Jokerien mediaketju

  • 2 154 722
  • 8 733

Masentaja

Jäsen
Niinpä tietenkin. Olis kyl kiva nähdä vieraspelikin joskus.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niinpä tietenkin. Olis kyl kiva nähdä vieraspelikin joskus.
Ei taida olla pelkoa. En tiedä onko pelkkää mutua, mutta todella pahasti tuntuu siltä, että esim. Veikkauksen ilmaiseksi näyttämissä peleissä tai jopa Nelosen kuukauden pelissä on todella harvoin jos koskaan Jokerien vieraspeliä. Kuten todettua voi olla mutua, mutta eiköhän esim. Urholla ole aika tarkkaan tiedossa paljonko pystyvät Jokerien vieraspelejä myymään netin kautta. Ei noita kannata laittaa laajaan jakeluun.

Itse asiassa seuraava sm-liigan töllösopimus pitäisi tehdä niin, että seurat ovat vahvemmin mukana ja provikat sen mukaan kenen matsit myyvät.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Niinpä tietenkin. Olis kyl kiva nähdä vieraspelikin joskus.

Älä nyt muut purnaa että Jokereita on paljon telkkarissa, kausikortin omistajalle tosin äärettömän harvoin kun lähes kaikki tv-pelit on kotipelejä. Mikä mahtaa olla tän hetken suhdeluku tuon kanssa, sitä voi sitten verrata toisen ääripään Kärppien kanssa jotka saavat nähdä suunnilleen kaikki vieraspelinsä telkkarista.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eiköhän noissa koti/vierasmatsi määrissä ole loppupeleissä kyse ihan perus matikasta. Tuotantoyhtiöt ovat pääkaupunkiseudulla ja täällä operoidessa tiimille ei tule matka- ja päivärahakustannuksia. Halvempi tuotanto = enemmän fyrkkaa fikkaan. Tokihan Jokerien organisaatio voisi argumentoida että näin viedään katsojat hallista ja varmasti osin näin onkin. Toisaalta voidaan myös argumentoida että Veikkauksen ilmaiset tv-matsit ovat loistava tilaisuus markkinoida tuotetta ja hankkia lisää faneja. Ja kyllä jengi sinne hallille tulee jos tuote on sellaisessa kunnossa että viihdearvo on kohdillaan.

Edit: Vaikka onhan se tylsää että Jokereilta ei sitten näytetä vieraspelejä. Siinä auttaa netti-Urho.
 

Masentaja

Jäsen
Niin. Tuntuu että tällä kaudella on joka helvetin pelissä jonkun näkönen studio pystyssä, oli se sitten nelosen tai urhon. Mitäs, taitaa olla jo toistakymmentä urhotv:n pääkanavan kotipeliä tällä kaudella ja ainakin kaks nelosen kuukauden peliä kotona. No, helppohan se on Areenalle romut roudata kun on kaikki valmiina ja parhaat puitteet tehdä lähetykset, on ohjaamot ja kaikki. Helppoa ja edullista=vähemmän työvoimaa ja pienemmät kustannukset. Vituttaa kyllä kun Totalia ei ole ollut mahdollista hankkia, ja urpon netti ei toimi kuitenkaan. No, tulevaan on vankka luotto, että vielä me niitä vieraspelejäkin nähdään!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Kannattaa lukea päivän Hesarista mielenkiintoinen juttu "Jaettu kaupunki?", jossa on tutkittu Jokerien ja HIFK:n faniutta. Mm. se myytti, että Jokerit tulevat idsästä ja HIFK lännestä murskataan faktalla. Kerrankin mielenkiintoista urheilujournalismia HS:ssa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Osittain myytti lännestä vahvistui. Naapurilla on aika vahva edustus Espoossa. Itselleni tämä ei tosin tullut yllätyksenä.

Lähinnä tarkoitin myyttiä Helsingin sisällä. Espoon tilanne on harvinaisen epäkiinnostava. Se oli ainakin itselläni tiedossa, että HIFK on Espoon suosituin jääkiekkojoukkue.
 

Faga

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kannattaa lukea päivän Hesarista mielenkiintoinen juttu "Jaettu kaupunki?", jossa on tutkittu Jokerien ja HIFK:n faniutta. Mm. se myytti, että Jokerit tulevat idsästä ja HIFK lännestä murskataan faktalla. Kerrankin mielenkiintoista urheilujournalismia HS:ssa.

Kyllä. Jokerit oli itse asiassa kantakaupungissa 20 kausikortin verran niskan päällä eli Jokerit on siis tällä hetkellä kliinisesti se stadilaisempi joukkue. No joo nää on näitä eli käytännössä siis tutkimus osoittaa sen, että Espoota lukuunottamatta asuinpaikalla ja seuran kannattamisella ei ole mitään yhteyttä.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Itse en Pravdaa eli Hesaria suostuisi enää tilaamaaan, mutta avokille pakkomielle. Kieltämättä ihan mielenkiintoinen tutkimus (2300-2400 kausarilaista molemmilta seuroilta, eli täytti jossain mielessä tilastollisen tutkimuksen kriteerit) , mista tällä kertaa krediittiä Hesarille.

Vahvisti omia tuntemuksiani siitä, että molemmat seurat ovat karistaneet historian painolastin kannattajakunnastaan eli Jokerit ei ole enää lähiököyhälistön jengi ja IFK kantakaupunkilaisten jengi. Toki kukin saa assosioida itsensä miten huvittaa, eikä minua häiritse Eteläpäädyn Itä-Helsinki hehkutus, mutta faktat ovat aina virkistävää vaihtelua mielikuvaleikkien keskelle. Ja mielikuvaleikkiähän urheiluseuran fanittaminen pitkälti on.

Imagot eivät kuitenkaan markkinoinnissa ole ihan yhdentekeviä ja mainonnassa tällä hetkellä molemmat seurat turvaavat historiaansa eli Jokerit brändää itseään enemmän geneeriselle nuorisolle (tai ainakin siten nuo jokerimainoksissa hilluvat hahmot tulkitsen), kun taas Hifkin mainoksissa slangi ja suomenruotsalaisuus ovat vahvasti esillä.

Jos Jatkoajan fanituksista voi jotain päätellä, niin tuo on molemmilta seuroilta oikea päätös. IFK on varmaan Jatkoajan suosituin kakkosseura ja jonkinlainen "puolen Suomen joukkue". Jokerit on taas enemmän joko suosikki tai inhokki, ei mitään siltä väliltä. Näin ollen Jokereilla on kasvuvaraa Helsingin ulkopuolella ja IFK voi huoletta painottaa stadilaisuutaan mainoksissa menettämättä potentiaalisia maalaisfanejaan.

Faga kirjoitti:
Jokerit oli itse asiassa kantakaupungissa 20 kausikortin verran niskan päällä eli Jokerit on siis tällä hetkellä kliinisesti se stadilaisempi joukkue

Minusta siinä luki juuri päinvastoin eli IFK on vain 20 kausikorttia edellä Jokereita kantakaupungissa.
 

trap

Jäsen
Se oli ainakin itselläni tiedossa, että HIFK on Espoon suosituin jääkiekkojoukkue.

No ei pidä paikkaansa. HS teetti tästä kyselyn pari vuotta sitten ja tulos oli 1. Blues 2. IFK 3. Jokerit.

6.1.2011 HS:

Blues on mielenkiintoinen seura kiekkokartalla. Se nauttii omassa lintukodossaan Espoossa lähes yhtä suuresta suosiosta kuin IFK ja Jokerit Helsingissä yhteensä.

Espoolaisista peräti 29 prosenttia kannustaa Bluesia.
 

Seymon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punakeltaiset och världens bästa Karlsson
Kannattaa lukea päivän Hesarista mielenkiintoinen juttu "Jaettu kaupunki?", jossa on tutkittu Jokerien ja HIFK:n faniutta. Mm. se myytti, että Jokerit tulevat idsästä ja HIFK lännestä murskataan faktalla. Kerrankin mielenkiintoista urheilujournalismia HS:ssa.

Oli ihan mielenkiintoinen juttu. Toistakymmentä vuotta asustelin Kontula-Myllypuro-Itäkeskus -akselilla ja ihmettelin aina IFK-fanien suurta määrää sillä seudulla (näkyi esim. baareissa lätkämatsien aikaan, fanituotteiden näkyvyys katukuvassa yleensä ja lätkäfanit julkisissa matsipäivinä), koska stereotypioiden mukaan Itä-Helsinki on Jokerien valtakuntaa. No, nyt sai tuohonkin hieman jotain selvyyttä tai edes sinnepäin.

Joku mainitsi, että 29 prosenttia espoolaisista kannattaa Bluesia. Se on kyllä ihan älyttömän matala luku, kun ottaa huomioon, että kaupungissa on vain yksi liigajengi. Jossain esim. Hämeenlinnassa varmasti 90 prosenttia kannattaa kerhoa ja Raumalla 95 prosenttia Lukkoa.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
"JOKERIT VOITTAA!! Stadin kiekkoylpeys Jokerit hakee 0-1-voiton paikallispelistä ja on suvereenisesti Stadin ykkönen!"

I rest my case. Joku muu jätkä oikeasti tonne Facebook-sivun puikkoihin.
 
Vittuako noille FB-päivityksille antaa arvoa, perus nykypäivän nettitaustameteliä. Laita ignoreen jos ahistaa. Enemmän vituttaa Nordlundin taklauksen aiheuttama paskamyrsky jossa itse taklauksella tai sen puhtaudella ei tule olemaan mitään merkitystä. Nyt janotaan verta.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No onhan se nyt helvetin koomista hehkuttaa olevansa suvereenisesti Stadin ykkönen. Vain pisara meressä tällä nykyisellä linjalla, jossa tykkäyksiä haetaan sillekin, kun joku pelaaja on käynyt paskalla. Ei kaada maailmaani ja kirjoittelinkin vitutusketjuun tämänpäiväisen matsin tapahtumista, mutta tässä mediaketjussa ajattelin olevan soveliasta keskustella aiheesta Jokerien Facebook.
 
Näkemyseroja, henkkoht en anna mitään painoa noille FB/Twitter-päivityksille muuten kuin silloin harvoin kun sieltä jotain ihan oikeaa asiaa tulee. Kielipoliisin virka jne on tuttua meikäläisellekin mutta kun muistaa mikä noiden some-päivitysten pääasiallinen kohderyhmä on niin sitä pipoa on aika helppo höllentää. Nykypäivän somevyörytyksessä valitettavasti more is more ja siinä ilmoitusten laatu ei ole ykköskriteeri kun tehokkuutta mitataan. Me aikuisemmat voidaan sitten nauttia ajan kanssa vaikka virallisten sivujen mielestäni vähintäänkin riittävän tasoisista tiedotteista ja niiden kieliasusta.
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei nyt liity varsinaisesti Jokerien mediatoimintaan mutta aamun Helsingin Sanomien juttu eilisestä pelistä kertoo kyllä aika paljon kyseisestä lehdestä. Jutussa mainitaan mm. "...kun HIFK:n puolustaja Martti Järventie taklasi lujasti mutta puhtaasti Jokerien laitahyökkääjä Steve Mosesin" sekä "...kun Jokerien puolustaja Markus Nordlund taklasi HIFK:n kapteenia Ville Peltosta päähän".

Lisäksi on kirjoitettu sivun mittainen itkuvirsi Söderholmin ja Kuhdan pillityksistä, itse pelistä kirjoitettiin muutaman rivin verran.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Pravda on tehnyt itsestään pellen jo aikoja sitten. Kepu-lestadiolainen jullien pereseennuolija lehti, jonka levikki laskee kuin Vasikka Summasen arvostus.
 

hellcop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Tähän on vain totuttava. Jokerivihaa on malla (ja kirpputorilla) ollut iät ja ajat, mutta kun suurin ja kaunein alkaa pitkästä aikaa menestymään, tulee Jokerivastaisia otsikoita olemaan lööpit täynnä jatkossakin. Onhan se ärsyttävää, kun pitkään taapertanut "vuodesta toiseen suurimmalla budjetilla ikinä missään" toimiva jengi ei enää taaperrakkaan. Ylpeitä Hesamulkkuja, vantaalaisia ja se Hjallis on tosi ärsyttävä. Ja kun niillä on se Ruutukin!

Omalla tavallaan mä diggaan tästä kirjoittelusta ja jopa selvästä vihasta, mitä vastustajien joukoista kumpuaa. Uskon, että joukkuekin saa sen käännettyä positiiviseksi energiaksi. Näytetään kaapin paikka kentällä, eikä lähdetä mukaan kommentoimaan tai länkyttämään mediassa.

Haters gonna hate ja keväällä katsotaan. (Mestaruuteen en silti usko.)
 

ss74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jokerit FC
Lisäksi on kirjoitettu sivun mittainen itkuvirsi Söderholmin ja Kuhdan pillityksistä, itse pelistä kirjoitettiin muutaman rivin verran.

En ole enään vuosiin tilannut ko. wc-paperia kotiin, joten olen missanut aamun "uutisannin". Mitä se Kibe itkee lehdessä?
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En ole enään vuosiin tilannut ko. wc-paperia kotiin, joten olen missanut aamun "uutisannin". Mitä se Kibe itkee lehdessä?

HS: Myös Kimmo Kuhta oli hämmentynyt IFK-ikoni Peltosen jyräämisestä, mutta ei halunnut kommentoida tarkemmin vastustajan otteita. "En halua sanoa siitä yhtään mitään, en jaksa kommentoida heidän tekemisiään lainkaan", vaitonainen Kuhta tyytyi toteamaan. Miehen elekieli paljasti kuitenkin, että hän näki tilanteen samalla tavalla kuin Söderholm. "Peli oli ihan hyvä ja tiukka lätkämatsi", Kuhta käänsi puheenaiheen lakonisesti, katse tiukasti lattiaan suunnattuna. "Vähän tästä jäi kyllä hampaankoloon, siis pelillisesti."

Hauskoja varsinkin nuo toimittajan analyysit elekielestä. Iso ja paha Jokerit on takaisin ja pieni HIFK kitisee.
 

ss74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jokerit FC
HS: Myös Kimmo Kuhta oli hämmentynyt IFK-ikoni Peltosen jyräämisestä, mutta ei halunnut kommentoida tarkemmin vastustajan otteita. "En halua sanoa siitä yhtään mitään, en jaksa kommentoida heidän tekemisiään lainkaan", vaitonainen Kuhta tyytyi toteamaan. Miehen elekieli paljasti kuitenkin, että hän näki tilanteen samalla tavalla kuin Söderholm. "Peli oli ihan hyvä ja tiukka lätkämatsi", Kuhta käänsi puheenaiheen lakonisesti, katse tiukasti lattiaan suunnattuna. "Vähän tästä jäi kyllä hampaankoloon, siis pelillisesti."

Hauskoja varsinkin nuo toimittajan analyysit elekielestä. Iso ja paha Jokerit on takaisin ja pieni HIFK kitisee.

Olisin ollut hieman yllättynyt mikäli Kibe olisi lähtenyt kommentoimaan "Söderhomaisesti". Nyt taisi HS vetää ihan omat johtopäätöksensä ja etsimällä etsiä skeidaa kirjoitettavaksi. Säälittävää.
 
Viimeksi muokattu:

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
En ole enään vuosiin tilannut ko. wc-paperia kotiin, joten olen missanut aamun "uutisannin". Mitä se Kibe itkee lehdessä?
Ei mitään. Ei halunnut kommentoida Jokereiden tekemisiä mitenkään. Toimittaja sen sijaan tulkkasi Kuhdan elekieltä ansiokkaasti: "Miehen elekieli paljasti kuitenkin, että hän näki tilanteen samalla tavalla kuin Söderholm."

Sen sijaan Söderholm oli täysin Summasen linjoilla, eli hänen mukaansa Nordlund oli käskytetty kolaamaan juuri Peltonen pois:"Jokainen varmasti näki ihan selvästi, mitä siinä tapahtui. Ja jos ei nähnyt, niin käykää katsomassa netistä. Ei jää paljoa selittelemistä." Tämä siis vastauksena toimittajan kysymykseen Peltosen jahtaamisesta. Surullista.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös