Jokereiden peliesitykset kaudella 09-10

  • 406 021
  • 1 047

Gascoigne

Jäsen
Suosikkijoukkue
16.3.2014 Jokerit -> HPK
Otetaan vertaukseksi Bremberg. Mies on jo nyt osoittanut olevansa sen arvoinen mitä hänestä sanotaankin. Näytöt kentällä ovat jotain ihan muuta tasoa kuin Pirneksellä. Jos vika on VAIN valmennuksen ja organisaation, eikö hänenkin pitäisi olla yhtä surkea kuin Essi?

No mieshän on vasta liittynyt joukkueeseen eikä valmennus ole vielä voinut vaikuttaa juurikaan pelaajan mielentilaan tai tekemisiin. Lisäksi noin paljon pisteitä tehnyt veteraani on niin paksunahkainen jo ettei valmentajan sanomiset paljon paina kun oma käsitys pelistä on jo ihan huippua, riittää kun luistelee vähän oikealla paikallaan ja tekee itse oikeat ratkaisut eri tilanteisiin.

Alusta asti mukana olleet tämän kauden pelaajat ovat kuuliaisesti imeneet valmennuksen opit parhansa mukaan ja tulos on nähtävissä.
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
No mieshän on vasta liittynyt joukkueeseen eikä valmennus ole vielä voinut vaikuttaa juurikaan pelaajan mielentilaan tai tekemisiin. Lisäksi noin paljon pisteitä tehnyt veteraani on niin paksunahkainen jo ettei valmentajan sanomiset paljon paina kun oma käsitys pelistä on jo ihan huippua, riittää kun luistelee vähän oikealla paikallaan ja tekee itse oikeat ratkaisut eri tilanteisiin.

Alusta asti mukana olleet tämän kauden pelaajat ovat kuuliaisesti imeneet valmennuksen opit parhansa mukaan ja tulos on nähtävissä.

Voihan sen noinkin nähdä. Olen silti sitä mieltä, että pitäisihän essinkin olla kokenut ja paksunahkainen tuolla historialla.

Lisätään tähän nyt vielä yksi pointti. Brembergin liityttyä joukkueeseen ja tehdessä OIKEAA pelinrakentelua on Hentunen herännyt ruususen unestaan ja alkanut tekemään sitä mitä häneltä odotetaankin eli maaleja. Tehot ovat olleet aivan eri luokkaa kuin aiemmin. Eikä sitä oikein voi selittää tuolla valmennuksella..

Lisään vielä, että en missään vaiheessa ole kieltänyt organisaation ja valmennuksen virheitä ja vastuuta. Peräänkuulutan vain niiden lisäksi pelaajien - eritoten - huippujen vastuuta.

Toisessa ketjussa Kärppäkannattaja vertasikin mallikkaasti Pirneksen ja Rosan suhdetta pelaajina suhteessa joukkueen suoritustasoon.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Pitäisiköhän seuraavat pelit pelata täysin ilman vastustajan analysointia. Keskityttäisiin vain omaan pelaamiseen, ei siihen mitä muut tekee. Varsin pöljä lähtökohta matsiin, muttei ainakaan huonommin voi mennä. Jätkille vapaat kädet puolustaiseen, mutta jokaisen hyökkäyksen päättää ainakin yksi KOHTI maalia lauottu kiekko. Jos matsin aikana 3-4 onnistunutta hyökäystä --> 3-4 maalia. Ei lähdettäisi pelaamaan vastustajan mukaan van pakotetaan vastustaja rikkomaan Jokerien peliä.

No, eiköhän Sport kaadu keväällä.
 

samik

Jäsen
Jokereilla on nyt 17 pelin jälkeen 15 pistettä. Viime kaudella viimeinen säälipleijaripaikka otettiin 80 pisteellä. Jos ko. pistemäärä on tänä vuonna sama niin on 41 peliä aikaa tehdä 65 pistettä. Se tarkoittaa sitä että loppupelit on pelattava 1.59p/peli tasolla kun tähän asti on pelattu 0.89p/peli.

Mainittakoon että viimekaudella Virran alaisuudessa TPS teki 0.80p/peli ja Suikkasen otettua ohjat TPS teki 1.54p/peli ja sai siis palkinnoksi viimeisen pudotuspelipaikan.

Sanoisin näiden perusteella että Jokerien kannattaa viimeistään maaottelutauon jälkeen alkaa jo keskittymään sarjassa säilymiseen, ja unohtaa ne puheet siitä mitalista.

Sami
 

Vemps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks & Barca
Suoraan hallilta :

1.Erä
Ottelu lähti käyntiin hiljaisissa tunnelmissa, Jokeiden pelissä paistoi keskittyneisyys ja saimmekin luotua hyvää painetta Ilveksen päätyyn. Yritys palkittiin jo 4.peliminuutilla kun " Joroisten härkä " jysäytti hullun kanuunan yläpömppöön " Linkanin " namupassista.
Paikkoja tuli lisää kunnes vaarattoman näköisestä tilanteesta Ilveksen Sandvik yrittää punnertaa maalille ja Jokereiden nuori lupaus Ölander sutaisee kiekon Strömbergin patjojen välistä sisään. Ups?

2. Erä oli halutonta kiekkoa molemmilta joukkueilta, Hentunen antoi kaikkensa ja se palkittiin ylivoimalla kun hän pääsi ampumaan suoraan Koiviston syötöstä voimattoman Korhosen taakse. Hurja lämäri jälleen. Tilannetta edelsi Ilveksen vastahyökkäys, josta seurasi helpon näköinen maali ( Strömberg antoi rebauldin eteensä).

3.Erä
Mikä salama-alku! Ensin Bremberg nousee maalintakaa maalille ja ujuttaa kiekon helpon näköisesti Korhosen patjojen välistä sisään. Tämän jälkeen Koivisto kiemurtelee ja kaartelee siirretyn rangaistuksen aikana ja upottaa kiekon kovalla rannarilla alapesään. Viimeisen naulan arkkuun iskee Pirnes, joka ei todellisuudessa edes koskenut kiekkoon, vaan Ilves-pakki sutaisi pikkumustan omiin Brembergin ja Hentusen esityöstä.

Onnistujia:
Bremberg - Jumalauta mikä ukko, maagisia syöttöjä ja jumalainen peliäly. Välillä toki olisi voinut itsekin ratkaista.
Hentunen - Taistelu tuottaa tulosta. Hyvin pirteä ja huikea lämäri.
Ben-Amor - Taistelua, vääntöä, ärsyttämistä. Tästä kaverista on vaikea olla pitämättä.
Saarinen - Potentiaalia löytyy, onnistumisia luvassa.

Epäonnistujia:
Rita - Mikä vaivaa? Et ole ennen ollut noin näkymätön.
Hauhtonen - Pelin aikana Janne pisti silmään luistellessaan jäähyaitioon ja YV:llä laiskasti luistellen aiheuttaen paitsion.

Tiivistettynä:
Kyllä tämä tästä lähtee. Kaikki eväät on kaata HIFK jos ykköskenttä onnistuu yhtä hyvin kuin tänään. Toivokaamme ettei Bremberg katoa lähipäivinä..
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos sallitaan hieman spekulointia numeroilla ja tilastoilla, niin voidaan katsoa tilanne joulutaukoon mennessä. Siihen asti Jokerit pelaa 7 kotiottelua ja 5 vierasottelua ja kuvitellaan, että Mr Bremberg sanoo jouluna hyvästit.

5 viime vuoden lukemien perusteella liigan voittoon tarvitaan minimissään 120 pistettä, toiseen sijaan 111 p, neljänteen sijaan 101 p ja kuudenteen sijaan 94 p.

Jokerit on pelannut tähän mennessä ka:lla 0,9 p/peli. Viisi viimeistä peliä (Brembergin aikakaudella) 1,8 p/peli ja vielä nousujohteisesti. Kun oletamme, että tuo nousujohde jatkuu koko svenskikauden jouluun asti, niin tilanne on ihan "mukiinmenevä" hänen poistuessaan vuodenvaihteessa (oletus, ei tieto).

Lähdetään siitä, että kaikki kotiottelut voitetaan 3 p:n arvoisesti ja vierasmatsit viedään ka:lla 2,0. On tilanne seuraava:

Loput pelit ensi vuonna ka:lla 1,6 riittää 6:een sijaan. Ka:lla 1,9 sijoitus on 4. ja jopa 2. sija on otettavissa ka:lla 2,2 (kun positiivisuus on todella luja).

Vertailun vuoksi vois katsoa, jos pelit jouluun mennessä tuottavat "vain" ka:n 2,0, niin silloin:

6. sija vaatii ka:n 1,9 ja 4. sija ka:n 2,1.

Siis, jos ja kun Masa löytää edes 70%:sti Brembergin kaltaisen kaverin hänen tilalleen kevääksi, niin tilanne on ihan hyvin hanskassa. Pessimistit ja itkijäeukot voivat jatkaa itkujaan minun puolestani foorulla, mutta minulla on täysi usko siihen, että Jokerit on keväällä minimissään 6. ja mahdollisesti jopa 4.
Otetaan lainaus toisesta ketjusta, koska tänne se sopii paremmin kuin Linkania käsittelevään ketjuun. Laskutoimitukset ovat mielenkiintoisia ja yllättävän hyvin eri sijoihin vaadittavat pisteet toteutuvat kaudesta toiseen. En tiedä lukeudunko itse pessimistiksi vai itkijäeukoksi, mutta olen hiukan eri mieltä yllä olevasta skenaariosta.

Jokereilla on siis kotiotteluita ennen joulutaukoa 7 ja vierasotteluita 5. Kaikkien kotiotteluiden voittaminen kolmen pisteen arvoisesti on täyttä utopiaa, vaikka joukkueessa pelaisi viisi Linkanin tasoista pelimiestä. Tänä vuonna täysin ylivoimainen Lukko on pelannut kotona 2,70 pisteen keskiarvolla, HPK 2,33 ja HIFK 2,11 keskiarvoilla. Kukaan muu ei ole pelannut yli kahden pisteen keskiarvolla. Vaikka Jokerit pelaisi maagisesti, yli kahden taso on yleisesti todella kova. Vierasotteluissa Lukko on pelannut 2,63 keskiarvolla, seuraavaksi paras Kärpät 1,75, Kalpa 1,70 ja Ilves 1,50.

Jos oletaan, että Jokerit pystyy jatkamaan hyvässä vireessä joulutaukoon asti, se voi ottaa pisteitä noin 20-22. Silloin ollaan maksimissaan 40 pisteen tasossa, kun 30 ottelua on pelattu. Jäljellä on 26 peliä, joten loppukausi pitäisi pelata yli kahden pisteen keskiarvolla, jotta päästäisiin kuudenteen sijaan. Siihen on tällä kaudella pystynyt yksi joukkue. 10. sijaan tarvitsee pelata yli 1,5 keskiarvolla.

Jos unohdetaan spekulaatiot joulutaukoon mennessä pelattavista peleistä ja ajatellaan pelkästään loppukautta, pitää 10. sijaan pelata keskiarvolla 1,63 ja kuudenteen sijaan 2,00. Tällä hetkellä 1,63 keskiarvoon on pystynyt viisi joukkuetta, 2,00 keskiarvoon 1.

Voin lyödä oluen vetoa siitä, ettei Jokerit ole tänä vuonna runkosarjassa 10 parhaan joukossa. Jos Jokerit on sijalla 6 tai paremmin, voin tarjota viidelle ensimmäiselle innokkaalle oluen ensimmäisen pudotuspeliottelun 1. erätauolla. Mielelläni olen väärässä, mutta aika paljon pitää pelissä tapahtua, että yhtäkkiä ollaan liigan TOP3-joukkue.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En tiedä lukeudunko itse pessimistiksi vai itkijäeukoksi, mutta olen hiukan eri mieltä yllä olevasta skenaariosta.
En itkijäeukosta tiedä, mutta eri mieltä minäkin olen saluzcin kaavailuista. Täytyy olla todellinen yltiöoptimisti, jos olettaa Jokerien pääsevän edes 8-10 joukkoon runkosarjassa. Väillä kannattaa unohtaa erilainen prosentuaalinen pistervertailu ja vilkaista sarjatalukkoa. Jokereille on seitsemän (7) pistettä sijaan kymmenen (10) ja välissä on kaksi (2) joukkuetta. Nopean nousun edellytys siis on, että sijalla 10 oleva joukkue aloittaa totaalisukelluksen, sijoilla 11-12 olevat joukkueet sukeltavat kanssa ja Jokerit jyrää jatkuvasti kolmen pisteen voitoilla. Voi hyvää päivää, jos yksikin peli menee toisin eli Jokerit häviää ja/tai (ei ole edes omissa käsissä) nuo edellä olevat voittavat, silloin vaikeasta tulee mahdoton.

Voin lyödä oluen vetoa siitä, ettei Jokerit ole tänä vuonna runkosarjassa 10 parhaan joukossa.
En lyö vetoa sillä olen täysin samaa mieltä. Ara on meidät nykyiseen tilanteeseen hyvällä ilmeellä johdattanut ja katsotaan mihin johtaa jatkossa. Mulla ainakin on jo tomaatit kypsymässä ja ne lahjoitan "heittolahjoituksena" peli-ilme Aralle ja koko joukkueelle.

Käsittämätöntä miten noin voi tunaroida.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Alkaa pikkuhiljaa ärsyttämään tämä jatkuva negatiivisuus.

Jullitkin on jo parina vuonna vähintään yhtä paskalla organisaatiolla, valmennusjohdolla ja varmaan pelikirjallakin pystynyt vetämään kevätkaudella älyttömät pistekeskiarvot. Mikä ihme Aran Jokerit siitä erottaa?

Meidän nousu voi ihan hyvin olla jo alkanut ja kunhan sairastupaa vähän tyhjennetään/tehdään yksi täsmähankinta, niin alkaa materiaalikin olla jo sillä tasolla, että pelkästään sen edellyttämä rutiinisuoritus tuo voittoja.

Noilla pistekeskiarvoilla leikkiminen on todella typerää, kun siihen sisältyy aivan valtavasti oletuksia ja näppärillä tilastoilla asiat saa helposti näyttämään juuri siltä kuin halutaan. Yllä yksi positiivinen ja kaksi negatiivista esimerkkiä tästä.
Jos Jokerit löytää sen tason, mitä siltä odotetaan, se nousee sijoituksia. Se nähdään sitten keväällä, että kuinka paljon, mutta ihmettelen suuresti, ellei ainakin säälien kotietuun pystytä suht selkeällä marginaalilla. Siihen ei mitkään viimekausien pistekeskiarvot ja Lukon nykytahti vaikuta paskaakaan.

Olen lyönyt vetoa siitä, että Jokerit on lopullisessa taulukossa kahdeksan parhaan joukossa ja usko rahan tuplaantumiseen kasvaa päivä päivältä.

Itseppähän tähänkin ketjuun kerta toisensa jälkeen eksyn, mutta pikkasen pistää keittämään nämä tuomiopäivän ennustajat, kun peli kerrankin edes etäisesti muistuttaa jääkiekkoa.

Pessimisti ei pety, mutta optimistin ei tarvitse ressata.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Noilla pistekeskiarvoilla leikkiminen on todella typerää, kun siihen sisältyy aivan valtavasti oletuksia ja näppärillä tilastoilla asiat saa helposti näyttämään juuri siltä kuin halutaan. Yllä yksi positiivinen ja kaksi negatiivista esimerkkiä tästä.
Jos Jokerit löytää sen tason, mitä siltä odotetaan, se nousee sijoituksia. Se nähdään sitten keväällä, että kuinka paljon, mutta ihmettelen suuresti, ellei ainakin säälien kotietuun pystytä suht selkeällä marginaalilla. Siihen ei mitkään viimekausien pistekeskiarvot ja Lukon nykytahti vaikuta paskaakaan.
Vaikka tilastot ovat tilastoja, on useamman kauden otannalla tiettyihin sijoihin tarvittu tietty pistemäärä. Tottakai tämä on epätarkkaa, mutta antaa jonkinlaista suuntaa. Esimerkissäni vain toin esille sen, millainen taso Jokerien pitää oikeasti löytää, jotta kympin sakkiin noustaan. Saluzci oli laskenut millaisilla pistekeskiarvoilla ollaan kuuden sakissa, jolloin pyrin osoittamaan, että vaadittavat keskiarvot ovat todella kovia. Hetkittäin sellaisiin pystyy, mutta koko loppukauden 38 ottelun pelaaminen sillä tasolla kuulostaa utopialta.

Tarkoitus ei ole olla turhan negatiivinen vaan ainoastaan pistää vähän jäitä hattuun, kun pari ottelua on pelattu hyvin. Kuten sanoin, olen mielläni väärässä, eikä tarkoituksena ole olla mikään tuomiopäivän ennustaja. Sarjasijoitus ei vaikuta omaan peleissä käymiseen mitenkään, ja ihan yhtä hyvä fiilis voitoista tälläkin kaudella tulee. Ehkä jopa parempi, koska voitot ovat harvemmassa. Esimerkiksi Saipa-ottelusta tullut voitto tuntui niin hyvältä, että pitää mennä parin vuoden taakse ja Lahteen, jossa Louhen Jykän ratkaisumaali jatkoajalla puolivälierissä on nostattanut paremman fiiliksen.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Pitää löytää kultainen (vai pitäisikö sanoa haalea) keskitie. Ei liian suuria odotuksia, mutta terve itsetunto pitää myös olla, eli kyllä tavoitteena pitää olla sijat 6-10. Ei Jokerit voi niin paska olla että Pelicans, Tappara, Ässät ja Ilves olisivat mahdottomia kiinniotettavia kun piste-ero on luokkaa 2-7 pistettä edellä oleviin ja otteluita jäljellä yli 30. Tämä tietysti edellyttää että peli todella lähtee kulkemaan, sillä jos ero venähtää lähiviikkoina johonkin kymmeneen niin play-offeja ei Hartwallilla tänä vuonna pelata, se on varmaa.

Jos peli lähtee kulkemaan oikein kunnolla (ja nyt), niin kuudes sija on vielä mahdollinen. TPS, HPK ja Blues todennäköisesti kamppailevat sijoista 5-7, eikä tuo kuudes sija ole MAHDOTON, mutta itse en siihen usko. Sen sijaan on realistista odottaa että Jokereiden peli paranee sen verran että voitaisiin jossain vaiheessa puhua säälien kotiedusta, eli sijoista 7-8. Jokereiden puolesta puhuu se seikka että joukkue on paperilla jopa top-5-ryhmä, mutta aivan jokainen pelaaja ja valmentaja on epäonnistunut tähän asti täysin. On perin epätodennäköistä että aivan kaikki voisivat olla maksimaalisen paskoja koko kauden, eli jos edes joku osa joukkueesta rupeaa toimimaan niin pelkällä matematiikallakin noustaan jonkun verran ylöspäin.

Nyt olisi myös joukkueenjohdon syytä nähdä mitkä ovat avainottelut loppukaudella. Päävastustajat kun voittaa niin ero vähenee heti ja aina kolmella pisteellä. Jokereiden päävastustajat eivät suinkaan ole Lukko, Kalpa, HIFK ja muut kärkijengit, vaan Saipa, Ässät, Pelicans, Tappara ja Ilves. Keskinäiset ottelut näitä vastaan pitää voittaa ja näihin pitää panostaa kaikki paukut. Pisteitä toki saa ja pitää ottaa muiltakin, mutta kausi ratkaistaan nyt keskinäisissä otteluissa noita mainittuja vastaan. Hyvänä esimerkkinä tämän päivän IFK-ottelu on toissijainen sunnuntain Ässät-otteluun verrattuna, sillä Jokerit ja IFK eivät pelaa samoista sijoista.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Ottaen huomioon Jokereiden pelaajamateriaalin, näen Jokerit selvästi kympin sakissa. Tällä hetkellä Jokerit on 58 pisteen tahdissa, Pelicans 68, Ässät 70 ja Tappara sekä Ilves 81. Siinä edellä Blues tuhertaa 82 pisteen tahdissa. Pelsujen kiinniottoon tarvitaan yli 1,25 pistettä per peli, Ässät jäänee taakse yli 1,3 pisteellä per ottelu ja Tamperelaiset 1,6 pisteellä per ottelu. Melko suurella todennäköisyydellä voidaan sanoa, että 1,7 pistettä per ottelu loppukauden ajan riittää yhdeksänteen sijaan. Blues, JYP ja Kärpät menee tällä hetkellä sen verran kovaa, että niiden ohi pääseminen tekee jo vähän tiukkaa. HPK:n kiinniottaminen vaatii tällä 1,8 pisteen ottelukeskiarvoa, mutta jotenkin sellainen fiilis, että kerho hyytyy vielä.

Paljon voi tietysti vielä tapahtua, mutta itse pidän selvänä sitä, että Jokerit tulee jossain vaiheessa nousemaan omalle tasolleen ja tällöin vaikkapa tuo 1,7 pistettä per peli ei ole homma eikä mikään. Ilman suuria mullistuksia Jokerit on päättää runkosarjan sijoille 9 tai 8. Näin uskon. Se onko yhdeksäs tai kahdeksas sija riittävä Jokeri-organisaatiolle onkin sitten ihan eri juttu.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ilman suuria mullistuksia Jokerit on päättää runkosarjan sijoille 9 tai 8. Näin uskon. Se onko yhdeksäs tai kahdeksas sija riittävä Jokeri-organisaatiolle onkin sitten ihan eri juttu.

Varmaan ennen kautta ajattelen tuo 8-9 sija on suuri pettymys, mutta toisaalta jos miettii miten joukkue "pelasi" lokakuun ajan, niin ihan ok-saavutus siihen verrattuna. Ja saa sitten nähdä miten pudotuspeleissä käy, kun näillä näkymin sinne pitäisi selvitä. Kykeneekö tekemään TPS:ät vai käykö HIFK:it...
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Ja saa sitten nähdä miten pudotuspeleissä käy, kun näillä näkymin sinne pitäisi selvitä. Kykeneekö tekemään TPS:ät vai käykö HIFK:it...
Pudotuspeleissä materia yleensä vie voiton hengestä enkä ihmettelisi, vaikka Jokerit pudottaisi jonkun porukan vielä varsinaisissa pudotuspeleissä ja etenisi neljän sakkiin. Esim. HIFK-sarja voisi päättyä ihan miten vaan.

Sääleistä Jokerit menee jatkoon aivan varmasti, mikäli vastassa on kumpi tahansa tamperelaisista, Pelsut, Ässät tai SaiPa. Sitten taas HPK, Blues, JYP, TPS tai KalPa tuottaa jo enemmän päänvaivaa, mutta kyllähän noista minkä tahansa pudottaminen on täysin mahdollista. Lukko, HIFK ja Kärpät ovat mitä luultavimmin kuuden sakissa.
 

Tuoppi

Jäsen
Esim. HIFK-sarja voisi päättyä ihan miten vaan.

Ei muuten varmasti ole noin. Paitsi jos "ihan miten vaan" meinaa 4-1 tai 4-0 IFK:lle. Kyllä tää kausi on tässä! Ihan turha miettiä mitään pudotuspelivastustajia. Tää kausi tulee olemaan tismalleen samalainen kuin viimeisin katastrosikausi 05-06. Voittoja toki tulee pakostakin ehkä jopa muutaman ottelun voittoputkia mutta peli ei tosta tule oleellisesti parantumaan!
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Ihan kauheaa kiekkoa. Meidän YV oli heikkoa vetojen jäädessä torsoiksi ja vaarattomiksi. AV aivan onnetonta.

Ensi kaudella sitten uudestaan.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Tuossa päivällä ajattelin positiivisesti, mutta nyt tuon esityksen jälkeen voi todeta että mihinkään ei nousta, eikä missään pärjätä minkään play-off-systeemin kautta. Oksettavaa.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ihan kauheaa kiekkoa. Meidän YV oli heikkoa vetojen jäädessä torsoiksi ja vaarattomiksi. AV aivan onnetonta.

Älä muuta sano. Hitto. Luulin että tauon aikana olis saatu edes jotain aikaan. Ja pelihän alkoi ekat pari minsaa ihan aktiivisesti. Sitten se 5-3 av käänsi koko joukkueen pelaamisen ihan tervaan kun HIFK sai ekan maalin. Ja loppupeli olikin sitten tältä kaudelta tuttua tuubaa. Tällä shitillä saavat jatkossa maksaa että menen paikalle, tosin tuskin pystyvät tarjoamaan järkevää tuntipalkkaa jotta kannattaisi harkita.
 

Krupieeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ei lähde niin ei lähde. Tänään oltiin Aran mukaan liian pehmeitä (kirj. huom. ja kivoja). Milloin on peli-ilme kohdillaan, milloin ollaan liian pehmeitä.

Marraskuun tärkeimmät pelit pelataan sunnuntaina (Ässät), 24.päivä (Pelicans) ja 27. päivä (Blues). Noista jengeistä kaksi on vielä jotenkin iskuetäisyydellä ja Blueskin on "vain" yhdeksän pistettä edellä. KalPaa ja Kärppiä vastaan ei tällä eikä vähän tätäkin paremmalla pelillä paljoa juhlita.
 

Carlos

Jäsen
Juu, siis homma on selvä. Ara on hukannut kauden punaisen teeman, tai siis langan:

"Kovempaa pitää pystyä pelaamaan. Onko se sitten asenne vai onko se, ettei tajuta miten tiivistä tiukkaa viisikkopelaamista tämä vaatii?"

Peli-ilme, Ara, se on se peli-ilme millä nämä ratkeaa. Mutta muuten kyllä tunnut olevan kartalla.

"-10 minuuttia pelattiin hyvin, siihen olin tyytyväinen, sen jälkeen oltiin 30 minuuttia aivan liian pehmeitä. Luistelu, kamppailupeli, maalintekopeli, ylivoimalla ratkaisuhimokkuus, liian pehmeää oli 30 minuuttia, Aravirta totesi."

Ottelu kestää hiukan enemmän kuin 40 minuuttia, mutta ei kai sen niin väliä.
 

Elazi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Oli kyllä niin aneemista lätkää Jokereilta ku voi vaan olla. Miehet ja kiekko ei liikkunu yhtään, ja yhtenäisyys ja joukkueena pelaaminen puuttui kokonaan. Pakko se on sanoa - valmennuksessa on vikaa.

Eipä siinä, samanlainen aneemisuus oli jokerikannattajissakin.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ottelu kestää hiukan enemmän kuin 40 minuuttia, mutta ei kai sen niin väliä.
Kyllä tämä ottelu nimenomaan oli ohi 40min jälkeen ja loppu oli pelailua joka ei kommentointia edes tarvi. Ihan oikeassa Ara on ja ihan samalla lailla minä olisin ottelun kulun arvioinut, mutta minä olinkin paikalla, kuten Arakin.
 

Kojootti

Jäsen
Joukkue on syvällä, valmennus on syvällä, johto on syvällä ja vielä fanitkin ovat syvällä. Fanikatsomon taso on tippunut siinä missä koko joukkueenkin. Myötähäpeän tunne oli taas aivan hirveä eilen illalla. Itä-helsingistä... voi vittu!

Kannattaa lukea tämän päivän HBL:stä tai eilisestä kolumni, jossa verrataan Hifkiä ja Jokereita, varsinkin niiden johtoa.

Hauskinta tässä on, että tulee tarjouksia, että alle kympillä matsiin. Eihän tuota tuotetta kukaan halua katsoa edes ilmatteeksi. Jokerijohdon 2000-luvun saavutukset konkretisoituvat tällä hetkellä. Ei ole identiteettiä, maalaispelaajia tulee kaudesta toiseen tuuraamaan, pelaajat dyykkaavat ja johto on asiantuntematon. Miten selität kymmenen vuoden päästä nuorelle väelle, että mitä jokerikiekko on?
 

Krupieeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Hauskinta tässä on, että tulee tarjouksia, että alle kympillä matsiin.

OT: Eilen Sellon Prismassa oli tarjous: Osta kaksi Pandan lakupussia niin saat infopisteestä lipun 27.11 pelattavaan Jokerit-Blues -otteluun. Jäi lakut ostamatta, kun irttaritkin olivat tarjouksessa.
 

Vemps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks & Barca
Tänään oli asennetta ja taistelua eli peli-ilme oli hyvä! Tämä kostautui myös muutaman turhan jäähyn kohdalla mutta AV oli tänään toimivaa ja Ässien ylivoimakaan ei sieltä parhaimmasta päästä ollut.

Pelistä esille voisi nostaa:

Riksman - Varma. Pari hienoa venytystä ja toiseksi viimeisellä peliminuutilla varsinainen gamesaver, josta Ässien pelaajan olisi pitänyt limppu iskeä sisään.

Lahti - Punnersi ja painoi, muutama ovela maalintekoyrityskin nähtiin. Ehdoton peukku!

Rita - tänään käytti nopeuttaan muutamaan otteeseen ja muutenkin miehen pelistä paistoi maalintekovimma, joka ansaittiin maalilla, jota edelsi loistava karvaus, jalkojen käyttö ja tarkka sijoitus längeistä sisään. Apinaa, joka roikkui Janin selässä kuvasti varmaankin tuuletus, joka maalin jälkeen nähtiin :)

Brooks - Varmaa peruspeliä ja heti syöttötili auki!

Maalinteko tökki, mutta muuten taisteluilme oli kohdallaan.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän asenne pelaamiseen oli hyvää. Kertoo sokeimmillekin sen, ettei Jokerien peli ole (pelkästään) mistään itseluottamuksesta kiinni. Pelinavaaminen ihan hirveää luokkaa, jokainen syöttö jää taakse tai lähtee mihin sattuu silloin kun edes lähtee. Kyllä tuolla tsempillä väännetään silloin tällöin voittoja jostain SaiPasta ja Ässistä, mutta useinmiten tulee kyllä käkeen, kun parempi joukkue osaa rankaista esim. avauserän lukuisista jäähyistä. Ässät ei siihen kyennyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös