Jokerit & KHL – millä fiiliksillä?

  • 1 735 587
  • 8 198

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Täydessä sotatilassahan me silloin erottiin, mutta kyllä se vanha suola silti vähän janottaa. Tervetuloa takaisin liigaan Jokerit koska vain. Jokereiden lähdön jälkeen mulla meni suoraan sanoen muutama kausi ihan toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Yksikään vastustaja ei tuntunut jännältä, eikä aiheuttanut samanlaisia tunteita mitä Jokerit. Eikä aiheuta muuten vieläkään. Ne tunneskaalat kun hävittiin teille playoff-sarjoja, pelkkiä runkosarjaotteluita, ne oli ihan sairaita. Välillä tuntui että siitä vitutuksesta ei pääse edes yli. Kyllä noita kaipaa ihan helvetisti ja toivon sydämeni pohjasta Jokereiden paluuta liigaan.

Hyvä kirjoitus @Dev.
Ainoa asia mitä tuli ikävä oli paikallispelejä ku lähdettiin liigasta. Niitä pelejä odotti. Ja se voiton riemu, joku voitto Hifk :sta viime hetkillä, tai sitten joku viime hetken tappio teille, niin oli hirvee ero. Voiton hetkellä joi muutaman voitto lonkeron kotona ja kuuntelen musaa. Mut tappion jälkeen halus hautautuu maan alle ja eikä edes mennä seuraavana aamuna töihin.. Tunne oli läsnä niissä peleissä.

Nyt ei Voitot tunnu samalta ku esim voittaisi Hifk :n
 

Undrafted

Jäsen
Estääköhän RY:n logon ja nimenkäyttösopimus toisen miesten joukkueen pelaamisen esim. Suomi-sarjassa tai Mestiksessä? Olisi peliliike pistää kotimainen joukkue pystyyn.

Joukkueelta olisi ryhtiliike, jos kaukalossa eivät koskisi kiekkoon ollenkaan. Voisi tulla lähtö sarjasta aika nopeaan.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Kun Jokereiden johto osoittaa pelkuruutta väittämällä ettei sillä ole oikeutta kommentoida Venäjän hyökkäyssotaa vapaata maailmaa vastaan vetoamalla sopimuksiin, joita siis isäntänsä eivät ole valmiita noudattamaan, niin sopimuksessa tuskin on määritelty minkävärisellä teipillä Jokeripelaajien lavat tulee teipata. Jos ja kun ei ole erikseen sopimuksella määritelty, niin mikä estää teipata jokaisen pelaaajan lavat sinisellä ja keltaisella?
 

anatomia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi
No ei kyllä tämän ketjun perusteella.
Tarkoitinkin nimenomaan jääkiekkokeskusteluissa. Ei näissä jääkiekon ulkopuolisissa keskusteluissa.

Vuosikausiin en ole täällä Tampereen seudulla kuullut ainoatakaan lausetta joissa käsiteltäisiin Jokereita. Ennen Jokerit oli kuitenkin Kärppien ohella se suurin ja malliesimerkki miten asioita tehdään oikein. Ikävä juttu. En minäkään kuvitellut Venäjän menevän tuohon suuntaan, kun Hjallis päätöksen KHL:stä teki.

4-0 tappio ensimmäisellä kierroksella, niin on koko kevät aikaa tehdä uusia peliliikkeitä.
 

Kuuskasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En oikein ymmärrä miksi venäläisiä pitäisi rangaista lisää roisto valtio Venäjän ja Putlerin toimista. Tavalliset kansalaiset ovat jo nyt kärsijöinä. Venäjälle pitää antaa kunnon sanktiot, mutta niiden ei pidä ainakaan suoraan kohdistua tavallisiin venäläisiin. Suurinosa venäläisistä ei ole putinisteja, mutta ei heillä ole keinoa asettua vastaankaan, sen verran tehokkaaksi Putin on KGB kavereiden kanssa koneiston hieronut.
Tavallisiin venäläisiin, tai paremminkin juuri Venäjän kansalaisiin sanktioiden juuri pitääkin osua. Ja isosti, jotta kansa kääntyy laajamittaisesti johtoa vastaan. Ei ole olemassa muuta vaihtoehtoa kuin se, että tuo systeemi kaatuu sisältäpäin. Jos esimerkiksi kaikki venäläiset karkoitettasiin kaikista niistä maista, jotka eivät hyväksy Venäjän aggressioita, niin olisi mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuisi. Työnsä ja asemansa menettäisi niin valtava määrä vaikutusvaltaista ja tiedostavaa porukkaa, että heidän edessä Putininkin propagandakoneisto hyytyisi. Tällä hetkellä näyttää valitettavasti siltä, että lännessä ei olla valmiita sellaisiin pakotteisiin, joilla voisi oikeasti olla merkitystä. Ei haluta tehdä sellaisia päätöksiä, jotka ovat itsellekin kivuliaita ja vaikeita.
 

Smuggler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
"Seuraamme myös mahdollisiin pakotteisiin liittyviä päätöksiä tarkasti ja tulemme noudattamaan niitä toiminnassamme tinkimättömästi." Toimitusjohtaja Sami Kauhanen Iltalehti 22.2.

Kenen leipää syöt sen lauluja laulat. Ja puhua voi sanomatta mitään.

"Mä häpeän" sanoi Jääkiekkoleijona #79.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
"Seuraamme myös mahdollisiin pakotteisiin liittyviä päätöksiä tarkasti ja tulemme noudattamaan niitä toiminnassamme tinkimättömästi." Toimitusjohtaja Sami Kauhanen Iltalehti 22.2.
Aivan kuin Jokereilla olisi mahdollisuus olla noudattamatta pakoitteita?

Melkoista höpöhöpöä ja asian vierestä puhumista. Kaippa tuo johonkin toimii.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mikäli taru on ohi niin on selvää, että Latviassa on taustalla ollut poliittinen päätös (NATO-maa) sillä Dynamo Riikan omistaja - Juris Savickis - on Kremlin sätkynykke ja entinen korkea-arvoinen KGB agentti, joka yllättäen on myös kaasumiljonääri. Ja kun on sätkynukke niin toimii kuin sätkynukke. Käskyt otetaan vastaan ja niitä totellaan, ihan kuin Jokereissakin. Eli vapaaehtoisesti Savickisilla ei ole mahdollisuuksia eikä valtuuksia erota KHL:stä. Kuten ei Kurrillakaan.
Hyvin haisteltu, tai tässä tapauksessa varmaan tiedetty.

 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Sen enempää en tule tässä nyt ketään neuvomaan, että mitä tehdä. Sanonpahan vain, että olisi aika hieno statement eteläpäädyltä, jos koko katsomonosa olisi kotipelissä täysin tyhjänä ja sinne olisi vain levitetty iso Ukrainan lippu.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Hyvin haisteltu, tai tässä tapauksessa varmaan tiedetty.

Toivottavasti myös Suomesta löytyy poliittista tahtoa ja munaa ottaa Latviasta mallia. Tässä Venäjän luomassa uhkassa vapaata maailmaa vastaan ei todellakaan ole ok, että Jokerit toimii tuon väkivaltaregiimin mainoskasvoina Suomessa.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sen enempää en tule tässä nyt ketään neuvomaan, että mitä tehdä. Sanonpahan vain, että olisi aika hieno statement eteläpäädyltä, jos koko katsomonosa olisi kotipelissä täysin tyhjänä ja sinne olisi vain levitetty iso Ukrainan lippu.
Poliittiset mielenilmaukset KHL-otteluissa kielletty. Pitää keksiä jotain vähemmän läpinäkyvää.

Hei, mä keksin, ei mennä ollenkaan sinne matsiin!
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat

Jatkoajan kirjoitusten taso on aika vaihteleva, mutta nyt osutaan aivan kohteeseen. Erityisesti tämä kohta pitää täysin paikkansa:

Suomettuminen oli syvään kumartamista Neuvostoliittoon päin. Kun Jokerit kumartaa syvään Kremlin suuntaan, seura pyllistää faneilleen, kotimaiselle jääkiekkoilulle ja lopulta koko Suomelle.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Jos esimerkiksi kaikki venäläiset karkoitettasiin kaikista niistä maista, jotka eivät hyväksy Venäjän aggressioita, niin olisi mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuisi. Työnsä ja asemansa menettäisi niin valtava määrä vaikutusvaltaista ja tiedostavaa porukkaa, että heidän edessä Putininkin propagandakoneisto hyytyisi. Tällä hetkellä näyttää valitettavasti siltä, että lännessä ei olla valmiita sellaisiin pakotteisiin, joilla voisi oikeasti olla merkitystä. Ei haluta tehdä sellaisia päätöksiä, jotka ovat itsellekin kivuliaita ja vaikeita.

Tässä Venäjälle karkoitettaisiin juuri ne ihmiset, jotka ovat karanneet sieltä pois poliittista ilmapiiriä. Voin kuvitella, ettei heille välttämättä kovin hyvin kävisi Putinin Venäjällä.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Kurri on nolannut lopullisesti itsensä. 600 maalia ja vessanpöntöstä alas. Toivotaan Jokerit liigaan mutta ei tuon vastenmielisen johtajan kera. Isännät rikkoo kaiken maailman sopimuksia mutta rengit haluavat pitää niistä kiinni.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yksi pelaaja keneltä eniten odotan kieltäytymistä pelaamisesta on Jesse Joensuu.

Toivottavasti myös muut pelaajat, mukaanlukien muissa KHL-joukkueissa pelaavat suomalaiset unohtavat jatkossa rahan ja siirtyvät muualle Eurooppaan pelaamaan. Jos näin käy, olisi se lottovoitto Liigalle.

Nyt vaan poliitikot mukaan rummutukseen, niin saadaan tää show loppumaan. Tarpeeksi painetta päälle, niin venäläiset hylkäävät tämän laivan ja päästään aloittamaan puhtaalta pöydältä.
 

pyy

Jäsen
Jätkät hei, kun tämä ei ole enää kiinni siitä mikä Potaninin, Jokereiden johdon, KHL:n johdon, Dynamo Rigan, Kurrin, Eteläpäädyn, pelaajien, jne. mielestä olisi kivaa ja toivottavaa, vaan ollaan viimeinen sammuttaa valot tilanteessa nyky-Kohelon kannalta. Ai että miten niin? No pohditaanpa vaikka seuraavia taloudellisia kysymyksiä:

Millä ihmeen rahalla Jokereiden tai Dynamon olisi tarkoitus toimia tiukkojen talouspakotteiden alla?
Mikä on ylipäänsä ei-venäläisten, tai edes kaikkien venäläisten, kiinnostuksen taso pelata sarjassa, jos on epäselvää että saako Venäjältä edes taaloja (ulos)?

Tällä KHL-toiminnalla ei nyt vaan ole mitään elämisen edellytyksiä monestakaan syystä, ja tässä vaiheessa jää jäljelle toiminnan alasajo. Se ei pitkittämällä helpotu.
 

Eelie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK, S.S Lazio
Sanotaanko, ettei tilanne ole niin yksinkertainen ja näköjään muutkin sen osaa kuin vain Kurri.

Voiko Venäjä osallistua jääkiekon MM-kisoihin Suomessa? Kisojen pääsihteeri vastaa (linkki vie uutiseen Kauppalehteen)

Lainattu suoraan tekstistä:


Tämä päätös on poliittinen. Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF ei ole millään tavalla poliittinen organisaatio. Joten en näe sitä tällä hetkellä sellaisena tilanteena. Meillähän pelaa Venäjän olympiakomitean joukkue olympiakomitean tunnuksilla.”

Hietasen mukaan asian päättäminen ei ole politiikkojenkaan tehtävä.

”Urheilussa järjestötasolla tehdään nämä päätökset. Urheilujärjestönä meidän tavoitteenamme on se, että urheilijoilla on mahdollisuus urheilla. Politiikka on erikseen näissä asioissa. Emme halua estää urheilijoita urheilemasta.”

Mihin vedätte rajan, mikä on poliittista ja mikä ei?

”Kisajärjestäjät eivät tee päätöksiä, vaan IIHF”, Hietanen sanoo.

Hietanen istuu itse IIHF:n hallituksessa.

Onko IIHF kokoustamassa asian tiimoilta?

”Tämä on niin nopea tilanne, että en osaa tässä vaiheessa enempää kommentoida tässä asiassa.”
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Kurri on nolannut lopullisesti itsensä. 600 maalia ja vessanpöntöstä alas. Toivotaan Jokerit liigaan mutta ei tuon vastenmielisen johtajan kera. Isännät rikkoo kaiken maailman sopimuksia mutta rengit haluavat pitää niistä kiinni.

Kyllä. Tuskin edes asevoimien keskittäminen meidän itärajalle vaikuttaisi siihen, että nämä meidän sankarit pystyisivät edelleenkin pitämään urheilun ja politiikan "erillään". On se hienoa, että pidetään sopimuksista kiinni vaikka sauna palaisi ja sopimuskumppani on saunan sytyttäjä. Naapurin (Ukrainan) sauna palaa jo.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt varmaan ollaan tietyllä tapaa Jokereiden osalta käännekohdassa. Joko tässä tehdään historiaa ja poistutaan KHL näyttämöltä jai haistatetaan paskat "velvotteille" tai sitten pilataan koko joukkueen historia ja maine jatkamalla kumartelua oligarkkien suuntaan.
Höpöti. Kurri on marjonetti ja tekee tasan siten kuin käsketään kohelon puolelta. Ei mitään eroa Bäckmaniin, Ahoon tai Lipposeen. Harkimo valitsi tien ja Kurri tamppaa sen ankeaan loppuun. Raha vs maine, arvaa kumpi voittaa?

Maineen palautus pitää tulla Ry:n puolelta ja koko nykyinen edustusorganisaatio hylätä. Edes venäläisten omistamassa hallissa ei voida enää pelata, kun joskus uusi alku koittaa. Jokerit sukeltaa nyt todella syvälle. Sääli, siellä on ok väkeä urheilupuolella ja tstossa, mutta pestessä roiskuu.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Ymmärtääkseni siis Jokerit Ry (vastaa junioritoiminnasta) omistaa oikeudet Jokereiden logoon ja nimeen?

Jos näin, niin suoraselkäinen teko olisi heiltä ottaa käyttöoikeus pois KHL jengiltä ja pelatkoot sitten jollain muulla nimellä/logolla siellä Putlerin liigassa.

En ole koskaan ymmärtänyt miksi Jokerit läksi Liigasta. No, jos KHL olisi ollut sellainen kuin ne suunnitelmat oli ja mihin Jokerit lähti, niin ehkä jollain tapaa, mutta eihän se sitä ole koskaan ollut ja nyt se on käytännössä vain Venäjän pääsarja. Mitä Jokerit siellä tekee?
 

lunar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Höpöti. Kurri on marjonetti ja tekee tasan siten kuin käsketään kohelon puolelta. Ei mitään eroa Bäckmaniin, Ahoon tai Lipposeen. Harkimo valitsi tien ja Kurri tamppaa sen ankeaan loppuun. Raha vs maine, arvaa kumpi voittaa?

Maineen palautus pitää tulla Ry:n puolelta ja koko nykyinen edustusorganisaatio hylätä. Edes venäläisten omistamassa hallissa ei voida enää pelata, kun joskus uusi alku koittaa. Jokerit sukeltaa nyt todella syvälle. Sääli, siellä on ok väkeä urheilupuolella ja tstossa, mutta pestessä roiskuu.
Tämä on juuri näin. Yari on maksettu Moskovan mies ja näillä mennään. Mitä Jokereiden tulevaisuuteen tulee, jos sellaista on, se tapahtuu ilman Kurria. Sen katossa roikkuvan paidan voi joko polttaa tai lähettää punaiselle torille postissa.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En ole koskaan ymmärtänyt miksi Jokerit läksi Liigasta.
Koska konkurssi kolkutteli ovella ja tämä oli ainoa vaihtoehto estää se. Noh, se konkurssi tullee nyt vähän myöhemmin ja eri syistä kuin olisi oletettu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös