Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jokerien taloudellinen tilanne

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Tunnettu Sotilas, 11.11.2005 klo 10.48.

 1. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Harkimo ja Kohonen eivät nyt ole koskaan kovinkaan paljoa talouskuvioita aukaisseet. Mutta kuten sanoin, näen paljon enemmän järkeä siinä vähemmistöomistajien kannalta, jos Hjallis voi rahoittaa omistamaansa joukkuetta haluamallaan määrällä, koska sehän hyödyttäisi omalla tavallaan myös vähemmistöosakkaita. Se voisi nostaa jonkin verran Jokereiden ja hallin arvoa ja parantaa KHL:n suosiota. Laskennallisestihan Harkimon lisärahaa ei olisi mikään ongelma erottaa liiketoiminnasta kertyneistä tuloista ja jatkaa samalla periaatteella kuin tähänkin asti. Eli vähemmistöosakas maksaa. :)
   
 2. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Eipä noita nyt hirveästi tarvitse odotella kun käytännössä koko joukkue on jo valitettavasti kiinnitetty ensi kaudeksi. Maalivahdeilla on sopimukset ja kaikilla hyökkääjillä Jormakkaa ja Talajaa lukuunottamatta. Puolustuksessa suurin vaihtuvuus kun Genowaylla, Lajusella, Kuldalla ja Jaakolalla(?) sopimus katkolla.

  Se on sitten toinen keskustelu, ketkä tuolta pitäisi ja pitää ulostaa, mutta siihenkään en usko ennen kuin näen. Tekee nimittäin aika ison loven jo valmiiksi onnettomaan pelaajabudjettiin, jos tuolta ruvetaan ketjullinen ukkoja potkimaan pihalle.
   
 3. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Eihän näistä varmaa tiedä kuin asianosalliset. Mun korviin on pariakin kautta tullut huhu, että venäläiset yllättyivät Jokerien tappioiden määrästä ja kun Harkimo ei laittanut omaa rahaa kiinni, he pyrkivät saamaan Harkimon ulos. Sattuma pelasti Harkimon, väitetään.

  Mutta se noista vanhoista.

  Ja @Palokan Keisari on perinteisesti hyvin perillä Jokerien pelaaja-asioista, joten ilmeisesti tuossa yllä on päivitetty tilanne.

  Mitä tulee sopimusten purkamiseen, en usko kovin todennäköisenä ja syyn olen pariinkin kertaan kertonut.
   
 4. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sopimusten purkaminen: Kyllä tämä kolmikko Hishon, Niemi ja Salminen olisi pakko potkia pois jos halutaan yrittää rakentaa uskottavaa 50v juhla jengiä ensi kaudeksi.

  Maksoi mitä maksoi...
   
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Jos Salmisen & Co annetaan jatkaa, niin siinä menee uskottavuus. Seuralta ja Kurrilta. Sen vielä käsitti, että kesken kauden ei voinut tehdä rajuja ratkaisuja kuivien markkinoiden ääressä, mutta kesällä sen taakse ei voi mennä. Toki Kurri jo sanoi, että Salmiselta odotetaan enemmän, joten potkut olisi sitä vasten yllätys.

  Mulle se vois olla hyvä ratkaisu, sillä silloin olisi vakavasti harkittava, että viitsiikö taas tilata viasattia. Etukäteen hävittyä juhlakautta vituttaisi huomattavasti vähemmän seurata teksti-tvstä.Tän kauden viimeisen laskun maksoin eilen, joten änäri ei ylitä maksukynnystä.
   
 6. Jeffrey Jäsen

  Jokerit ovat solmineet Kunlunin kanssa yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on kehittää Kiinalaista jääkiekkoa entistä pidemmälle. Sopimuksen yksityiskohdista tiedotetaan myöhemmin, mutta jo nyt lienee selvää että tällä asialla on positiivinen vaikutus myös Jokereiden taloudelliseen tilanteeseen.

  Lainaus:
  Jokerit ja Kunlun tiiviimpään yhteistyöhön | Jokerit.com

  Lainaus:
  Jättisopimus - Jokereille yksinoikeus Kiinan jääkiekon kehittämiseen
   
 7. -Ville- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa
 8. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Liikevaihdossa ei ole mukana tv-tuloja , Chelsea omistaja Roman Abramovits , tappio viime tilikaudelta 84,2 miljoonaa rup...euroa !!!
   
 9. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Chelsea pelaa Venäjän jalkapalloliigassa, joten sikäli loistava haku.

  Jokereiden liikevaihto on muuten joka tapauksessa laskussa, oli tv-tuloiksi kutsuttu näennäiskönttä tuossa mukana tai ei. Sitä paitsi mitä väliä? Kuten tuossakin Kauppalehden uutisessa sanotaan, koko tv-tuloasia on pelkkää kirjanpitokikkailua (joka on kyllä ihan tyypillistä, ei siinä mitään). KHL:n tv-korvaus merkitään Jokereiden lopulliseen taseeseen pääomalainana, mikä taas viittaa siihen, että menetettyä pääomaa katetaan lainoilla. Suomeksi tuo "tv-tulo" on vain normaalia pääomalainaa, jota tulee Jokereille juuri sen verran kuin sitä tarvitsee tulla, ettei pääoma itsessään pienene.
   
 10. MR8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Klubi, Kallion Voima
  Miten tuo mitätön liikevaihto ja sen jatkuva laskusuhdanne on edes mahdollista? Tuntuu, että toiminta yhteistyökumppaneiden kanssa on vain kasvanut kokoajan. Turhauttavaa.
   
 11. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Johan se oli itään menessä selvää, että sugardaddy rotta maksaa. Silloin oletus oli 10.000.000 per kausi mutta näyttää olevan 50% enemmän todellisuudessa.

  Putin on syönyt hyökkäyssotimalla liiketoiminnan edellytykset ja yhteistoiminta myydään alle torihintojen. Toki tsto on myös epäonnistunut.
   
 12. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Tappio ei sinänsä yllätä mutta jatkuvasti tippuva liikevaihto kyllä. Tulee sellainen olo että Jokerien myyntimiehet tekevät työnsä puolivaloilla ja ajattelevat että Veli Venäläinen kyllä kuittaa tappion.
   
 13. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Niin. Ottelutapahtumaan pääsee suunnitelman mukaan todella todella halvalla, koska kaikki tappiot kuitataan. Matsilipun voi saada lapselle vitosella ja aikuiselle kympillä, joten on ihan selvää, että liikevaihto pysyy niiltä osin pienenä. Mutta @Cobol in esiin nostama pointti kumppaneiden määrän muuttumisesta on mielenkiintoinen ulottuvuus.

  Mitä noihin lippuhintoihin tulee, olisi hauskaa jos Jokerit myisi jokaisen ottelulipun vaikka kympillä. Ei kysyisi venäläisiltä mitään, vaan vain näyttäisi heille että matseissa käy niin perkeleesti jengiä läpsyttelemässä läpsyttimiä. Sitten syksyllä valkenisi, kuinka tappiota oli tullutkin vaihteeksi 25 milliä. Kiinnostaisiko Rotenbergejä? Tuskin.
   
 14. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eli tappiot kasvaa ja liikevaihto pienenee. Käyrä on siis alaspäin, mutta niinhän se usein 50-vuotiailla on.
   
 15. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Tämä on olennainen kysymys monellakin tapaa. Jokerit on mannekiini, maskotti, joka pelaa propagandasyistä sarjassa. Tästä johtuu sitten väkisinkin tietty pikkuveljen asema saman omistajan suosikkiseuraan nähden, mutta ongelmallisempaa siinä on se, ettei Jokereihin tulla ikinä panostamaan täysillä. Sen menestyminen on kiinni tähtien oikeasta asennosta ja siitä, että Eeli Tolvasen kaltaisia lahjakkuuksia sattuu löytymään kerralla enemmän joukkueeseen.

  Noin muuten jättitappiot eivät yllätä pätkääkään enkä lähtisi syyttämään tuosta mitään muuta tahoa kuin omistajaa. Ihan sama ilmiö on nähty jokaisen sugar daddyn johtamassa seurassa: myyjät eivät joudu ikinä ihan tosissaan myymään koska tietävät, ettei sillä lopulta ole ihan hirveästi merkitystä ja vähänkään pienemmät yhteistyökumppanit eivät lähde mukaan ilman selvää hyötyä koska ajattelevat ettei heidän pennosillaan ole väliä - jos niitä ei saada, kaivaa sugar daddy kuvettaan.
   
 16. Beukeboom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät / Mamba!
  Osaako joku valaista, millaista liikevaihtoa ja tulosta isoveli SKA saa aikaan?
   
 17. Linnankundi Jäsen

  Eikös tässä Jokerien taloudessa toteudu se nousuhumalan fiilis käytännössä, että velatkin muuttuu saataviksi.
  Minkähänlainen rahanpesukone tuo KHL on?
   
 18. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Tuossa on ihan eri asioista kysymys kuin sugar daddy seuroissa esim. jalkapallossa. Khl-lätkässä ei ole edes tarkoitus tehdä voittoa. Se on Putinin ulkopoliittinen hanke. Ei ole mitään merkitystä tekeekö joku 15 miljoonaa vuodessa tappiota, jos hän saa samaan aikaan valtiolta esim. miljardin. Yli puolet khl:n tuloista tulee tavalla tai toisella valtiolta. Lopuistakin 35% yksityisiltä oliigarkeilta, jotka saavat käytännössä rahansa valtiolta. Ei myyntiä juurikaan voi lisätä, kun elintaso Venäjällä on niin alhainen, ettei heillä ole varaa maksaa enempää ottelulipusta tai hankkia mitään maksutv-kanavaa.

  Ainoa tapa saada sarja kannattavaksi olisi pelata se halvoilla pelaajilla ja silloin taso olisi huonompi kuin nyt ja se taas olisi Putinin kannalta huono juttu.

  Niin kauan kuin nykyhallinto ja sen lähipiiri porskuttavat, on tuohon lätkään melko yksinkertaista kanavoida rahaa. SKA, Jokerit ja muut seurat ovat Venäjälle vähän samassa roolissa kuin mitä uusi Tuntematon sotilas -leffa on Suomelle.
   
 19. Ovhj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jokerien kauden tappio on sitä luokkaa että sillä pyörittäisi kahta keskitason liigaseuraa vuoden. Ja jokerien vastaus negatiiviseen uutiseen on että uusi pakki sisään ja rahaa on. Toivottavasti jokainen ymmärtää että voittoa ei ole koskaan mahdollista tehdä. Nautitaan tästä niin kauan kun mahdollista ja sitten kun rahahanat on kiinni niin omien veteraanien ja junnujen kautta mestiksestä takas liigaan. Tuli tästä liikevaihdosta mieleen myös se että khlssä ei paita ja jäämainoksia ole juuri ollenkaan ja kaukalomainoksista suuri osa on khln omia mainoksia että samanlaista rahaa on mahdoton tehdä kun esim kärpät.
   
 20. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Toisaalta, ensimmäisen kauden alkuhuuma ei pysynytkään ylhäällä tai lähtenyt Suomessa kasvamaan, joten yrityksillä ei sinänsä ole suurempaa intressiä tulla innolla mukaan kun KHL-Jokerit ei olekaan enää mitään ainutlaatuista ja ihanaa, eikä idän bisnekset sen kautta etene.
   
 21. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Mutta on se silti erikoinen tilanne että liigalla jota monet narri-fanit suorastaan halveksii ja käyttävät siitä erilaisia nimityksiä niin kolmella liiga joukkueella on isompi liikevaihto. On se aivan käsittämätöntä. Kaikenlaista alkuun puhuttiin kuinka eri fimat tekevät selllaisia yhteistyösopimuksia joista ennen vain haaveiltiin.
   
 22. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Vielä hurjempaa, kuin se, että noilla seuroilla on Jokereita isompi liikevaihto on se, että ne tekevät pääosin voittoa vuosi vuodelta. Jokereiden KHL-ajalta Kärpät, HIFK ja Tappara ovat vähintään satoja tuhansia euroja plussan puolella.
   
 23. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Aika kovia lukemia, kun HFBoardsin puolella oli juttua Slovanin taloudellisista luvuista ja useampana kautena lopputulos oli reippaasti plussan puolella. Eikä Slovanin nippu ole ollut mikään ihan tolkuttoman huono.

  Tosin eipä noista luvuista tiedä kuinka luotettavia ne ovat. Jokereidenkin tulos saataisiin voitolliseksi, jos joku pietarilainen firma ostaisi paitamainoksen 15 miljoonalla eurolla.
   
 24. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Oletan, että jotain Jokerien Kohonen asiasta lähipäivinä kertoo. Sitä ennen arvaan, että Venäjä-pakotteet ja niiden vastapakotteet ovat yksi pääsyy laskevalle liikevaihdolle. Kun päätös Jokerien KHL-taipaleesta tehtiin, Venäjä ei ollut hyökännyt Ukrainaan. Ensimmäinen vuosi meni, mutta sitten alkoi pakotteet tuntua. Jokerit joutui maksuongelmiin EU-pankeissa, siirsi rahojaan Sveitsiin, Arenan aitioita lähti myyntiin/käyttökieltoon, Venäjän kauppaa käyneitä yrityksiä vetäytyi tai perui yhteistyösopimusaikeensa. Muistaakseni Ulkopoliittisen instituutin (tai valtioneuvoston) Venäjää käsittelevä selonteko 2015-2016 suositteli investointien jäädyttämistä Venäjälle. Tällä hetkellä Jokerien suuria eurooppalaisia sponsoreita ovat mm. suomalaiset valtionyhtiöt Finnair ja Veikkaus, sekä jotain 10 kpl yksityisiä suurempia sponsseja pienempien lisäksi.

  Tuo on se iso kuva. Jokerit pyrkii voimakkaasti Kiinan markkinoille. Kenties sitä kautta liikevaihtoa voisi kasvattaa. Toinen vaihtoehto on Venäjä-pakotteiden purkaminen, mutta se vaatisi Minskin sopimuksen noudattamista ja siihen Venäjä ei ole ollut valmis. Huhua tästä on ollut aiemminkin, mutta Trumpilta odotetaan jotain Putinin kanssa Ukrainaan liittyen. Toteutuuko edes ehdotustasolle, se nähdään.
   
 25. haukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL Jokerit
  Lainaus:
  Niinpä, kyllä se lätkäfani, joka jokeripaidassaan ostaa kausarin ja laulaa eteläpäädyssä katupoikia, varmasti miettii itku silmissään, että voi paska, kun jullit tekee jopa satoja tuhansia voittoa pienemmellä liikevaihdollaan. Vitut viihdyttävämmästä lätkästä, kyllä voittoa pitäis tehdä, on tää niin väärin.
  Muuten 15 milkkua on 0,75% kahesta miljardista ja 0,75% 30000:sta on 225 €. Jos et ymmärrä vertaustani, voit kysyä.