Jokerit kaudella 2021–2022 – joukkueen rakentaminen

  • 401 493
  • 2 904

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oman junnun Tenhovuoren KHL-diilille myös posia. Toivottavasti annetaan näytönpaikkoja, kun saa pitää "ilmaiseksi" rosterissa. Tenhovuorella olisi ainakin raamit kunnossa.

Muut kaksisuuntaiset onkin huumoriosastoa. Kombesta saattaa olla Vantaalla iso hyöty.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Kivistön jatko on hieno homma, muut pelaajat enemmän ynnämuut osastoa ja vahvistuksia Kiekko-Vantaan riveihin. Näistä kuitenkin oma poika Tenhovuori on iso äijä ja menisi KHL:ssä ylimääräisenä rosteriin. Kun mm. Salminen siirtyy yliopistosarjaan, niin täytyy nyt seurailla tuleeko sieltä vielä joku lupaava nuori sisään.

Sisään tulevat:

Samuli Tervo: Isokokoinen veskari Mestiksestä, keskinkertaisin tilastoin. Vahvistanee K-Vantaan veskariosastoa.

Niko Mikkola: ei SE Niko Mikkola, vaan -97 syntynyt painos, jolla pohjilla vajaa piste per peli pelaamista pakin paikalla. Mestiksessä 18 peliin 5+9=14 ja sitten Ruotsin HockeyEttanissa 10 peliin 10 pistettä (5+5)

Kritjan Kombe: 52 peliä HPK:ssa tehoin 2+0. Sieltä varmaan saadaan parempaa scouttausraporttia.

Niclas Tenhovuori: Isokokoinen (190cm/96kg) oma kasvatti, joka on iskenyt ihan hyviä maalimääriä junnuissa. Päässyt toki kokonsa ansiosta runtaamaan aika hyvin pienempiä junnuja vastaan. Nyt pitäisi ottaa seuraava askel ja vääntää isoja aikuisia vastaan vähintään samalla mitalla. Aloittanee Vantaalla, mutta odotan innolla KHL-debyyttiä. Jos Marjamäki ja Vuorinen eivät vaan lämpimikseen jutelleet, niin eiköhän joku junnuistakin vihdoin saa taas näytönpaikan rotaatiossa.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Auta armias, että se oli Kivistö jatkosopimus millä viikko aloitettiin eikä Herra Löövin 3v jatko.

Stonesin jatkon myötä rosterissa on nyt tilaa uusille ns. yhdensuunnan pelaajille 1 maalivahdille, 3 puolustajalle sekä 4 hyökkääjälle.

Poistujat viime kauden jengistä olisivat seuraavat:

Kalnins -> ei tule ikävä

Lepistö -> yhden aikakauden loppu, uskon ja toivon, että tarina ei vielä ollut tässä Jokereissa
Lööv -> vihdoin, vihdoin
Pudas -> itsellä oli kovat toiveet Pudasin toisen kauden läpilyönnille, mutta valitettavasti sitä ei päästy näkemään

Regin -> kaikki kunnia hienolle Jokerit-uralle, mutta aikansa kutakin
Savinainen -> ei tule ikävä
Pihlström -> vihdoin, vihdoin, vihdoin
Mäenalanen -> unelmatilanteessa olisin pitänyt Ikosen/Junttilan sijaan, näen edelleen paljon suuremman upsiden jopa KHL-tasollekin

Tilalle sitten tulossa jotain seuraavaa:

Juvonen -> ei kyllä vakuuta itseäni. toki realiteetit huomioiden en paljon parempaakaan osata tilalle nimetä saatavilla olevista. Ehkä Lehtinen Lukosta, jos olisi sattunut KHL-pykälän sopimuksessa omaamaan

Lindbohm -> vihdoin, vihdoin? On sitä jo useampi vuosi odotettukin, joten toivottavasti toteutuu
Rantakari -> Oma poika (ainakin suurimmaksi osin). Vähän jää rooli auki, että mitä tässä nyt haetaan sitten?
Holm -> Jaa a. Ei riitä oma kokemus kyseisen kaverin osalta toteamaan, että kuinka takuuvarma TOP-2 pakki tuo KHL:ään on.

M. Aaltonen / Lehterä -> Kumpi vaan olisi omaan makuun täydellinen jackpot Jokereiden vetovoiman huomioiden. En kyllä usko, että Jokereilla riittää vetovoima kumpaankaan.
Turunen -> Enemmän kuin tervetuloa. Oikeasti oma poika. Rooli ehkä jossain Savinaisen tilalla 3. kentässä?
Björninen -> Enemmän kuin tervetuloa. On tähän jengiin vähän munia kaivattukin. Toivottavasti meidän pappakerho ei saa Björnisestä imettyä niitä haluja ja joudu heti samalle mukavuusalueelle kuin muukin kulahtanut porukka.
Ju. Nättinen / Karjalainen -> Ei näistä kumpikaan mikään kärkiketjun hyökkääjä takuuvarmasti ole. Karjalaisella siihen tuskin mitään potentiaalia on, mutta Nättisellä kaiken mennessä putkeen varmasti siihen mahdollisuus olisi.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Muut kaksisuuntaiset onkin huumoriosastoa. Kombesta saattaa olla Vantaalla iso hyöty.

Tämä aika suuri pettymys juuh. Olisin odottanut, että K&V hakee sen yhden "statement" - tason hankinnan tuolta junnuikäluokista vaikka väkisin ketä voidaan peluuttaa junnusäännön pohjalta rosterissa.

Toki voidaan se tehdä vielä keskiviikkonakin, mutta vähän kokemuksen pohjalta epäilen.

Itseasiassa, kun katsoo tuota Jokereiden ns. ylijäämäporukkaa Katajainen, Terho + Manninen, Tuhkanen, Mikkola + Halme, Kombe, Tenhovuori, Hänninen niin voi todeta suurimmalla osalla Liiga-jengeistäkin löytyvän paremmat rosterin ulkopuoliset nuoret. Tai siis yleensäkkin nuoret. Tuosta yhdeksiköstä ei kyllä kellekään voi edes suurilla värilaseilla nähdä mitään kunnon käyttöä tulevalla kaudella KHL:ssa eli puheet mistään nuorten läpimurrosta voi kyllä ainakin tämän hetkisen tiedon mukaan unohtaa.
 
Viimeksi muokattu:

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Hienoa! Olin jo jotenkin luovuttanut Kivistön suhteen, kun ei ollut aikaisempien jatkojen joukossa. Oli kuitenkin menneen kauden parhaimpia pakkeja, joten täysin ansaitut jatkot.

Jos Lindbohm tulee, niin lihaosasto on suht kunnossa. Sitten katseet kääntyy kiekollisiin pakkeihin. Holm+Rantakari olisi pieni pettymys.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Niko Mikkola NHL:stä KHL:n kahdensuunnan sopparilla olisi ollut TODELLA kova hauiksen näyttö Vuoriselta ja Kurrilta. Haha.

Hieno homma, että Kivistö jatkaa. Nyt on vasen puoli jotenkin hoidossa.
Vielä kovempi olisi ollut paluumuuttaja Niko Mikkola.

Kivistön jatkolle varaukseton peukku.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Kivistön jatkolle peukku, mutta noi muut olisi voitu julkaista suoraan KiVan sivuilla ja sivuuttaa kahdella lauseella Jokerit.comin uutisessa. Kerhon 2+0 ylijäämähyökkääjällä, Mestistorjujalla ja Ruotsin kolmostason jätkällä ei tehdä kyllä edustuksessa mitään. Tenhovuo, onhan tolla kokoa ja saanut junnuissakin tulosta aikaan, mutta lähes olemattomat majupelit, nollan pelin kokemus miesten peleistä ja NHL-varauskin jäi saamatta, aika pirun kaukaa ponnistaa jos tavoitteena on selviytyä KHL:ssa kaudella 2021-22. Itseasiassa toi nelikko on sellainen, että mä en haluaisi nähdä noista kuin Tenhovuorella pahvin jos Jokerit pelaisi Liigaa. Silloinkin eka kausi menisi pääasiassa Mestiksessä.

Kivistön lanseeraminen noiden kera, povanneeko äärimmäisen kovaa keskiviikkoa? Jotain niin veret seisauttavaa, että Kivistö olisi näyttänyt olevan "ihan väärässä porukassa"? Toivossa on hyvä elää ja pettymyskin on tunne...
 

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Kivistön lanseeraminen noiden kera, povanneeko äärimmäisen kovaa keskiviikkoa? Jotain niin veret seisauttavaa, että Kivistö olisi näyttänyt olevan "ihan väärässä porukassa"? Toivossa on hyvä elää ja pettymyskin on tunne...

Mä kyl luulen, että Kivistö oli pakko julkaista tässä, jotta uutiskynnys saatiin ylitettyä :)
Mielenkiinnolla keskiviikkoon. Ketä sieltä tipahtaa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Sieltä tipahtanee ainakin yks kovanluokan veskari! ;)
Suomalaisväri kyllä kelpaa, mutta meneekö Juvonen tuohon kategoriaan "kovanluokan veskari"? Tällä kaudella ihan kelpo tilastot Ruotsissa, mutta esim. playoffeissa 0-4 recordi.

Lähtökohtaisesti Lindbäckin apulainen; toivottavasti paikat pysyy Kalninsia paremmin kunnossa.

Edit: jos täällä pitchaa kovan luokan veskaria, niin odotukset on mallia Rinne, Rask, Price, Brödöör.
 
Viimeksi muokattu:

Kims85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitäs porukka mieltä tuosta Marek Langhamerista, jota nyt vahvasti Ilvekseen huhuttu? Ihan kohtuullinen Kalnins-korvike.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Mites Joni Ortio, kokemusta KHL, NHL jne pidetty persoona....imitaattori.
 
Keskiviikkona Jokerit saisi luvan tiedottaa kahdesta sentteristä ja kahdesta puolustajasta. Kaksi kaveria pakistoon = Kiekollinen ja fyysinen pakki (Lindbohm ja Holm?), sitten ykkös- ja nelossentteri. Maalivahdit on mulle yks ja sama. Joku kakkonen sinne joskus tulee.

Puolustuspeli ja keskikaista nyt kuntoon. Kyllä niitä laitureita piisaa omasta takaa ja maailmalla.
 
Mun käsittääkseni tai silleen mutuna ajateltuna asiat meni näin, että Lehterä olisi voinut jo NHL:stä tulla Jokereihin, mutta pöly ei ollut laskeutunut vielä. Sama näiden majuhommien kanssa. Silloin Jokerit joutui turvautumaan Kontiolaan.

Lehterän voisi kyllä ottaa jos olisi tulossa ja nyt loppuviimein ajateltuna mielummin Jori kuin Miro. Koska Lehterän kanssa uskon, että Jokerit voisi voittaa isoja pelejä, mutta Aaltonen tuntuu liian hobitilta ja pehmeältä. Toki jos tuovat Aaltosen kanssa niin lyökööt laitaan ja stuntatkoon keskellä, kun loukkeja tulee. Jokereissa ei niin vaan tehdä koskaan, että hankittaisi ylimääräisiä senttereitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös