Jokerit - HIFK la 22.10.2005

  • 44 706
  • 256
Tila
Viestiketju on suljettu.

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Chief kirjoitti:
Huomasitteko muuten että peli on vielä 0-0?

Aika monella on kutina siitä, että ottelu alkaa lukemista 2-0. Täysin väärä aika ja paikka panna Janne maaliin. Pää ei kestä. Toivottavasti vastapuolen veskarilla olisi myös vastaava vire päällä.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Bismarck kirjoitti:
Onko Roy Harkimo kameroineen kaukalon laidalla?
Tähän meidän ei kannata kovin paljon luottaa. Jos roikka hoitaa homman samalla tavalla kuin muunkin areenan show'n, niin kuvassa näkyy todennäköisesti vain kameramiehen silmä. Läheltä kuvattuna tosin.

Mitähän Shedden tuolla Lundellin peluuttamisella hakee. Ennen tätä päivää olen Lundellin peluuttamisen ymmärtänyt sillä varjolla, että eihän Hifk:lla ole parempaa/varmempaa ollut. Nyt kun on, miksi Janne edelleen pelaa paikalliset ? Ehkä Shedden sitten on todennut, ettei me kuitenkaan voiteta eli ihan sama kuka on maalilla..
 

Kaarle8

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En kyllä ymmärrä tätä epäluottamuslausetta Jannea kohtaan. Viime matsi, vaikka tukkaan tulikin niin Jannea ei voinut niistä syyttää. Takkiin tuli huonon joukkueen takia.

Toisaalta minäkin vähän kummastelen tätä maalivahtipolitiikkaa. Olen saanut käsityksen, että Shedden haluaisi peluuttaa sitä maalivahtia, joka on ollut varma edellisessä ja jos tulee yksi heikompi peli niin seuraava peli on luukulla. Myös se, että Askeyn pitäisi saada tottua ison kaukalon saloihin, jos ajatellaan asioita vähän pidemmälle, eli kevääseen.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Ehkä Shedden yrittää aukaista Lunkan henkistä takalukkoa peluuttamalla miestä joka kerta jokereita vastaan. "Vittu nyt pelaat niin kauan, kun huomaat että ne ei ole mitään ihmeellisiä, ja alat torjumaan kunnolla! Saatana vaikka kuinka monta kertaa hävittäisiin."
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jospa Shedden kylmän viileästi pitää Jokereita häntäpään jenginä ja lähtee kakkosveskalla liikkeelle? No, täysi luotto valmennusjohtoon.

BTW: Tuli tästä maalivahtikeskustelusta mieleen, että milloin viimeksi on ollut peli Areenalla jolloin IFK ei olisi vähintään yhtä helppoa maalia päästänyt? Viime kaudella Vokounin kanssa kerran mun mielestä, sitä edellinen ei muistu mieleen.
 

Vagabond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors Idrottsförening Kamraterna, Penguins
Askey näytti heiman väsyneeltä jo Tepsiä vastaan. Siinä on varmasti syy miksi Janne nyt pelaa. Näköjään tarvitaan Askeyä enemmän seuraavassa ottelussa (Kalpaa vastaan, heh). Askeyn aino tappio tällä kaudella on tullut juuri Kalpaa vastaan (jos toi Tappara peli ei lasketa, Jannehän aloitti maalissa).

No toivotaan Jannelle hyvää peliä ja nyt minä en lähde maailman ympäri matkalle, minä lähden Sport Pub Chelsean kohottamaan hieman tunnelmaa ennen ottelua!

edit. jotain pientä
 
Viimeksi muokattu:

mutt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,ylilyönnit,Harkinsin juomalahjat
Enää 3 tuntia otteluun ja sitten mennään. Toivottavasti tänään nähdään paljon taklauksia, mutta ei jäähyjä, ettei peli mene pipariksi sen takia. Toivottavasti Norton kouluttaa kisuja, eikä provosoidu Lostedtin suun soittoon, nimittäin meillä ei ole varaa tuhlata Nortonia tähän turhaakin turhempaan "jääkiekoilijaan" joka on tehnyt lähinnä itsestään pellen. Mutta jos Lostedt uskaltaa haastaa ni mätkikööt sitten, kunhan edes yksi tappelu tänään nähdään.

Rakas sukulaiseni löytyy ifk:n maalista tänään, toivottavasti miehellä on tänään se paska päivä.

Peli päättyy joko yhden tai kahden maalin erolla, joten veikataan 4-3 Jokereille.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
lintu kirjoitti:
Jospa Shedden kylmän viileästi pitää Jokereita häntäpään jenginä ja lähtee kakkosveskalla liikkeelle?
Sä meinaat että se olisi lukutaitoinen ja osaisi lukea myös sarjataulukkoa, jossa Jokerit on häntäpäässä?

Oli miten oli, maalissa kuka tahansa ja maailman kovin ykkösketju ikinä, missään, niin tänään Jokerit vie pisteet ja tappelut, kuten tavaksi on tullut. Tosin jollain on joku kaveri jonka tilastojen mukaan HIFK taklasi enemmän kuin kukaan, ikinä, missään ja jostain löytyy joku sitaatti vuosien takaa jossa joku valmentaja on todennut HIFK:n olleen joskus kova ja oikeasti taklanneenkin...

Kyllähän maalivahdit tänään on suuressa roolissa, viimeistään tässä ottelussa Pikku-Kallen on pystyttävä todistamaan hänestä olevan ykkösveskariksi. Lundell pelaa paineetta, jolloin yleensä ollut parhaimmillaan.

Norton akselilla en usko mitään tapahtuvan ilman käskytystä, jolloin mielenkiintoista onkin nähdä kuka sinne lähtee. Mielenkiintoinen ottelu tiedossa joka tapauksessa.
 

veltsu

Jäsen
Olen samaa mieltä Vagabondin kanssa, että Askey näytti TPS-matsissa hieman väsyneeltä, tai sitten jostain muusta syystä helpot vedot eivät pysyneet kunnolla hanskassa. Ei ollut mikää tosivakuuttava peli Askeylta, vaikka yhden läpiajon torjuikin nätisti.
 

Ramses

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei minua ainakaan pelota tuo Jannen peluuttaminen. Uskon Jannen olevan luottamuksen arvoinen ja kyllä se on hyvä että kakkosveskallekkin annetaan kovia pelejä.

Aluksi en ollut peliin lähdössä , mutta pakko se on lähteä katsomaan mistä irtois vielä paikat =) . En kyllä jaksa uskoa että Areena olisi loppuunmyyty.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään on IFK:lla hyvät saumat korjata tuota keskenäisten otteluiden tilastoa. Ykkösketju vireessä, mutta tulivoimaa löytyy muistakin kentistä. Lundell maalissa, pitäisi kai sanoa, että onneksi. Toivottavasti Salmelainen-Hauhtonen- kaksikko ei jatka huikeaa pistetehtailuaan.

Jokereiden peli alkaa pikku hiljaa kulkea, mutta tehoja pitää alkaa tänään tulla enemmän. Viime ottelussa jälleen nukkuneen ykkösen pitää alkaa heräillä, erityisesti laitureiden, jotka jarruttavat Santalan menoa. Niinimäelle ja Filppulalle pitää toivoa onnistumisia, tsemppi ainakin on ollut hyvää. Mapletoftin pitää parantaa otteitaan, jotta miehestä olisi odottu hyöty.

Ottelu tulee ratkeamaan maalivahteihin ja erikoistilannepelaamiseen, kuten aina ennenkin. IFK:lla erikoistilannepelaaminen on ollut huomattavasti parempaa kuin Jokereilla, joten jäähyltä on parempi pysyä pois. Goehring vs. Lundell- kamppailussa laittaisin rahani likoon Kallen puolesta, mutta ainoastaan jos jompaa kumpaa olisi pakko veikata. Epävarmuutta on vieläkin, vaikka pari voittoa on tullutkin. Lundell on aina kysymysmerkki, onnistuessaan silti hyvä kassari. Yhdet länget tullaan ainakin näkemään.

Toivottavasti Norton tajuaa roolinsa, eikä lähde ihmiskuulan provosointiin mukaan. Norton ja Kanki ovat tärkeimmät pakkimme tänään, joten molempien pitää pysyä jäällä. Toivottavasti tulee hyvätasoinen ottelu, joka tarjoaa yleisölle viihdettä koko rahan edestä.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Krritiikkiä täytää antaa IFK:lle täältäkin suunnalta maalivahtipeluutuksesta. En ymmärrä Askeyn penkittämistä millään muulla syyllä, kun Askeyn mahdollisten pienten vammojen takia. Mitään muuta järkevää syytä en näe. Lundell on käynyt aivan tarpeeksi ottamassa narreilta pataan tässä vuosien saatossa. Nyt oltaisiin voitu areenssa lähteä hakemaan harvinaista voittoa uusin eväin, mutta ei...

Shedden ei juuri taida arvostaa kilpailua Stadin herruudesta. Se taistelu täytyisi aloittaa viimeistään tänään. Tietääkö Shedden IFK:n heikosta saldosta viime vuosina juuri paikalliskilpailijaa vastaan? Sehän on surkea.

Lundellhan voi pelata aivan ilmiömäisesti ja voittaa tämän pelin, mutta kyllä Askeyn ruutiinitaso on paria luokkaa korkeampaa, kuin Jannen. Riskivalinta ja siihen meillä ei nyt olisi varaa.
 

Chuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä HIFK lähtee matsiin ennakkosuosikkina Lundellista huolimatta. Joukkueen vire on ollut vakuuttava viime aikoina. Jokereiden pelistä puuttuu vielä suoritusvarmuus, selkärangan kestävyys on vielä liian heiveröistä ja maalivahtipelikin ailahtelee.

Mikäli IFK meinataan jättää ilman pojoja, tehotroikka on saatava hinnalla millä hyvänsä kuriin ja pikku-Kallen on pelattava huippupeli. Ja se Jokereiden yletön turhien jäähyjen ottaminen on loputtava.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Hyvinhän tää meni ja narrit vahvisti asemiaan liigan häntäpäässä.
Lisää miehiä vaihtoon?
 

rsalven

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool ja Canadiens
Norton haki näköjaan myllyn Murphyn kanssa ja lensi suihkuun... tietääkö joku tästä tillantesta enemmän?

Tärkeä voitto meille kuitenkin!
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Tack så mycket HIFK. Kiitos HIFK.

Jokerien ämmälauma putoaa edelleen SM-liigassa. Norton ja HIFK yhdistetty. Norton ei kuulemma haluaisi jatkaa peräpään joukkueessa.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
rsalven kirjoitti:
Norton haki näköjaan myllyn Murphyn kanssa ja lensi suihkuun... tietääkö joku tästä tillantesta enemmän?

Tärkeä voitto meille kuitenkin!

Ei ei.. Me se tappelu voitettiin. Te hoiditte matsin.
 

kultaranne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Suomi, Edmonton
Hienoa

Hienot pisteet ja Sihvosen veikkaus jälleen kerran pieleen. Lunkka vastasi huutoon ja torjui yli 93%. Ehkä meillä on liigan paras 2. veskari. Laakkosen pisteet tuli hyvään paikkaa, kun kaveri kuitenkin pelaa paljon fiiliksellä.
 

Freadrich#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
kovanluokan nyrkinkäyttäjät
Norton töni Murphyä Jokerimaalin takana vihellyksen jälkeen ja tiputti hanskat ja alkoi rusikoimaan Murphyä nyrkein fanikatsomon edessä. Murphy ei näyttänyt halukkaalta missään vaiheessa mutta tiputti lopulta hanskat. Murphy otti mutaman iskun kypärään ja yritti vaan suojautua. kyseessä ei ollut mikään tappelu vaan väkisinotto. ihan viihdyttävä kuitenkin mutta Nortonilta tyhmä veto koska lensi itse ulos. Nortonin iskut näyttivät kyllä siltä ettei Murphyllä (tai kovin monella muullakaan) ole mahdollisuuksia tätä jättiläistä vastaan.
 

krobbe

Jäsen
Onneksi olkoon Hifkille voitosta. Erityisen iloinen olen Janne Laakkosen ilmeisen onnistuneesta (ainakin pisteiden valossa) ensiesiintymisestä petopaidassa. Olisi kiva kuulla joltain paikalla olleelta hieman tarkemmin miten poika pelasi.
 

Playa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, San Jose Sharks
Freadrich#43 kirjoitti:
Norton töni Murphyä Jokerimaalin takana vihellyksen jälkeen ja tiputti hanskat ja alkoi rusikoimaan Murphyä nyrkein fanikatsomon edessä. Murphy ei näyttänyt halukkaalta missään vaiheessa mutta tiputti lopulta hanskat. Murphy otti mutaman iskun kypärään ja yritti vaan suojautua. kyseessä ei ollut mikään tappelu vaan väkisinotto. ihan viihdyttävä kuitenkin mutta Nortonilta tyhmä veto koska lensi itse ulos. Nortonin iskut näyttivät kyllä siltä ettei Murphyllä (tai kovin monella muullakaan) ole mahdollisuuksia tätä jättiläistä vastaan.

haiskahtaa kahdeltakymmeneltätuhannelta!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös