Jokerit & KHL – millä fiiliksillä?

  • 1 736 609
  • 8 198

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Ei tarvitse olla russofobi suhtautuakseen varauksella venäläisten poliitikkojen ja pamppujen lausuntoihin. Ihan tervettä se on, jo pelkästään siksi, että toimintakulttuurimme ovat niin erilaisia.

Mun mielestä on taas fiksumpaa nojautua faktatietoon, kuin omiin ennakkoluuloihin, mutta jokainen toki tyylillään. Tällä hetkellä faktat näyttäisivät viittavaan siihen, että Everi puhui eilen totuudenvastaisesti.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
... Miksi Everi ei kertonut asioiden oikeaa laitaa vaan valitsi epärehellisen tavan kohdistaa syy Saksaan, Itävaltaan ja Sveitsiin?

Taitaa tällä Super-Jullilla olla myös aikamoinen Napoleon-kompleksi, minkä lisäksi jäi kiinni valehtelusta ja toisten syyllistämisestä. Tyypillistä IFK toimintaa. Tämä jos mikä antaa erinomaiset lähtökohdat tämän sieniliigan toimintaan.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Totta helvetissä on, koska onhan jääkiekko elämää suurempi peli Venäjällä.

Jalkapallo on Venäjän ylivoimainen ykköslaji. Jopa koripallo taitaa itänaapurissa olla jääkiekkoa suositumpi.

Huvittavaa, jos tosiaan CHL:n suomalaisseurojen Jokereiden osallistumisen vastustaminen kaatoi KHL:n ja CHL:n yhteistyön.
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Pro Sports
En jaksanut kaikkia viimeisten päivien viestejä lukea läpi, kun keskustelu on mennyt melkoiseksi kädenväännöksi ja juupaseipäs-väittelyksi.

Tekee mieli kuitenkin kysyä, kuinka moni oikeasti yllättyi että Jokerit eivät päässet mukaan tähän uuteen chämppiööönsh-liigaan? Vaikka Jokereiden siirto KHL:n saatiikin lopulta neuvoteltua, niin aivan varmasti muut kotoisen Liigan seurat kantavat vielä kaunaa Hjallikselle tavasta millä hän tätä siirtoa masinoi yhdessä Kummolan kanssa kaikkien selän takana. Nyt tuli mahdollisuus napauttaa oikein kunnolla Hjalliksen näpeille.

Se, että KHL vetäytyi tästä uudesta Eurooppalaisesta liigasta, kun Jokerit evättiin osoittaa, että KHL tosissaan yrittää saavuttaa jalansijaa Euroopassa. Vetäytyminen oli harkittu veto osoittaa solidaarisuutta uusille Jokeri-veljille ja siskoille.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jalkapallo on Venäjän ylivoimainen ykköslaji. Jopa koripallo taitaa itänaapurissa olla jääkiekkoa suositumpi.

Oikeassa olet, koripallon suosiosta minulla ei ole käsitystä Venäjällä.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Se, että KHL vetäytyi tästä uudesta Eurooppalaisesta liigasta, kun Jokerit evättiin osoittaa, että KHL tosissaan yrittää saavuttaa jalansijaa Euroopassa. Vetäytyminen oli solidaarisuuden harkittu veto osoittaa solidaarisuutta uusille Jokeri-veljille ja siskoille.

Just joo. Hymiö jos käyttäisin.
Tässä ei yhtään haiskahda siltä että veli venäläinen käyttää jokereiden rannallejättöä keppihevosena kariutuneiden KHL-tzamppion neuvotteluiden peittelemiseksi.

Venäläisten ego ei kestä tunnustaa sitä että eurooppa näytti kämmentä, kotiryssä Hjallis pistettiin asialle kääntämään huomio johonkin pikkunuhjauksiin kartan laidalla.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
YkOn äärimmäisen turhauttavaa seurata tätä keskustelua ja mm. Liiga-joukkueiden puolustelua kun ainoa peruste on se, että Hjallis ja venäläiset puhuvat paskaa. Varsinkin kun se Faselin kommentti asiaan sivuutetaan täysin.

Ehkä on kova paikka myöntää, että kusivat uuden hienon sarjansa puhtaasti kostamisen takia.

Edit: Jotkut voisi kutsua tuota tyhmyydeksi.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Normaalisti suomalaisten medianlukutaito on varsin hyvä, mitä tulee venäläisten poliitikkojen, liikemiesten ja Kremlin lausuntoihin: kaikkeen kannattaa suhtautua varauksella ja epäillen.

Nyt ilmeisesti näin ei ole, vanja puhuu täyttä totta ja muut ne vain kusettaa.
Täytyy kyllä onnitella sinua, jos itse luotat suomalaiseen mediaan ja suomalaisten puheisiin. Oma kokemukseni menee siihen suuntaan, että ihan yhtä paljon Suomen media klikkihuoraa ja pelaa omaan pussiin. Enkä nyt ihan varautuksetta lähtisi siitä, että suomalaiset puhuvat ehdotonta totuutta ja venäläiset aina huijaavat. Eli voisi kääntää tuon viimeisen lauseen "suomalaiset puhuu aina totta ja muut vain kusettaa. Saa tuohonkin uskoa.

En ihan ymmärrä tätä sotaa. Jokereista kannattavista suurimman osan mielestä on mielenkiintoista ja askel eteenpäin päästä kokeilemaan menestystä kovemmassa sarjassa. Hifk ja muut eurooppakiekkoa eteenpäin vievät ovat sitä mieltä, että tämä uusi Euroopan mestaruusturnaus on hyvä. Eikö siis kaikkien pitäisi olla tyytyväisiä, kun oma joukkue on juuri omassa paikassa ja siellä missä halutaan olla ?

Minä ainakin olen tyytyväinen Jokerien KHL yritykseen. Tuen myös muuta rajat ylittävää kiekkoa, mutta en näe mitään ihmeellistä uutta edistystä ns. länsi-euroopan kiekkoliigan suhteen. Itse Kummolakin perusteli tätä suurta askelta osakeyhtiön perustamisella. Jessus, mikä ihmeen askel tuo on, onko jokainen jengi heittävyt jopa tonnin kehiin ja kas meillä on eurooppalainen sarja ja yhtiö ?
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Lukisitko myös ne Faselin kommentit?

Meillä oli neuvotteluja KHL:n kanssa, mutta eri syistä johtuen he eivät halunneet osallistua tähän projektiin. Tässä asiassa on parempi kääntyä KHL:n (puheenjohtajan) Aleksandr Medvedevin puoleen, Fasel sanoo uutistoimisto RIA Novostille.

Yhtenä syynä KHL:n poisjääntiin oli Jokerien torppaaminen Mestarien liigasta. Jokerit osallistuu ensi kaudella KHL:ään.

- KHL halusi, että Jokerit osallistuu, mutta hallitus hylkäsi sen osallistumisen. Voidaan sanoa, että tämä oli yksi syy kieltäytymiselle, Fasel kiteyttää.


Tässä Faselin kommentti.
Aika selkeästi tuossa lukee että keski-eurooppa neuvotteli Venäjän kanssa ja lopputulos oli se että KHL-jengit eivät pelaa Euroopan sarjassa.
Everi, Jokerit yms sakki ovat kuviossa mukana, mutta sivurooleissa.
 
Kummolalle saadaan Everistä hyvä seuraaja, jos Kummola ikinä kuolee. Samalla tavalla vain jatkaa, niin siinä suomipoika vie ja muut vikisee.

Miten minusta tuntuu, että jos Everi olisi yksin tuon KHL:n puuttumisen saanut aikaan niin siinä olisi Everi jota olisi heitelty hiuksista vittuun? Siis sen jälkeen, kunhan muut olisivat lopettaneet nauramisen.

Uskon kyllä Faselia. Oli useita syitä, miksi KHL:n kanssa sopimusta ei syntynyt.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Ottamatta nyt kantaa päättävien elimien (Hjallis, Everi, Fasel, Medvedev, muut) lausuntoihin, ihan vain omasta mielenkiinnosta asiaa kohtaan kysäisen, miksi jokereiden pitäisi pelata CHL:ssa? Monen kirjoittajan suulla on jo todettu, ettei CHL ansaitse kutsumanimeään, eikä yllä laadullisesti, taloudellisesti tai tasoltaan esimerkiksi KHL-joukkeiden tasolle. Miksi siis jokereita moinen edes kiinnostaa? Tai faneja? Aihettaako Hjalliksen mielessään kokema tappio faneihin pahaa oloa? Vai se, että puuhamiehenä nyt vain sattuu olemaan IFK:n nokkamies? Kumpaan äänekkäimmät kannattajat nyt haluavat kallistua, itään vai länteen?
 

Ua Ua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi pyyntö kaikille, jotka uskotte sekä Hjalliksen, että Khl:n pressoineen puhuvan asiassa paskaa: voisitteko lukea myös Faselin kommentit koskien sitä, miksi Khl - joukkueet eivät pelaa Chl:ssä? Voisitteko olla niin ystävällisiä? Ja jos tämän tehtyänne olette sitä mieltä, että myös hän puhuu samaa paskaa, voisitteko selittää minulle hänen motiivinsa, itse en sitä ymmärrä. On äärimmäisen turhauttavaa seurata tätä keskustelua ja mm. Liiga-joukkueiden puolustelua kun ainoa peruste on se, että Hjallis ja venäläiset puhuvat paskaa. Varsinkin kun se Faselin kommentti asiaan sivuutetaan täysin.

Linkki (toisesta viestiketjusta) Faselin kommentteihin:


“We had some discussions with the KHL. They didn’t want to join because of different reasons,” IIHF president Rene Fazel told R-Sport.

He added that one major stumbling block was the issue of Jokerit, a Finnish club that will join the KHL next season in the face of heated opposition from the Finnish league.

“For sure they wanted to have Jokerit participating in the Champions Hockey League and that was refused by the board and that was one of the reasons why they didn’t want to participate,” he said. “The Finns, they were not in favor of that, and there was a huge discussion about this and in the end the KHL decided to say no.”

Tuossa yllä olevan lainauksen perusteella Jokerit oli Faselin mukaan yksi monista syistä, miksi KHL ei ole mukana CHL:ssä. Saattoi toki olla ihan ratkaiseva kynnyskysymys sm-liigan seuroille. Jokerit ja KHL on muutenkin iskemässä samoille yleisö- ja sponsorimarkkinoille - eivät halunneet päästää kilpailijaa mellastamaan ihan vapaasti.




Eiköhän Harryn nyt kannattaisi keskittyä niihin "isompiin ympyröihin". Me muut vedetään ensi kaudella muiden pikkusarjojen jengien kanssa sitä länsieurooppalaista. Hyvä niin.


(Linkki KESKISUOMALAINEN 28.06.2013) Harkimo vahvisti KHL-siirron ja tylytti HIFK:ta - Kiekko - Keskisuomalainen

Jokeripomon mukaan KHL-siirron syy on toiminnan kehittämisessä. Harkimo on suhtautunut SM-liigaan kriittisesti jo vuosia ja ollut aina kiinnostunut yleiseurooppalaisesta kiekkoliigasta.

-Kymmenen vuotta yritin olla mukana synnyttämässä Euroopan liigaa. Siitä ei kuitenkaan tullut mitään. Uskon, että muutto isompiin ympyröihin on Jokereille hyväksi, Harkimo sanoi.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit

http://en.rsport.ru/hockey/20131209/706675961.html Tältä sivulta Faselin kommentit englanniksi, kuten ne alunperin on todennäköisesti annettu.

Torpeedoa kiinnostava kohta tässä:

“For sure they wanted to have Jokerit participating in the Champions Hockey League and that was refused by the board and that was one of the reasons why they didn’t want to participate,” he said. “The Finns, they were not in favor of that, and there was a huge discussion about this and in the end the KHL decided to say no.” - Rene Fasel.

Tää ketju on ku päiväkoti, älytöntä juupaseipäs -väittelyä suuntaan ja toiseen. Kuitenkin ihmetyttää nuo Faselin kommenttien sivuuttaminen suurimmalta osalta ei-jokerifaneilta. Ei kovin hyvä englannin kielitaito tarvii olla, että tuosta tajuaa suomalaisten nimenomaan olleen vastaan Jokereiden liittymistä.

edit. Hiukka hidas
 

Freakish

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Meillä oli neuvotteluja KHL:n kanssa, mutta eri syistä johtuen he eivät halunneet osallistua tähän projektiin. Tässä asiassa on parempi kääntyä KHL:n (puheenjohtajan) Aleksandr Medvedevin puoleen, Fasel sanoo uutistoimisto RIA Novostille.

Yhtenä syynä KHL:n poisjääntiin oli Jokerien torppaaminen Mestarien liigasta. Jokerit osallistuu ensi kaudella KHL:ään.

- KHL halusi, että Jokerit osallistuu, mutta hallitus hylkäsi sen osallistumisen. Voidaan sanoa, että tämä oli yksi syy kieltäytymiselle, Fasel kiteyttää.


Tässä Faselin kommentti.
Aika selkeästi tuossa lukee että keski-eurooppa neuvotteli Venäjän kanssa ja lopputulos oli se että KHL-jengit eivät pelaa Euroopan sarjassa.
Everi, Jokerit yms sakki ovat kuviossa mukana, mutta sivurooleissa.


Aika selkeästihän Fasel kertoo, että KHL haluttiiin mukaan, mutta kieltäytyivät itse, ja yhdeksi (ainoaksi tiedossa olevaksi) syyksi mainitaan Jokereiden osallistumisen torppaaminen.
En mitenkään voi uskoa, että Keski-Euroopan seuroilla olisi syytä jättää Jokereita ulkopuolelle, joten kyllä syyttävä sormi osoittaa Suomen suuntaan. Veikkaisin, että myös Ruotsin KHL-vastaiset seurat ovat äänestäneet Jokereiden osallistumista vastaan.
Ruotsi ja Suomi yhdessä pystyisivät muodostamaan uuden liigan hallitukseen tarpeeksi vahvan rintaman, että sitä on pakko kuunnella.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Ottamatta nyt kantaa päättävien elimien (Hjallis, Everi, Fasel, Medvedev, muut) lausuntoihin, ihan vain omasta mielenkiinnosta asiaa kohtaan kysäisen, miksi jokereiden pitäisi pelata CHL:ssa? Monen kirjoittajan suulla on jo todettu, ettei CHL ansaitse kutsumanimeään, eikä yllä laadullisesti, taloudellisesti tai tasoltaan esimerkiksi KHL-joukkeiden tasolle. Miksi siis jokereita moinen edes kiinnostaa? Tai faneja? Aihettaako Hjalliksen mielessään kokema tappio faneihin pahaa oloa? Vai se, että puuhamiehenä nyt vain sattuu olemaan IFK:n nokkamies? Kumpaan äänekkäimmät kannattajat nyt haluavat kallistua, itään vai länteen?

Jos lukisit muidenkin kirjoituksia niin löytäisit vastauksia kysymyksiin. Valtaosaa narrifaneista ei harmita, että emme pelaa turnauksessa. Sen sijaan harmittaa se miten asia hoidettiin. Suomalaisia seuroja pelottaa Jokerit ja sen vuoksi heitä ei päästetty samalle hiekkalaatikolle. Sitten kun tulee iltapäiväkerhon ohjaaja paikalle niin syytetään jotain ihan asiaan liittymätöntä osapuolta.

Tämä turnaus vedettiin nopeammalla aikataululla läpi kuin oli tarkoitus. Sen vuoksi siitä tuli pannukakku ja kuin kermaksi kakun päälle Everi päästi vielä hätäripulit jo lässähtäneen tuotteen päälle. Sitä herkkua euroopassa nyt nautitaan sen aikaa, että joku taho alkaa taas toteuttamaan "euroliigaa". Tämä turnaus on hätähuuto KHL:n laajenemiselle ja Everin hallifantasialle. Nyt voi ylpeänä kertoa, että mekin pelataan pari kolme ottelua joka kausi jotain ulkomaalaista seuraa vastaan.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Valtaosaa narrifaneista ei harmita, että emme pelaa turnauksessa. Sen sijaan harmittaa se miten asia hoidettiin.

Siis sekö ettei Jokerit ole enää muiden liigajengien ylin ystävä? Vaiko se, ettei muissa liigajengeissä ajatella ilmalan pojista enää lämpimästi? Kaikki tämä viime kevään jokerit-khl ilmoituksen jälkeen?

Ajatella.

Miten te jaksatte vielä kelailla jotain 'höntsäturnausta' tai sitä miksi sinne ei päästy? Teillähän on edessä budjetin kasvattama miljoonajengi missä pelaa huippuja. Ei mua tossa vaiheessa kiinnosta mitä muut tekee vanhassa ympäristössä josta ite ollaan karistamassa pölyt.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Mulle on ainakin se ja sama mitä mieltä muut liigaseurat tai niiden kannattajat on Jokereista, kun tiedän ettei Jokereihin ole aikaisemminkaan suhtauduttu erityisen lämpimästi. Se mikä minua harmittaa tuossa sieniliigassa pelaamisen kariutumisessa on se että se olisi tarjonnut ensi kaudellakin mahdollisuuden kohdata HIFKin, Kärpät ja Tapparan vaikkei enää samaa liigaa pelatakaan. Nyt se ei toteudu, ilmeisesti Everin ja mukana olevien suomalaisten seurojen vastustuksen takia. Syitä on varmasti Jokereissa ja tavassa hoitaa KHL siirto mutta silti jaksaa hämmästyttää eräiden pikkusieluisuus. No näillä mennään.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
No eikö sekin ole täällä jo aika monta kertaa selvitetty, että edes liigaseurat yhdessä eivät olisi saaneet Jokereita ulos.

Kysyn, kun en tiedä, mutta onko niin, että kaikki CHL:ssä tehtävät päätökset syntyvät yli 50% enemmistön päätöksillä? Vai voiko olla niin, että joissain asioissa (esimerkiksi mukaan hyväksyttävien joukkueiden suhteen) vaaditaan yksimielinen päätös?
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd

Älä huoli, kyllä minä muiden kirjoituksia luen. Tällä kertaa halusin kuitenkin esittää kysymyksen, ja sen myös tein.

Valtaosaa narrifaneista ei harmita vai sinua ei harmita? Ihailen itseluottamustasi puhua joukon suulla. Kiitos kuitenkin vastauksesta. Kaiken agression keskeltä oli luettavissa SINUN mielipiteesi asiasta, tavoillesi uskollisesti hieman päällekäyvästi muotoiltuna, sekä täynnä vihaa ka katkeruutta, jonka kumpuamiselle olen jo jonkin aikaa pähkäillyt mielessäni syytä.

Sen verran haluan korjata vastinettasi, etten usko jokereiden kovasti muita suomalaisia seuroja pelottavan. Jokerit on seurana yksi muista, potentiaalinen kestomenestyjä toki, muttei juurikaan sitten mitään enempää. Jokereilla on hyvä talousalue ja markkinakenttä, mutta taloudelliseksi tai urheilulliseksi menestykseksi se ei ole sitä kyennyt hyödyntymään. KHL-hanke on mielenkiintoinen uusi täky, ja luulen että jokerit tuleekin menestymään taloudellisesti paremmin, kun ulkomaista buusterirahaa on kunnolla tarjolla. Parin vuoden päästä lienemme asian suhteen viisaampia.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miten te jaksatte vielä kelailla jotain 'höntsäturnausta' tai sitä miksi sinne ei päästy?
Minä luulen, että Euroopan mestaruus ärsyttää. Osaatko sinä kertoa miten Euroopan mestaruudesta voivat pelata joukkueet, jotka eivät ole sinne paikkaansa urheilullisesti ansainneet ?

Joskus aikanaan tällä palstalla tuli perkeleesti lunta tupaan siitä, että Jokereilla on katossa Euroopan mestauus viirejä. Silloin ainoa selitys oli se, että ei voi olla arvokas mestaruus, sillä se ratkaistaan yhden viikonlopun turnauksessa.

Silloin kukaan ei tuntunut huomaavan sitä, että päästäkseen edes yrittämään Euroopan mestaruutta piti edellisenä vuonna voittaa Suomen mestaruus !!

Nyt Euroopan mestariksi pääsee, jos ostaa osakkeen ja voittaa muutaman elokuun pelin ja lopulta lopputurnauksen. Siis lopputurnauksen, johon saa osallistua vain osakkaat, onko sinusta aidosti Euroopan mestaruus ? European Champions, hell yes !
 

newill

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Harkimo korosti eilen Ilta-Sanomissa halunneensa ehdottomasti mukaan uuteen liigaan.

- Emme päässeet. Meitä ei mistään hinnasta haluttu mukaan, hän tykitti."

Hjallis on ilmeisesti tässäkin asiassa eri mieltä kun suurin osa faneja, jotka eivät missään nimessä halua mukaan. Miksiköhän Hjallis niin ehdottomasti haluaa uuteen sarjaan mukaan, jos se on täyttä paskaa?

Hyvä päätös CHL:n hallitukselta että eivät anna KHL:n määrätä ehtoja ja osallistuvia joukkueita.
 

Ua Ua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä mun mielestä oleellisemmat boldaukset menee näin
Jokerifanin näkökulmasta epäilemättä kyllä. Eli jos kysymys kuuluu, miksi Jokerit ei ole mukana. Ja tämä viestiketjuhan on Jokerit-osiossa, että sikäli...

Mutta jos kysymyksenasttelu menee jotenkin näin: Miksi KHL ei ole ollenkaan mukana, esim. hallitseva KHL-mestari finaaliturnauksessa/pudotuspeleissä, niin sitten kannattaa katsoa noita Faselin kommentteja vähän eri näkökulmasta/eri lihavoinneilla (vrt. mun postaus edellisellä sivulla).
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minä luulen, että Euroopan mestaruus ärsyttää. Osaatko sinä kertoa miten Euroopan mestaruudesta voivat pelata joukkueet, jotka eivät ole sinne paikkaansa urheilullisesti ansainneet ?

Joskus aikanaan tällä palstalla tuli perkeleesti lunta tupaan siitä, että Jokereilla on katossa Euroopan mestauus viirejä. Silloin ainoa selitys oli se, että ei voi olla arvokas mestaruus, sillä se ratkaistaan yhden viikonlopun turnauksessa.

Silloin kukaan ei tuntunut huomaavan sitä, että päästäkseen edes yrittämään Euroopan mestaruutta piti edellisenä vuonna voittaa Suomen mestaruus !!

Nyt Euroopan mestariksi pääsee, jos ostaa osakkeen ja voittaa muutaman elokuun pelin ja lopulta lopputurnauksen. Siis lopputurnauksen, johon saa osallistua vain osakkaat, onko sinusta aidosti Euroopan mestaruus ? European Champions, hell yes !

Hatunnosto asiallisesta tekstistä ilman provoja tms ripuleita. Jotkut vaan osaa.

Vastauksena...olen samaa mieltä osittain, konsepti on alussa hölmönkuuloinen mutta mutta...siinäpä myös rakennetaan pohjaa tulevalle. Nyt kun liitot, seurat& IiHF ovat kimpassa mukana, homma lähtee vakaalta pohjalta. Pelataan nyt kausi pari ja kehitetään lisää sitten tarvittaessa.

Mitä tulee tohon euroopan mestaruus titteliin niin kysynpä tämän: kiinnostaako gagarin cup? Mikä se on? Vai kiinnostaako ne hienot pelit kovatasoisilla pelaajilla? Niinpä. Mulle ihan yks lysti onko se euroopan mestarit, champions league tai top quality hockeybastards, millä nimellä pelataan. Parasta tässä on kansallisen liigan(perinteet& tunteet) ja eurojengien(uutta& jännittävää) yhteistyö mikä takaa best of both worlds niin sanotusti.

Selvennän vielä, nykyinen konsepti kaipaa hiomista mutta eiköhän se sieltä ajan kanssa tule. Voihan esim. Jyp voittaa Liigan ja olla seuraavalla kaudella chl:ssä.

Ties minkälaisen euroforian tämä konsepti saa pystyyn. Tai sitten parin vuoden pannukakku. Who knows? Periaatteessa samaahan te voitte sanoa idän reissusta? Paikallispelien kannalta sääli mutta elämä jatkuu silti. Temmeltäköön kumpainenkin omilla pihoillaan jatkossa.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Kysyn, kun en tiedä, mutta onko niin, että kaikki CHL:ssä tehtävät päätökset syntyvät yli 50% enemmistön päätöksillä? Vai voiko olla niin, että joissain asioissa (esimerkiksi mukaan hyväksyttävien joukkueiden suhteen) vaaditaan yksimielinen päätös?

En tiedä, mutta voihan se olla. Silti en usko, että 6 liigaseuraa nuijivat keskenään tällaisen päätöksen vasten enemmistön tahtoa. Ei vaan kuulosta järkevältä ihan CHL:n yhtenäisyyden kannalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös