Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Loko nostanut pelaamisen tasoa, Jokerit ei. Jokerit ei tunnu edes haluavan voittaa näitä pelejä.
Totta. Kaikki kunnia myös Mike Pompinolle Lokon valmentajalle, joka saa joukkueensa pelaamaan 0-3 ja G4 0-1 tilanteessa aiempaa paremmin. Jokerien kolmas erä tänään oli alusta asti onneton. Vaikutti ylilatautuneelta ja ero oli valitettavan suuri kun vertasi Lokoon, joka tuli päättäväisesti hermonsa halliten pelaamaan voitosta.

Jokereilla oli kuitenkin myös onnistujia. Antti Pihlström nyt ainakin.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Ei tarvitse tälläkään kaudella juhlia Gagari cupin voittoa.
Ei tarvitse. Pellisesti parasta tarjottiin kolme ensimmäistä ottelua ja sen jälkeen on lasketeltu alaspäin. Vain osasyy on Lokon parempi pelaaminen. G4 ja G5 olivat täysin voitettavissa, molemmissa myös johtoasema erätauolla.

Mutta kyllä mä vielä uskon Marjamäen Jokereihin. Maalivahtipeli pitäisi saada kuntoon jännittämisen/hermojen lisäksi. Yksittäisiä pelaajia voisi arvostella, mutta jätetään. Paljon on kiinni siitä, millaisen taistelumoraalin valmennus luo kuhunkin erään. Ja paljon on myös kiinni tuurista.

Nyt ei muutamaan päivään mitään tästä matkasta. Vituttaa sen verran illan tappio.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei tarvitse tälläkään kaudella juhlia Gagari cupin voittoa.
Aika pienen pieni mahdollisuus tuohon, sen pitäisi olla aika selvää vaikka tuossa viimeisen viikon Jokereiden Jatkoaika Dreamteam onkin leijunut pilvissä.

Ensin pitäisi päästä tästä jatkoon, se rupeaa olemaan 50:50 tämä sarja.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Aika pienen pieni mahdollisuus tuohon, sen pitäisi olla aika selvää vaikka tuossa viimeisen viikon Jokereiden Jatkoaika Dreamteam onkin leijunut pilvissä.

Ensin pitäisi päästä tästä jatkoon, se rupeaa olemaan 50:50 tämä sarja.
Ei mitään hätää. Leikitellen tästä jatkoon, Ska ja Cska lauluun ja finaalit on sitten 50:50. Kuosmasen varaus voimassa ja hornetit lähtövalmiina.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: yki

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
G4, ekassa erässä johtoon kymmenisen sekkaa ennen erän päätöstä ja alla kolme näytöstyyliin voitettua matsia. Tuossa tilanteessa pitäisi henkisen tilanteen olla niin pahasti meillä, että kaverilla ei pitäisi olla mitään saumaa. Tuossa tilanteessa pitäisi toinen erä aloittaa kovalla ja fyysisellä kurituksella, viedä viimeinenkin peli-ilo kaverilta ja puolustaa sellaisella varmuudella, että kaveri ei vain pääse peliin. Ei onnistunut.

G5, kotijää, sauma katkaista ja 2-1 johtoasemassa kolmanteen. Tilanteen pitäisi olla sellainen, että Lokomotiv ei enää nousisi. Peli-ilon pitäisi olla Jokereilla, paineiden Lokolla. Mitä tehdään? Otetaan kolme tyhmää jäähyä, päästetään pari byyriä heti jäähyjen jälkeen ja loppuun aivan järkyttävän pienestä kulmasta 4-2. Ei saatana mitä touhua. Noissa tilanteissa pitäisi pitää pää kylmänä, puolustaa nöyrästi ja poikkarien sijaan vetää kaverista yli, provosoida ja pelata huolellisesti. Paineet on kaverilla, ei meillä.

Kaksi saumaa kairata sarja, kaksi kertaa on itse ryssitty peli siinä tilanteessa, missä meillä pitäisi olla edge. Mitään Lokolta ottamatta pois, ihan itse Jokerit on ajanut itsensä tähän tilanteeseen. Isoista pelaajista tänään Jensen ja Regin ottivat tyhmät jäähyt pahaan paikkaan, Lehtonen oli suoraan sanoen surkea ja Kalnins hävisi maalivahtipelin taululla näkyviä lukemia selvemmin. Njet harashoo sanoisi venäläinen, vittu mitä paskaa sanon minä. Jensenin pitäisi laukoa maaleja, ei poikkareita niskaan. Reginin pitäisi johtaa joukkuetta, ei ottaa tyhmiä ns. kostojäähyjä. Kalninsin pitäisi kopata kiekkoa, ei päästää maaleja sellaisesta kulmasta, että zambonikuskikin ne todistetusti torjuu. Lehtonen... En edes aloita. Ei pysty. Käytännössä koko kauden mantereen paras pakki näytti joltain darraiselta Eroselta.

G6 tulee olemaan aivan helvetin vaikea. Momentum on Lokolla, paineet meillä. Yleisö tuolla ei päästä Jokereita helpolla, Jokerien maalivahtitilanne huolettaa ihan saatanasti ja kaverin vaihtoon tulitetuista molareista on noussut sarjan paras veskari. Huolta ei helpota se, että nämä sarjat Jokerit on omalla toiminnallaan Lokon samalla parannettua toimintaansa ja saatua varmasti energiaa tavasta, millä nämä kaksi voittoa ovat ottaneet.

G7 ei yllättäisi, vaikka vieläkin ollaan siinä pisteessä, että sarjan voi ratkaista joku tolppa sisään-tolppa ulos, väärä vihellys tai viheltämättä jäänyt jäähy. Ja jos sinne mennään, niin se on sitten aivan kolikon heittoa. Loko on näyttänyt kantin kestävän kovassa paikassa, Jokerit puolestaan jäätynyt kovassa paikassa. Jos G7 tulee ja kolmanteen lähdetään Lokon 2-1 johdossa, tuskin nähdään tänään Jokereilta nähtyä tasoa siinä tilanteessa.
 

Kartsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuriton suoritus tänään.

Ekojen pelien jälkeen huolellisuus ja varmuus kadonnut. Puolustuksen johtava henkilö pelaa kauden huonointa peliään tärkeimmässä paikassa.

Mutta silti uskon et Jokerit vielä vie tämän sarjan. Ei tule riittäämään Lokolla.

Pari peliä aivan huonoa suoritusta, mutta tästä vielä noustaan, seuraavaan peliin mielellään Lööv ulos ja Lauriden tilalle. (Jos ehjänä)

Niemenkin ehkä pistäisin maaliin.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Se on sellainen homma, että KHL:n historiassa on tietääkseni kerran noustu 0-3 tilanteesta jatkoon ja tämä tapahtui 2012-2013 kaudella Traktorin toimesta Ak Barsia vastaan. Nyt on Jokereilla hyvät saumat jäädä KHL:n historiaan.

Momentum on tällä hetkellä täysin Lokon puolella. En jaksa uskoa, että Jokereilla olisi mitään saumoja ensi keskiviikkona, mutta perjantaina pitäisi jostain saada ensimmäisten pelien varmuus takaisin. Hirvittää jo valmiiksi mm. maalivahtivalinta kahteen seuraavaan otteluun, kun siellä on vaihtoehtona viime keväänä silminnähden hermostuneena pelannut ja ratkaisevassa ottelussa housuun paskonut Kalnins sekä Niemi, jolta voidaan odottaa oikeastaan mitä tahansa.
 
JE SUIS ILVES

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Aivan hillittömän surkea esitys. Päästiin (ja nimenomaan päästiin) johtoasemassa kolmanteen erään, jonka jälkeen kaikki oma-aloitteisesti vessanpöntöstä alas. Valtavasti ääliömäisiä hyökkäyspään jäähyjä joissa yhdessäkään ei ollut vastustaja menossa mihinkään, mussuttamista, maalivahtipelin sulaminen, yv-pelin poistuminen kuvioista, näpertelyä, vääriä ratkaisuja jne jne. Alkaa kuulostamaan niin tutulta viime kaudelta.

Ja kaikista pahinta on että Lokon ei ole tarvinnut näissä kahdessa ottelussa esittää yhtään mitään. Riittää kun pelaa perustiivistä viisikkopeliä ja iskee kun idiootin lailla kohkaava vastustaja itse munii.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Tässä on vaan se huono puoli, että vaikka jatkoon mentäisiinkin niin Ska pääsee levänneenä aloittamaan uutta sarjaa.

"Taas me surffaillaan" fläsärit tuli vahvasti mieleen.
 
Flies spread disease, so keep your's closed

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Eikä tämän joukkueen hermokontrollilla pärjätä SKA:ta vastaan.
Ei todellakaan. Täytyy ihmetellä mistä oikeasti johtuu tämä kurittomuus. MM-kisoissa kun Suomi ja Venäjä pelaavat, niin tuntuu että Kovalchuk, Radulov, Ovechkin ja Malkin ottavat jokainen seitsemän kappaletta 10 minuutin käytösrangaistusta per mies yhdessä ottelussa, samaan aikaan kuin suomalaiset pelaavat peruslukemilla näitä jamppoja vastaan. Nyt kuitenkin KHL:ssä venäläiset ovat niitä viilipyttyjä ja ärsyttäjiä kun taas Jokereiden pelaajat ovat niitä joiden hermokontrolli pettää. Toki onhan se niin että Lauridsen, Regin ja Jensen eivät edusta Suomea MM-kisoissa, ja nuohan ovat juuri niitä joiden hermokontrolli pettää. Edustavat kuitenkin suomalaista seurajoukkuetta ja suomalaista kulttuuria.

Alivoimallahan nuo maalit eivät tulleet vaan tasakentällisin, mutta heti jäähyjen Loko 2-2 sekä 2-3 maalit teki. Jokerit otti tänään kuusi rangaistusta, joista joka ikinen oli turha. Hyvänä esimerkkinä "ei-turhasta" jäähystä on tuo Landerin rangaistus kun jotain seitsemän minuuttia oli pelaamatta. Rikkoo vain silloin kun estää hyvän maalipaikan. Tämän pitäisi olla ainut syy ottaa rangaistus. Tällöin siis hyökkäysalueella ei pitäisi koskaan ottaa rangaistusta. Monikohan kaksiminuuttinen tuli tänään sitten hyökkäyspäässä. Ulkomuistista sanon että neljä.

Mikähän tuota Mikko Lehtosta nyt sitten vaivaa? Onko jo kulisseissa sovittu NHL-paperi ja irtisanoutuminen Jokereista kun peli on ollut surkeaa viimeiset kolme peliä. Ei olisi ensimmäinen kerta suomalaisessa seurajoukkueessa, kun pelaaja pelaa maagisen kauden ja viime hetkillä kun on KHL-/NHL-soppari kirjoitettu niin pelin taso laskee.

Kalnins muuten pelannut hyvät playoffit, mutta kun on päästänyt kahdessa viime ottelussa kaksi surkeaa imurointia ratkaisevissa paikoissa.

Ennen tätä peliä arvioin tämän sarjan ihan oikeasti ja valehtelematta 50% - 50% molemmille. Nyt sanon sen olevan 65% - 35% Lokomotiville. Tämä siis ihan oikeasti minun arvioni eikä mikään väsynyt provo. Niin heikolta, turhautuneelta ja hermokkaalta tuo joukkue vaikuttaa, että en oikeasti tiedä uskonko enää jatkopaikkaan. SKA-ottelusarjan voittoon en enää usko, kun vielä ennen neljättä peliä uskoin täydellisesti jopa Gagarin Cupin voittoon. Näin ne tilanteet muuttuu.
 
Marko Anttila - Vain vähän kovempi clutch kuin Logan Couture.

"Hienoa peliä kyllä, mutta et sitten ilmeisesti ole naista (tai miestä) ikinä saanut?? " totesi vihainen Manu-fani Jakke76 Liverpoolin johtaessa 1-0 Manua.

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuosimallia 1983
Tosiaan kuriton ryhmä, ja veskari peli....
Ei vaan voi mennä joka pelissä yksi helppo. Tässä sarjassa nähty koko kauden kirjo, vuoristo rataa. Ke pelin ratkaisu on se miten Jokerien maalivahti selviytyy ja kuinka Marjamäki kasaa rivit. Lahjat pitää olla nyt annettu.
 
Tony Arima ,Timo Nummelinille -80 luvun alussa "Kuse viuluun Numppa".

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin. Otetaanpa kiinni muutamaan asiaan.

Viisikkopelissä on palattu runkosarjatekemiseen. Vuotaa. Kun tähän lisää sen, että Marjamäen selvä heikkous keskimäärin on joukkueen henkinen lataaminen niin tulos on taululla.

Maalivahtipelissä on käynyt myös odotetut.
Metrin mittainen latvian poika tekee sen minkä pystyy mutta ei riitä. Aivan odotetusti.

Marjamäen haastattelu oli jo niin syyntakeetonta kamaa että alta pois. Ei oltu tehokkaita höpinää. Ei oltu ei. Marja uutisia sulle: ollaan päästetty 8 kahteen peliin. Vika ei ole hyökkäämisessä.

Kontiola palannee mukaan, samoin Lauridsen. Kalninsin uskon jatkavan maalissa. Riittää tai ei. Jensenin nakkaisin katsomoon.
 
Tää jengi on tässä!

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Koko joukkue suli päätöserässä. Kaikki lähti Joensuun heikosta syötöstä ja Lehtosen kampista. Paketti levisi täysin ja meidän avainpelaajat ottaa niin typeriä kakkosia ettei voi edes uskoa todeksi. Regin on pelannut hyvän kauden, mutta jälleen tärkeimmällä hetkellä alkaa sakata ja hermot mennä. Jensen käy kuumana jatkuvasti. Lehtonen näyttää Räsäseltä. Mikään ei onnistu silloin kun pitäisi. Näissä peleissä on pidettävä pää kylmänä. Uskomatonta että paketti leviää näin helposti. Late katsonut edes jäälle enää kun Regin tötöili jäähyn. Näinkö johdetaan joukkoja kun on vaikeaa? Piirtelee omiaan paperille. Sitten vielä tämä meidän maalivahti näyttää sulavan jälleen. Kaksi maalia joita ei tällä tasolla voi päästää. Sen verran perun puheita että voisi jopa Niemeä harkita maaliin.

Nelonen pelasi hyvän pelin samoin kun Sklenicka. Erittäin huolissaan olen avainpelaajista. Ei voi pannu mennä noin jumiin.

Kaikesta huolimatta täytyy muistaa että Jokerit johtaa sarjaa edelleen. Kaikki on omissa käsissä. Nyt on vain alettava pelaamaan joukkueelle ja lopettaa tämä perseily.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin. Otetaanpa kiinni muutamaan asiaan.

Viisikkopelissä on palattu runkosarjatekemiseen. Vuotaa. Kun tähän lisää sen, että Marjamäen selvä heikkous keskimäärin on joukkueen henkinen lataaminen niin tulos on taululla.

Maalivahtipelissä on käynyt myös odotetut.
Metrin mittainen latvian poika tekee sen minkä pystyy mutta ei riitä. Aivan odotetusti.

Marjamäen haastattelu oli jo niin syyntakeetonta kamaa että alta pois. Ei oltu tehokkaita höpinää. Ei oltu ei. Marja uutisia sulle: ollaan päästetty 8 kahteen peliin. Vika ei ole hyökkäämisessä.

Kontiola palannee mukaan, samoin Lauridsen. Kalninsin uskon jatkavan maalissa. Riittää tai ei. Jensenin nakkaisin katsomoon.

Tämä menee juuriri kuten ennustimme tuossa kuukausi takaperin jos muistat?

Eli että Kalnins pelaa periaatteessa oikein hyvin mutta joka pelissä menee se yksi ”hups!” liian helppo ja tätä Jokerit ei enää kestä.

Nyt kaksi perättäistä melkein 0-kulmasta imaisua sisään, hups :-)
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se on sellainen homma, että KHL:n historiassa on tietääkseni kerran noustu 0-3 tilanteesta jatkoon ja tämä tapahtui 2012-2013 kaudella Traktorin toimesta Ak Barsia vastaan. Nyt on Jokereilla hyvät saumat jäädä KHL:n historiaan.

Momentum on tällä hetkellä täysin Lokon puolella. En jaksa uskoa, että Jokereilla olisi mitään saumoja ensi keskiviikkona, mutta perjantaina pitäisi jostain saada ensimmäisten pelien varmuus takaisin. Hirvittää jo valmiiksi mm. maalivahtivalinta kahteen seuraavaan otteluun, kun siellä on vaihtoehtona viime keväänä silminnähden hermostuneena pelannut ja ratkaisevassa ottelussa housuun paskonut Kalnins sekä Niemi, jolta voidaan odottaa oikeastaan mitä tahansa.
Itse asiassa ainoa kerta, kun tämä 0-3 -tappioasemassa 4-3:een nousu on tapahtunut, nähtiin kaudella 2014-2015, kun Lännen finaaleissa CSKA johti SKA:ta voiton 3-0, mutta pietarilaiset veivät sen jälkeen neljä peliä putkeen ja marssivat lopulta aina Gagarin Cupin voittoon asti.

Oli miten oli, Jokereilta aivan sysipaska peli tänään. Eiköhän tässä sarjassa nähdä vielä seiskapeli perjantaina.
 

Baroni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiaa Lukolle
Muutama pelaaja ollut suurennuslasin alla:

-Norman. En löydä positiivista sanottavaa
-Lööv. Heikko omassa päässä. Valtavasti virheitä.
-Haapala. Ei vaan riitä mikään osa-alue.

Tähän kun lisää tyhmät jäähyt, kurittomuus ja maalivahtien heikkous niin aika paljon pitää tapahtua, että tämä joukkue pötkii pitkälle tänä keväänä.
 
ЙОКЭРИТ

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Tässä on vaan se huono puoli, että vaikka jatkoon mentäisiinkin niin Ska pääsee levänneenä aloittamaan uutta sarjaa.
Jos G6 pistetään pakettiin tavalla tai toisella, niin en näe levon osalta suurtakaan eroa. Jokerit saisi kuusi päivää, mikä ei nyt niin aivan järkyttävää eroa tee SKAn kymmeneen. Päivät ulkomuistista, mutta ei tuossa suurta eroa tule vaikka päivällä pieleen menisikin. Kuudessa päivässä ehtii jo hyvin palautua, parhaassa tapauksessa pelituntumakin on avausmatsissa parempi. Toki SKA olisi selkeä ennakkosuosikki, mutta murhaava voitto G6:sta parantaisi ainakin omaa luottoani.

Jos G7 pelataan ja me sen voitamme, tilanne on jo haastavampi. Tuossa vaiheessa on vähintään 420 peliminuuttia takana pienin breikein, kolme päivää huilia ja vastassa laajemmalla rotaatiolla (tai sen mahdollisuudella) pelaava laadukas joukkue. Tuossa tilanteessa alkaisi jo tilanne olemaan turhankin haastava juurikin jaksamisen takia. Jos tämä skenaario toteutuu, niin näkisin Jokerien mahdollisuudet pietarilaisia vastaan olevan jossain 5% luokassa.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi kilinvittu. Sitä saa mitä tilaa ja kuritonta ryhmää kuritettiin viimeisessä erässä. Niemi maaliin seuraavaan, sillä kaverilla on kaksi starttia ja kaksi voittoa Lokoa vastaan. Kalnins sitten levänneenä mahdolliseen seiskapeliin. Maalivahtiin tätä ei toki tänään hävitty, vaan siihen, että vajaaksi jäi joka osa-alueella. Nyt vaan paketti kasaan ja eteenpäin.
 
Kattilallinen perunoita on parempi kuin tyhjä ämpäri

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@YamahaGPR niin menee. Valitettavasti.

Vaikka tästä jollain ihmeellä jatkoon kömmittäisiin niin se isoin ongelma on tuo oman pään puolustaminen. Kun tätä joukkuetta ei ole sitä varten tehty ja Loko otti kiekon niiltä pois niin tulos on taululla.

Nöyryys,agre ja kiukku esiin. Nyt Jokerit on pelokas ja alistunut. Marja mitä muutetaan?
 
Tää jengi on tässä!

hartzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Moses tänään ainoana tehotilastossa plussan puolella, toki pelasi myös vähiten minuutteja joukkueesta. Lööv, Savinainen ja Norman puolestaan miinuspuolen kärjessä. Jäätävä 84% torjuntaprosentti Kalninsille.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Noo, edelleen Jokerit on selvä ennakkosuosikki menemään tästä sarjasta jatkoon, joten ei siihen nyt ihmettä vielä vaadita.
Mä näkisin tällä hetkellä suurimpana etuna sen, että ottelupallot ovat meille ja sarja on siinä pisteessä, että yksi voitto riittää. Aina paremmin esiintyvä ei voita, inhimillisen virheen/onnistumisen vaikutus on meille suurempi/pienempi tilanteesta riippuen ja yksittäinen pomppu voi viedä meidät jatkoon, siinä missä se Lokon tilanteessa veisi "vain" seiskapeliin. Tänään muutama yksittäinen virhe (esim. Jensenin ja Reginin) kaverille meidän sijasta, Reginin tolppa sisälle ja hörppy kaverin kassarille Kalninsin sijasta, niin selkeät voittolukemat olisivat olleet taululla ja Jokerit jatkossa. Se Hentusenkin läpiajo olisi vienyt meidän yhdessä ottelusarjassa jatkoon, siinä missä sen torjuminen vaati vielä naapurilta vähintään kahta (tekivät toki sitten enemmän...) maalin muodossa maalia sarjan viemiseksi.

Jos puhtaasti ottelutapahtumia peilaa, niin...
- Kaverin veskari on löytänyt hyvän moodin, nyt kahteen peliin hän on torjunut mitä on vain inhimillisesti katsoen pystynyt ja vähän päällekin. Meillä ei gamesavereita ole samana aikana napsittu ja kriittisillä hetkillä on mennyt helppoja.
- Jokerit on kaksi kertaa ollut tilanteessa, jossa meillä on avaimet omissa käsissä ja Lokon pitäisi olla paineessa. Loko on vienyt molemmat.
- Yksilötasolla hölmöilyt ja epäonnistumiset ovat tulleet meidän leiristä. Näkisin eron tulevan henkisellä puolella, Loko pystyi tiukassa paikassa pitämään päänsä kurissa ja me tärkeällä hetkellä keskityimme aivan muuhun kuin oleelliseen.
- Kolmen ensimmäisen ottelun perusteella meillä on enemmän parannettavaa, kun peilataan kahteen edelliseen matsiin. Jokerit on tässä sarjassa suorittanut parhaimmillaan sellaisella tasolla, että tällä mantereella aivan jokainen joukkue olisi savet lahkeessa.
- Paineita on vaikea arvioida. Yhdessä skenaariossa Jokereilla käsi tärrää ja ajatuksena on "mitä jos sittenkin...", siinä missä Lokolla taas "hei mennään vaan jätkät, ei enää mitään hävittävää. Näiden voittojen jälkeen kaadutaan saappaat jalassa ja ei meitä hirtetä Jaroslavlin juna-aseman aikatauluihin. Posin kautta!". Toisessa taas sitten toisin.
- Jokereilla on tukku kokeneita ja kovissa paikoissa olleita pelaajia. Lähes joka jätkällä on MM- tai SM-kultaa, yhdellä SC ja muistakin hyvin harva on märkäkorva kovista paikoista miesten peleissä. Tuon pitäisi auttaa, mutta toisaalta en uskonut tuollaisen parven vetävän nyt pari matsia nähdyllä tasolla.

Summa summarum, näkisin edgen olevan Jokereilla, mutta ei enää yhtä selvästi kuin vielä tuossa 18:30 tietämillä oli. Mutta jos seiskapeli toteutuu, niin pahoin pelkään tilanteen olevan Jokerien kannalta silloin turhan kriittinen, keskiviikon esityksestä riippumatta.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
-Haapala. Ei vaan riitä mikään osa-alue.
Katosi kyllä kuvasta, kun Loko alkoi oikeasti fyysiseksi. Ja jos pääsee maalipaikkaan, niin ensimmäisenä etsii syöttöpaikkaa. Todella rasittava pelaaja seurata.

Ainoat plussat tästä illasta Sklenickalle ja nelosketjulle. Sklenicka tuntui olevan kuin kotonaan fyysisessä pelissä, vaikka tätä hänen hankkimisen aikaan epäiltiinkin. Todella kypsää peliä kiekollisena ja kiekottomana. Samaa ei voi sanoa meidän tähtipuolustaja Lehtosesta tänään.
 
Pöö

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä Haapala tarjoili 2-3-tilanteessa Mäenalaiselle täysin tyhjän maalin, mutta Saku onnistui sutimaan yli. Samaten Haapala pelasi Normanille loistavan maalipaikan toisessa erässä, mutta ei maistunut.

Varmasti loi eniten xG:tä Jokereilla tänään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy