Jokerit-KalPa ti 27.9.2005

  • 29 303
  • 180

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Lentävä kalakukko kirjoitti:
Minkä ihmeen perusteella muutamat Jokerifanit toitottavat täällä sitä, että KalPan kokoonpano ja joukkue on aivan luokaton?

Kalpa vaikutti eilisen perusteella luistimilla nopealta joukkueelta, mutta yleisvaikutelmalta joukkue on auttamattoman heiveröinen (jopa Jokerit vaikutti jäteiltä) SM-liigan tasolle. Ja ei siinä mitään kyllä se Kalpa saa liigassa pelata, kun kerran on paikkansa täällä lunastanut mutta ainakaan eilisen perusteella jotain oikeita joukkueita (muita kuin näitä Helsingin rämpijöitä) vastaan kyyti tulee olemaan kylmää.

Mutta katsellaan miten se Kalpa tulee jatkossa liigassa pärjäämään, oma veikkaukseni on että Kalpa tulee olemaan melko selkeästi liigajumbo.
 

Are

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, S.L Benfica, Getafe, Pool
flintstone kirjoitti:
Heh, heh. Kyllä te jaksatta puolustaa aivan surkeaa Hannu Henrikssonia, Henriksson oli aivan linjaton pillipiipari ja kaiken tuon kruunuksi Henriksson vielä meni huuto jäähyihin.

Vaikka niin Kalpa kuin Jokerit oli eilen varsin luokattomia niin Henriksson oli helposti huonoin mies kentällä - vain Jesse Niinimäki pääsi lähelle Henrikssonin suoritusta.

Yleensä en tuomarityöskentelyä jaksa hirveämmin kritisoida, mutta olihan tuo Henriksson eilen varsinkin ottelun vikassa erässä todella pihalla. Itseäni jäi kyrpimään selkeät paikkausjäähyt joita jakeli ottelun loppuhetkillä. Linja muuttui ihmeellisesti ottelun ratkaisuhetkillä, jolloin pilli soi ns. huudosta, eli samankaltaisia tilanteita oli päästänyt läpi lähes koko matsin.

Ei Henriksson kuitenkaan ottelua ratkaissut, vaan tuomarityöskentely oli tasaisen heikkoa molemmin puolin. Paljon puhuttu Piston kaulaan osunut maila oli selkeä jäähy, mutta myönnettävä on että lähti sieltä välistä Jokereitakin aika helposti boksiin. Tosin sama siis KalPalle.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pelistä en muuta kommentoi, mutta tämä herra Henrikson näyttää pilaavan muitakin otteluita, kuin vain pelkästään Ässien pelejä.
Itsellä on jo tullut sellainen olo, että jos tiedän Hannan olevan illan pelissä tuomarina, niin kannattaisi jättää menemättä, sillä peli on varmasti osittain pilalla.
Tästä Jokerien rämpimisestä näyttää tulevan median surkuttelun ansiosta jo aikamoista hupia illan ohjelmatarjontoihin.Enää puuttuu Kummolan syvähaastattelu aiheesta, otsikolla: Kalervo, miksi et tee mitään, kun joukkueesi ei pärjää !
 
Suosikkijoukkue
KalPa
flintstone kirjoitti:
oma veikkaukseni on että Kalpa tulee olemaan melko selkeästi liigajumbo.

Oma veikkaukseni poikkeaa siinä mielessä sinun veikkauksestasi, että todennäköinen jumbo on KalPa kyllä, mutta ei selkeästi, vaan taistelee tasapäin pelsujen % co kanssa niistä sijoista 11-14.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
tuukka kirjoitti:
Eli, Jokerit ei menesty vaikka sillä on rahaa...

Ootas vaan kuule, niin kohta tulee palkankorotukset, niin johan pellejen luistimet alkaa vipittämään ihan eri tahtia.

Toivottavasti osa Jokeripelaajista ei kuvittele, että heillä on varma paikka sm-liigassa tämän kauden jälkeen. Monihan siellä pitää välivuotta ja varmaan jakelee just jotain Länsiväylää päätyökseen.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Lentävä kalakukko kirjoitti:
Oma veikkaukseni poikkeaa siinä mielessä sinun veikkauksestasi, että todennäköinen jumbo on KalPa kyllä, mutta ei selkeästi, vaan taistelee tasapäin pelsujen % co kanssa niistä sijoista 11-14.

Ja mä en missään nimessä tarkoittanut omaa veikkausta jonain vittuiluna, kun Jokerit ei pystynytkään voittamaan Kalpaa. Minusta varsinkin Kalpan joukkueen pienikokoisuus ja heiveröisyys tulee olemaan iso ongelma SM-liigan tasolla, vaikka luistelussa Kalpa tuleekin ihan hyvin pärjäämään.

Ja ei se minulta ole mitään pois vaikka Kalpa osoittaisi minun yhden huono tasoisen ottelun perusteella tekemäni arvioni vääräksi.
 

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
Dynamo#79 kirjoitti:
Nimenomaan. Ja yleisöä virtaa halliin ympäri Suomea solkenaan, kun Jokerit on vierailemassa. Tähän ei vaikuta se, miten Jokerit pelaa/on pelannut. Yleisöä saattaa olla jopa enemmän nyt, koska kotijoukkueella on paremmat tsäänssit.

Tuolla logiikalla kerho-pelsut peleissä luulisi olevan lehterit pullollaan mutta eivätpä ole. Kyllä sitä itse ainakin käy ennemmin katsomassa tiukkoja ja hyviä pelejä kuin 12-3 teurastuksia.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
dude kirjoitti:
Itse pelissä Henriksson onnistui mielestäni hyvin. Niin hyvin, kun yhdellä päätuomarilla voi onnistua. Ehkä pientä jahkailua päätöksenteossa, mutta päätökset olivat mielestäni ihan hyviä. Ylipäätään tamperelaisena en ymmärrä Henrikssonin haukkumista, häntä näkee vain tv-peleissä, mutta niissä onnistunut todella hyvin läpi vuosien.

No ei ihme ettei Ipa-fanit näe mitään väärää Hannun vihellyksissä, taitaa vielä pitkä Ipa-ura painaa takaraivossa sen verran ettei objektiivista näkemystä oikein saa?

Henriksson on yksi liigan paskimmista tuomareista yhdessä Tomppa Laaksosen kanssa, ei siitä pääse mihinkään. Jos ainoan positiivisen seikan hakee niin ei näköjään automaattisesti heitä OR:ää kaikille tappeluihin osallistuville (vrt. HIFK-Ässät) mutta siihen ne positiiviset asiat jääkin.

Paska mikä paska.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kuzmin kirjoitti:
Kuusiston jäähy oli kyllä ansaittu, jokainen pelaaja vastaa mailastaan, mutta jäähyn aikana ennen tasoitusmaalia Samuli Suhonen blokkasi sääntöjen vastaisesti jokeripelaajan neliöstä ulos. Pakki pääsi laukomaan vapaasti ja ribarin löi Alastalo maaliin.

Taisi olla juuri maalintekijä Alastalo, joka Jokeri-pelaajan siitä blokkasi, se jäi kyllä Hannulta viheltämättä. Mutta olen kyllä paljon paljon huonompiakin iltoja Henrikssonilta nähnyt.
 

kisskiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Lentävä kalakukko kirjoitti:
Kiitos Dave. Kiva lukea moisia, ainakin omia ajatuksiani vastaavia kommentteja muiden joukkueiden kannattajilta.

Minkä ihmeen perusteella muutamat Jokerifanit toitottavat täällä sitä, että KalPan kokoonpano ja joukkue on aivan luokaton? En voi käsittää. Sen toki tiedän, että joukkue on pääosin melko nimetön, ja Helsinkiin saakka ei laajakaistaa pitkin kiirivät uutiset ole vielä ehtineet, joten narrifanit eivät voi tietää, kuka on Tuppurainen, Hakkarainen, Ahosilta & kumpp. Mutta arvon helsinkiläiset! Se, että on toistaiseksi "nimetön" ja kokematonkin vielä, ei tarkoita sitä, että on luokaton. Ainakaan toistaiseksi pelit kokonaisuudessaan eivät oikeuta moiseen tuomioon. Okei. Tuli kahdesti turpiin hiukan suuremmilla lukemilla, mutta kukapa tässä voi asialla rehennellä? Ei ainakaan Hesalaiset.


Tämä on ihan totta. Minun mielestä, jos KalPan kokoonpano oli AIVAN LUOKATON, Jokereiden ja IFK:n pitäisi pestä tätä joukkuetta ihan miten sattuu.

Nyt on ihan turha vedota Kärppä tai Ilves peliin, mitenkä teille kävi niissä otteluissa? Muistelkaapa. Tässä vaiheessa kautta on erittäin vaikea sanoa joukkueen materiaalin laadusta mitään. Vittuilkaa sitten vaikka sitten joulutauolla kun on suunnilleen puolet pelattu ja kun KalPa on rämpinyt jokaista joukkuetta vastaan 0-16.
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
Ihan meinasi tulla tilkka linssiin, kun vilkaisin Jatkoajan raporttia ko. ottelusta.
Kyllä tuli niin elävästi mieleen vanha kunnon suuri ja mahtava Neuvostoliitto. Vielä JOS KalPa olisi voittanut, olisi voitu uutisoida, että "Jokerit tuli ankarassa taistelussa upeasti toiseksi, kun KalPa taas sijoittui vasta toiseksi viimeiseksi".

Ihan ikeniä nauratti, kun selailin kuvakoostetta. 17:sta kuvasta kolme on räpsitty Jokereiden maalilta, 11(!! :) ) Kapasen, yksi Jokereiden päävalmentajasta lehdistön edessä ja yksi Jokereiden fanittajista. Siinä vielä mainitsemattomassa kuvassa kuvatekstinä oli jotain tyyliin "Jokeripelaaja haluaisi tanssia, mutta KalPan pelaaja laittaa päänsä pensaaseen".
Torjunnat ottelussa olivat Kapanen 44, Hallikainen ja Goehring yhteensä 38.
Ja KalPan kannattajista parikymmentä oli kokoontunut samaan paikkaan. Ymmärrän kyllä, että kuvat ottanutta Tuomo Tenhusta hieman "ahistaa", kun suosikkijoukkueellansa on rahaa huvittavan paljon, mutta pisteitä hävettävän vähän, joten yksi jääkiekko-ottelu on liian lyhyt aika vangita onnistuneeseen valokuvaan pariakymmentä vastustajan kannattajaa.
Siitä pisteet, että kuvakooste ottelusta oli sivuilla katsottavissa jo heti Hjalliksen olutteltalta Pub Ikkunan kautta Kiloon ehdittyäni.

Ikenien hymy vain leveni, kun aamuksi sivuille oli ehtinyt paitsi raportti, jossa Immosen selittelyitä kyllä riitti, niin myös kaksi kappaletta Jokereita käsitteleviä erikoisjuttuja.
No, voitittehan te sentään lähes kaikissa ennakkoarvioissa sarjan viimeiseksi ennustetun nousijajoukkueen kotikentällenne neljän rankkarikierroksen jälkeen..


Itse ottelu oli viihdyttävä tapahtuma. Oman joukkueen ilme ja loppuun asti antaumuksella taisteleminen sekä Superpakki Suhonen lämmittivät mieltä kovasti. Piste tuntuu vähintään kuin ansaitulta. Ja kokemuksen vielä kruunaa ne mahdollisuudet pieneen legendaariseen jossitteluun, joihin mahdollisuuden tarjosivat KalPan hyvät paikat 3-3 maalin jälkeen sekä jatkoajan alussa.

Jokeri-kannattajille tunnustus desibeleistä. Kehitettävää olisi vielä saada desibelejä halliin koko 60 minuuttia sekä variaatioita äänen käyttöön selvästi lisää. Oikealla tiellä olette.


Olen juuri nyt samaa mieltä Hjalliksen kanssa, että SM-liiga voitaisiin supistaa kymmenen joukkueen eliittisarjaksi, josta ulos jäisivät sinne kuulumattomat seurat, jotka eivät osaa hoitaa asioitaan riittävän hyvin.


Mikäli kirjoitin jotain, joka on todettu tässä ketjussa jo aiemmin, säästäkää paveilunne, sillä en todellakaan ole vaivautunut lukemaan yhtäkään tiistain kello 11 jälkeen ketjuun tullutta kirjoitusta.
 

Begbie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Jookkereitten peli näyttää uskomattoman huonolta. Paineet ovat tietty kasautuneet koviksi ja sitä myöten peli on uskomatonta hampaat irvessä vääntämistä varsinkin Variksen, Martikaisen, Pakaslahden (ollut jossain määrin aina) ja Valtosen osalta. Ainoastaan Filppulan ja Kuusiston pelaamisessa näyttää jonkinmoista "peli-iloa" olevan.

Toinen osasto on sitten se, jota ei oikein tunnu edes kiinnostavan. Dahlman, Harkins, Mapletoft, Niinimäki ja Latvala voitaneen lyödä tähän kategoriaan.

Jalkasen ongelmat ovat jossain Bobby Orr -kuvitelmissa.

Virta on aika heppoisessa kuosissa. Jopa KalPan pelaaminen tuntui olevan liian fyysistä Tokelle. Duunariksi tällä hetkellä liian kevyt (kirjaimellisesti) ja kiltti. Toki häneltä odotetaan tämän kauden Jokereissa paljon myös kiekollista peliä, mutta duunarinahan mies on nimenomaan liigassa loistanut ja sitä kautta maajoukkueeseen päässyt.

Ja vielä lopuksi: Hallikaisen itseluottamuksen tuhoamiseksi Wadelta oiva veto.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Daespoo kirjoitti:
No ei ihme ettei Ipa-fanit näe mitään väärää Hannun vihellyksissä, taitaa vielä pitkä Ipa-ura painaa takaraivossa sen verran ettei objektiivista näkemystä oikein saa?

Niin, todellista arviotahan on vaikea tehdä, kun ei näe koko kaukaloa ja on televisiokuvan varassa. Jokusen pelin olen katsonut muuallakin kuin Tampereella ja muiden kuin tamperelaisjoukkueiden pelejä, mutta ikinä ei ole Henriksonia liigassa sattunut samaan aikaan dumariksi. MM-kisoissa kyllä, mutta siellä tuomareiden ohjeet on erilaiset.
 

tte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fanit, nuo halleissa möykkäävät läskipallerot.
The Johtaja kirjoitti:
Ihan ikeniä nauratti, kun selailin kuvakoostetta. 17:sta kuvasta kolme on räpsitty Jokereiden maalilta, 11(!! :) ) Kapasen, yksi Jokereiden päävalmentajasta lehdistön edessä ja yksi Jokereiden fanittajista. Siinä vielä mainitsemattomassa kuvassa kuvatekstinä oli jotain tyyliin "Jokeripelaaja haluaisi tanssia, mutta KalPan pelaaja laittaa päänsä pensaaseen".
Torjunnat ottelussa olivat Kapanen 44, Hallikainen ja Goehring yhteensä 38.
Ja KalPan kannattajista parikymmentä oli kokoontunut samaan paikkaan. Ymmärrän kyllä, että kuvat ottanutta Tuomo Tenhusta hieman "ahistaa", kun suosikkijoukkueellansa on rahaa huvittavan paljon, mutta pisteitä hävettävän vähän, joten yksi jääkiekko-ottelu on liian lyhyt aika vangita onnistuneeseen valokuvaan pariakymmentä vastustajan kannattajaa.
Siitä pisteet, että kuvakooste ottelusta oli sivuilla katsottavissa jo heti Hjalliksen olutteltalta Pub Ikkunan kautta Kiloon ehdittyäni.

Heh.Onneks ei ollut muroja sillä nyt ne olisi pitkin pöytää.
Fakta on kuitenkin se että mulle on aiwan sama ketkä siellä pelaa. Akkressakin oli tapahtua pieni moka vierasjoukkueen osalta...Mitä teksteihin tulee niin itse en kirjottele niitä vaan yleensä sen tekee jutun kirjoittaja, tosin tässä tapauksessa päätoimittaja Juha Hiitelän määräyksestä toimituspäällikkö Eetu Huisman kirjotteli tekstit. Luotettavalta taholta saamani tietojen perusteella tällä tanssilla ei tarkoitettu tappelua.


Tenhunen
 
Viimeksi muokattu:

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Melkein alkaa isoa miestä ahdistamaan kun täytyy lukea noita itkuisiä kommentteja KalPan liigakelpoisuudesta. Jos karsinnat olisivat edelleen käytössä ja KalPa olisi karsintojen kautta taistellut itsensä liigaan, niin monikaan ei valittaisi KalPan liigakelpoisuudesta, vaan mutistaisiin että mestikseen se pudonnut joukkue kuuluukin.

KalPa kuuluu liigaan kun kerta isot herrat näin ovat päättäneet. Nykyliigaanhan ei pääse muuten kuin anomalla, sekä näyttämällä että pelilliset ja taloudelliset asiat ovat kunnossa. Lisäksi Kuopiossa on hemmetin kova junioripohja tulevaisuudelle.

Tämä kausi on käynnistynyt mielestäni hyvin. Muutamasta matsistahan kun oli tarjolla rankkareiden kautta suurempaakin pottia, joiden avuin voitaisiin majailla tällä hetkellä keskikastissa.
 

asloser

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, 7 Ringettes, Kurra, JoKP 88-89
The Johtaja kirjoitti:
Ikenien hymy vain leveni, kun aamuksi sivuille oli ehtinyt paitsi raportti, jossa Immosen selittelyitä kyllä riitti, niin myös kaksi kappaletta Jokereita käsitteleviä erikoisjuttuja.
No, voitittehan te sentään lähes kaikissa ennakkoarvioissa sarjan viimeiseksi ennustetun nousijajoukkueen kotikentällenne neljän rankkarikierroksen jälkeen...

Niin, eikös nuo jatkoajan kolumnit ja raportit yleensä ole paikallisten amatööri toimittajien/kannattajien kirjoittemia? Eli jos peli on Kuopiossa niin jutuissa ja kolumneissa on Kuopiolainen näkökulma ja päinvastoin. Eikä tässä minusta ole mitään pahaa, yleensähän nuo raportit ovat kuitenkin melko asiallisia.

Toisaalta Jokerit on kiinnostavuudeltaan valtakunnan ykkösjoukkueita ja esim. Ylen aamu-TV:ssä oli tänä aamuna hyvinkin Jokerien tilanteesta lähtien tehty juttu tuosta eilisestä pelistä, haastateltavana Petri Varis. KalPalla ei ole samanlaista kiinnostavutta ja tuskinpa koskaan tullee olemaankaan, joten sitä vastaan on melko turhaa pullikoida. Mestiksessä me oltiin suurseura ja Liigassa pikkuseura.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
asloser kirjoitti:
Toisaalta Jokerit on kiinnostavuudeltaan valtakunnan ykkösjoukkueita ja esim. Ylen aamu-TV:ssä oli tänä aamuna hyvinkin Jokerien tilanteesta lähtien tehty juttu tuosta eilisestä pelistä, haastateltavana Petri Varis. KalPalla ei ole samanlaista kiinnostavutta ja tuskinpa koskaan tullee olemaankaan, joten sitä vastaan on melko turhaa pullikoida. .

Noh.. niin no.. Lähinnä se, että Jokerit on pääkaupungista ja siitä on sitä kautta tehty kiinnostava joukkue.

Kyllä nauruksi pisti kun tänään jompi kumpi iltajulkaisu ilmoitti urheilupuolen otsikkona notta "JIPPII!".
joopajoo. Vähän juttua silmäilin ja vaikutti oikeastaan siltä, että siinä tehtiin nyt selkeästi paremmasta (no. Ennakko-odotusten mukaan. Muuten en osaa sanoa) joukkueesta suoranainen sankari, kun kaatoi heikon (fyysisesti? En tästäkään osaa sanoa) liiganousijan varsinaisen peliajan jälkeen.

Voi jes. Kyllähän se selviö on, että Helsinki myy, mutta... Jotain rajaa olisi kiva saada kyllä tuohon uutisointiin ja sen valikointiin.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Begbie kirjoitti:
Ja vielä lopuksi: Hallikaisen itseluottamuksen tuhoamiseksi Wadelta oiva veto.

Hallikaisen vaihto oli hyvä veto Wadelta, koko joukkue pelasi paljon paremmin vaihdon jälkeen, hyvältähän peli ei näyttänyt missään vaiheessa, mutta paremmalta Goehringin luisteltua luukulle!

Ja itseluottamuksellahan ei tee yhtään mitään jos ei taidot riitä, itsellänikin on lähes rinkelinmäen ns. jäähallin kokoinen itseluottamus, mutta silti uskallan väittää, että kauhoisin kiekkoja selkäni takaa kohtuullisen toistuvasti!
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Jurvanen kirjoitti:
Kyllä nauruksi pisti kun tänään jompi kumpi iltajulkaisu ilmoitti urheilupuolen otsikkona notta "JIPPII!".
joopajoo. Vähän juttua silmäilin ja vaikutti oikeastaan siltä, että siinä tehtiin nyt selkeästi paremmasta (no. Ennakko-odotusten mukaan. Muuten en osaa sanoa) joukkueesta suoranainen sankari, kun kaatoi heikon (fyysisesti? En tästäkään osaa sanoa) liiganousijan varsinaisen peliajan jälkeen.

Voi jes. Kyllähän se selviö on, että Helsinki myy, mutta... Jotain rajaa olisi kiva saada kyllä tuohon uutisointiin ja sen valikointiin.

Eiköhän tuo nyt ollut täysin sarkastinen otsikko. Siinähän oli myös kuva, jota ei olisi uskonut otetun "voittaneen" joukkueen pukuhuoneesta.

Media meuhkaa nyt täysillä kun "suuri ja mahtava" Jokerit pelaa huonommin kuin Hilpara 70-luvulla. Ainahan IP-lehdistössä jutut tehdään asioista, jotka kiinnostavat mahdollisimman suurta lukijakuntaa.
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
dude kirjoitti:
Siis seuraat paljon kiekkoa, joten voit peliä näkemättä tehdä siitä johtopäätöksiä, koska...?
Asettelin sanani väärin, koska olen nähnyt pelistä koosteen YLEltä, MTV3:ltä ja Neloselta. Johtopäätöksiä on helppo tehdä, koska peli kuultuna - sekä osittain nähtynä - vaikuttaa siltä, että Jokereilla olisi edelleen samat ongelmat päällä, joista olen jo vaikka kuinka moneen kertaan kirjoitellutkin (jos et ole huomannut) eli maalinteko, puolustuspelaaminen ja yleinen taisteluilme joukkueena. Jokerit pelaa minun silmissäni edelleen yksilöinä eikä joukkueena - kuten pitäisi. Parempia merkkejä on kuitenkin ilmassa - ts. pohja on kosketettu, sillä - näkeehän sen jo numeroista, tilastoista ja yleisestä ilmeestä: haastatteluista sekä pelaajakommenteista, vaikka Pakaslahti meinasikin, että vaikeaa on edelleen. Kuitenkin sisältä on nähtävissä pienen pieni toivon kipinä, että jospa tämä sittenkin tästä...
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
niin

Jokerien peli oli huonoa,taktisesti köyhää ja kaiken hyvän lisäksi äijät olivat aivan puhki kolmannen erän lopussa ja jatkoajalla. Kalpa olisi ansainnut täydet pinnat ja alun ujostelun jälkeen joukkue pelasi pirteästi.

Enää en jaksa haukkua Jokerien pelaajia mutta totean että kun nyt alkaa 5.pelin vieras turnee ja joka pelissä tulee pataan niin jatkaako Virmanen ja Wade enää sen jälkeen. Itse en Areenalle mene ennenkuin jotain radikaalia muutosta pelissä tapahtuu.
 

Bemo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Jokipojat
Elton kirjoitti:
Hallikaisen vaihto oli hyvä veto Wadelta, koko joukkue pelasi paljon paremmin vaihdon jälkeen, hyvältähän peli ei näyttänyt missään vaiheessa, mutta paremmalta Goehringin luisteltua luukulle!

Ja itseluottamuksellahan ei tee yhtään mitään jos ei taidot riitä, itsellänikin on lähes rinkelinmäen ns. jäähallin kokoinen itseluottamus, mutta silti uskallan väittää, että kauhoisin kiekkoja selkäni takaa kohtuullisen toistuvasti!
Tuohon ensimmäiseen kappaleeseen lainauksesta en puutu mitenkään, varmaan ihan tottakin.

Mutta, kyllä melkein väitän, että Hallikaisella taitoa on ja itseluottamushan on tärkeimpiä asioita maalivahdin kannalta. Millä ihmeellä olisi Joonas päässyt Jokerien maalille jos olisi ihan paska? Pakko olla kaverilla taitoa.
 
K

kangaroo

liigajyrä kirjoitti:
Enää en jaksa haukkua Jokerien pelaajia mutta totean että kun nyt alkaa 5.pelin vieras turnee ja joka pelissä tulee pataan niin jatkaako Virmanen ja Wade enää sen jälkeen. Itse en Areenalle mene ennenkuin jotain radikaalia muutosta pelissä tapahtuu.

Wade toivon mukaan jatkaa, mutta Virmasesta ei olisi todellakaan väliä. Vaikeasta tilanteesta on Waden kannalta vain yksi tapa päästä kunnialla pois: joukkue alkaa pelata kykyjensä mukaisesti. Uudelleen kakkoskoutsiksi joutuminen veisi häneltä uskottavuuden organisaatiossa ja tuskin mies sille postille itsekään enää lähtisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös