Jokerit - Kärpät 15.3 (2.peli)

  • 59 874
  • 490
Viestin lähetti bozik
Eihän tässä malta nukkumaan mennä
Kyllä kannattaisi jo mennä. En ymmärrä miksi jaksat kitistä joka asiassa vastaan, vaikka et ole edes peliä paikan päällä nähnyt niin kuin suurin osa palstalle kirjoittavista kärppäfaneista. Myös meidänkin puolelta on tullut liioittelua ja asiattomia kommentteja, mutta fakta on kuitenkin se, että Kärpät johtaa sarjassa 1-0 ja huomenna on taas uusi peli.

Olisi kiva kuulla jonkun paikalla olleen jokerifanin kommentti Metron tapauksesta. Teitähän oli kuitenkin Raksilassa useita kymmeniä, vaikka osa poistettiinkin kesken pelin. Mekkalaa pitänyt fanikatsomo ainakin näki tilanteen aika hyvin, sillä istuivat vastakkaisella puolella vaihtoaitioita. Sanokaa rehdisti mitä mieltä olette Metron toiminnasta ja kertokaa paljonko pelikieltoa pitäisi tulla liigan linjan mukaan aikaisempien vastaavien tapausten perusteella. Tuokkohan sai 2 peliä, kun iski poikittaisella Saarenheimoa nenään ja Jypin Mikkonen viime keväänä 5 peliä iskettyään Lehtosta mailalla naamaan. Valitan kun muistin esimerkkitapauksiksi vain kärppäpelaajiin kohdistuneet vääryydet.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Viestin lähetti cobol

Nyt pitäisi vielä tietää se, miten tuo liittyy kyseiseen otteluun.

Harmi ettei minulla ole tuota videota käytettävissäni. Eikö kuitenkin ole näin, että Drouin tulee Bäckströmin kimppuun takaapäin summerin soitua kuten kirjoitin? Välittämättä nyt siitä mitä tapahtui tai oli tapahtumatta ennen sitä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti oukka
Harmi ettei minulla ole tuota videota käytettävissäni. Eikö kuitenkin ole näin, että Drouin tulee Bäckströmin kimppuun takaapäin summerin soitua kuten kirjoitin? Välittämättä nyt siitä mitä tapahtui tai oli tapahtumatta ennen sitä.

Taitaa sulla naru olla kun noin taitavasti asetat kysymyksesi: "Välittämättä mitä tapahtui tai oli tapahtumatta ennen sitä." Ennen sitä tapahtui tuo minkä kirjoitin. Sen jälkeen voi asian noinkin kai tulkita miten sinä kirjoitat. Mutta asioilla on kuitenkin syy ja seuraus suhteensa.

Tulevasta ottelusta sen verran vielä kerran, että toivottavasti tuomarointi ei mene ylitarkaksi tyyliin "laitoin tomekin ottelusta ulos kaiken varalta." Tällainen peli nähtiin jo kun Jokerit pelasi runkosarjan lopulla HIFK:ta vastaan. Maailmalla pudotuspeleissä saa pelata hiukan kovempaa kuin runkosarjassa. SM-liigassa en soisi asioiden olevan juuri päinvastoin. Tää on miesten peli. Tai ainakin oli ennen.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Atchafalaya
Sanokaa rehdisti mitä mieltä olette Metron toiminnasta ja kertokaa paljonko pelikieltoa pitäisi tulla liigan linjan mukaan aikaisempien vastaavien tapausten perusteella.
Tämä on kurinpitäjän tehtävä. Ei kummankaan joukkueen fanien. Kun aikanaan saamme kurinpitäjän päätöksen, sitten voimme sitä arvioida. Olipa päätös mikä tahansa, se on takuulla perustellumpi ja sitä kautta oikeampi kuin tällä palstalla Kärppä-fanien vaatimat rangaistukset.

oukka, tuo omatoiminen kohtuullistaminen ei johda mihinkään. Voisihan paikalla ollut Jokeri-fani vaatia tuomion kumoamista, lähtien siitä että näin sieltä varmaan tulee 1-2 peliä. Kumpi nyt olisi oikeassa ? Eikö ole parempi jättää asia kolmannen osapuolen harkittavaksi ja tyytyä siihen mitä sieltä (toivottavasti jo huomenna) tulee?
 

Ali Voima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti cobol
Tää on miesten peli. Tai ainakin oli ennen.

Heh cobol oot ihan oikeessa. Raksilassa oli viime matsissa narripaitaisia neitejä riittämiin ja punakkanaamainen matami vaihtopenkin takana.
 
Viestin lähetti bozik
Tämä on kurinpitäjän tehtävä. Ei kummankaan joukkueen fanien. Kun aikanaan saamme kurinpitäjän päätöksen, sitten voimme sitä arvioida. Olipa päätös mikä tahansa, se on takuulla perustellumpi ja sitä kautta oikeampi kuin tällä palstalla Kärppä-fanien vaatimat rangaistukset.
Olet aivan oikeassa siinä, että se on kurinpitäjän tehtävä. Tämäkin ketju olisi monta sivua lyhyempi, jos kannattajat eivät jakaisi tuomioita (varsinkaan jos eivät ole nähneet koko peliä). Mutta nyt kun tälle linjalle ollaan lähdetty (valitettavasti ihan turhaan), niin olisi kiva kuulla myös jonkun paikalla olleen Jokereiden kannattajan mielipide asiaan.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Farssia

Kaiken tämän keskellä pääsee kyllä unohtumaan, että tää on pelkkää hokia. Oikeastaan harmittaa, että tämä on menny jo näin pitkälle.

Vaikka kuin olisi mustakeltaiset lasit päässä niin se metron temppu oli todella törkeä. Nyt kun Pesosen silmä vain muurautui hetkeksi melkein umpeen, mutta kykenee ilm. pelaamaan maanantaina niin tekohan ei olekkaan törkeä. Ei vittu.. TEKOTAPA ja SEURAUS. Sm-liiga ei tunne sanaa tekotapa. Se tuntee vain seurauksen. Metro todnäk. pääsee kuin koira veräjästä koska pelin ulkopuolella tapahtunut ei mahtunut videokameroihin.. todella sääli. Yhtä törkeän tempauksen muistan takavuosilta divarista, kun kärppien Ian Hebert yhtäkkiä löi keskialueella vastustajaa nyrkillä päähän. JOS Bergenheim loukkaantui niin vakavasti kuin todettu saarenheimon toimesta ja vielä tahallisesti niin sitten saarenheimolle iso rangaistus ei siinä mitään. Ei mahdu kaaliin vieläkään miksi Pyörälä on sivussa. Toivottavasti Muukkonen entisenä pelimiehenä nyt näkee niinkuin kaikki muutkin, että taklaus on puhdas prkl. Arvostin Jortikkaa eiliseen asti todella paljon, mutta se arvostus loppu siihen.. Oli se sitten pleioff sotaa tai ei, mutta on kaverilla keinot vähissä. On se kumma ku pitää alkaa itkemään pelin sisällä tapahtuneista vahinko loukkaantumisista.(Tähän se Saarenheimo-Bergenheim tapaus vielä kysymysmerkkinä)Sanotaan nyt vielä, että on todella harmittavaa Jalkasen kannalta, että näin kävi, mutta turha siitä on pyörälää syyttää. Jääkiekkossa tapahtuu loukkaantumisia ilman, että sääntöjä rikotaan. Harmi ettei tämän neitiliigan kravattimiehet ole pelin tasolla.

Tenkrat saisi jäädyttää sen kypäränsä ennen seuraavia pelejä ja keskittyä pelaamaan ja naureskella narreille siinä sivussa ja ottaa ne pari mustelmaa vastaan.

(niin ja kyllä se on tehokas keino aloittaa joukkotappelu hyppäämällä vastustajan moken niskaan loppusummerin pärähdettyä.. vai eikö ole? Ja kun muistaa, että ottelu oli kuuma ja molemmat joukkueet kokivat kokeneensa omasta mielestä vääryyttä. Se on selvä, että Drouin sen aloitti)

Toivottavasti tämä sarja menee poikki 4-0. Aloin jo tuntemaan tämän kauden aikana ihme sympatioita jokereita kohtaan.. onneksi ne kaikki katosivat samantien.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Re: Farssia

Viestin lähetti Eddie
Ei mahdu kaaliin vieläkään miksi Pyörälä on sivussa. Toivottavasti Muukkonen entisenä pelimiehenä nyt näkee niinkuin kaikki muutkin, että taklaus on puhdas prkl. Arvostin Jortikkaa eiliseen asti todella paljon, mutta se arvostus loppu siihen.. Oli se sitten pleioff sotaa tai ei, mutta on kaverilla keinot vähissä. On se kumma ku pitää alkaa itkemään pelin sisällä tapahtuneista vahinko loukkaantumisista.

Oman kantani olen kirjoittanut tästä tapahtumasta ja vastaavista useaan kertaan: en pidä siitä, että taklaukset viedään kabinetteihin. Seison sen takana, oli viejänä Jokerit, HIFK, Kärpät tai mikä tahansa seura. On aivan selvä, että jokaisesta tai lähes jokaisesta niitistä löytyy jotain, mikä ei ole aivan oikein. Kädet nousi vähän, pikkaisen liikaa vauhtia, vähän oli jalat ilmassa jne.

Tämä Jalkaseen kohdistunut taklaus on samanlainen. Siitä saa puhtaan tai lähes puhtaan ja siitä saa ainakin osittaisen taklauksen selästä. Kaikki riippuu siitäkin, mitä haluaa nähdä. Muukkonen saa varmasti useamman kuvakulman käyttöönsä, joten ehkä asia selviää niiden perusteella paremmin.
 

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Heh, ja ennakkokin oli sitten uudelleen kirjoitettu neutraalin osapuolen toimesta(jos näin voidaan sanoa). Todella kuumana käyvät fanien lisäksi myös siis toimittajat, nämä objektiivisuuden ammattilaiset. Näinhän oli myös viime vuonna, kun Keskisuomalaisen Tuomas Heikkilä yritti omalla panoksellaan kammeta JYPiä jatkoon ikäänkuin virtuaalimaailmassa(=netissä).

Vaan eipä voi valittaa, koska tämä vain lisää kiinnostusta tuleviin peleihin, joitten pitäisi olla pääasia tämän kaiken kabinettipelin sijaan. Niinpä huomista peliä tuskin malttaa odottaa ja mikä hienointa, se näkyy tv:stä. Ja varmasti näkemisen arvoinen matsi, se on varma tuloksesta riippumatta ja Jatkoajan servereihin pitänee ladata flash-muisteilla ylimääräistä tilaa kun taisto jatkuu varmasti myös täällä.

Mielenkiinnolla odottaa pelkästään jo puoliltapäivin julkaistavia kokoonpanoja. Ketkä pelaa ja keillä mennään?
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Viestin lähetti minä itse, mutta ilmeisesti jäi näkemättä
Mielenkiintoista.

Mediapeliä todellakin. Näyttäkääpäs arvon narrit, että missä se seisoo, fakta, että Kärpät olisi Jokerien teoista mitään tutkintapyyntöä jättänyt? Itse en sellaista ole tavannut, mutta jos löytyy, hyvä niin. Kun kerran lähdetään sille linjalle, jossa "lupaava teini" taklaa ohi ja hajoittaa polvensa, lähetetään varmuuden vuoksi siitäkin tutkintapyyntö, helvetti, kyllä minä Junnona pistäisin kovat takaisin, Jortikat aloittivat maalivahdin ajelulla ja lopettivat siihen samaan. Lisäisinpäs mukaan ne muutkin pelleilyt lopussa... Mutta en ainakaan vielä ole löytänyt faktaa siitä, että Kärpät mitään tutkintapyyntöjä olisi jättänyt. Toivottavasti ovat. hymiö.

Sanoisinpa, että vaikka kuinka paljon missä tahansa puntarissa Jortikan meriiteillä pelataan... Mieshän on täysi ämmä. Puhuu täyttä tuubaa! Miten se meni, arvosteli HIFK:ta videon lähettämisestä? Olikos kenties tarkoitus ilmoittaa, kuinka itse on taas vaihteeksi jotain toista ylempänä, kun näin ei tee? Noh, yllätys yllätys, sieltähän se punanaaman oikeat vaatteet löytyvätkin... Ämmähän se siinä killistelee. Tutkintapyyntöä kehiin vaan! <offtopic>Sori vaan TPS-fanit, vaikka kuinka te pidättekin Jortikkaa arvossa, ihan syystä, ehkä teidänkin pitäisi tämän hetkisen tilanteen perusteella se mielipide muodostaa tästä ämmästä.</offtopic>
Ei se ole mies, joka sanansa syö!

Jo valmiiksi on naurettu sille, miten Muukkosta viedään kuin metrin mittaa (Hulkkosen case), nyt Jortikan murinat Pyörälästä hoitivat tämän. Puhdas taklaus! Vai pitääkö liigassa ensin huutaa ennen taklausta, että täältä tulee, toivottavasti olet valmis ettei tule pipi? Jumalaut mitä touhua. Eikö pitäisi jo sen riittää, että dumarilinja sallii kahvan ja pikkusian, jonka lisäksi tappelut ovat iso tabu, jonka lisäksi meillä rankaistaan ihan päin vit*** eli seurauksesta eikä teosta!? Pitääkö tähän mukaan todellakin saada vielä tätä ämmämäistä pelleilyä, á la Jortikka?
Onhan tuo jo aiemmin todettu, että jotkut yksilöt vain ovat onnettoman huonoja häviäjiä...

Mutta arvon Jokerifanit. En pidä teitä edelleenkään sen huonompina kuin muita. Onhan tuolla itsellänikin 1 kpl Karjalapulloja, jonka kannessa komeilee violetti-valkoinen-turkoosi(?) paitaisia miehiä (Rono, Järvenpää ja oisko toi Säilynoja)... Niiltä vuosin kun teidänkin matseja katseltiin livenä. <offtopic>Kuin myös on hyviä muistoja Lukosta, SaiPasta, Winnipeg Jetseistä, Bluesista, jne... En selitä miksi, mutta onpahan vain, paljon.</offtopic> Mutta sitä en ymmärrä, että miten osa näistä ajattelemaan kykenemättömistä pässeistä, ei kertakaikkiaan näe totuutta. Jortikka on ämmä, itse pienen miehen protestina, koetan olla paikalla keskiviikkona ojentamassa kaverille sen hamekankaan josta jo mainitsin... Miten teille, ei kertakaikkiaan uppoa kaaliin, kuinka naurettavaksi teidän joukkueenne touhu nyt meni? En pidä toista miestä toista parempana, ilman vahvaa näyttöä, mutta tämä läpeensä huvittava episodi on jo omaa luokkaansa. Toivoisin, että Kärpät laittaisi offisiaalia tutkintapyyntöä narrien eilisistä touhuista...

Edelliseen. Hakekaa näyttöä, linkkeineen tai tallenteineen, siitä missä Kärpät on missään sanonut Pesosen olleen sairaalakunnossa. Missä on se tutkintapyyntö meidän puolesta?

Mutta sellaista, Junnila nakkaa häkin huomenna. Vie Kankaanperää tai puolikuntoista Järventietä kuin metrin mittaa. Se minimies on kynä... Harmi että Aaltosen solisluu on paskana, olisi tarvittu huomenna. Kärpät palaa huomiselta tsadin reissun päältä, toinen voitto plakkarissaan, toivottavasti ehjän rosterin kanssa.
Näin uskoisin käyvän.

PS. Cobol, otappa vaikka päivän tauko, tule uusin mielin, tilanteeseen takaisin. Josko sitten hallitsisit sen objektiivisen tavan nähdä asioita. Ei pahalla, vaan ihan vain minun henk.koht pyyntönä, voisitko tuon toteuttaa? Jos näin teet ja osoitat sen tehneesi, tarjoan keskiviikkona sulle molemmilla erätauolla 'stoben'.


PPS. Tiedän, etten ole tässä millään tavalla ketään muuta parempi mies, unohtuu se joskus minultakin se objektiivinen ajattelu (kts. muutamat kommenttini Lukon, Tapparan ja TPS:n peleistä), mutta pyrkimys siihen on kova. Uskon tällä hetkellä olevani pyrkimysteni päämäärän täyttävä anonyymi kirkoittaja JA:ssa. Kiitti ja hei.

PPPS. Ei jumalavit... Pitäskös jo lopettaa tämä äidinkielen raiskaaminen sekä muiden ajan tuhlaaminen? Tuli taas varsin pitkää tilitystä.

Lisätään tähän joka jäi huomiotta, tilanne jossa todellakin teinitähti (tenavatähti?) sählää omiaan, Saarenheimolle kuuluisi rangaistus? Miten olisi "pakko pistää nekkuun sitä siitä mistä sitä syytettiin taannoin...".

Oikeasti, missä viipyy käsimaali-itkut?
(edit, oho)
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Liverpool F.C.
NY Rangers
No nyt on sitten Juha Hiitelän teksti ennakkona ja vaikuttaa erittäin asialliselta. Ei hehkuta kumpaakaan ja käsittelee asioita objektiivisesti. Loistavaa.

Toivottavasti pelikiellot jää akselille Metropolit-Pyörälä, sillä muuten alkaa varmaan pelin tasokin laskea turhan paljon. Loppukahinassa ei taida olla aineksia sen suurempaan kalabaliikkiin ja hyvä niin.
Jos on tosiaan ollut niin, että Drouin ja Vertala ovat tiettyjä käsimerkkejä/liikkeitä katsomoon näyttäneet, niin ainakin minulta ne on menny ihan ohi. Ilmeisesti Nielikäinen ja Vopat saivat kyseisistä jutuista pelikieltoa (?), mutta kyllähän se vaikuttaa vähän tyhmältä.
Henkilökohtainen mielipide on, että niistä ei tulisi antaa pelikieltoa.

Jotenkin on sellainen tunne, että huominen peli ei tule tarjoamaan ihan samoja viihde-elementtejä kuin Oulun peli, sillä kummallakaan joukkueella ei yksinkertaisesti ole varaa menettää enempää pelaajia sairastuvalle/pelikieltoon.

Ilmalassa nähtäneen perustylsää jaffalätkää josta Kärpät ottaa toivon mukaan voiton. Se olisi tärkeä voitto ja Jokereiden selkärangasta saattaisi alkaa kuulumaan jo pientä naksahtelua, sillä seuraava peli olisi taas Raksilassa, mikä on ollut Jokereille erittäin paha paikka tällä kaudella.

0-2 ja Oulun baareissa on tavallista kovempi maanantaitunnelma.

Näin.
 

lynki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No niin,eka matsi oli ja turpiin tuli...narreille,niin maalein kuin käseinkin! Sama tahti jatkuu,tosin sillä erotuksella,että Kärpät pitää oman maalin puhtaana,niin kiekoista kuin narrejen epätoivoisista yrityksistä "kaataa" maali ja sitä kautta jos vaikka vahingossa menisi nikkekin sairastuvalle ....!!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti #43
Mielenkiinnolla odottaa pelkästään jo puoliltapäivin julkaistavia kokoonpanoja. Ketkä pelaa ja keillä mennään?
Ketkä pelaa, kas siinäpä kysymys. Ehdottomasti mielenkiintoisin asia selviää siis jo ennen matsin alkua, nimittäin mahdolliset lisäpelikiellot. Jotenkin on sellainen kutina, että pelikieltoja tulee lisää. Jokerien osalta A-junnuista ei liene täydennystä odotettavissa, A-junnut nousivat eilen kuilun partaalta ja voittivat Tapparan jatkoajalla. Heillä siis pelit jatkuvat ainakin toistaiseksi, mutta Jortsu hoi, B-junnut putos.

Toivotaan kurinpitäjälle ryhtiä, jos ei muutoin niin ainakin niin, että saamme tuomiot jo aamu/keskipäivän aikana. Mielenkiintoinen yksityiskohta case-Metrossa, ainoa tilanteen nähnyt kaveri on oululainen linjatuomari. En usko tämän vaikuttavan tuomioon, mutta jatkossa, olisiko aihetta tuoda linjuritkin toiselta paikkakunnalta ? Poistettaisiin turhan spekulaation mahdollisuus.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Viestin lähetti Patelan pipomies
Jotenkin on sellainen tunne, että huominen peli ei tule tarjoamaan ihan samoja viihde-elementtejä kuin Oulun peli, sillä kummallakaan joukkueella ei yksinkertaisesti ole varaa menettää enempää pelaajia sairastuvalle/pelikieltoon.

Ei varmasti ole kummankaan etu menettää enää miehiä, mutta onko tällä sitten kuinka suuri merkitys ajatellen jokereita. Totuuden nimessä pitää sanoa, että kärpät ovat niin vahva joukkue tästä otteluparista, että jokerien pelityyli voi olla juuri tällaista loppuun asti. Tarjoaa ainakin yleisölle pleijarielämystä ja näyttää siltä kuin kaaduttaisiin saappaat jalassa. Mitenkään jokereita aliarvioimatta...pelithän ovat vielä kesken.

Kiinnostavaa nähdä myös miten viime matsi vaikuttaa hemkisesti kummankin joukkueen pelaajiin. Tänään se sitten nähdään.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Viestin lähetti bozik
Toivotaan kurinpitäjälle ryhtiä, jos ei muutoin niin ainakin niin, että saamme tuomiot jo aamu/keskipäivän aikana. Mielenkiintoinen yksityiskohta case-Metrossa, ainoa tilanteen nähnyt kaveri on oululainen linjatuomari. En usko tämän vaikuttavan tuomioon, mutta jatkossa, olisiko aihetta tuoda linjuritkin toiselta paikkakunnalta ? Poistettaisiin turhan spekulaation mahdollisuus.
Miten olisi, kaksi päätuomaria?

Illan rostereita ei kannata veikkailla, ei voi tietää montakos itkuvirttä Jortikka keksii laittaa Muukkoselle. Josko se saisi Kakenkin pelikieltoon?
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja
Miten olisi, kaksi päätuomaria?

Illan rostereita ei kannata veikkailla, ei voi tietää montakos itkuvirttä Jortikka keksii laittaa Muukkoselle. Josko se saisi Kakenkin pelikieltoon?
Ehdottomasti mukana tuossa kahden tuomarin ajatuksessa. Oli selkeä virhe palata yhteen tuomariin ja virheet tulee korjata.

Kaken pelikieltoa en kannata. Viette meiltä muutoin viimeisenkin oljenkorren.
 

red nec

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Taitaa allekirjoittanut katsella illalla naperot-kärpäset pelin
töllöstä, jos vaikka näkisi sitä KOVAA peliä.
Niinkun täällä on erään toimesta todettu on nämä valmentajien
ja journalismin kertomukset vielä kevyttä kauraa siitä mitä puuhaillaan isojen setien keskellä(NHL)
Sen verran on kokemusta paikkakuntalaisista,että siellä soitetaan myös kotiin ja kysellään mietteitä ja tulevaisuuden näkymiä,täällä pysytään vielä mikrofonin puolella ja vilkutellaan kiltisti naapurin pömpeliin.Mutta ainekset hyvään viihteeseen olette kylllä antaneet, joten antakaa lisää tulta munille.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Todella mielnkiintoinen kiekkopäivä sekä ilta tulossa. Nyt punnitaan paitsi joukkueita, valmentajia mutta myös kurinpitäjää.
Muukkosella olisi jälleen mahdollisuus näyttää olevansa mies ja vieläpä linjansa pitävä mies.

Mikäli liigassa kaikilla joukkueilla ja pelaajilla on samat säännöt harvenee Hjalliksen rivit aika karulla tavalla. Metropolitin täytyy huilata vähintään viisi ottelua ja keskisormen näyttelijä sekä masturbaattori ansaitsee sen yhden minkä muutkin ovat vastaavista tempuista saaneet.
 

jakumia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kaikesta, mitä asian ympärillä velloo, voi päätellä, että tänään Ilmalan juppiladossa ei pelata jääkiekkoa, ei ainakaan kravattikaula-pikkutakki -imagoon sopivaa.

Tänään on kyse jostakin muusta. Tänään tylypahkalandian ylifakiirin (osaa näyttelee kirvesmies turuuuuust) velhoarmeija hyökkää pohjoisesta ryntäävien ilkeiden sopulien kimppuun kuin... Luudan varsia ei käytetä huispaukseen, vaan aivan johonkin muuhun.

Ei tarvitse olla kummoinen ennustaja, kun väittää, että keskiviikkona alkuperäisistä kokoonpanoista on jäljellä enää rippeet. Luultavasti se matsi pelataan A-junnuilla. Siinä ikäluokassa narreilla on parempi ryhmä. Kauhuskenaario pelottaa.

Narrit haluavat tasoitusta, se on selvä. Ja tasoitus hankitaan kahdella rintamalla: velhoilemalla kulisseissa ja itse päänäyttämöllä. Nikke halutaan pois kehistä, samoin Pikun viuhka aiotaan hajottaa keinolla millä hyvänsä. Pesuveden mukana saa mennä lapsityövoimaosastokin (Käsi-Peki ja nuoret pojat).

Päätyly jortsu haluaa olla maineensa veroinen velho. Jos ei joukkue pelaamalla pysty hänelle kunniaa ja mainetta tuomaan, se hankitaan toisin keinoin. Kaikki käy, tärkeintä on säilyttää ja kasvattaa omaa glooriaa. Ennustajaksikin hän on ruvennut. Se onkin ainoa asia, missä ainakin osa täkäläisistä on samaa mieltä.

Pelin lopputulos: mitä sillä on tässä näytelmässä väliä!
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Viestin lähetti red nec
Taitaa allekirjoittanut katsella illalla naperot-kärpäset pelin
töllöstä, jos vaikka näkisi sitä KOVAA peliä.
Et sitä ainakaan näe kiekkokaukalossa. Pellet pelaa tätä sarjaa kabinetissa, kun ei kentällä natsaa.

"Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu..."
 

Costa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä tämä on todellista play-off taistelua! Tästä yleisö, media ja pelaajat tykkää, vaikka se tuntuukin arveluttavalta. Kärpillä ja Jokereilla on raivo päällä; tuloksena on tod.näk. huikea play-off sarja. Jortikka puhuu paskaa, jäähyjä tulee ja miehiä yritetään teloa. Toivottavasti Maikkari näyttäs pääkanavalla mahd. monta ottelua Kär-Jok sarjasta. Pesonen kostaa.

P.S En pidä loukkaantumisista, vaikka saattaa vaikuttaa siltä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti Birkku
Muukkosella olisi jälleen mahdollisuus näyttää olevansa mies ja vieläpä linjansa pitävä mies.

Mikäli liigassa kaikilla joukkueilla ja pelaajilla on samat säännöt harvenee Hjalliksen rivit aika karulla tavalla. Metropolitin täytyy huilata vähintään viisi ottelua ja keskisormen näyttelijä sekä masturbaattori ansaitsee sen yhden minkä muutkin ovat vastaavista tempuista saaneet.

Ja

Viestin lähetti oukka

- Metropolit 5 ottelua
- Drouin joukkotappelun aloittamisesta ja mailalla runkkailusta 2 ottelua
- Vertala keskisormen näyttelystä 1 ottelu

Nämä olisivat linjassa aiempien tuomioiden kanssa.

Ihan kiva että te tiedätte mikä linja näissä on tällä kaudella ollut. Paitsi että pisin tällä kaudella jaettu pelikielto on 2 ottelua ja ne tulivat Toporowskyn rumasta mailan iskusta Jypin Korhosen pohkeeseen ja Elorannan polvitaklauksesta IFK:n Söderholmia kohtaan, mutta te siis tiedätte että Metrolle pitäisi ehdottomasti kuulua 5 ottelun pelikielto. Ja Birkkukin on ilmeisesti ollut paikanpäällä Raksilassa kun missäänhän ei ole videota millä tuo Metron teko näkyisi. Mutta ehdottomasti siis 5 ottelua kuten tällä kaudella on AINA saanut.

Ja kyllähän nyt Vertsi ja PC:kin pitää saada sivuun siitä aivan älyttömän "hurjasta" loppukahinasta jossa siis Tenkrat vähän halaili Warrineria/Pesosta ja pisti lopuksi niskalenkillä meidän miehen jäänpintaan. Muut tapahtumat tuossa "joukkotappelussa" oli vain pientä tönimistä ja ketään ei edes pistetty turpiin. Mutta tottakai meille kuuluu vielä vähän pelikieltoja jaella.

Ja täällä jaksetaan itkeä jostain puolueellisesta matsiennakosta (joka on jo poistettu) ja samaan aikaan Kiekko-Kaleva kirjoittelee näinkin objektiivista tekstiä:

Lainaus Kiekko-Kalevasta
Janne Pesosen erittäin törkeästi telonut Metropolit huilaa maanantain pelin automaattisesti, koska hän sai lauantaina Oulussa ottelurangaistuksen. Pyörälä on pelikiellossa "toistaiseksi".

"Kurinpitopäällikölle pitää antaa aikaa, ettei tule virhearviointeja. Hän haluaa nukkua yön yli ja tehdä rauhassa päätöksen", tietää SM-liigan erotuomarijohtaja Arto I. Järvelä, joka sunnuntaina iltapäivällä katseli Muukkosen kanssa kahdelta eri otteluvideolta kekäleen kuuman ottelun tapahtumia.

Parivaljakon työtä vaikeuttaa se, että Pesoseen kohdistunut teurastus ei näy videolta, koska tilanne tapahtui pelin ulkopuolella. Metropolit iski ikään kuin vastapalloon mailalla Pesosta päähän, kun tämä oli luistelemassa vaihtoon.

Ja

ja samainen Kiekko-Kaleva jatkaa
Pesonen pelikunnossa

Pesosen toinen silmä muurautui lähes umpeen, mutta hän on pelikunnossa heti maanantaina. Tikkejä vamman hoito ei vaadi.

Eli Pesonen teurastettiin mutta tikkejä ei tarvittu ja pelaaminenkin onnistuu jo tänään. Kyllä oli hyvin teurastettu.

ja pikkasen vielä lisää Kiekko-Kalevan objektiivisuutta
Pyörälän puhtaalta näyttävä taklaus videoilla näkyy. Erittäin valitettavaa tapahtuneessa oli se, että Jokerien puolustaja Samuli Jalkasen poskiluu murtui.

Jokerit on jättänyt tutkintapyynnön niin ikään tilanteesta, jossa polvensa loukannut Sean Bergenheim törmäsi keskialueella Pekka Saarenheimoon.

Ja on se valitettavaa vaikka ihan puhtaissa tilanteissa näin kävi. Puhtosia pyhäkoulupoikia tuo Oulun porotokka.

Jännä nähdä illan kokoonpano ja ketkä sinne kentälle nyt loppujen lopuksi saadaan. Joka tapauksessa meidän pitää jatkaa samalla sääntöjen rajamailla pelaamisella ja yrittää saada tästäkin pelistä mahdollisimman kuuma sillä taidossa meillä on edelleen paha vajaus verrattuna poroihin.

PS. Erotuksena Hulkkonen - Saarinen tapaukseen, Pyörälä - Jalkanen tapauksessa otteluvalvoja itse päätti lähettää tapauksen Muukkosen tutkintaan kun Hulkkosen tapauksessa IFK ja Aravirta oli se joka videoita lähetteli.
 
Viimeksi muokattu:

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielenkiintoinen peli. Erittäin mielenkiintoinen. Jortikka tekee juuri siten miten pitäisikin tehdä kun ollaan taidossa ja pelaajien yleisessä tasossa jäljessä. Aiheutetaan hämmennystä ja ylimääräistä menoa kentällä. Heikkilä laukoi iltalehdessä hauskasti: -Näkihän sen loppuhässäkässäkin, ketä kohti Jokerien pelaajat lähtivät. Sen näki Stevie Wonderkin.

Kun katsoo tuota klippiä Kalevan sivuilta yksi asia pisti silmiini. Tomek Valtonen ajaa kerran maalivahdin päälle ja kerran poikittaisella oikeen kunnolla Viuhkolaa selkään. Kukaan ei kiinnitä mieheen mitään huomiota.
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja


Sanoisinpa, että vaikka kuinka paljon missä tahansa puntarissa Jortikan meriiteillä pelataan... Mieshän on täysi ämmä. Puhuu täyttä tuubaa! Miten se meni, arvosteli HIFK:ta videon lähettämisestä? Olikos kenties tarkoitus ilmoittaa, kuinka itse on taas vaihteeksi jotain toista ylempänä, kun näin ei tee? Noh, yllätys yllätys, sieltähän se punanaaman oikeat vaatteet löytyvätkin... Ämmähän se siinä killistelee. Tutkintapyyntöä kehiin vaan! <offtopic>Sori vaan TPS-fanit, vaikka kuinka te pidättekin Jortikkaa arvossa, ihan syystä, ehkä teidänkin pitäisi tämän hetkisen tilanteen perusteella se mielipide muodostaa tästä ämmästä.</offtopic>
Ei se ole mies, joka sanansa syö!


Tässä tulee yhden TPS kannattjan vastine:
Laske viirit elysee areenan katosta!
Ja yhtään videota Jortikka ei ole Muukkoselle tietääkseni lähettänyt?
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti kapa76
Kun katsoo tuota klippiä Kalevan sivuilta yksi asia pisti silmiini. Tomek Valtonen ajaa kerran maalivahdin päälle ja kerran poikittaisella oikeen kunnolla Viuhkolaa selkään. Kukaan ei kiinnitä mieheen mitään huomiota.
Miten päin tämän ajattelit, jonkun olisi jäällä pitänyt kuitata Tomekille vai tuomarin antaa penalttia ?

Mä en ole klippiä katsellut. Se on tällä hetkellä täysin mennyttä aikaa. Illalla on uusi peli ja ajatukset siihen. Siitä olen kapan kanssa samaa mieltä, että tällainen härdelli lisää Jokerien mahdollisuuksia menestyä. Kärpillä on tällä hetkellä kasassa selkeästi parempi/taitavampi joukkue. Tulis nyt perkele ne illan kokoonpanot jo !
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös