Jokerit & KHL – millä fiiliksillä?

  • 1 734 664
  • 8 198

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Kyllähän Jartsa on itsensä aika kusiseen tilanteeseen järkännyt. Bulvaanina ei voisi edes päättää vetäytyä jos sitten edes uskaltaisi teekuppostelijoita uhmatakaan ja käsissä on nimellinen enemmistöosuus yhtiöstä, jonka rahallinen arvo on negatiivinen mainearvosta puhumattakaan.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Hienoa eteläpääty ja hienoa te Jokeri-fanit jotka ette enää siedä tätä idän paskaa. Oli sarjataso mikä tahansa kun takaisin suomeen tulette, niin lupaan tulla ensimmäisiin peleihin paikalle oli vastus sitten Kärpät, Rops tai vaikka MaVe. Tsemppiä taisteluun!
 

anatomia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi
Hieno ulostulo Eteläpäädyltä, arvostan. Toivon todellakin, että RY vetää nimenkäyttöoikeuden pois. Pelailkoon jollakin muulla nimellä. Niin se on liigajoukkueillakin palkalliset juniorivalmentajat, ei siihen venäläisten rahoja tarvita. Iso kannattajapohja kun on jo.

Muutenkin harmittaa, että Jokerit on joutunut aivan marginaaliin kaikessa kotimaisen kiekkoilun keskustelussa. Toivon todellakin, että tämä olisi ulospääsy ja samalla paluu Liigaan ja jälleen validiksi suomalaisessa kiekkoilussa.
Voimia kannattajille.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Mä meen hallille, jos poffit alkaa ja pelit pelataan. Saa nähdä olenko yksin ? En hyväksy enkä ole koskaan hyväksynyt Putlerin Venäjän toimia missään olomuodossaan. Menen siis mikäli pelataan katsomaan jääkiekkoa ja rakastamani logon päälleen pukevien pelaajien peliä, joista mm. viisi tuoretta Olympiavoittajaa. Putlerin kansallislaululle en kummarra.
 

Glove

Jäsen
Tuota, mikäs tuon hallin kanssa on tilanne? Kysyn koska en sen suuremmin ole asiasta perillä.
Eli jos nyt vaikka hypoteettisesti oletettaisiin, että Jokerit jättäisi KHL:n välittömästi, niin miten kävisi Hartwallin kanssa? Tällä hetkellä omistajina ovat Rotenbergit ja Timtshenko (Arena Events OY). Mitä he tekisivät hallin kanssa, jos sen suurin tarkoitus ja tulonlähde häviäisi kuin tuhka tuuleen? Tai kuinka todennäköistä olisi hallin palaaminen takaisin suomalaisomistukseen?

Kiitos jo etukäteen vastauksista.
Ei ka se areena ole koskaan voittoa tuottanut niin kuka hullu sen nyt riesakseen haluaisi?
 

ss74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jokerit FC
Lausunto: "Emme puutu politiikkaan" on jo itsessään poliittinen ja tarkoittaa hiljaista hyväksyntää.

itse olen vuosi kritisoinut miten kannattajayhdistykset "eivät tee mitään" ja tukevat KHL-taivalta. Nyt, kun EP lopulta vaatii seuran välitöntä vetäytymistä KHL:stä, en halua olla se joka kritisoi väärin vaatimisesta.

Totta puhuakseni olen jopa positiivisen ylälttynyt EP:n vaatimukseta. Olin jo menettänyt toivoni ja kuvittelin protestien olevan luokkaa "ollaan eka erä hiljaa".

Kuten toisaalla jo sanoinkin, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

gamlagubbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt tuli itsellekkin mitta täyteen tätä Jokereiden KHL seikkailua.

Sattuu perkeleesti päästää omasta seurasta irti ainakin väliaikaisesti, mutta enää ei ole muuta vaihtoehtoa.
Jääkiekko on vain urheilua.

Pelaajien takana haluaisi olla loppuun asti, mutta on mahdotonta olla tukematta samalla Jari Kurrin Jokereita joka ajaa Venäjän sanomaa.

Vielä on toivoa että myös Jokerit irrottautuu KHL:stä, mutta en usko että näin tapahtuu vaikka sota alkaisikin.

Jokerit palaa vielä! ;)
 

Majoneesi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki voijjaan tuhota
Niin tai sitä, ettei yhdistyksellä ole mahdolisuutta sopimuksesta johtuen puuttua tilanteeseen, ja sitä ei haluta sanoa ääneen, tai voida sanoa ääneen koska sopimuksen sisältö on salassapidettävää. Kukaanhan ei yhdistyksen ja Jokereiden ulkopuolella tiedä tarkaan, mitä Logon ja nimen käytöstä on sovittu, ja millä perusteilla sopimus voidaan purkaa.
”Johtuen sopimukseemme kuuluvista salassapitopykälistä / NDA:sta, emme valitettavasti voi julkisuudessa kommentoida asiaa.” Näin yleensä vastataan, kun sopimukset ovat salaisia.

Lausuma, kuten ”emme ota kantaa politiikkaan” on ehkä huonoin mahdollinen ja mielestäni paitsi pään työntämistä pensaaseen, myös heijastelee totaalista välinpitämättömyyttä aitoon maailmanpoliittiseen kriisiin.

Jokerit Liigaan!
 

Sir Smokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Osana pakotetoimia tulisi olla Venäjän sulkeminen kokonaan ulos kaikesta kansainvälisestä urheilutoiminnasta. Jos Venäjän aggressiot edelleen laajenevat, tämä on jopa odotettavaa. Myös viisumien matkustusrajoituksia Venäjälle ja Venäjältä voidaan lisätä. Ylipäätään - onko jokin syy, miksi Venäjältä tulevien lentokoneiden tulisi saada laskeutua Eurooppaan, Iso-Britanniaan tai Yhdysvaltoihin?

Käytännössä Jokerit voivat joutua muuttamaan Leningradiin tai Donetskiin voidakseen jatkaa KHL:ssä.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Taitaa olla Ravimiehen ensimmäiset kommentit julkisuuteen Jokereiden TJ:nä. Voisi sitä helpompaankin saumaan päästä, mutta kyllähän tuossa tiesti, minkä pestin otti vastaan.

Itse kommentit ovat mielestäni yllättävänkin fiksuja tilanteeseen nähden. Ei vähättelyä, vaan napakoita lauseita.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Offtopicina, otan esiin sen mitenköhän Chelsean kannattajat suhtautuvat omistajaansa tällä hetkellä Abramovic, joka tunnetusti Putinin hyvä ystävä, toki Chelsea ei pelaa Venäjän liigaa. Arvon Chelsean kannattajat välttäkää Stamford Bridgea ja luopukaa Viaplaysta !
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Ylipäätään - onko jokin syy, miksi Venäjältä tulevien lentokoneiden tulisi saada laskeutua Eurooppaan, Iso-Britanniaan tai Yhdysvaltoihin?
On. Se tulee kaasumaisessa muodossa.
 

Eelie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK, S.S Lazio

Taitaa olla Ravimiehen ensimmäiset kommentit julkisuuteen Jokereiden TJ:nä. Voisi sitä helpompaankin saumaan päästä, mutta kyllähän tuossa tiesti, minkä pestin otti vastaan.

Itse kommentit ovat mielestäni yllättävänkin fiksuja tilanteeseen nähden. Ei vähättelyä, vaan napakoita lauseita.
Erittäin hyviä kommentteja. Varsinkin viimeinen kappale kuvasi hyvin tilannetta
 

Subrosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos Suomella olisi Saksan Nordstream 2 -päätöksen rohkaisemana selkärankaa painaa kengänkuva myös Rosatomin ahteriin, niin mielestäni siinä samassa hengessä Jokerit voisi kävellä ulos KHL:stä. Tilanne ketuttaa, mutta itse en näe mitään geopoliittista arvoa pienen ja köyhän kiekkojoukkueen omin päin räpeltämisessä. Kerralla kunnon klusteripommeja, jos toivottavasti Suomi ei passaile ja vitkuttele sanktioissa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tulkaa nyt takaisin sieltä jo!

Itse voin myöntää, että kaipaan Jokereita Liigaan aivan älyttömästi. Ei ole Liiga samanlainen, kuin se oli ennen Jokereita. Ei ole myöskään IFK samanlainen, kuin se oli ennen Jokereita. Jotain puuttuu ja se on se vahva paikallisderby ja "vihan kohde".

Ihan sama vaikka sitten divarin kautta, mutta tulkaa nyt Suomeen takaisin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Eteläpäädyltä kyllä hieno ulostulo, nyt myös toivoisin faneilta näyttävää boikottia ja tyhjää hallia. Samoin hankalassa välikädessä olevilta pelaajilta olisi hienoa nähdä irtiotto seurasta, jos nyt jonkun pinkka sellaista kestäisi. Tosin, en missään nimessä ole sitä mieltä, että kukaan pelaaja olisi siihen millään tasolla velvoitettu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös