Jokerit laatikossa kaudella 2010-2011

  • 482 536
  • 1 391

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Nyt osuu Jortikan syväluotaavaanalyysi nappiin jokerit.comissa:
""Haluton, tahdoton, väritön, mauton esitys kaiken kaikkiaan. Joukkue lopetti pelaamisen, ja Järvinen jätettiin yksin maalille. Aivan edesvastuutonta", Hannu Jortikka kritisoi."

Nyt niitä tekoja perkele. Jos joku on edesvastuutonta niin se ettei äijiä ruoskita pelaamaan. Tai jos on ruoskittu niin sen jälkeen vilttiin jos ei vieläkään maistu!
 

Kole13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hauska yksityiskohta tämän päivän Jokereista oli se, että ne ketkä tehopisteitä Jokereissa teki oli kaikki Keklun hankintoja jos Pulkkista ei lasketa joka ei ole kenenkään hankinta. Jokainen Kekäläisen hankinta siis merkautti pisteen itselleen, ihan hyvä prosentti. (;

Edit. No joo Eaves ei merkauttanut pisteitä itselleen, mutta se onkin fysioterapeutti.
 
Viimeksi muokattu:

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
Onneksi Kekäläinen on ammattilainen, joka ei anna yhden takaiskun tuhota isoa tehtävää.

Joukkuehan on autokauppiaan kokoama. Ei se ole Keklun vika. Kekäläinen sentään "löysi" Eavesin. Ilman Eavesia Jokereilla olisi tällä hetkellä huomattavasti vähemmän pisteitä. Mutta ei polvipuoli Eaveskaan joukkuetta taivaaseen yksin jaksa kantaa.

Jokereiden suurin ongelma löytyy kuitenkin penkiltä. Jortikka on menneisyyden mies. Ei tuollaista huutamista nykypäivän ammattilaiset jaksa enää kuunnella. Se mikä toimi vuosituhannen vaihteessa Turussa ei toimi Stadissa.

Ja Pirnes on kyllä ollut melkoinen floppi Jokereissa. Onko se vieläkin loukkaantunut, kuten viime kaudella?
 

Vemps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks & Barca
Jos jalat ovat tällä hetkellä finito niin se on merkki siitä, että kesällä on menty ja lujaa. Sama ongelmahan oli Duckseilla viime kaudella kun Carlyle veti old school meiningillä kunnon luisteluharjoituksia ankkalaumalle kauden alla ja alkukausi lähti surkeasti käyntiin. Tämä nyt vain on yksi teoria jalkojen puuttumiselle..

Ystävät hyvät rauhottukaa. Kyse oli vain yhdestä pelistä ja tänään selkäranka todellakin napsahti poikki, jonka johdosta rumat lukemat. Tottakai tämä vituttaa ja huolestuttaa, mutta itselläni on kovat odotukset torstaille. Sisuuntunut narripakka kentälle ja Jyväskylää kuonoon.

Ps. vahvistus tulossa
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pakko tosta on jotain positiivistakin löytää:

- Nokelainen oli hyvä! Hieno byyri ja passi Taidelasin maaliin. Sääli vaan, että totaalisaamattomien laiturien keskellä Noksun hyvä peli ei tuottanut enempää tulosta.

- Dehner oli myös ok.

- Kovanen hyökkäyspäässä ihan jees, mutta kärsii selvästi siitä, että joutuu pelaamaan pujottelukepin pakkiparina...

Sitten huonoa...

- Nelosketju otti vastaan ainakin kolme Kärppämaalia tasakentällisin. Ei hyvä, lainkaan. Jokohan Jortikka viimein hajottaisi tuon kentän?

- Ölander oli taas ihan hirveä! Nuorukaista vietiin monta kertaa niin, että pahaa teki katsoa.

- Pirnes ja Hentunen vaeltavat sysimustassa yössä. Jostain pitäisi saada Hentuselle äkkiä ruokkija, sillä Eavesin kanssa kemiat eivät tunnu kohtaavan. Pirneksen suhteen en enää edes tiedä, mitä pitäisi tehdä... Sopimuksen purku olisi järkyttävän kallis toimenpide ja toisaalta noin kallista miestä olisi paha istuttaa katsomossakaan. Kiitos Matti!

- Rita hajosi taas? Voi paska!

Noh, ei muuta kuin kohti tulevaa. Torstaina vastassa on Dufvan robottikiekko-armeija. Paljon täytyy tapahtua, että siitä pelistä jää pistekin käteen.

Nokelainen oli kyllä väkevä joka osa-alueella. Taklasi painavasti, suoraluistelu toimi ja järkkäsi aika mukavasti parit maalipaikatkin hyvillä syötöillä. Aloituksia käänsi totuttuun tapaan. Väkevä yleispelaaja ja tekee sivussa varmasti myös tukun pisteitä. Osallistui sopivasti maalineduskokouksiin ja taisi kerran ojentaa Kemppaista, joka ruuvaili Pulkkista vihellyksen jälkeen. Asennetta on.

Dehner yllätti ja pelasi kiekon kanssa rauhallisesti ja liikkui ihan ok. Pakistosta ainoa joka selvisi edes joten kuten kuivin jaloin.

Kovanen oli hyvä hyökkäyspäässä mutta johtuiko sitten laitureiden laiskuudesta ei oikein saanut avattua peliä omista. 1-1 tilanteissa oli liikkuvaksi pakiksi yllättävän pulassa, varsinkin rightin miehen Donskoin kanssa.

Ölanderilla oli karu ilta, näytti todella kankealta luistelu ja kaikki tekeminen oli kyllä todella arkaa. Sama kuin Kärpissä Metsolla, voisi tehdä kiekollinen rooli ja vastuu Mestiksessä terää.

Hentunen vaikutti turhautuneelta ja roiski kiekkoa. Pirnes taas haluton ja huonolla liikkeellä pelissä, yksi paha merkkausvirhe av:lla.

Rita mäjähti Ohtamaan lonkkataklaukseen keskiympyrässä ja loukkasi alastulossa varmaan olkapään, koska roikotti kättään mennessään vaihtoon.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Alkuun pitäisi saada Kivistö ja Ölander kasvamaan KiVaan ja sairastuvalta uutta miestä tilalle. Sen lisäksi yksi kova vahvistus(Kovasen korvaaja?) puolustukseen ois tarpeen. Maneliuksen nostaminen Kivistön ja Ölanderin tilalle voisi olla alkuun myös jees, koska eiköhän näiden kahden nuoren itseluottamus oo jo tuhottu näissä ekoissa peleissä(Kivistö -6, Ölander -4). Siihen päälle vielä räyhäävä Jortikka niin voin kuvitella kuinka kivaa on tällä hetkellä pelata.

Eli alkuun näin :

Väänänen - Kauppinen
Manelius - Dehner
Eronen/Mälkiä/AJ Niemi - Kovanen


Pitkässä juoksussa jotakuinkin näin :

Väänänen - Kauppinen
Herra XXX - Dehner
Eronen/Mälkiä - Kovanen(?)
Manelius/Kivistö - AJ Niemi
 

Heino

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit -2013
koko teksti

Itse näkisin asian juuri näin. Kapteenilta toivoisin myös pientä palopuhetta, joukkueen herättelyä ja asenteen peräämistä. Torstaina tuleekin sitten pahin mahdollinen vastustaja kyläilemään. Kahtellaan missä mennään ja ketkä menee silloin.

ps. ei voi kun ihmetellä jortikan puupäistä peluuttamista.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ai kahden juniorin sisäänajaminen vakituiseen pakistoon sm-liigatasolla ei ollutkaan niin hyvä idea? Vau. En olisi ikinä arvannut.

En oikein ymmärrä miten Jokeri-kannattajat kuvittelivat, että noin kokemattomalla pakistolla lähtisi pelit rullaamaan mestaruustahtiin, kun se ei ole ikinä sm-liigassa miltään joukkueelta ennenkään onnistunut. Okei, Eronen on loukkaantunut, mutta eihän hän suoraan sanottuna tule tuomaan hirveästi kiekkovarmuutta tai muutakaan sellaista apua mitä Jokeripuolustus tällä hetkellä kaipaa.

Pakon sanelemana Kekäläinen joutui hankkimaan Kovasen tuomaan kokemusta pakistoon, kun kaikki junnut eivät näyttäneetkään breikkaavan ja siltikin pakisto huutaa lisävahvistuksia. Tähän soppaan, kun lisätään ensimmäistä kauttaan sm-liiga tasolla 1. veskarina pelaava nuori maalivahti Mika Järvinen niin onpahan narripakalla aikamoinen sotku käsissään, olkoon hyökkäys kuinka hyvä tahansa.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
En oikein ymmärrä miten Jokeri-kannattajat kuvittelivat, että noin kokemattomalla pakistolla lähtisi pelit rullaamaan mestaruustahtiin, kun se ei ole ikinä sm-liigassa miltään joukkueelta ennenkään onnistunut.

Jokereiden suuri ongelma ei tosiaan ole parin nuoren pakin sisäänajo, onhan tuolla kuitenkin Väänänen, Kauppinen, Dehner ja nyt sitten hankintana vielä Kovanen. Homma mätttä ihan muualla ja tuollakin pakistolla pärjää, jos pelisysteemi on kunnossa. Nyt kiikastaa siitä, että pelaaminen on halutonta, silloin katseet kääntyvät valmentajaan, joka ei tunnu olevan hommansa tasalla. Vahvistukset eivät tätä tilannetta muuta mihinkään.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Pakon sanelemana Kekäläinen joutui hankkimaan Kovasen tuomaan kokemusta pakistoon, kun kaikki junnut eivät näyttäneetkään breikkaavan ja siltikin pakisto huutaa lisävahvistuksia.
Olisi kaikkien etu, jos edes naapurista ei tultaisi huutelemaan perättömyyksiä mutulla.

Kekäläinen hankki Kovasen pakon sanelemana, totta. Se pakko ei tosin todellakaan johdu siitä, että junnut eivät pystyisi rooliaan täyttämään (jota eivät kyllä oikein pystykään), vaan siitä, että pakkeja on ihan määrällisestikin liian vähän kun telakalla on AJ, Mälkiä ja Eronen. Tuskin oli Ölanderille ennen kauden alkua ihan tällaista roolia kaavailtu. Ei siitä voi syyttää Kekäläistä, Jortikkaa, tai edes Virmasta että lähes kaikki loukkaantuneet sattuivat olemaan pakkeja.

On vaikea sanoa miltä meidän peli näyttää, mikäli sairastupa joskus saadaan tyhjäksi, mutta ei se nyt ainakaan huonommaksi voi mennä.

Ja Järviseen tämä homma ei myöskään kaadu.
 

Clemenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eniten huolestuttaa se, että joukkueelta ei löydy sitä tunnetta ja halua mitä voittamiseen tarvitaan. Nokelaisen mukaan "jollain tavalla kyllä halutaan voittaa, mutta se ei näy tuolla jäällä" Sama juttu vuodesta toiseen!
Ihan täysi luotto ei kyllä Jortikkaan ole, mutta onhan siellä penkin takana nähty monenlaista muutakin ukkoo, joka ei ole saanu pelaajia täysin sitoutumaan.
Kyllä meillä pitäisi raaka-aineet menestykseen olla, ehkä vika on kuitenkin rakennusmestarissa?

Noh, kausi on alussa ja onhan tässä pitkä matka siihen "virkamieskiekkoon", mitä joku vuosi sitten nähtiin.

Mutta mielellään sitä ottaisi jonkun muun ongelman kun henkisen.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Kuuden pelin jälkeen jokerileiri voidaan pistää seuraaviin kateogoroihin:

Onnistujat:
Eaves : Tärkeitä maaleja, joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja. (6, 4+1=5 +2)
Pulkkinen : Ylivoimalla todella tehokas. Vuoden tulokas? (6, 3+2=5 +/- 0)
Nokelainen : Loistavaa duunia, vahva, nopea ja mukavasti tehoja. (4, 2+2=4 +/-0)
Väänänen: Juuri niin hyvä kuin odottikin. Jopa 20 pinnan vauhdissa. (6, 0+4=4 +6)
Dehner: Vikkelä pakki, jolla hyvät kiekolliset avut. Edullinen vahvistus. (6, 1+3=4 +1)
Pitkänen: Pelasi muutaman pelin erittäin vahvasti, ehdottomasti kokoonpanoon takaisin. (2, 1+0=1 +/-0)

Omalla tasollaan:
Järvinen : Pystyy huikeisiin game savereihin, tarvitsee lisää varmuutta otteisiin, jotta saataisiin voittava veskari.
Lahti : Huikea potentiaali, odottaisin vielä enemmän maaleja ja pinnoja nähdyn perusteella. (6, 1+3=4 +4)
Ben-Amor : Aloitti väkevästi, viime pelit vähän hiljasempaa. Tärkeä palanen. (6, 1+1=2 -3)
Kauppinen : Suuret saappaat (liian?). Hyvää pelaamista, mutta kiekollista liideriä Markosta ei saada. (6, 0+3=3 +4)
Kovanen : Kärsinyt pakkiparin koomailusta, hyvä kiekollinen puolustaja, mutta ei jatkosopparia. (4, 1+0=1 -4)
Hämäläinen : En oikein odota mitään suurtekoja. Luotettava 4.sentteri. (6, 0+0=0 -3)
Juutilainen : Tippui kokoonpanosta isompien nimien tieltä. Ekoissa peleissä lupaa. Pariksi peliksi vois ottaa takas kokoonpanoon. (3, 1+0=1 +1)
Mäki : Kukaan ei mitään tehoja oikein odotakaan, oikea paikka rikkovassa ketjussa Semirin rinnalla. (6 0+0=0 -1)

Pettymykset:
Hentunen : 33 laukausta, 0 maalia. Ei ole löytänyt paikkaa vitjassa ja laukaukset vielä kesäterässä. Tarvitsee oikeita pelaajia rinnalleen. (6, 0+3=3 +2)
Pirnes : Onko loukkaantunut? HMV. Väärällä paikalla laidassa. Vähän turha pelaaja tällä hetkellä kokoonpanossa. Tolla liksalla SAATAVA enemmän aikaan. (5, 0+2=2 -1)
Kerälä : Liian pehmeä liigaan? Lupaavat harkkapelit muuttuivat laimeiksi liigapeleiksi. Vantaalle hakemaan uutta potkua?? (6, 0+0=0 +/-0)
Saarinen : Pyörii niin vimmatusti ja yritystä on, mutta tehot puuttuvat. Ei kuulu 4.ketjuun. Sivuun kokoonpanosta. (6, 0+0=0 -4)
Vauhkonen : Kaikki odotti Olavi-suurta. Vauhti ei riitä vielä liigaan. Lisää vauhtia ja agrea, niin saadaan hyvä pelaaja liigaan. (2, 0+0=0 -1)
Kivistö : Liian suuret odotukset. Varmuus kadonnut ja taso heittelee suuresti. Suunta pelkästään ylöspäin, jossain vaiheessa roolia Vantaalta? (6, 0+0=0 -6)
Ölander : Miksi kokoonpanossa Maneliuksen edellä??? Aivopieruja joka pelissä ja ne näkyy taululla valitettavan usein. Ei minuutteja enään kiitos! (6, 0+0=0 -4)

Ei arviota: Strömberg, Niemi, Eronen, Mälkiä, Manelius, Rita

Jyp seuraavana vastassa. Niille ei olla tehty maalia reiluun 3 peliin. Vaikea peli tulossa ja selkeenä altavastaajana lähdetään peliin. Puolustuksen ja maalivahtipelin tulee onnistua 100 prosenttisesti ja pari onnistumista hyökkäyspäästä, niin pinnat voi olla mahdollista. Ja hengen ja tsempin pitää todellakin toimia huomenna.

Huominen kokoonpano (toive):

Nokelainen - Pirnes - Hentunen
Lahti - Eavas - Pulkkinen
Mäki - Hämäläinen - Ben-Amor
Pitkänen - Juutilainen - Saarinen

Väänänen - Kauppinen
Dehner - Kivistö
Kovanen - Manelius
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pitkänen siirtyy lainalle KiVaan ja pelaa lohipaidassa lauantaina.

Pelaa itseasiassa jo tänään KiVan kolmoskentässä yhdessä Pallassalon kanssa. Kautto aloittaa ensimmäisen pelinsä maalilla ja 2. hyökkäyskolmikko suht Jokeri-painoitteinen Koivisto/Helenius/Vauhkonen :) Maneliusta ei kokoonpanossa näy eli oliskohan niin, että mies kutsutaan "ylös". Toivottavasti...
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pelaa itseasiassa jo tänään KiVan kolmoskentässä yhdessä Pallassalon kanssa. Kautto aloittaa ensimmäisen pelinsä maalilla ja 2. hyökkäyskolmikko suht Jokeri-painoitteinen Koivisto/Helenius/Vauhkonen :) Maneliusta ei kokoonpanossa näy eli oliskohan niin, että mies kutsutaan "ylös". Toivottavasti...

Ei Maneliuskaan mikään pelastus tule olemaan, mutta luulisi olevan vähän kiekkovarmempi kuin Ölander ja ainakin pelituntumaa on nyt porrasta alempaa kertynyt. Silti kovin heiveröinen on puolustus..
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Realiteetit ?

Kaikilta näyttää nyt unohtuvan se mitä ennen kautta puhuttiin; välikausi. Jokerit ei ollut kauteen lähdettäessäkään mikään mestarisuosikki. Mun mielestä on selvää, että tän kauden Keklu vasta venkslaa joukkuetta ja organisaatiota mieleisekseen.

Eilinen oli eittämättä rehellistä paskaa, mutta kattokaa tota meidän joukkuetta: Dehner 23, Kivistö 19, Ölander 20, Eronen 19 v, Manelius 19, Pulkkinen 18, Saarinen 23, Kerälä 23, Juutilainen 22...

Eli meillä on vastuullisissa rooleissa melko nuoria jätkiä. Kaikki varmaan tietävät että nuorien taso heittelee paljon, jopa illasta iltaan. Pelaamalla nää jätkät kehittyy ja virheiden kautta.
Ajatelkaa jos ensi kaudella meidän pakiston runko on:
Eronen - x
Manelius - x
Kivistö - x

Vuoden kokeneempi ja nälkäinen Jokeri- pakisto. Siinä on sitä jotain mitä ei rahalla saa. Halua ja kiimaa joukkueelle, joka antaa mahdollisuuden. Lisäksi veikkaisin melko edullista hintaa.

Valmentajaa vaihtamalla tuskin voitettaisiin mitään niin kuin ei uusilla pelaajillakaan. Nyt ei kuitenkaan olla samanlaisessa alennustilassa kuin viime kaudella jossa näki että se ei siitä nousisi.
Tällä kaudella täytyy nyt vaan tottua siihen perustan luomiseen ja tason notkahduksiin. Vähän niin kuin 03-04. Ja kaikki muistanevat mitä seuraavalla kaudella tapahtui.

Ensi kaudelle uusi valmennus ja oppirahoja lunastaneella pelaajistolla taisteluun.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Mielenkiintoista sanon minä! Jokerit pistänyt tänään ketjut käytännössä aivan uusiksi ja näillä mennään :

Mäki - Eaves - Nokelainen
Saarinen - Pirnes - Hentunen
Lahti - Kerälä - Pulkkinen
Pitkänen - Hämäläinen - Ben-Amor

Väänänen - Kauppinen
Kivistö - Dehner
Manelius - Kovanen

Järvinen
Strömberg

Onko Jortikka herännyt unestaan?! Mielestäni oikeaan suuntaan menty(Pitkänen neloseen, Saarinen oikeantyyppiseen rooliin ja Pirnes siirretty vihdoin takaisin keskelle, Ölander korvattu Maneliuksella!)
 

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
Mäki - Eaves - Nokelainen
Saarinen - Pirnes - Hentunen
Lahti - Kerälä - Pulkkinen
Pitkänen - Hämäläinen - Ben-Amor

Näyttää taasen paperilla suht. hyvältä. Saarisella alkaa olemaan viimeinen näytön paikka. Jos tulosta ei ala tulla niin Vantaalle vaan suosiolla. Toivottavasti Keklu on aloittanut jo Ridan paikkaajan kartoittamisen.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Niinpä. Ennen peliä näyttää hyvältä. Eaves toimittaa kiekkoa maalille ja kaksi voimahyökääjää luistelee surutta maalin eteen. Toivon mukaan nyt harjoituspeleissä onnistunut LKP-vitja toimii jälleen. Vastassa on kuitenkin kivenkova JYP, että hyvä jos tehdään maali, niin se on plussaa.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja jumalauta Ben-Amor Mäen tilalle ykköseen!

Itse ajattelin juuri samaa. Eaves ruokkii paremmin vasenta laitaa (ainakin kun pelasi Lahden ja Hentusen kanssa) ja Nokelainen voisi olla siellä. Ben-Amori sitten ykköseen oikeaan laitaan kun miehellä on enemmän käsiä kuin Mäellä. Mäki jyräämään nelosessa.

No oikeaan suuntaan ollaan menossa, mutta saapa nähdä riittääkö tällainen uudelleenjärjestely Nykäskylän robotteja vastaan.
 

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Mäki - Eaves - Nokelainen
Saarinen - Pirnes - Hentunen
Lahti - Kerälä - Pulkkinen
Pitkänen - Hämäläinen - Ben-Amor

Vihdoinkin Nokelainen siirretty laitaan...tätä pidin jo itsestään selvyytenä, kun Petterin sopimus julkaistiin ja kun meillä oli jo valmiiksi nelikko Eaves, Pirnes, Kerälä ja Hämäläinen, niin hommanhan piti olla selviö.

Toivottavasti Saarinen onnistuu, sillä nyt on Jortikka laittanut hänet sopivampaan rooliin Pirneksen ja Hentusen rinnalle. Pitkään on Ossi joutunut pelaamaan jarruketjussa tai muuten rikkovassa roolissa ja tässähän hän ei ole omimmillaan.

Harmittavaa tuo Ritan loukkaantuminen ja kyllähän tuo vasen laita huutaa yhtä pelimiestä. Ans kattoo, koska Keklu kyseisen herran hankkii...
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mäki - Eaves - Nokelainen
Saarinen - Pirnes - Hentunen
Lahti - Kerälä - Pulkkinen
Pitkänen - Hämäläinen - Ben-Amor

Toivottavasti tämä ei tarkoita entistä pienempää peliaikaa Lahdelle ja Pulkkiselle, jotka ovat jokseenkin erottuneet edukseen massasta. Kakkosessa on ns. epäonnistuneet(pl.Ossi) ja jos he saavat jatkuvasti pelata sen 20 minuuttia per ilta niin jossain on jotain vakavasti sekaisin. Pulkkinen veti viime pelissä kauden isoimmat minuutit eikä edes ollut katastrofi-pelin päätyttyä miinuksella. Mielestäni tässä vähän rangaistaan hyvistä otteista... Kerälä taas on ollut pettymys ja odotan, että treenikaudelta tutut ketjukaverit saavat miehen hieman paremmin mukaan peliin. Ajoittain väläyttelee osaamistaan, mutta pehmeys vaivaa hieman liikaa, joten tarvitsee aikaa sopeutua Liigaan.

Neloselle :peukku:!
 

Sambody

Jäsen
Jyp voiton antia

Hieno esitys Jokereilta sarjakärkeä vastaan. Ei oikeastaan kukaan pettänyt täysin ja jopa Massi-Esa pelasi kelpo liigatason pelin. Ei toki sillä etteikö varsinkin Härältä ja Pirnekseltä enempää odotettaisi, mutta nyt se riitti voittoon ja suunta ylöspäin pelillisesti varsinkin Essillä.

Voi voi kuinka tuli mieleen tuossa pelin tiimellyksessä miksei voisi olla Kovasen ja Kauppisen sopimusasiat toisin päin. Kovasta voi tulla oikeasti ikävä vielä, jos ei pakkihankintaa tule sillä Tommi pelaa todella solidisti kumpaankin suuntaan ja on juurikin sellainen pelaaja, joka on kuin tehty junnun viereen menttoriksi. Ei hätäile missään tilanteessa ja muutenkin tekee todella vähän virheitä. Kauppinen sen sijaan on jotain muuta. Okei pelannut kivoilla statseilla, mutta kuka vain meidän tänäänkin pelanneista pakeista(tai no Kivistön nykyvireellä ehkei hän kuitenkaan) pystyy pelaamaan vähintään tuolla tasolla Kapteenin vierellä. Tuosta Kivistöstäkin on jo kaikki sanottu. Todella hukassa on nuori mies tällä hetkellä. Tänään taas makseltiin yhdessä maalissa oppirahoja, kun oma mies pääsi pujahtamaan niin sanotusti väärälle puolelle ja paukuttamaan Järvisen patjoista kiekon reppuun.

Mutta tosiaan tyytyväinen täytyy olla, kun täydet pisteet otettiin sarjakärjeltä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös