Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Jokerien taloudellinen tilanne

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Tunnettu Sotilas, 11.11.2005 klo 10.48.

 1. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Tämä oli muuten aika hyvä kuitti :) Pakko sanoa etten tuntenut kuin yhden Jokeri-fanin siellä asuessani.
   
 2. TombaT Jäsen

  Lainaus:
  Meinaatko ihan oikeasti että Cobolilla on pääsy Venäjän tiedustelu- ja propagandaviraston asiakirjoihin ja sieltä tulee joku muistio jossa kerrotaan että näihin Cobolin esittämiin asioihin pyritään?
  Faktaa on että Roman ja kumppanit kuuluvat Putinin lähipiiriin ja saavat tätä kautta järkyttävän kokoisia ja rahakkaita valtion urakoita tehtäväkseen.
  Faktaa on myöskin se että kukaan ei käytä kakkosleluunsa montaa kymmentä miljoonaa vuodessa ilman että sillä haetaan hyötyjä ennemmin tai myöhemmin.
  Ylipäätään rahoituskuviot ovat hämäriä ja tätä sinäkään tuskin pystyt kiistämään?
  Nato-kuvaan vaikuttaminen on tällä hetkellä ehkä hieman yliampuva, mutta sitä ei kukaan tiedä mitä Putin ja kumppanit kehittelevät markkinointikoneellaan.

  Lainaus:
  Aika hyvin mv-lehtikin kerkesi puremaan "kansan syviin riveihin" vaikka epäilet ettei aivopesu olisi mahdollista Suomessa.
  Jokerit on nykymuodossaan ihan samaa vaikuttamista vaikka keinot ovatkin erit ja vaikuttamiseen pyrkiminen ei ole niin aggressiivista ja läpinäkyvää.

  Cobolille ja muille pitkän linjan ja seuran historian tuntevien kannattijille tsemppiä tuulimyllyjä vastaan käytyyn taisteluun.
   
 3. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Voihan se asia noinkin olla. Miksen muka kykenisi myöntämään? Kyllä minäkin olen KHL:ää ja Venäjää kritisoinut. Eikö mun pitänyt olla jo ignoressa?
   
 4. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Näin se on, ja hyvä että on ronttia asia myöntää

  Lainaus:
  Osin samaa mieltä. Mutta kyllä venäläiset ovat saaneet Suomen sekaisin. Edelleen kansa luulee, että Kekkosen ajan politiikka (ennen kaikkea liittoutumattomuus) on Suomelle hyväksi. Varsinkin nuoret olivat uudessa NATO-tutkimuksessa muita ikäluokkia enemmän NATO-vastaisia.

  Lainaus:
  Haloo, eipä teitä syyllistetä, vaan- ylläri - te syylistätte ihan itse. Miksi ette vaan nauti Jokerien peleistä, ja unohda nämä MOT:n tai jonkun huruproffan tutkimukset. Nehän eivät perustu faktoihin eivätkä edes totuuteen, vaan ovat toteutumattomia huhuja prosentein 50-60.

  Kun joku sitten MOT:n perusteella nostaa Jokerien talouden esille, pakkoko se on lukea, jos asia sattuu? En minä ainakaan käy lukemassa jotain eläinrääkkäyspalstoja, koska sellainen sattuu.

  Ei se rikos tai synti ole, jos Jokereihin liittyvistä taustoista käydään keskustelua.
   
 5. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  No hyvä, jos asia voi olla noinkin. Olin laittamassa ignoreen, kun näytön yläreunaan tuli hälytys viestistäsi. En siis ehtinyt.
   
 6. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Lainasin sinua ja tuota kohtaa, mutta seuraava ei ole suunnattu sinulle. Tää taistelu on juuri se mitä en ymmärrä. Sama levy pyörinyt jo neljä vuotta. Miksei voida hyväksyä, että toisille siirtyminen KHLään oli liikaa ja toisille ei. Ja tämä siksi, koska sivistyneeseen keskusteluun asian tiimoilta ei näköjään pystytä, niin kannattaako siitä enää vääntää.
   
 7. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sanon suoraan, että en jaksa lähteä poimimaam esimerkkejä. Usko tai ole uskomatta, mutta monta kertaa on saanut lukea sitä paskaa kuinka me ollaan putinisteja, aivopestyjä, venäjän huoria, jne. Joten kyllä meitä syyllistetään. Ja miksi yleensä syyllistäisin itseäni, kun ei ole mitään syytä? Tiedän tasan tarkaan mitä tunnen sisällä pään, eppuja lainatakseni.
   
 8. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Tuskinpa on pääsyä :) Nämä salaliittoteoriat ovat vain karanneet käsistä.

  Lainaus:
  Niin mitä ne hyödyt sitten mahtavat olla? Fakta on se että Jokerit pelaavat vielä vuosia KHL:ssä ja tappiota tulee joka vuosi. Toisaalta noille nuo tappiot ovat karkkirahoja.


  Lainaus:
  Niin missä olen näin sanonut ettei olisi? Tässä on keskusteltu ihan eri asioista. Itse näkisin mielummin rahoituksen tulevan esim. Kiinasta

  Lainaus:
  ottaisin tuon hieman sanan pois. Joku raja näillä keksityillä jutuilla
   
 9. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Varmaan noinkin, mutta pro khl on kyllä erityisen aktiivinen, mitä tulee henkilöön menevään paskaan. Tähän vertasin. Yleensäkin ihmettelen, miten joku jaksaa lähteä puolustelemaan vaikkapa nyt MOT:n pohjalta tulleita kirjoituksia, jos puolustelija ei kykene kuin henkilökohtaisuuksiin. Sehän antaa nykyisistä kannattajista aivan väärän kuvan, koska jotain 99 prosenttia nämä ei kiinnosta lainkaan.

  Mulla on vähän sellainen kuva, että kun - tämä yhtenä esimerkkkinä - Harkimo kertoo luopuvansa joskus Jokereista ja Harkimo kertoo seuran tilanteen olevan epävarma, tästä Harkimon näkemyksestä saisi keskustella vain oikeamieliset. Ilmiö on tuttu turvapaikkakeskusteluissa, joissa näkyi alkuun sama trendi: vain oikeamielisten näkemykset olivat keskustelua. Muu oli vihamielistä toimintaa.

  Itse en syyllistä ketään kannattajana. Tiedän erinomaisen hyvin, mitä Jokerien kannattaminen on ja miltä tuntuu, kun ei kannata.

  Lainaus:
  Kiitokset! Menestystä myös sinne.
   
 10. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Oikein kannattamisella on pitkät perinteet narriyhteisössä. Naurettavin esimerkki lienee läpyttin-keskustelu.

  Lainaus:
  On toi Harkimo etevä. Pelasti seuran ja sitten pari vuosikymmentä myöhemmin myi 49% (talous)rikollisille. Mutta olkaamme tyytyväisiä, sillä tääkin kauppa käy kuten monet muutkin Harkimolta: hänen pankkitilin saldo kasvaa ja muusta viis.
   
 11. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Lainaus:
  Hjallis myy vaikka äitinsä jos hinnasta sovitaan. En hetkeäkään epäile, etteikö myisi omaa osuuttaankin seurasta venäläisille, jos sopiva tarjous osuu kohdalle. En vieläkään ymmärrä miten mies sai Suomen suurimmalla talousalueella ja maan tunnetuimmalla brändillä operoivan seuran lähes konkurssiin. Näin on toki käynyt myös osalle muista herran yritelmistä. Kertoo vain siitä, että leuaton on, toisin kuin yleisesti luullaan, varsin keskinkertainen bisnesmies. Eikä millään tavalla pätevä johtamaan ainakaan urheiluseuraa.
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  On leuattomassa jotain spesiaalia: vaikka homma kusee, ja muut kerää tappioita, niin Harkimo rikastuu. Keskinkertainen olisi jakamassa tappioita...