Jokerit & KHL – millä fiiliksillä?

  • 1 735 011
  • 8 198

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tämähän kertoo vaan kaiken oleellisen pelaajan kunnianhimosta. Sitä ei siis urheilun suhteen ole olemassakaan. Jo tuossa iässä johonkin mukavaan paikkaan läpsyttelemään ison tilinauhan perässä.
Niin, taikka sitten KHL ei ympäristönä kiinnosta, varsinkaan tässä poliittisessa maailmantilanteessa.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En jaksa ymmärtää, että näinkin hienona päivänä jaksetaan riidellä siitä, kuka pelasi ekana missäkin. Sellaiset jätkät jotka ovat joskus Jokeri-paitaa kantaneet ja nyt juhlivat olympiakultaa toki lämmittävät sydäntä. Ihan sama missä muualla ovat olleet, ja olivatko HIFK:ssa, TPS:ssä tai Kärpissä ennen Jokereita vai sen jälkeen. Suon saman ilon muillekin seuroille. Hienoa että polulla olympiavoittajaksi on otettu edes askel tai pari Jokereissa.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Hauskaa, että mainitset nimet Tuohimaa ja Wirtanen, jotka ovat nimenomaan ensiksi pelanneet IFK:ssa ja ensimmäinen ei ole tainnut pelata yhtään virallista ottelua Jokereissa vai kerkesikö se pelaamaan jokusen pelin? Wirtasen varmasti muistat hyvin 2011? Eronen on pesunkestävä narri. Rask, Lankinen ja Tyrväinen hakivat IFK:sta harppauksen urallaan eteenpäin, Lankinen vähän isomman vielä. Sallinen on kiertänyt kaikki seurat melkeen. Kiitos Turusesta, hän edusti hienosti meitä vaikka oli täysin tiedossa, että hän on narri pohjimmiltaan!

Huomaatko sun listauksessa jotain näistä Jokereista, jotka ovat päässeet NHL:ään? Aika pitkä aika alkaa olemaan Teräväisestä? Eikö? Jokerien juniorityö ja kehitys kohti huippua oli aikanaan laadukasta. Enää ei ole kun ei pysty polkua tarjoamaan.

Ja mitä vittua sulla on stadilaiset jengit suosikkijoukkueena, jos et pysty edes kaikkia luettelemaan toisesta seurasta, jotka ovat NHL:ään ponnistaneet viime vuosikymmenellä ja tällä alkaneella?

Tuohimaalla on n. 35 ottelua Jokereissa + muutama PO-peli. Joten pieleen meni. Wirtasen kohdalla oot oikeessa, tokihan herra pelas uransa parhaat vuodet meillä kun ei pidemmälle rahkeet riittänyt. Sitten vaa teille jäähdyttelemään.

Mainitsin Raskin, Tyrväisen ja Lankisen lähinnä siksi että toit Pakarisen esille. Mies on yhtä Julli kuin em. jätkät Jokereita. Ja Tyrväisen kohdalla väittäisin että läpilyönti kävi jo Pelicansissa, eikä mies vissiin ihan hirveästi takas teille haikaile.

Jokereiden junnutuotanto on viturallaan. Sitä en kiistä. Ja se on suuri epäkohta joka rassaa ihan vitusti.
Selvennykseksi en ole Pro-KHL. Mua vituttaa koko sarja, mutta minkäs teet. Tokihan siellä Jokerijunnua on liigaan tulossa, Heleniusta ja Salmista ja Luotoa Ja Mäkiniemeä ja Taposta. Hienoaha se olisi jos ne omassa paidassa skulais mutta tilanne on valitettavasti mikä on.

Ja listasin vain pelaajat jotka ovat jotain saavuttaneet. Ei nyt jokasta Aajiiniemeä ja Lennupetrelliä jotka kävi änärissä kahvikupposen verran pyörähtämässä viittinyt listata.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Kyllähän sen ymmärtää, että julleja vituttaa. Kenelläkään nykyjullillla ei ole mitään mahdollisuuksia päästä noihin kinkereihin mukaan. Ei edes vaikka parhaat ei ollut mukana :D Aika vitun naurettavaa vähätellä tätä saavutusta, mutta mitä muuta voi odottaa rantaruotsalaisilta. Ei ainakaan arvostusta Suomen maajoukkueelle jossa pelaaminen on kunnia asia aina.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oli mikä tahansa status jne. En viitsi edes lukea aikaisempia viestejä..tää on meidän kaikkien juttu ja nää sällit on sen suonut. Nautitaan, oli sit pelannut missä vain, koska vain
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Jokereiden junnutuotanto on viturallaan. Sitä en kiistä. Ja se on suuri epäkohta joka rassaa ihan vitusti.
En ole tästä täysin samaa mieltä, itse junnutoimintahan on varsin laadukasta ja se tuottaa kyllä tulevia pelimiehiä jatkuvalla syötöllä. Tosin muille kuin Jokereille.

Mitä tulee olympiakultaan, niin onhan se valtava saavutus oli parhaat mukana tai ei. Tai riippumatta pelaajien seurataustasta. Jos jostain olympiakulta kertoo, niin ainakin siitä, että taso Suomessa on todella laaja ja systeemi toimii.

Pienenä knoppina todettakaan, että vähemmän Jokereiden junioripolun käyneitä pelaajia oli olympialaisissa viimeksi vuonna 1988. Mutta onhan se hienoa, että Suomen ensimmäisen palloilulajien olympiakullan kipparoi aidon Jokeritaustan omaava pelaaja.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Oon pyrkinyt välttelemään tätä osiota viime aikoina koska naapurin Kalsanimyrkyttäja I:n toiminta vituttaa niin urakalla, eikä vähiten Jokerien näkökulmasta. Edit: ilmeisesti täällä on jullit käynyt kitisemässä olympialaijoukkueen pelaajistosta? (nauruhymiö)

Näen tässä kaksi vaihtoehtoa.

1) Hätäjarru. Jos Venäjä hyökkää Ukrainaan, on Jokereilla (ry:llä) tasan yksi vaihtoehto. Pikainen exit.

2) Hallittu vetäytyminen KHL:stä. KHL-pelit loppuu ennemmin tai myöhemmin, olkoon se ennemmin, mielummin kuin myöhemmin. Viimeistään nyt on aika valmistella plan B Suomeen palaamisen varalle. Ilman suurta reformia ja täyttä rauhan ja vakauden aikaa, johon en vallitsevassa tilanteessa usko, on toimet irtautumisen varalle aloitettava nyt. Irti Venäjästä!

3) En oikeastaan näe mitään vaihtoehtoa 3, koska edellisessä skenaariossa maalaamani "rauha aikanamme" on niin kaukana todellisuudesta. Jos tilanne tästä rauhoittuu edes vähän, niin pelataan nyt kausi loppuun ja katsotaan mihin kesä tilannetta vie. Parhaassa tapauksessa tämä jäisi Jokerien viimeiseksi kaudeksi KHL:ssä.

Ehkä voidaan playoffien kunniaksi aloittaa uusi perinne: rantapallojen sijaan kentälle voidaan heittää useammat kalsarit vastustajan (tai oman) kauden päättymisen merkiksi.
 
Viimeksi muokattu:

Hurde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt kun Putin tunnustaa Ukrainan itäiset kapinallisalueet itsenäiseksi, kauanko kestää että Venäjän joukot lähtevät "turvaamaan" aluetta?

Kauanko kestää tämän jälkeen, että Kurri on Hesarissa tuomitsemassa sotimisen, mutta samalla kertoo erittäin hyvät syyt miksi jatketaan sarjassa?
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Arvon jatkoajan Jokerikannattajat, nyt on aika laittaa KHL boikottiin. Älkää käykö peleissä, lopettakaa kanavapaketit ja älkää seuratko KHL:ää.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Harvemmin tulee tällä tavalla vieraisiin pöytiin huudeltua, mutta nyt jos koskaan on se hetki, kun tämä seura on tempaistava helvettiin tuosta sarjasta.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
YYA-sopimuksetkin vielä, ihan kuin Neuvostoliiton aikana.

Huhhuh. Ja sitten Jokerit lähtee pelaaman tohon maahan playoffeja. Oikeastiko?
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Tulkaa nyt kertomaan miten jääkiekkoa ja politiikkaa ei pidä sekoittaa keskenään. Vittuun tästä sarjasta ja äkkiä.
Meinaatko tosissasi että Putinin puhe olisi nämä vatipäät viihdoinkin herättänyt? Ei tule tapahtumaan. Tiistaina enää kukaan muista mitä tapahtui. Ja sitä paitsi venäjän lätkä on niin mahtavaa!
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tulkaa nyt kertomaan miten jääkiekkoa ja politiikkaa ei pidä sekoittaa keskenään. Vittuun tästä sarjasta ja äkkiä.

”Silläkö se Ukraina pelastuu, että mä jään maanantai-iltana kotiin katsomaan salkkareita sen sijaan, että kävisin ajanvietteenä katsomassa yhden lätkämatsin”
”No ettekö muka katsoneet Olympialaisia ja tukeneet siinä samalla Kiinan kansanmurhaa”
”Tää on vaan lätkää ja sitäpaitsi kenellä voi olla mitään sitä vastaan, että venäläinen tuo kärrykaupalla rahaa Suomen verottajalle saamatta rahalle mitään vastinetta”
”Noi pelaajat on huippu-urheilijoita, eikä mitään poliitikkoja”
”On hienoa voittaa tuollaisia roistovaltiojoukkueita kaukalossa ja se tekee siitä entistäkin kivempaa”
”Miten muka Lukashenkakaan liittyy Jokereihin”

Mitä näitä nyt sit olikaan.

Hävettää nähdä tuota organisaatiota Kurri etulinjassaan edelleenkin liputtamassa innoissaan Venäjän lippua.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Atte Engren taannoin kertoi, kuinka oli epätodellinen olo Lev Prahan aikana pudotuspeleissä. Silloin Praha pelasi Donbassia vastaan pudotuspeleissä ja viimeiseen otteluun Donbassia vastaan mentiin kalashnikov saattueessa jäähallille ja jäähallista pois lentokentälle. Seuraavana päivänä jäähallia ei enää ollut ja lentokenttäkin oli räjäytetty. Kaikki oli miehen ansiota, joka tätäkin sarjaa pyörittää.

"Siinä alkoi miettimään, että kuinka tärkeää tämä jääkiekko voi oikeasti olla, että jos me käydään sotatantereella pelaamassa jonkun liigan takia, niin se oli aivan sairas kokemus."

Silloin Donetsk, huomenna kenties koko Ukraina ja tulevaisuudessa ehkä jopa Helsinki?

Ja joku vielä kehtaa täälläkin kertoa, ettei jääkiekkoa ja politiikkaa kannata sekoittaa keskenään.

Vittuun sieltä sarjasta ja nopeasti.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Jos ei siellä seurassa muuten ymmärretä, niin teistä kannattajista sen on lähdettävä. Kyllä se viesti tulee selväksi, jos koko halli kumisee tyhjyyttään playoffeissa.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Joo.
Meni boikottiin. Palokan keisari et all saa hypetellä russofiliaansa keskenään.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Ei riitä, että jää pois hallilta tai peruu kanavapakettinsa, vaikka kyllähän siinäkin viesti on. Kurri ei tee päätöstä, koska ei pysty sitä bulvaanina tekemään eikä toisaalta varmaan haluakaan koska rahantulo loppuisi siihen paikkaan. Mitään luottoa Kurriin tai muuhun Jokerit-organisaatioon ei tule laittaa.

Sen sijaan pitää alkaa painostaa Ry:tä. Lähettäkää viestejä sinne, sillä heillä on päätösvalta nimen ja logon käyttöön. Ne on aivan täysin pakko saada tältä KHL-seuralta pois välittömästi. Jokereiden loputtoman surullinen diktatuurin kanssa veljeilyn jakso on lopetettava heti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös