Jokerit kaudella 2021–2022 – joukkueen rakentaminen

  • 402 451
  • 2 904

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Anttila voisi mielestäni mennä, jos peluutus olisi paljon järkevämmällä tasolla. Ei pitäisi mielestäni kuulua siihen joukkoon tasoltaan (kapteeni status toki aiheuttaa tässä lisäaspektin), joka pelaa aina ja ikuisesti sen täydet 60 peliä runkosarjassa. Jos FirstBeatin kautta saatu data näyttää, että nyt on energitasot matalalla ja stressitasot nousussa niin Anttilan pitäisi myös huilata esim. 4 pelin vieraskiertueilla se 1-2 peliä. Ja sitten taas seuraavaan peliin tuomaan energiaa jengiin astetta tuoreimmilla jaloilla ja päällä.

Mutta kuten nähtyä tässä KHL-aikana niin tuollainen kierrätys missä ihan muutamia kärkipelaajia lukuun ottamatta iso osa pelaajista pelaisi sen 50-55 peliä runkosarjassa täyden 60 pelin sijasta ei ole tapahtumassa. Enkä osta kyllä selitystä, että esim. tämänkin kauden pelitahdilla 50 pelin runkosarjalla ei pysyisi pelaaja ns. kuumana ollenkaan.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Jos jollakulla pelaajalla on ollut pelillisesti verkkaisempi syksy, niin täytyy ottaa huomioon mahdollinen sairastuminen ja sen tuomat jälkeiset.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Kummoista korvattavaa Anttilassa muuten ei ole mutta tolla hinnalla ei saa toista noin hyvää av-pelaajaa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Toivottavasti ei, kummallakaan ei ole enää tulevilla kausilla käyttöä.
Haapala on ollut ihan helvetin hyvä tällä kaudella. Potentiaalia 40+ pisteen kauteen, kun palaset loksahtaa kohdalleen.

Ja kukas olisi parempi nelosen laitaan, kuin Anttila?
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Haapala on ollut ihan helvetin hyvä tällä kaudella. Potentiaalia 40+ pisteen kauteen, kun palaset loksahtaa kohdalleen.

Ja kukas olisi parempi nelosen laitaan, kuin Anttila?
Näistä kyllä samaa mieltä. Plus Haapala oli hyvä viime kevään pleijareissa, eikä pelkää kamppailla vaikka on pieni kokoinen. Yrittäisin pitää mutta en mottipäisellä. Anttilalle vuoden jatko ja pienempi rooli niin varmasti menee nelosessa. Plus on edelleen hyvä alivoimalla.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Ehdottomasti jatkoa Mörkölle ja Haapalalle. Jokereiden alivoima on ollut niin hyvällä tasolla. Suuri ansio kuuluu Anttilalle. Välillä näyttänyt hitaalta, mutta koronalla varmaan osuutta. Haapala pelaa epätasaisesti, mutta tuo kuitenkin alaketjuihin taitoa ja nerokkuutta. Sitä ei koskaan ole liikaa. On myös yllättävän hyvä kamppailija.
 
No nyt hehkutetaan isoa jatkodiiliä. Olisko se Nelli? Haapala tai Anttila ei sovi kuvaukseen.

Ei Anttilan 2v jatko olisi kuin iso diili fyysisesti.

O'Neill ja kolme vuotta tilauksessa.

Mutta mitä näihin keskusteluihin, niin Haapala ja Anttila ehdottomasti jatkoihin. Haapala 2v ja Anttila 1v. Miksi lähteä vaihtamaan vain vaihtamisen ilosta? Kumpikaan pelaaja ei ole ongelma tässä orkesterissa.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pistäkäähän palstaveljet/sisaret tuon zoom tilaisuuden antia vaikka tänne kun homma on ohi. Itse en ehdi linjoille kuuntelemaan.
 
Kyllähän Brian O'Neillin jatkosopimus oli tämän kauden tärkein sopimus. Muulla ei ole oikeastaan väliä. Toisaalta tuossa on todella vahva runko jo nyt kasassa, että en ihmettelisi vaikka muutama muukin sopimukseton Jokereissa jatkaisi. Kyllä Reginin näkisi 1+1 vuotisella sopparilla mukavasti tuossa vielä. Schroeder - Regin - Norman on ihan hyvä kolmikko KHL:n.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näillä otteilla pitäisin Reginin mukana vielä myös ens kaudella. Toki aina vois olla jokin "huippu" kenen perään täälläkin huudeltu mut realistisesti ajatellen. Regin maistuis keskellä.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Schroeder - Regin - Norman - kolmikko olisi hyvä pohja keskikaistalle, mutta tästä kaudesta poiketen tuohon pitäisi hankkia vielä kaksi muutakin oikeaa sentteriä eikä mitään ”teen umpilaiturista 15v uran jälkeen sentterin” - viritelmiä.

Jos mestaruudesta halutaan pelata niin tuohon neljänneksi Lehterä. Jos realistisemmin puhutaan niin Lammikko tuohon neljänneksi. Tai naapurinmies Borgström.

Nämä Mäenalaset ja O’Nellit voi sitten paikata tarvittaessa keskikaistalla myös, jos osuu yhtaikaa 2-3 poissaoloa sinne.
 

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Jos mestaruudesta halutaan pelata niin tuohon neljänneksi Lehterä. Jos realistisemmin puhutaan niin Lammikko tuohon neljänneksi. Tai naapurinmies Borgström.

Mielelläni sitä itsekin tuollaisia kavereita ottaisi mukaan, mutta taitaa rahatilanne tulla vastaan ehkä Lammikkoa lukuunottamatta, joka lähti P-Amerikkaan kokeilemaan vielä.

Jos vain mahdollista, niin katsoisin Liigasta kortin nimeltä Hannes Björninen, joka tainnut pyöriä täällä joltain osin keskusteluissa. Näkisin omaavan potentiaalia haastaa jo nykyisellään Normanin tai olla parempikin, joten sitä kautta voisi olla tonttia tarjolla. Lisäksi olen kaipaillut "Pakaslahtimaista" aloitusspesialistia ja Björnisen 61,3% on aikas muikea. Voisi heittää niihin tiukkoihin ja peliä ratkaiseviin aloituksiin - etenkin kun nykyisellään ei varsinaisesti olla aloituksissa erityisesti juhlittu.

Pahoin tosin pelkään, että joku toinen KHL-jengi, tyyliin Sochi tai Vityaz, laittaa ruplia tiskiin, kun vetää tämän kauden piste per peli tahtia. Käsiäkin siis löytyy, vaikken niitä nyt mainostanutkaan ja enemmän profiloitunee kahdensuunnan sentteriksi.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos vain mahdollista, niin katsoisin Liigasta kortin nimeltä Hannes Björninen, joka tainnut pyöriä täällä joltain osin keskusteluissa. Näkisin omaavan potentiaalia haastaa jo nykyisellään Normanin tai olla parempikin,

Kova on Hannes Karhunen jos Johnnya parempi on. Todella kova. Johnny päätti viime kauden Jokereiden tosiasiallisen ykkösen keskellä laidoillaan Nelli ja Savi. Toissa kaudella 20 kaappia. Tuohon päälle loistavaa all-round peliä: yv,av,pelin vikat sekunnit,shut down rooli, you name it. Ja aina toimii tehtaan takuulla. Sen enempää Björnistä dumaamatta - sanoisin että matkaa Normanin saappaisiin on aika reilusti. Suorittamaan 60 peliä KHLää tuolla tasolla. Tai sitten on pelannut monta vuotta väärässä sarjassa...Tervetuloa Björniselle mutta kokeilee nyt ensin ottaa sen nelssonin haltuun ennen kuin Normanin saappaita sovittelee.
 

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Tervetuloa Björniselle mutta kokeilee nyt ensin ottaa sen nelssonin haltuun ennen kuin Normanin saappaita sovittelee.

Potentiaalista tosiaan puhutaankin ja jos sopimus ensi kaudelle saataisiin sorvattua, niin omissakin ketjusommitelmissa neljänteen ketjuun todennäköisesti sijoittelisin lähtökohtaisesti. En kuitenkaan yllättyisi, jos kykenisi peliaikaa enemmänkin otteillaan ottamaan. Se että pelaa tällä kaudella vielä Lahessa lienee yllätys sielläkin päässä ja koronallakin todennäköisesti siihen oma vaikutuksensa on.

Suunnilleen samanikäisenä veti Norman läpilmurto kautensa SHL:ssa ja ennen Jokereita ehti yhden kauden Torpedossa vetämään eli myönnettäköön, että hieman optimistisesti saattoi tulla mahdollisesta paremmuudesta puhuttua. Kyse kuitenkin kahdesta eri pelaajasta omine kehityskäyrineen, niin mistäs näitä tietää etukäteen :)
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Kyllä Reginin näkisi 1+1 vuotisella sopparilla mukavasti tuossa vielä.

Se on oma asiansa suostuuko Regin tuon kaltaiseen sopimukseen. Keväällä Jokerit tarjosi jonkinlaista sopimista Reginille, mutta hän ei siihen tarttunut. Sitten tapahtui Korona ja vuoden sopimus kelpasi. Jokerit varmasti tarjoaa vuoden tai 1+1 sopimusta, mutta kelpaako se Reginille, kun keväällä halusi vähän enemmän.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos ja kun Regin jatkaisi, joka miehen terveenä ollessaan olisi erittäin tervetullutta sanoisin, että jo ikärakenteen (ja palkkakuitin) puolesta se on kiitos ja näkemiin Antti Pihlström. Todella kokenutta kaartia olisi tästä huolimatta Regin,Nelli,Anttila,Joensuu,Pakarinen, Savinainen. Olettaen että em.herrat jatkaa niin tuossa on jo 2 ketjua hyökkääjiä.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Juhani Tyrväinen luistelee kyllä vahvasti, mitä nyt ensimmäistä erää Leijonien pelistä katselee. Neloseen ja rotaatioon voisi oikeasti toimia ensi kaudeksi.

Kyllä. Tämän karjun toivoin näkeväni jo ekalla KHL kaudella ajelemassa itänaapurin ihmeitä laidoista läpi. Asenteesta ei ole homma jäänyt ikinä vajaaksi...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös