa reaktion, että ei haluta olla missään tekemisissä. Saattaa siis johtaa katsojakatoon, joka ei ole ollenkaan hyvä juttu kotijoukkueen lipunmyynnille.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Tälleen Kiekko-Espoon kannattajana mietityttää miten Espoon nosto aikanaan tehdään jos Jokerit otetaan mukaan jo välikauden jälkeen. Kovasti Jokeri-fanit huutelee että kiinnostusta löytyy, mutta siellä on uusi sukupolvi faneja kasvanut niin että Jokerit ovat olleet koko ajan Venäjällä pelaamassa.

Ikinä ei pidä myöskään unohtaa, että Jokerit kävivät Minskissä pelaamassa ja osa faneista täälläkin odotti innoissaan tulevia matseja vaikka Venäjä oli jo hyökännyt Ukrainaan. Jari Kurrilla ei saisi olla mitään tekemistä myöskään suomalaisen jääkiekkoilun kanssa. Fakta on se että Jokerit olivat vuosikausia Venäjän leikkikalu ja mainostuote ja suuri osa faneistaan myös hyväksyi tämän. Kurri ”osti” itselleen Jokereiden pääomistuksen venäläisellä rahalla ja on näkyvässä roolissa Jokereiden uudessa tulemisessa. Ällöttävää.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
"JOKERIT ilmoitti halustaan palata kotoiseen SM-liigaan kaudeksi 2023–2024".

Onhan se erikoista kun Jokerit ilmoittaa vain haluavansa palata Liigaan ja automaattinen odotusarvo on, että hyväksytään tuosta noin vaan.

Perusteluna Liigan puolelta, että "Osakeyhtiö voi osakeannilla kutsua osakkaita mukaan. Liigaan voi nousta uusia yhtiöitä ja seuroja, jos on kyvykkyyttä" ja se seikka, että "Jokerit olisi mahdollisesti palaamassa SM-liigan ulkopuolelta."

Tässä tulee fiilis, että miksi tässä sitten SJL pyörittää Mestistä kun tiedetään, että Jokerit pääsee ohituskaistaa pitkin Liigaan osoittamatta millään tavalla Mestiksessä pelaamalla, että onko sillä siihen edes mitään taloudellisia, hallinnollisia, valmennuksellisia ja pelillisiä valmiuksia tai hallia missä pelata. Eli Jokerit vain tuosta noin sormia napsauttamalla pääsee Liigaan kun esimerkiksi Joensuun, Espoon tai Rovaniemen pitää kahlata Mestistä läpi kriteerit täyttääkseen.

Jos Jokerit hyväksytään vain rahalla ja rahan takia Liigaan, niin samantien voidaan lopettaa kaikki SJL:n sarjat, joiden kautta kilpailullista nousua perustellaan Liigaan eli vähintään Mestis ja Suomi sarja pakettiin, mitä vittua niillä sarjoina sitten yleensä tehdään. Joo, kasvattajaseuroja, mutta ei se motivoi pelkästään Joensuun, Espoon ja Rovaniemen kaltaisilla isommilla paikkakunnilla pelaavia joukkueita. Mestis on siis täysi vitsi, jos Jokerit nousee suoraan Liigaan.

Suomi jääkiekko on Jokerit mahdollisesti suoraan Liigaan nostettuna naurettavaa pelleilyä ja turha kenenkään päättävissä jääkiekko-organisaatioissa tulla sössöttämään enää yhtään mitään muiden aikuisten kilpailusarjojen merkityksestä.
 
Viimeksi muokattu:

Makija

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Ihan puhtaasti vaan viihteen näkökulmasta, niin IFK:n kannattajana mielummin ti-illan Jokerit, kuin ti-illan Jukurit (vaikka pelasivatkin hienon kauden).

Toki ei haittaisi ollenkaan jos Liiga saataisiin avattua ja karsittua esim. 12 joukkueen sarjaksi, mutta ei varmaan tule tapahtumaan lähiaikoina.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Toki tuo Borgströmin kommentti on nyt niin typerä kuin mahdollista. Kurri ei ole tehnyt mitään suoraselkäistä. KHL:n jättäminen tässä vaiheessa oli välttämätöntä, yksinkertaisesti ei ollut mitään muita vaihtoehtoja.
Silti löytyy edelleen isoja, myös suomalaisia firmoja, jotka eivät ole pystyneet venäjää jättämään, vaikka ei kuulemma ole muita vaihtoehtoja.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Liigan kanta Jokereiden paluusta ohituskaistaa pitkin näyttää olevan selvä, jos vain kaikki asiat kunnossa:

Pari lainausta:

– Liiga on liigaseurojen omistama osakeyhtiö. Osakeyhtiö voi osakeannilla kutsua osakkaita mukaan. Liigaan voi nousta uusia yhtiöitä ja seuroja, jos on kyvykkyyttä. Tässä ei ole tapahtunut mitään muutosta, hän sanoo.

Hiltunen perustelee asiaa myös sillä seikalla, että Jokerit olisi mahdollisesti palaamassa SM-liigan ulkopuolelta.

– Sitä kautta tilanne on erilainen, eikä heidän välttämättä tarvitse kulkea Suomi-sarja-Mestis -polkua. He tulevat ulkomaisesta sarjasta eivätkä Suomen jääkiekkoliiton sisällä olevasta sarjasta. Tämä on se iso ero, mikä pitää muistaa.

Toinen kuuma kysymys on joukkuemäärä. Jos Jokerit palaisi SM-liigaan, pelattaisiinko SM-liigaa 16 joukkueella?

– Se on hyvin todennäköinen vaihtoehto. Silloin pääsemme parittomasta joukkuemäärästä parilliseen määrään. Se antaa mahdollisuuden myös kehittää SM-liigan sarjaohjelmaa.
 
Viimeksi muokattu:

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Silti löytyy edelleen isoja, myös suomalaisia firmoja, jotka eivät ole pystyneet venäjää jättämään, vaikka ei kuulemma ole muita vaihtoehtoja.
Miten tähän liittyy? Kyse on aivan eri asiasta. Ne suomalaiset firmat eivät pyöri oligarkkien rahalla, jota myös verirupliksi kutsutaan. Ne eivät myöskään ole Venäjällä Putinin propagandakoneiston välineinä.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Ne suomalaiset firmat eivät pyöri oligarkkien rahalla, jota myös verirupliksi kutsutaan. Ne eivät myöskään ole Venäjällä Putinin propagandakoneiston välineinä.
Ei, mutta venäjän hyökkäys pyörii edelleen suomalaisten ja muiden länsimaiden rahoilla.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jokerit palaa takaisin Liigaan ns. ohituskaistan kautta ja sitten sarja auki? Vai roikkuuko Kiekko-Espoo loputtomiin löysässä hirressä Mestiksen puolella ilman minkäänlaista realistista mahdollisuutta päästä jonain päivänä Liigaan? 16 joukkuetta olisi kaiken järjen mukaan aivan ehdoton maksimimäärä joukkueita. Tarjolla olisi hyvä ja urheilullinen nelinkertainen runkosarja 4 x 15 = 60 ottelua. Runkosarjan kaksi viimeistä voisivat joutua karsimaan Liiga-paikastaan.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Vähän epäilevä olo. Jokereille kelpaa ns. rusinat pullasta kun pitää häntä koipien välissä luikkia takaisin Liigaan, vaikka siitä nyt ei niin pitkä aika ole kun ylimielisesti lähdettiin "isojen poikien peleihin". Mitäs sitten kun tulee se seuraava mieliteko lähteä toiseen sarjaan?

Miljoona-pari per muut liigaseurat jonkinlaista ennakkomaksua niin sitten voidaan harkita. Ja lisäksi erityisen tiukat ehdot siitä että ei aleta taas katselemaan muualle kun tekee mieli vaihtaa sarjaa.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jokerit palaa takaisin Liigaan ns. ohituskaistan kautta ja sitten sarja auki?

Olen tästä ohituskaistasta eri mieltä, mutta ymmärrän täysin sinun ja esim. @Roger Moore pointin. En tiedä, olenko itse mädäntynyt liian kauan tässä ajatuksessa, mutta sisällölläkin on väliä. Mielestäni tässä on kolme eri kokonaisuutta, joita ei voi jättää huomiotta:
  1. Talous - taloudellinen panos Liigan hyväksi. Jokereilla on historiaa Liigan kanssa ja sillä on jonkinlainen valmis paikka, johon se istuu. Sen ei tarvitse luoda uutta kannattaja- tai viholliskuvaa vaan se enemmänkin tuo tutun ja turvallisen takaisin.
  2. Urheilullinen & taloudellinen mahdollisuus - Jokereilla on jo olemassa imago sekä identiteetti, joihin se voi kytkeä itsensä osaksi Liigaa. Sillä on olemassa olevasta kannatuspohjasta mahdollisuus myös haastaa Liigaa urheilullisen kärkikamppailun osalta, joten se ei ole tulossa heittopussiksi sarjaan.
  3. Suomen tärkeimmän talousalueen kytkeminen takaisin Liigaan.
Historiaa ja paikkaansa ei voi ostaa. Espoo ei tarjoa juurettomuutensa ja historiattomuutensa takia mitään sellaista, josta HIFK hyötyisi läheskään vastaavalla tavalla kuin Jokereista. Se on tosiasia. Sille on olemassa ihan oikeita syitä, miksi Espoossa eivät oikein omat joukkueet ole menestyneet, joten ihmettelen kokonaisuutena sitä vertauksen hakemista juuri sieltä. Espoo on liian lähellä Helsinkiä ja suurin osa asukkaista saapuu sinne muualta alun perin. Espoossa on ilmeisen kattava kannatus, joka jakautuu jo nyt Jokereiden ja HIFK:n välillä, jättäen paikallisen varjoonsa. Potentiaalisia nousijoita muualta Suomesta ei sitten löydykään, joten ongelma on teoreettinen. Asiakokonaisuus on sekin, että miten ylipäätään Liiga saadaan auki, jos saadaan - eihän suljettu Liiga ole Jokerien vika.
 

raisionjoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viihdearvon, nostalgiasyiden ja yleisen mielenkiinnon takia tahtoisin itsekin nähdä Jokerit liigassa mahdollisimman pian. Tämän on kuitenkin tapahduttava pelillisin ansioin, eikä kabinetin kautta. En voi käsittää että Jokeri-kannattajat itse voivat hyväksyä mitään muuta. Nämä asiat, ja miten ne ovat toteutuneet ovat tärkeitä osia tarinoissa, eikä niitä voi keinotekoisesti luoda. Jokereiden paluu "sinne minne kuuluu" nyt on täyttä paskapuhetta ja aivan järkyttävä perseennäyttö (jälleen kerran) mestisjoukkueita kohtaan, joille nousu ei välttämättä olisi realistinen, mutta edes urheilullinen haave.

Jos nyt mietitään esim. Kärppiä, sössivät asiansa, kärsivät seuraukset, rakensivat pitkäjänteisesti oman nousunsa ja lopuksi antoivat viimeistään kuoliniskun oman joukkueeni dynastialle voittamalla sen mestaruuden mitä oltiin odotettu lähemmäs neljännesvuosisata. Hattu päästä. Jos Kärpät olisivat ostaneet nousunsa ja sitä kautta rakentaneet dynastiansa huijauskoodeja käyttämällä, en pitäisi sitä juuri minään. Naiivia? Varmasti, mutta ainakin allekirjoittaneelle merkittävä tekijä koko urheilun seuraamista.

Joten pitkällä tähtäimellä kaikkien, myös Jokereiden itsensä etu olisi, että jälleenrakennus suoritettaisiin "aidosti". Se, mistä nousun tulisi alkaa on varmasti oma keskustelunsa. Olettehan te itsekin tämän jo kerran hyvinkin menestyksekkäästi tehneet.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Hauskaa tästä tulee. Liigalisenssiä haetaan x-päivämäärään mennessä.

Kun kysytään pelaajabudjettia niin mitä vastataan kun ei ole todennäköisesti yhtään sopimuspelaajaa vielä marraskuussa. Miten voidaan sellainen joukkue hyväksyä liigaan joka ei kuluvalla kaudella pelaa missään?

Mahtaa Jokereiden 'uus' omistajataho olla erittäin varakas kun tyhjästä taikoo liigaseuran vuodessa, kyllä mä sen haluan nähdä. Voi sitä muuttujien määrää mitä näemme, viihdettä muille paitsi Jokerifaneille.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hauskaa tästä tulee. Liigalisenssiä haetaan x-päivämäärään mennessä.

Kun kysytään pelaajabudjettia niin mitä vastataan kun ei ole todennäköisesti yhtään sopimuspelaajaa vielä marraskuussa. Miten voidaan sellainen joukkue hyväksyä liigaan joka ei kuluvalla kaudella pelaa missään?

Mahtaa Jokereiden 'uus' omistajataho olla erittäin varakas kun tyhjästä taikoo liigaseuran vuodessa, kyllä mä sen haluan nähdä. Voi sitä muuttujien määrää mitä näemme, viihdettä muille paitsi Jokerifaneille.

Siis meinaatko, että yleisesti ensin signataan pelaajia ja sen jälkeen katsotaan pelaajabudjetti? Vai mitä tällä oikein haetaan? Totta kai ensin laaditaan budjetti ja rahoitus, jonka jälkeen sitten itse pelaajia aletaan hankkimaan.

Jokerit tulee mitä todennäköisimmin hajauttamaan omistuksensa laajalle. Helsingistä kyllä löytyy maksukykyä ja Jokereilla on Suomen laajin kannattajapohja. Siinä on paljon mihin rakentaa - ja narri kyllä tulee nauramaan makeasti 2023 syksyllä.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Hyi helvetti. Tappakaa viimeinenkin urheilullisuus jääkiekosta. Itse haluan nousun tapahtuvan karsintojen kautta enkä millään ruskein kieli ja paksuin kirjekuori kabinettipelleilyllä.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
En tiedä, mitä mieltä asiasta olen.

Jokerit liigaan - kyllä.

Jokerit, joka on toiminut liigan markkinahäirikkönä edelliset 8v, rikkoi aiemman osakassopimuksen, ja joka ennenkaikkea on toiminut Putlerin hallinnon yhteistyökumppanina takaisin liigaan kulkematta lähtöruudun kautta - enpä olekaan niin varma.

Hyvin pitkälti tämä henkilöityy Jari Kurriin, ja pistikin silmään tiedotteessa käytetty termi "suoraselkäinen". Enpäs tiedä. Mielestäni ei ole oikein kääntää asiaa näin, että suoraselkäisesti vetäydyttiin KHL:stä Ukrainaan kohdistuneen hyökkäyssodan jälkeen - sama hallinto siellä on ollut koko ajan, ja KHL:n ja sitä kautta Jokereiden rooli on ollut tuota hallintoa pönkittää.
 
Viimeksi muokattu:

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Joten pitkällä tähtäimellä kaikkien, myös Jokereiden itsensä etu olisi, että jälleenrakennus suoritettaisiin "aidosti". Se, mistä nousun tulisi alkaa on varmasti oma keskustelunsa. Olettehan te itsekin tämän jo kerran hyvinkin menestyksekkäästi tehneet.
Teoriassa näin. Jos Liiga olisi auki ja sieltä voisi nousta ja pudota, olisi täysin luonnollista että Jokerit aloittaisi alempaa ja pelaisi itsensä takaisin. Se ei kuitenkaan ole vaihtoehto, joten on muokattava lähestymistapa nykypäivään. Liigaan joko pääsee tai on pääsemättä kabinettipäätösten perusteella, joten niin se on tälläkin kertaa tehtävä. Pelaamalla ei ole kukaan "noussut" 20 vuoteen eikä sitä valitettavasti Jokeritkaan voi tehdä.

Ei ole optimaalista että Liiga on kiinni, eikä ole optimaalista että jo valmiiksi liian suurta joukkuemäärää kasvatetaan, mutta näen silti että kaikkien Liigan nykyisten osakkeiden osalta taloudellisesti järkevin ratkaisu on hyväksyä vaatimukset täyttävä Jokerit takaisin. Lisääntynyt kiinnostus, pari hyvin myyvää kotipeliä lisää ja yksi uusi vipuvarsi tuleviin tv-diilin neuvotteluihin ovat kaikki arvokkaita asioita, vaikkeivät vielä yksinään tietysti kenenkään taloutta pelasta. Parin vuoden sisään tulee sitten varmaan ongelmia ovella kolkuttelevien K-Espoon ja RoKin kanssa, mutta ratkotaan ne hommat sitten myöhemmin.

Vaatimukset liigalisenssin lunastamiselle voidaan määritellä tapauskohtaisesti ja niin tässäkin varmaan tehdään. Jokereille annetaan X määrä kohtia jotka tulee täyttää, tärkeimpinä varmasti halli ja rahoituskuviot. Venäläisistä on päästy eroon, mutta sen suomalaisen omistajapohjan pitää silti olla riittävän uskottava sekä läpinäkyvyyden, että taloudellisen vakauden suhteen. Pelipaikkana kaiken järjen mukaan on Ilmalan Areena, kunhan keksitään joku keino millä omistuksen voi siirtää suomalaistahoille. Halli on aivan liian arvokas kiinteistö seisoakseen tuolla tontilla tyhjän panttina ja kaikkien osapuolien intresseissä on varmasti saada omistajat vaihdettua. Jos ei ennen lokakuuta saada, niin sitten keksitään joku muu ratkaisu siksi aikaa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
On ensisijaisesti kaksi asiaa, jotka saa ihmiset halliin:

1. Rakkaus omaa seuraa kohtaan
2. Viha vastustajaa kohtaan

Eli mitä luulet, kuinka monta kohtaa toteutuu ottelussa LähesMikäTahansaLiigaSeura-Jokerit?
SaiPa-matseissa en oo ihan varma tosta ykkösestä, mutta kakkonen osuu varmasti! Varsinkin Venäjä-urpoilujen jälkeen Jokerit olisi taas oikein kunnon oksetus. Ennen kuin lähtivät Venäjälle henkseleitä paukutellen, Jokerit oli vähän jo liusuneet sellaiseksi yhdentekeväksi löpöseuraksi. Mutta nyt olisi ylimielisten hesaalaisten flegumiljonäärien maineen lisäksi myös tuore ”voissa paistettu”-leima otsassa, aijai, siellä pääsisi hakalilaiset ja muutkin hakkaamaan Jokereita sellaisella sanansäilällä että osa varmaan joutuisi vankilaan.

SaiPa-Jokerit -päivinä Eero Taurukin olisi aamusta jo jossain Kouvolan tienoilla, valmiina heittelemään Jokereiden bussia kivillä. Varsinkin jos ne nyt jostain saisi revittyä taas sen verran rahoja, että siellä pyörisi Liigan viime kauden pistepörssin top20-nimistä kaikki, jotka eivät NHL:ään kelpaa, ja silti Jokerit konttaisi mahorkan ja kaalisämpylän hajuisina keskikastissa miljooniensa kanssa. Takuulla täälläkin taas ne harvat jokerifanit jotka yhä kehtaa olla jokerifaneja, inisisi että täällä on liikaa jengejä, menkää puolet Mestikseen, sit mekin pärjättäis.

Tulisivat jo! Vastenmielisyyden ja vihasta täysien vieraskatsomoiden maksimoimiseksi Jari Kurri saa luvan olla mukana myös, ja Jere Karalahti kanssa jotain tehtävää hoitamaan! Voisko Jipun ja Tauskin saada kanssa johonkin virkaan? Sitten kun Venäjä hajoaa, niin lähtisköhän se yks paskaa jauhava hevosnaama sieltä Putinin joukoista Virmaseksi Virmasen paikalle? Väreiksi voisi hei laittaa Neuvostoliiton puna-keltaiset.. ai katos se onkin jo, hyvä juttu, siitä se lähtee! Unelma ois tietty jos itse Putin ois päävalmentajana, mutta luulen että jos se on sotatappionsa jälkeen elossa, niin ei ne Haagista päästä sitä Jokereiden penkin taakse seisomaan. Ja joku ihmisarvo se pitää sotarikollisillekin suoda.
 

raisionjoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Teoriassa näin. Jos Liiga olisi auki ja sieltä voisi nousta ja pudota, olisi täysin luonnollista että Jokerit aloittaisi alempaa ja pelaisi itsensä takaisin. Se ei kuitenkaan ole vaihtoehto, joten on muokattava lähestymistapa nykypäivään. Liigaan joko pääsee tai on pääsemättä kabinettipäätösten perusteella, joten niin se on tälläkin kertaa tehtävä. Pelaamalla ei ole kukaan "noussut" 20 vuoteen eikä sitä valitettavasti Jokeritkaan voi tehdä.
Tämä on totta, niin valitettavaa kuin se onkin. Enemmän hain ehkä takaa sitä, että kysyttäessä "oikeutusta" pelata liigaa, Jokerihenkisten olisi helpompi hiljentää epäilijät vaikka sitten Suomi-sarjan ja Mestiksen mestaruuksien kautta. Vaikkei nousu niiden ansiosta tulisikaan, niin ainakin jonkinnäköinen urheilullinen tausta siinä takana olisi, joka olisi myytävissä sille sinisilmäiselle kansanosalle johon itsekin kuulun.

Saatan olla väärässä, mutta Sportilla tällaista perustetta ei nostettaessa tainnut olla, kun taas Jukurit ja Kookoo kuitenkin voittivat jotkut mestaruudet jonakin vuonna, joka oikeutti nousuun kolmenkymmenen kuunkierron jälkeen tms. Joten merkitystä on, vaikka sitten hyvin löyhästi tulkiten.

Joka tapauksessa, mistä sitä tietää vaikka olisittekin vielä se ensimmäinen seura joka nousee jälleen pelaamalla, jos oikeanlaista tahtotilaa löytyy sarjan kehittämiselle. Nämä nyt on näitä, maailma muuttuu ja edellytykset sen mukana, menestyvälle Jokereille varmasti on tilaa tavasta riippumatta, jos tie käy kabinettien kautta lupaan ainakin muistaa vittuilla asiasta kaikella rakkaudella aina kun se sopii omaan agendaan.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Urheiluromantiikkona haluaisin nähdä tilanteen, jossa kaikille halukkaille ja kelpoisuuden täyttäville potentiaalisille liiganousijoille myönnetään alustava liigalisenssi kaudelle 24-25. Kauden 23-24 Mestis voittaja, jossa siis Jokeritkin tuolloin pelaisi, edellyttäen että on saanut tuon alustavan liigalisenssin nousisi 24-25 liigaan. Tämän jälkeen 16 joukkueen avoin liiga.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös