Jokerit-HIFK la 20.1.2007

  • 46 884
  • 225

Kipelov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiovan fasistijuntta
Jaakko kirjoitti:
Entä kadulla?

Tämä lienee vielä pääosin selvittämättä. Jumbotronilla mainostettiin, että jälkipelit hoidetaan Baarikärpäsessä, eli snagarilla tavataan.
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaakko kirjoitti:
Millainen oli Narrien tifo? Kumman kannattajat voittivat katsomossa? Entä kadulla?
Eiköhän tifosta tule kuvia. Isot Jokerifanien (?), Jokerien ja Ultras Jokerien logot ja vähän sälää päälle.

Se kummat voitti katsomossa on aika mahdoton sanoa, koska IFK-fanit olivat sivuyläkatsomossa ja aika vähissä on ne paikat joista kuulisi tasapuolisesti molempien kannatuksen. Itse istuin ylhäällä lähempänä Eteläpäätyä ja en oikeastaan kuullut IFK-faneja kuin vasta neljällä viimeisellä minuutilla. Hyvin siellä kuitenkin oli jengiä, lippuja ja varmaan ääntäkin.

Edit. Tässä kusinen kamerakännykkäkuva:
 

Liitteet

  • tifo.JPG
    tifo.JPG
    62,6 KB · kertaa luettu: 1 807

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Täysin totaalinen vitutus päällä. En voi ymmärtää miksi ei laiteta kaikkea peliin.

MUN isoisä kääntyy haudasaaan.

Uskomatonta munatonta toimintaa, mutta we´ll be back.

Parempi voitti.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jees, ansaittu voitto naapuriin. Stadin paikalliset nyt tasan 3-3.

Eipäs mennyt tässä pelissä oikein mikään putkeen näin Jokerilasien takaa katsottuna. Lundell voitti Ahosen molarien taistelussa selvästi, IFK puolusti Jokerit täysin tehottomaksi ja toisaalta Jokerien laukausten laatu oli taas vaihteeksi aivan hirveää.

Katsomossa homma meni mielestäni aika tasan. Jokerifaneille iso käsi! . Tifo näytti loistavalta ja kannustaa jaksettiin selvässäkin tappiotilanteessa(Tosin itselläni pitkä flunssa oli vienyt äänen lähes täysin, joten jouduin tyytymään hiljaiseen pelin seuraamiseen. Vitutti.). Molemmat kannattajaporukat myös selvästi osaavat vastustajan herjaamisen; "Hata, hata IFK!" ja "Jos sä vihaat v**un narrei, niin taputa!". No, nuokin kuuluvat asiaan.

Torstaihin mennessä Sheddenin on löydettävä lääkkeet IFK:n tiiviin puolustuksen murtamiseksi ja Ahosen löydettävä jostain sellainen vire, jolla ne gamesaverit jälleen otetaan. Muuten ei hyvä heilu.

EDIT: Kentän huonoin oli tänään Hirschovits. Muistelikö vanhoja IFK-aikoja vai jännittikö, kun koko ajan pomppi kiekko lavassa eikä puolustaminen tuntunut kiinnostavan?
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Masa, mä jankutan edelleen samaa. Reilu viikko aikaa ostaa jostain IHL, CHL, AHL tai vastaavasta RIGHTIN pakki joka osaa ampua suoraan syötöstä. Ilman sitä ei tarvitse Ilmalassa nostella kannua keväällä.
Hieno tifo faneilta+täysi halli, olisi odottanut edes taistelua kotijoukkueelta, liian helpolla meni pisteet vieraille.
Toivottavasti Riksman on pelikunnossa mahd. pian.
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Sir Smuli kirjoitti:
Jokerit on fyysisempi joukkue ja HIFK taitavampi.

Kuten pari peliä sitten episodeissa joissa Nielikäinen pudotti ensin Valtosen ja seuraavassa pelissä oikein ison veden takaa hälytetyn Vandenbuschen.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Q kirjoitti:
Kuten pari peliä sitten episodeissa joissa Nielikäinen pudotti ensin Valtosen ja seuraavassa pelissä oikein ison veden takaa hälytetyn Vandenbuschen.

Ja tässä pelissä heti alussa kädet ylhäällä suoraan Wilmiä naamaan. Wilmiltä isku päähän ja se oli siinä.
 

Sir Smuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Florida Panthers
Q kirjoitti:
Kuten pari peliä sitten episodeissa joissa Nielikäinen pudotti ensin Valtosen ja seuraavassa pelissä oikein ison veden takaa hälytetyn Vandenbuschen.

Oho väärä verbimuoto livahtanut viestiin. Tarkoitin teitenkin vain tätä peliä. Äläkä luulekekkaan, että kommentoisin viestiäsi enempää:)
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Iso Kiitos järkkäreille, kun pilasitte meidän Flag day:n, näillä mennään! Milloinkohan vierasfaneja kohdellaan samalla tavalla kuin Espanjan lippua?
 

zoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Hiukan flopahti, kun IFK-fanit eivät saaneet viedä sisään sitä isoa overheadiaan, megafoneja, eikä myöskään kaikkia lippujaan. Laulut menivät ihan ristiin rastiin. Ihme toimintaa, kun eka luvataan että saa viedä, mutta sitten ovilla kielletään.
 

zelios

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Bayern München
Kommentit

1-4, Hifk voitti peruspelillä. Kankaanperän 2+2 antoi vierailijoille heti mahdollisuuden, jonka tyylikkäästi käyttivät hyväkseen. Siitä eteenpäin peli oli Hifkin hallussa, vaikka Jokereilla oli enemmän maalintekopaikkoja. Mutta se viimeistelytaito, paikkoja oli mutta kunnon laukauksia ei montaa tullut, ja nekin Lundell torjui kaikki. Niin Jokereiden ainoa maali siis Karalahden luistimen kautta sisään. Ahonen pelas ihan ok, ainakin kaksi maaleista oli vaikeita otettavia, tyhmän jäähyn otti.

Hirschovits ja Rita eivät tänään saaneet aikaan yhtään mitään, Hirsolle vain pari pahaa kiekonmenetystä. Stapletonilta viimeisen erän yhtä hyvää pelinrakennusta lukuunottamatta surkea peli, kiekonmenetyksiä, tunaroituja maalipaikkoja, huonoja laukauksia ja syöttöjä.

Tomek ja Pakaslahti raatoivat kuten aina, ilman kummempaa tulosta. Lepistö pelas ok peruspeliä, Latvala flegmaattinen. Ihan loppuhetkillä joku pieni loukkaantumistilanne molemmilla ukko jäässä, mutta ilmeisesti molemmat selvisivät ilman suurempia kolhuja.

Hifkille ansaittu voitto, tehokasta peliä molemmissa päissä. Jokereilla hyvää ottelun alku maaliin asti, muutamat vaihdot ekassa ja tokassa erässä, ja kolmas erä oli jo ihan hyvännköistä peliä ajoittain. Mutta ne laukaukset, lisää treeniä ja joku rakentamaan sitä peliä ylivoimalla, tänään ei pelinpyörittäjää löytynyt.

Molempien kannattajille iso käsi, tunnelma oli hyvä. Hitaasti meni ainakin ylhäällä jonot sisäänmennessä, olis pitäny mennä alakautta.

Oliko muuten ne liekit siinä jäälle tulossa uusi juttu?Ite en oo aiemmin nähnyt, ei ainakaan tiistaina ollut. Siistin näkönen.
 
Viimeksi muokattu:

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
SÄ viet sen kiekon sisään. SÄ kunnoitat meitä. SÄ et IKINÄ haviä. SÄ häpeät, SINÄ juuri.

JUURI SINÄ.
 

Fanduli

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohojoosen poijjaat
Vähän ajatuksia matsista näin ulkopuolisen silmin..

Yleiskuvana pelistä jäi mieleen se, että Jokereilla ei ollut minkäänlaista suunnitelmaa keskialueen ylittämiseen. Hirveän näköistä roiskimista ja paikallaan seisoskelevalle syöttelyä, kun taas IFK tuli varsin tehokkaasti keskialueen yli. IFK:n hyökkäyksiinlähdöissä oli ajatusta mukana ihan eri tavalla.

Avauserän 5-3 yv oli Jokereilta uskomatonta paskaa, Stapleton jäätyi ja sohlasi koko yv:n ihan ihmeellisesti. Maalivahtien taiston vei selkeästi Lundell, Ahosen mailapeli oli hiukkasen hiuksia nostattavaa välillä! Räkämaalit sentään menivät 1-1 tänään.

Tifosta.. ..odotin jotain ihan muuta kuin kolmea isoa "lakanaa", mutta sinänsä ne toki olivat ihan nätin näköisiä. Se muu sälä jäi ainakin minun katsomooni hieman hämäräksi. Mutta tosiaan, ennakkoon odotin, että ko. tifo olisi kokonaisuudessaan sellaisista pienistä "lapuista" koostuva. Mutta eipä siinä mitään, ainakin pinta-alaa tuli tällä tavoin tifolle ja hyvältä näytti. Megafonit olivat jokseenkin huvittavia..

Molemmat porukat huusivat ihan hyvin, Jokerifanit keskittyivät välillä ehkä liikaakin IFK:n mollaamiseen, toisaalta, eipä Jokereiden pelisuorituskaan kauheasti antanut aihetta ylistykseen. Miksi IFK:n fanit oli laitettu yläparvelle eikä siihen perinteiseen vieraspäätyyn?

Se on vielä mainittava, että 1-3 kavennuksen jälkeen Jokereilla kyllä oli oma etsikkoaikansa yv:llä, mutta tällä kertaa eivät saaneet lisäkavennusta aikaan. Jokerihyökkääjistä ei mieleen jäänyt Hirson lisäksi oikeastaan kukaan. Hirso oli melkeinpä ainut, joka noista keskialueen ylityksistä sai edes jonkinlaisia tilanteita aikaan.. Tuulola jostakin syystä jäi positiivisena pakkina mieleen.

IFK:n esitystä oli kyllä ilo katsoa ja olin näkevinäni heidän pelissä aineksia oikeinkin valoisaan tulevaisuuteen.
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
HIFK on siitä makea joukkue että siitä löytää hajua, makua ja väriä aivan toisella tapaa kuin Jokereista. Baxterin kauttta on saatu vielä ns. Fenix-lintu-ilmiö joka voi siivittää jengin vaikka mihin vielä tämän kauden aikana.

Jokereista nyt ei muuta kovin innostavaa löydy kuin
a) fanit
b) paremmin mennyt kausi verrattuna viimevuotiseen...

Mitäs muuta sitten löytyy hmm....
- tappelijat pantu hevon hiiteen
- ennalta-arvattavuus, suuret ottelut hävitään niukasti. Pakkopullat voitetaan niukasti tai jatkoajalla
- wanha tuttu wirkamieskiekko on palannut kehiin eli Jokerikiekko on tullut takaisin
- joka vitun matsissa jäähyilevä Kanki
- ei-tappeleva Tomekki

Tylsää tylsää tylsää... nyt sitten on jo selvää että runkosarjan voiton voi unohtaa. Kakkostila luisunee pullokerholle. Uusia jahvetteja ei tule joten hohhoijakkaa pleikkareita odottaessa. Eipä kannata ihmetellä kun ei tule katsomoon (tän päivästä lukuunottamatta) enempää porukkaa.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
PeteX kirjoitti:
SÄ viet sen kiekon sisään. SÄ kunnoitat meitä. SÄ et IKINÄ haviä. SÄ häpeät, SINÄ juuri.

JUURI SINÄ.

Jaa mää vai? ;)

Kenelle tämä oikeasti oli tarkoitettu?
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Istuttiin niiden liekkien takana, kun Jokerit tuli kaukaloon ja siinähän tuli melkein hiki jo ennen peliä. Lundell otti taas voiton maalivahtien keskinäisessä taistossa. Ei Ahonenkaan huono ollut, mutta kuitenkin. Joukkueilla oli maalipaikkoja suunnilleen yhtä paljon, mutta meidän mv torjui pari kiekkoa enemmän kuin vastapään veskari. Baxter vei myös Sheddeniä ainakin yv-peluutuksessa. Oli oiva veto laittaa Keräsen nelosketju pelin alussa ylivoimaan. Tämä oivallus tuotti 1-0 johtomaalin. Baxter on nyt valmentanut HIFK:ta 10 peliä ja vielä kertaakaan me ei ole hävitty sitä osaa pelistä, joka pelataan tasakentällisin. Onkohan Baxterilla sittenkin joku pelikirja, jolla voitetaan suurin osa peleistä sm-liigatasolla. HIFK:n hyökkäyspeli oli oikeastaan aika iloista seurattavaa. Peli ei töksähdä siniviivalle, vaan jatkuu vauhdilla kohti vastustajan maalia. Jotain tehdään siis oikein HIFK:ssa jo Baxterin kolmen viikon valmennusajan jälkeen.

Illan peli ei sinänsä ollut mikään suuria tunteita nostattava. HIFK johti pelin puolivälissä 3-0, eikä Jokerit saaneet oikein minkäänlaista kirivaihdetta päälle koko ottelun aikana. Nielikäinen pelasi pelissä yhden vaihdon, sai jäähyn ja siirtyi penkin päähän loppupelin ajaksi. Ei näytä kovin hyvältä Pasin tulevaisuus HIFK:ssa. Ottelussa oli katsojia 13665, tunnelma oli ok, kun kaikenlaisia pikkuvirityksiä oli fanipuolella puolin ja toisin. Ensi torstaina otetaan sitten uudestaan yhteen Nordiksella. Baxter-Shedden on 2-0. saa nähdä keksiikö Doug jotain uutta, ettei HIFK:n voittokulku Baxterin aikana jatku ensi viikollakin Jokereita vastaan.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Johannes kirjoitti:
Ensi torstaina otetaan sitten uudestaan yhteen Nordiksella. Baxter-Shedden on 2-0. saa nähdä keksiikö Doug jotin uutta, ettei HIFK:n voittokulku Baxterin aikana jatku ensi viikollakin Jokereita vastaan.

Eiköhän tuokin matsi noudata samaa tuttua kaavaa, Jokerit ottaa ekan jäähyn, IFK tekee pari maalia ekassa erässä, toisessa kolmannen, me saadaan joku pullakavennus ja IFK tekee tyhjiin. Meidän hyökkäyspeli on pään hakkaamista IFK:n sumppuun.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olihan outo peli. Niin katsomossa kuin jäällä. Jokereiden "tifo" oli kyllä pettymys. Odotin hehkutuksien ja mediahässäkän perusteella jotain sika makeaa koreografiaa ja härpäkkeitä ja vaikka mitä hienoa mutta siellä oli vaan 3 isoa lakanaa ja jotain liiloja huiskia. Ohhoh. Laimeaa.

Fanit jaksoivat huutaa alusta loppuun kiitettävästi. Vieras-fanit ottelun tapahtumista johtuen hieman enemmän ja pidempään, Jokeri-päädyssä oltiin aika vaisuja välillä. Joukkueen esityksestä johtuen ei voi kyllä fanejakaan syyttää. Pitkästä aikaa oli punaleirissäkin meininkiä. "Megamatsi" Turkuun oli ihan kuollut verrattuna tähän menoon. Kiitos siitä.

Jäällä tosiaan peli oli yksinkertaisesti se, että Jokerit vei, tuomarinkin avustuksella IFK:ta ihan kun pässiä narussa, HIFK puolusti, roiski ja sai hallittujakin vastaiskuja hyvin ja rankaisi niistä sekä yv:llä rankasti. Ansaitut luvut.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
zoz kirjoitti:
Hiukan flopahti, kun IFK-fanit eivät saaneet viedä sisään sitä isoa overheadiaan, megafoneja, eikä myöskään kaikkia lippujaan. Laulut menivät ihan ristiin rastiin. Ihme toimintaa, kun eka luvataan että saa viedä, mutta sitten ovilla kielletään.

Niinpä! Mitä vattua oikein tapahtu?!? Jossain vaiheessa ennen peliä HIFK:n kassia vietiin narikkaan... mitä helvettiä tää oikein oli?

Pelinä ihan ok, ei mitään erikoista. Katsomoissa näytti olevan molemmin puolin hyvä meno. Oliko Guollan juttu jotain Baxterin juonia?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Paska, paskempi, Ahonen

Voi juma että millainen sohlo tuosta Ari Ahosesta on kolmen viimeisen pelin aikana kuoriutunut. On se hyvä että meillä ei uskalleta antaa Hovisen tai Herrasen pelata vaan Ahonen saa jatkaa sohloiluaan ilmeisesti hamaan tulevaisuuteen. Ahosen epävarmuus ja jatkuva imuttaminen alkaa näkymään jo koko kenttäpelissä joka oli myös tänään aivan munatonta meininkiä. IFK oli parempi ja ansaitsi täysin voittonsa, ainut jossa oli kunnon taistelumeininkiä oli katsomo jossa molempien kannattajilla näkyi olevan hyvä meininki, en kuullut Jokereiden fanikatsomoon tietenkään (kun meidän mekkala peitti alleen kaiken ulkopuolisen äänen) punaisen meren laulantaa mutta eiköhän sitäkin ollut hyvin, varsinkin kun IFK pelasi hienon pelin.

Lundell on maalivahti verrattuna Ahoseen, valitettavasti
 

Feenix

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Phoenix ja San jose
Meinaatko (McJugi) tämän vai viime kauden Turun reissua? Sillä viime vuonnahan siellä oli aivan mahtava tunnelma!
 

Myllikä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Heti kun teette itse lähellekkään saman tason tifoa, niin tulkaa sitten avautumaan uudestaan! Tuhat tryffeliä: kyllä teidät nähtiin, muttei kuultu (syyttäkää vaan turisteja). Jos oisitte osannu valmistautua paremmin, niin teidän sälänne ois myös saatu tuoda sisälle.

Eipä juuri muuta kuin: "jos et hyppää tryffeli sä oot oot" :)
 

scholl

Jäsen
KKtig kirjoitti:
Eivät mahtuneet alas.

Miksi kaikki pitää mahtua samaan? Mielestäni ensisijaisesti pitäisi olla alapääty täynnä ja sitten se mikä menee yli niin täyttää ehkä jonkun yhden sektorin yläkatsomosta. Alas esim. se B2 jengi ja Stadin kingit ylös.
 

zoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Myllikä kirjoitti:
Heti kun teette itse lähellekkään saman tason tifoa, niin tulkaa sitten avautumaan uudestaan! Tuhat tryffeliä: kyllä teidät nähtiin, muttei kuultu (syyttäkää vaan turisteja). Jos oisitte osannu valmistautua paremmin, niin teidän sälänne ois myös saatu tuoda sisälle.

Eipä juuri muuta kuin: "jos et hyppää tryffeli sä oot oot" :)

Itse en kuullut puolestaan narripäädystä yhtään mitään. Jos itse huutaa ja vieressä olevat myös, niin kai sen nyt tajuaa, ettei muualta oikein ääniä kuulu.

Tifohan oli ihan OK, mutta tuollaisen hypetyksen jälkeen odotin jotain paljon suurempaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös