rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Ei noita rightin pakkeja ole meillä koskaan liikaa, eli se puoltaa kyllä Rantakarin hankintaa. Tuo kuitenkin sopivampia variaatioita kätisyyksiin, varsinkin ylivoimalla.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Siis miettikää nyt ihan oikeasti ketä pakkeja meillä jo on ja mitä siihen vielä tarvitaan?

X - X
X - Grant
Kivistö - Sklenicka
Friman - Krejcik

Missä tuossa näette paikan Rantakarille? Tilanne olisi täysin toinen jos Krejcik ja Friman olisi laitettu kiertoon niin kuin olisi pitänyt tehdä. Nyt nuo rotaatipakkien paikat on jo täytetty ja tarvitaan enää oikeita tekijöitä (Holm, Lindbohm). Rantakari ei riitä kärkipakin rooliin millään.
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL
Lienee Grant Marjamäen papereissa kirjattuna toiseksi yv-pakiksi ja tässä tapauksessa se ei saa olla 1.yv. Noin muutoin varmaankin Rantakari joutuisi tappelemaan rotaatiopakin roolissa kolmosparin paikasta, jonne työ on sinnekin, kun Tsekin ruhtinasta ei ole munaa istuttaa omalle paikalleen, eli klubikatsomoon. Riittävyyteen en ota kantaa, kun en toviin otteita ole seurannut.
 
Hyvä!

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se että Rantakari ei ole top6 puolustaja KHL-joukkueessa joka haaveilee konfrenssifinaalin paikasta esim. Ihan yhtä riittämätön kuin Eronen tai Krejcik.
Antakaa nyt herranenaika jotain perusteluita näille väitteille. Oli NLA:n kolmanneksi tulleen joukkueen ykkösheppa puolustuksessa ja teki kirkkaasti eniten pisteitä ottelua kohden.

Tuolla Sveitsissä joutuu painimaan ja pelaamaan NHL-miehiä vastaan. Älkää nyt verratko edes Ertsiä tai Krejickiä, kun lähtökohdat on toiselta planeetalta. Täällä ollaan tuomassa myös samasta sarjasta Lindbohmia ykköspariin.

En usko Rantakarin tuloon, mutta kelpaisi paremmin kuin hyvin kolmospariin ja kakkosyyveelle.

Holm ykköspariin ja siihen joku rightin visionääri rinnalle, niin kyllä meidän kelpaa
Että ihan kaksi kiekollista hyökkäävää pakkia laitetaan ykköspariin? Voi hyvää päivää.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Neftessä joukkueen paskin +/-yilasto. Ja kuten jo liigassa aikanaan oli välillä voiman puuttuessa kusessa tai heikon puolustuspelin takia ulapalla. Tollasta pujottelukeppiä ei kaivata kuin rotaatioon. Ja kokkos yyveehen ei kuulu missään nimessä ennen Granttia.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Mä menetin uskoni Krejcikiin alkukauden koomailujen takia. Mutta jos katsoo vaikka kaverin kauden viimeistä puolikasta, niin ei se enää niin täysi katastrofi ollut. Kiekon kanssa kaveri on oikeasti hyvä, nyt jos saa/sai pään kondikseen pelin vaatimusten suhteen, niin en dumaisi täysin rotaation ukoksi tai ainakaan ihan täydeksi liikkuvaksi katastrofiksi.

Mä en tuosta Rantakarista jotenkin niin lämpene. Tai sanotaan vaikka näin, ettei herätä samanlaista fiilistä, kuin joku Rundblad tai Gundersson olisi parhaimmillaan herättänyt. Toisaalta kyseessä on oma poika, joka tuntee sarjan vaatimustason ja pystyy suorittamaan todennäköisesti perusvarmalla tasolla.

Rantakaria on toisaalta huhuttu tai ehkä pikemminkin spekuloitu Sveitsiin Lausannen riveihin.

Mä näen 2 vaihtoehtoa:

"Lindbohm" - Kiekollinen liideri / Ehkä jopa Bobi
Kivistö - Sklenicka
Holm - Grant
Krejcik - Friman

TAI

"Lindbohm" - Grant
Kivistö - Sklenicka
Holm - Rantakari
Krejcik - Friman
 
VÄLIKAUSI
SINCE 2001-2002

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuosimallia 1983
Niin jos Jokerit oikeasti haluaa menestyä pitää joukkueen oikeasti vahvistua. Kun katseli muutaman KHL välierä pelin niin siellä syötiin kiekko niin tuollaisilla pelin ulkopuolella hiihtelevillä Liittokanslereilla tehdä yhtään mitään.

Pakkien pitäisi olla henkisesti Lindhbom/Melart tasoa jotka antavat aina kaiken. Juvonen sopisi hyvin Vuorisen löydöksi....joten Ortio olisi aivan liian hyvä ollakseen totta.
 
Tony Arima ,Timo Nummelinille -80 luvun alussa "Kuse viuluun Numppa".

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL
Mä näen sen ongelman enemmän siinä, mitä nyt on, kuin siinä mitä Rantakari toisi lisää. Pakisto on tällä hetkellä:

x/Sklenicka-x
x/Sklenicka - Grant
Krejcik - Kivistö
Friman


Nykytilanteessa optimaalisin lienisi:

"Lindbohm" - x
Sklenicka - "Holm"
Kivistö - Grant
Krjecik - Friman

Jos taas mennään näin, niin lähtökohtaisesti metsästä ei pelasta edes kompassi:

Sklenicka -"Holm"
"Lindbohm" - Grant
Krejcik - Kivistö
Friman

Katsoi kumpaa asetelmaa hyvänsä, on mun vaikea löytää siitä Rantakarille ruutua. Ei mahdoton, mutta se vaatisi muutoshalukkuutta myös valmennukselta. Kivistö ja Skeletor ovat vakikokoonpanon miehiä ja nykypalikoilla Grant lasketaan tähän samaan. Teoriassa pari voisi olla Rantakari - Kivistö, mutta se taas vaatisi Krejcikin penkittämistä, mihin en otteista huolimatta usko. Jos on halukkuutta tulla taistelemaan paikasta pelaavassa kuusikossa, niin toki kelpaa jos ei ole muusta pois. Positiivisesti saa yllättää aina, mutta noilta ruuduilta se on pykälää haastavampaa.

Summasummarum: ruudut on alaspäin täynnä ja ylöspäin on saatava parempaa kuin jo on. Kaudelle 22-23 tervetuloa, koska tilaa alustavasti on sopivaan rooliin.
 
Hyvä!
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielenkiintoista ja suht aktiivistakin keskustelua Pakki-palapeliämme koskien.

Lindbohm, Holm, Djuse, Rantakari, Sund, Lintuniemi.
Tässäkö on ne nimet, joiden joukosta palapelin kolme viimeistä reikää täytetään?

Jos tai kun näin tulee käymään, niin seuraava kysymys kuuluukin, että tuleeko se sitten riittämään?
Mahdotonhan tuohon on vielä on ottaa kantaa, mutta jos tästä kuusikosta julkistetaan huomenna juuri ne kaksi tai vaihtoehtoisesti kolme "sopivinta palaa", niin näkisin että ainakin lähtökohtaisesti saumat siihen riittävyyteen pitäisi olla olemassa.

Olisihan se toki mukavaa että meillä olisi Mikko Lehtosen tai Oliwer Kasken tasoinen kaveri alakerrassamme, mutta vaikka semmoista äijää ei nyt todennäköisesti ole edes näköpiirissäkään, niin sen ei pitäisi olla kyllä mikään este vahvan ja suht tasokkaankin puolustuksen kasaamisessa.

Hyvänä ja tuoreinpana esimerkkinä nämä sarjan Top 4-jengejen alakerrat. Oikeastaan Oliwer Kaskihan oli ainoa poikkeus näiden kyseisten joukkueiden laadukkaiden yleis- ja peruspuolustajien varaan rakennetuissa alakerroista.
Se ei tietenkään tarkoita sitä että näihin pakistoihin mahtuisi mukaan yhtäkään puukättä tai vailla pelikäsitystä kaukalossa ajelehtivia puupää-pakkeja.
Itsellä ainakin meinasi tulla pelkästä kateudesta tippa linssiin, kun katseli esimerkiksi Omskin pakkejen tekemisiä finaalisarjan peleissä TsSKA:a vastaan.
Ei siinä tosiaan paljon mielessä käynyt sellaiset seikat että nää on "vaan" näitä 10-20 pinnan peruspakkeja (Pokat&kumppanit) ja siitäkin huolimatta syövät kiekkoa kuolemaa halveksuvalla tavalla illasta toiseen.
Ja joo, kävihän nämä samat "puukädet" myös muutaman pelin ratkaisemassa kentän toisessakin päädyssä kevään aikana.

Mutta summa summarum: Olkoon ne nimet sitten mitä vaan, niin kyllähän tuohon pelaamiseen pitää vaan saada helvetisti lisää läsnäolon tunnetta sekä sydäntä messiin joka jätkällä, ennen kuin voidaan edes ruveta haaveilemaan pitkistä keväistä Jokeri-pelien merkeissä. Maaliskuun alku ei tätä kriteeriä mielestäni täytä.
 
Viimeksi muokattu:
Huomenna pakki julkistukset: "On ilo kertoa, että olemme jatkaneet Löövin sopimusta kolmella vuodella. Näemme tässä ruotsalaispuolustajassa todella paljon potentiaalia nousta KHL:n kirkkaimpaan kärkeen. Olemme lisäksi hankkineet Liigassa lupaavia otteita herättäneet never höödit, jotka muodostavat erittäin laadukkaan puolustuksen jo muutenkin lahjakkaan puolustuksemme jatkoksi".

Terve.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Ei nyt dumata etukäteen kun ei tiedetä mitä sieltä tulee. Kokemus (ei Kimmo Eronen) kuitenkin kertoo, että tuskin tämä kovin hyvin taas tulee menemään.

Aivan vähimmäisvaatimus on Juvonen, Holm, Lindbohm, Rantakari, Lehterä, Nättinen, Turunen, Björninen. Tuon jälkeen olisi kaikki sopimukset käytetty, mutta ei tuokaan vielä riittäisi taistelemaan mistään isommasta.
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL
Huomenna pakki julkistukset: "On ilo kertoa, että olemme jatkaneet Löövin sopimusta kolmella vuodella. Näemme tässä ruotsalaispuolustajassa todella paljon potentiaalia nousta KHL:n kirkkaimpaan kärkeen. Olemme lisäksi hankkineet Liigassa lupaavia otteita herättäneet never höödit, jotka muodostavat erittäin laadukkaan puolustuksen jo muutenkin lahjakkaan puolustuksemme jatkoksi".

Terve.
Näen jo mielessäni videon, jossa kertoo paksulla Ruotsiaksentilla, kuinka jatko oli helppo tehdä, Helsinki on hieno kaupunki ja Jokerit mahtava organisaatio. Qashqai on vaihtunut kaupunkipyörään ja etunimi Vihtoriksi. Kurri toteaa sopimuksen olevan "Hyvä!" ja sen kirjoittamiseen ei montaa minuuttia mennyt.
 
Hyvä!

Randalf

Jäsen
Ymmärän yleisen skeptisyyden Rantakarin ympärillä, mutta näkisin, että hän on vielä siinä tilanteessa ja ennenkaikkea sellainen pelaajatyyppi, jolla on vielä mahdollisuus ottaa se kuuluisa "seuraava askel" ja näin ollen nostaa profiiliaan. En sano, että Rantakari olisi missään nimessä varma haku, tai että juuri hänen kohdallaan pitäisi se arpahaku käyttää, mutta en myöskään lähtökohtaisesti täysin dumaisikaan tätä hankintaa, jos siellä on soppari tehty.

Se on kuitenkin kylmä totuus, ettei Jokerit pysty tekemään pelkästään varmoja ja "tasoltaan varmasti riittäviä" kiinnityksiä määräänsä enempää, ja niitä piileviä, seuraavan stepin kynnykselläkään olevia pelaajia tarkkailee ja himoaa varmasti muutkin. Sekin on toki todettava, että eihän Jokereiden osumatarkuus näissä mikään päätähuimaava ole ollut, jos nyt ei täysin paskakaan.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Siis mistä tämä Juvosen huhu on lähtenyt? Tarkoitetaanko nyt siis tätä maalivahtia? Tuohan ei ole statsien perusteella saanut runkosarjassa yhtään kiekkoa kiinni ja playoffeissa varmaan ollut jossain maaliviivan takana, kun noita prosentteja ja GAA:ta katsoo. Ei herranjumala voi olla todellista.

Toki kuten @liigajyrä totesi, olisi täysin Vuorisen näköinen haku. Hajuton, mauton, väritön ja aivan paska.

e. Korjataan sen verran, että yhdet hyvät pleijarit vetänyt Pelicansin A-junnuissa. Respect!
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Nykytilanteessa optimaalisin lienisi:

"Lindbohm" - x
Sklenicka - "Holm"
Kivistö - Grant
Krjecik - Friman
Tältä se pitäisi vähintään näyttää ja x:n paikka ei voi olla Rantakari. Rantakari voisi hyvin olla jengissä vaikka katastrofin tilalla, mutta nyt ei vain ole roolia. Grantia pidän kaikesta huolimatta parempana kuin Rantakari.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy