Jokerit 2002-2003

  • 360 043
  • 3 490

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Tuomo Ruutu

Tuomo oli tänään iltapäivällä SportFM:n haastattelussa, jossa sivuttiin myös sopimusasioita. Kaveri ilmoitti päättäneensä unohtaa koko aiheen, kunnes kausi on ohi. Turha siis pekuleerata sen enempää tässä vaiheessa. Tosin samaahan ilmoittaa myös Jokerit. Pelaajasopimusneuvottelut on pääosin jäädytetty, kunnes kausi on ohi.

Tuomolta kysyttiin myös mahdollisesta valinnasta MM-kisoihin. Poika vastaili ympäripyöreitä, mutta rivien välistä kiinnostus oli selvästi aistittavissa, ja miksikäs ei. Mikäli näytöt pleijareissa riittävät.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Suuri sentterisota

..on nyt siinä vaiheessa, että Hirso on meidän, kuten Isaksson ja oma hieman teitä elävämpi (heh) ketjumme on osannut kertoa jo jonkun aikaan. Vihko myös.

Jokerien senttereistä lähtenee 1, joka ei ole T.Ruutu. Katsokaas nyt poikaa, tänäänkin ykkösketjussa. Samoin lauantaina. Näyttääkö lähtijältä...? Noowei, ei ainakaan meille.

Antti Aallon rytmiorkesteri saattaa hakea uutta keikkamyyjää. Katsokaapas Aaltoa SLC:ssa ja sen jälkeen, esim. viime lauantaina. Ankeaa ja kankeaa. Jotain on tapahtunut, pelanneeko tänään?

Koivisto ei varmaan lähde minnekään, vaikka itsekin olin sitä meille kahmimassa.

Itse asiassa ei sieltä meille taida olla tulossa kuin ehkä korkeintaan yksi. Meiltä teille? Suoraan zero, mutkan kautta ehkä.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuomo Ruutu

Montakohan vaihtoa kaveri sitten loppujen lopuksi pelasi ykkösketjussa? Taisi Törmänen viedä senkin paikan. Joku noista Jokereiden kolmesta sentteristä(Aalto, Pakaslahti, Ruutu) lähtee. En ainakaan usko, että Ruutu laittaa nimeään kovin helposti enää jatkosopimukseen, mikäli Aalto ja Pakaslahti vielä jatkavat. Kaiken lisäksi Summanen näyttää peluuttavan keskellä sitten mieluummin vielä jopa Törmästä kuin Tuomoa, joten luottamus ei taida olla aivan toivottavalla tasolla.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Niin no se Pelicansin avausmaali tuli

Kun Tuomo (pelatessaan vielä ykkösessä) syötti uhkarohkean poikittaissyötön siniviivan tuntumassa ja kaanit pääsi katkaisemaan sen, tämän jälkeen Jokereilla oli kiire keritä alas ja kun se meidän alin pakki (Haakana?) kompastui niin Peltola pääsi läpi ja iski avausmaalin.

Ja mitä helvetin väliä sillä on missä kentässä sitä nimellisesti pelaa jos vierellä on riittävän tasokkaat kaverit ja peliaikaa tulee suunnilleen saman verran kuin muillekin kentille (poislukien nelonen) tämän lisäksi jokaisessa yv:ssä pääset joko aloittavaan tai siihen toiseen kentälliseen. Niin mikä siinä nyt muka hiertää?

Ja Törmänen oli eilenkin selkeästi parhaita Jokeri-pelaajia, niin miksi ihmeessä Stögö taas pitäisi ehdottomasti pitää vain ja ainoastaan kolmosessa?

Ehkäpä se Kerhon menestymättömyys pleijareissa johtuu siitä että nuo ennen peliä ilmoitetut ketjut on ilmeisesti kiveenkirjoitettu totuus ja niitä ei enää pelin aikana voida muuksi muutta, ei edes silloin kun peli ei kulje.
 
Viimeksi muokattu:

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Lievästi mutta ei ihan tosissaan

Mua vain ei oikein jaksa enää napata tuo jatkuva todistelu muiden joukkueiden kannattajille siitä että se Tuomo Ruutu saa meillä reilusti vastuuta ja eikä varmasti ole missään paitsiossa kun katsotaan kenelle sitä vastuuta jaetaan. Kaikilla muilla kuin meillä aktiivisesti Jokereita seuraavilla kun tuntuu jälleen kerran olevan paremmat tiedot meidän pelaajien peliajoista, vastuista ja onnistumisista.

Te Tuomon peliajoista huolissanne olevat olkaatten niin ystävällisiä ja kertokaa mulle yksikin juuri 19 vuotta täyttänyt pelaaja joka saa SM-liigassa enemmän peliaikaa ja vastuuta kuin Tuomo Jokereissa saa?
 
Viimeksi muokattu:

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Tsemppiä vaan Flint

Eihän siihenkään mennyt kuin noin 'seitsemäntoista' vuotta, ennenkuin kirjoitukset Somervuoresta, jolle ei aikoinaan Jokereissa annettu mitään näyttöpaikkaa, asettuivat järkeviin uomiin.

Veikkaan jotta tossa kakstuhattaviis alkaa tää Tuomo Ruutu-keissikin mennä perille. Vastahan siitä on muutama viesti ollut. Eeron kohdalla vaadittin kevyesti useampi kymmenen.

Hiljaa hyvää tulee.
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
Re: Lievästi mutta ei ihan tosissaan

Viestin lähetti flintstone
Te Tuomon peliajoista huolissanne olevat olkaatten niin ystävällisiä ja kertokaa mulle yksikin juuri 19 vuotta täyttänyt pelaaja joka saa SM-liigassa enemmän peliaikaa ja vastuuta kuin Tuomo Jokereissa saa?

En ole huolissani, mut veikataan:
Mika Rontti, Ässät
Jussi Jokinen ja Joni Pitkänen, Kärpät?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Pk-seudun kiekkomarkkinat:

Myydään…

Kaksi poliisihenkistä, nöyrää duunaria, Honkanen ja Vauhkonen, kun eivät meille kelvanneet. Käyttö: kolmonen-nelonen, maalinedusta, suojelu- ja kostotehtävät. Huom! Älä kokeile ykkösessä. Takuu: 1 kausi. Emme kuitenkaan vastaa tuotteiden vioista, jos niitä on käytetty väärin (ks. Kohta 1).

Ostetaan:

Samanlaisia tilalle, 2 kpl ja ihmetellään kun niistä ei ole mihinkään.

Kontaktit: HIFK office
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Pelaajia

JHag: Honkasta olen jo aikaisemmin meille havitellut, mutta emme Jania vaihda Aaltoon! Vauhkosen osalta tiedämme, että olet Jonnin agentti. Mitenkäs tuon Vopatin laita?

Lapanen: En tiedä mitenkä paljon Jokerimatseja seurasit, mutta Somervuori sai kyllä näyttöpaikkoja enemmän kuin tarpeeksi, se miksi ei natsannut on taas sitten toinen juttu. Somevuoresta ei ole NHL-mieheksi vaikka niin moni on sitä veikannut, hän on vain liian pehmeä saadakseen paikkaa ylhäältä. Tässä ei ole mitään katkeruutta mukana, Eero on ehdottomasti meikäläisen suosikkeja, mutta häe ei vain ole NHL-tyyppiä.

Kossu: Voi olla, että nimeltä mainitsemasi kundit saavat peliaikaa ko. joukkueissa, mutta kun haetaan ns. nimimiehillä varustettuja joukkueita, niin kyllä Ruutu on aika kova kundi haalimaan peliaikaa kovassa seurassa, Ässissä tai Kärpissä Tuomo olisi aika kunkku.

Mitä ensi kauden kaappauksiin tulee, kyllä silläkin rintamalla on mielenkiintoisia uutisia edessä.
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eero

Somervuoresta sen verran että toki olen iloinen että Eero on saanut itseluottamuksen takaisin ja peli kulkee hyvin. Tästä tietysti on iso kiittäminen kerhon valmennusta ja hyviä ketjukavereita mutta mä olen täysin kyllästynyt minkäänlaisiin kommentteihin että Eero ei saanut peliaikaa tai näyttöpaikkoja Jokereissa. peliaikaa tuli, ketjukavereina oli Nilssonia, Juhlinia, Lindiä, Tikkasta, Janeckyä jne.....

Toivottavasti luistin liikkuu jatkossakin mutta itse en Eeroa takaisin Jokereihin haluaisi. Rapakon taakse voi päästä mutta NHL:n? enpä todellakaan usko.

Tumba17: Näistä Jokereiden "uusista" olisi mukava saada pienenpientä hajua.......?
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
Ässissä Tuomo Ruutu olisi kunkku se on selvä, mutta Kärpissä rooli voisi olla jopa heikompi kuin Jokruissa. Tiedä häntä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tumba17: Vopat ei ole myytävänä, mutta mitäs tämä Eskelisen sopimuksettomuus meidän kanssamme merkitsee? Tuskin ainakaan pelaamista hänen hyvän ystävänsä R.Summasen tiimissä?

Pistetäänkö täältä tulemaan Vauhkonen + Honkanen ja teiltä meille se yksi nimetön sentteri...joo, just se Aalto!;)
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Taitaa olla parhaillaan sellainen tilanne, että pääkaupunkiseudun kolme jengiä jättävät erilaisia tarjouksia 3-4 erinomaisesta hyökkääjästä ja 3 erinomaisesta puolustajasta. Ensi kauden suuri paluumuutto on siis alkamassa... Ilmeisesti periaate on se, että kyllähän meillä on aika täyttä jo ja pitäisi löytää aikaa omille junnuillekin muualtakin kuin nelosketjusta ja Kehä III ulkopuolelta, mutta jos ME ei tehdä sopimusta, NAAPURI tekee sen varmasti... Jooppa-joo, tähtiä on siis kaupan hintaan hieman alle 200 eurokiloa halvimmat ja sitten jopa 375 eurokiloa vähän kalliimmat. Ja paremmat.

Elämme mielenkiintoisia aikoja -;)
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Nimenomaan, nimenomaan, cobol.

17.3. jälkeen ollaan jossain määrin viisaampia. Siis ainoastaan näiden asioiden suhteen. Muuten sama tunnelma jatkuu
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tarjosin Zdeno Cigeria jo HIFK:iin mutta ottaisin miehen ensi kaudeksi mielelläni meillekin! NHL-tehot tällä kaudella 25 pointsia ja takana vaikea kausi (Tampa osti miehen sopparin ulos, lomailee loppukauden) mutta taidot ovat huippuluokkaa ja kyseessä on kuitenkin monipuolinen kaveri!

Jos joku SM-liigasta pitää kaapata niin eiköhän Tomas Chlubna kuulostaisi aika kovalta maalitykiltä ensi kaudeksi? Myös Vopatin ottaisin vähän kovistelemaan jengiä, siinä on HIFK:llä hieno helmi ensi kaudeksi mikäli diili syntyy.


MACK
 

jokerimesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, San Jose Sharks
Ensi kauden Jokerit...

Vastaus ensimmäiseen viestiin:

EI tarvittaisi minun mielestäni:

A Törmänen (en kestä päiväkään yli kuluvan kauden, ei kovuutta, ei luistelua, ei käsiä, jäähyaltis) - En ole samaa mieltä, Stökön minä haluaisin pitää.
I Mikkola (en kestä päivääkään yli olympiatauon -) - Samaa mieltä.
T Laine (ei sopeudu, seuranvaihdos olisi parempi hänen itsensä kannalta -> HPK, täältä tullaan) - Minun mielestä sopeutuu hyvin Jokereihin, kunhan saa enemmän peliaikaa.


Ketä pitäisi pitää ehdottomasti:

V Peltonen (homma hallussa) - Samaa mieltä.
P Pakaslahti (hyvä sentteri, hyvä aloittaja, osaa myös puolustaa, fyysisyyttä lisää) - Samaa mieltä.
A Aalto (hyvä sentteri, hyvä pitämään kiekkoa, osaa fyysisenkin pelin) - Samaa mieltä.
P Rosa (pitäisin) - Samaa mieltä, mutta hänellä ei ole sopparia.
T Valtonen (kehittynyt kiekollisena, ei enää kannata antaa pois, parhaat kaudet edessä) - Samaa mieltä.
K Haakana (roolipakki, kovimpia suomalaisia mättäjiä) - Samaa mieltä.
P Saarinen (hyvä kiekollisena, halutessaan osaa fyysisen pelin) - Samaa mieltä.
N Mikkola (tsemppari vailla vertaa, taklaa vaikka Summasen) - Samaa mieltä.
K Lehtonen (lunastaa paikkansa ensi kaudella) - Samaa mieltä.

Ketä pitäisi pitää varauksin:

F Banham (jos saa jalkansa kuntoon eli kaipaa lisää voimaa koska tyyli aggressiivinen) - Pitäisi ehdottomasti pitää joukkueessa mielestäni.
J Pesonen (jos saa lisää aggressiivisuutta, yrittämistä) - Pesosenkin voisi pitää.
J Ram (kannattaa pohtia tarkkaan, kaverilla omiakin suunnitelmia) - Ram on yllättänyt minut positiivisesti, kannattaa pitää.


Ketä ei saada pidettyä:

Tuomo Ruutu (NHL kutsuu, saa halutessaan sopimuksen) - Ruutu pelaa vielä vuoden Jokereissa, jonka jälkeen hän lähtee rapakon taakse....
Vladimir Machulda (olemme reiluja, kiitos lainasta!) - En olisi niinkään varma, mutta en kyllä usko, että Vallu Jokereihin jää.
Tom Koivisto (aika aikaansa kutakin eli ei halua juuri jatkaa...) - Ei pidä paikkaansa, sanon, että Koivisto jatkaa Jokereissa ensi kaudella.
Timo Saarikoski (ura kiekkoilijana alkaa olla ohi) - Hyvin mahdollista, ettei hän jatka, mutta ei vielä varmaa.


Tässä muutamia huhuja:

Tulossa:
+Sebastian Sulku (HPK) **
+Timo Vertala (Montreal, NHL) **
+Petr Ton (JYP) *
+Tomas Chlubna (JYP) *
+Erik Kakko (Färjestad, Ruotsi) **
+Petri Varis (Zürich Lions, Sveitsi) *
+Vladimir Machulda (SaiPa) *
+Mika Strömberg (EHC Chür, Sveitsi) *
+Juha Lind (Södertälje SK, Ruotsi) **

Lähdössä:
-Frank Banham (NHL) *
-Pavel Rosa (NHL) *
-Timo Saarikoski (Lopettaa) *
-Ilkka Mikkola (Sm-liiga / ulkomaat) **
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Lisää huhuja

Lisäisin vielä huhuihin huhun jota kovasti epäilin :D Eri syistä eli oikeastaan perhesyistäkin johtuen Sami Helenius taitaa tulla Suomeen. Hänestä ovat kiinnostuneet kaikki pääkaupunkilaisseurat ja varmasti osa muistakin. Eniten Heleniuksen perässä ovat Jokerit ja HIFK. Koska näitä mahdollisia paluupuolustajia on muitakin, Jokereilla on tässä tapauksessa etulyöntiasema. Aika näyttää, mutta myös Jere Karalahti saattaa pelata tulevan kauden Suomessa. Virmasen kannattaa nyt olla hereillä ja hoitaa nimenomaan Helenius takaisin Jokeri-paitaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Lisää huhuja

Viestin lähetti cobol
Lisäisin vielä huhuihin huhun jota kovasti epäilin :D Eri syistä eli oikeastaan perhesyistäkin johtuen Sami Helenius taitaa tulla Suomeen. Hänestä ovat kiinnostuneet kaikki pääkaupunkilaisseurat ja varmasti osa muistakin. Eniten Heleniuksen perässä ovat Jokerit ja HIFK. Koska näitä mahdollisia paluupuolustajia on muitakin, Jokereilla on tässä tapauksessa etulyöntiasema. Aika näyttää, mutta myös Jere Karalahti saattaa pelata tulevan kauden Suomessa. Virmasen kannattaa nyt olla hereillä ja hoitaa nimenomaan Helenius takaisin Jokeri-paitaan.

-Kröhöm...sehän on aina hienoa, kun joskus saa sanoa, että mitäs minä sanoin:p Silloin eräänä sunnuntaina, noin kk sitten, kun tästä peistä taitettiin, tuhlasin 2-3 tuntia Heleniuksen asioiden selvittelyyn. Ja löysin yhden selkeän merkin miehen mahdollisesta paluusta Eurooppaan. Vieläkin haaveilen kaikkien aikojen pakkiparista Helenius-Karalahti - punaisissa paidoissa tietenkin
 

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Lisää huhuja

Viestin lähetti JHag


-Kröhöm...sehän on aina hienoa, kun joskus saa sanoa, että mitäs minä sanoin:p Silloin eräänä sunnuntaina, noin kk sitten, kun tästä peistä taitettiin, tuhlasin 2-3 tuntia Heleniuksen asioiden selvittelyyn. Ja löysin yhden selkeän merkin miehen mahdollisesta paluusta Eurooppaan. Vieläkin haaveilen kaikkien aikojen pakkiparista Helenius-Karalahti - punaisissa paidoissa tietenkin

Mutta entäs jos näkisit kyseisen pakkiparin jokeripaidassa?:)
Olisiko yhtä paha kuin V. Peltonen?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
JHag

Näin oli, sait pisteet kotia! Itse kirjoitin silloin, että vain perhesyyt voivat johtaa Heleniuksen paluuseen. Juuri näin on mahdollisesti käymässä. Mutta mikään ei ole todellakaan varmaa. Viikon päästä NHL:n siirtoraja umpeutuu ja voi käydä niinkin, että nämä molemmat herrat ovat jossain muualla kuin nykyisessä NHL-seurassaan...

Ja jos vaikka Suomeen osuisivat, enpä usko (sorry) pakkipariin Karalahti-Helenius. En teillä enkä meillä. Molemmat saavat korkeintaan omansa - ellei Blues vie sitten toista.

Mutta kun täällä on vakavamielisiäkin lukijoita, heille sen verran, että kyse on todellakin vielä huhuista. Sen verran olen asiaa itsekin selvittänyt, että eivät ne perättömiä ole. Ennenaikaisia vaan ...
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Re: Re: Lisää huhuja

Viestin lähetti girlzilla15


Mutta entäs jos näkisit kyseisen pakkiparin jokeripaidassa?:)
Olisiko yhtä paha kuin V. Peltonen?

-Jos puhutaan KO -asteikolla (k**** otsassa) 0-10, niin Peltosen lähtö Jokereihin oli minulla henkilökohtaisesti luokkaa 3.

Jos Jere menisi Jokereihin (ei mene, sikäli turhaa spekulaatiota), olisi KO -lukema samalla asteikolla noin 47!!!!!
 

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Re: Re: Lisää huhuja

Viestin lähetti JHag


-Jos puhutaan KO -asteikolla (k**** otsassa) 0-10, niin Peltosen lähtö Jokereihin oli minulla henkilökohtaisesti luokkaa 3.

Jos Jere menisi Jokereihin (ei mene, sikäli turhaa spekulaatiota), olisi KO -lukema samalla asteikolla noin 47!!!!!

Mun jutut on muutenkin pelkkää spekulaatiota, tuli vaan mieleen, että se taitais olla aika paha paikka monelle HIFK-fanille...;)
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Re: Re: Re: Re: Lisää huhuja

Viestin lähetti girlzilla15


Mun jutut on muutenkin pelkkää spekulaatiota, tuli vaan mieleen, että se taitais olla aika paha paikka monelle HIFK-fanille...;)

-No, on helppo arvata, että nimenomaan Jerellä on erityisen suuri vakiopaikka kaikkien HIFK-fanien sydämessä. Tämä on nyt vähän off-topic, mutta HIFKin tuki Jerelle aikoinaan oli sanoinkuvaamattoman hieno homma. Silloin ajattelin, että mikään muu seura Suomessa ei pystyisi samaan. Eikä ole paljon syytä muuttaa tuota käsitystä.

Mutta mitä SH/JK -spekulaatioon tulee, niin asia on juuri niinkuin veljemme cobol toteaa. Sen verran tässä on mahdollista, että niistä voi varovaisesti spekuloida, mutta aika ennenaikaista vielä heitellä hattua ilmaan kummallakaan hallilla. Mutta SH/JK -pakkipari olisi kuitenkin mahdollisempi meillä kuin Jokereissa, jos todennäköisyyksiä heiteltäisiin.
 

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lisää huhuja

Viestin lähetti JHag


-No, on helppo arvata, että nimenomaan Jerellä on erityisen suuri vakiopaikka kaikkien HIFK-fanien sydämessä. Tämä on nyt vähän off-topic, mutta HIFKin tuki Jerelle aikoinaan oli sanoinkuvaamattoman hieno homma. Silloin ajattelin, että mikään muu seura Suomessa ei pystyisi samaan. Eikä ole paljon syytä muuttaa tuota käsitystä.


Tuo kaikki on varmasti sataprosenttisen totta.
En mäkään usko että mikään muu seura tuollaista tukea antaisi, tai on ainakin vaikea kuvitella. Tää on niitä asioita joita välillä Hifkissä kadehtii..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös