Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Jokereiden omistajakuviot – kuka tätä laivaa ohjaa?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana DR_J, 21.04.2018 klo 11.31.

 1. Musta_Kyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Toisen kerran kirjoittelen KHL-Jokereiden ketjuun. Luultavasti viimeisen. Mutta tämä oli oikeastaan mielenkiintoisin asia, mitä on tapahtunut KHL-Jokereissa.
  Lainaus:
  Ymmärrän, että se koetaan tosi positiivisena, että venäläiset on poistettu Jokereista. Onko se totta ja onko se järkevää, jos meinaa pelata KHL:ssä, molempia jaksan epäillä. Mielestäni on erikoista, että näin isosti asia julistettaisiin ja sitten vielä oligarkit tätä "rahoituskautta" (ei mitään hajua mihin perustuu) vielä kolme vuotta jatkaisivat ja kaataisivat tyhjään kassaan 10 milliä per kausi, ilman mitään pidemmän aikavälin sitoumuksia salassa. Mutta on mielenkiintoista. Jari ei kyllä ole jotenkin sen tuntuinen jamppa, että näitä järjestelee vaan on lähinnä keulakuva aka sätkynukke.
  Lainaus:
  Kuten edellä sanoin, noiden kolmen vuoden kanssa on kyllä mielenkiintoisen kuuloista. Mutta @SirKepola suuntainen viritys tuli mieleen, kun tämän uutisen kuulin. Kai se liigaan paluu olisi lopulta kaikkien suomalaisseurojen etu, vaikken ole osannut kaivatakaan. Osaltani toivotan tervetulleeksi, jos ei se KHL ollutkaan niin auvoinen idänmaa ja taitokiekon tarunhohtoinen tyyssija. Lakki käteen ja joku KHL-kynnysraha plus liigalisenssi maksuun niin kaipa sitä 16. joukkue liigaan mahtuu…

  PS: On teillä kyllä pitkät kesälomat.
   
 2. Lucius Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Harkimon ja Kurrin motiivit uuteen omistusjärjestelyyn on helppo ymmärtää, varsinkin jos toivotaan Jokerien rahoituksen tulevan tulevaisuudella aidosti muualta kuin venäjältä.

  Sen sijaan paljon isompi ja tärkeämpi kysymys on mikä venäläisten motiivi tähän voi olla?

  Tuskin kukaan kiistää, että KHL:n toiminta on ainakin jollain tasolla poliittista. Miksi venäläiset siis luopuvan Jokerien osaomistuksesta ja tulevaisuudessa antavat sen toimia KHL:ssä omin ehdoin venäläisten rahoituksesta ja ohjauksesta riippumattomia?

  Rahanpuutteesta Jokerien taustalla olleiden venäläisrahoittajien kohdalla ei varmasti ole kyse.

  En pysty ymmärtämään mitään järkevää motiivia miksi venäläiset tällaiseen järjestelyyn lähtisivät?
   
  Tuoppi tykkää tästä.
 3. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Käyttäjä @sekolust hyvin jo avasi tämän, venäläisillä on yhä halli joten ei heitä saa mitenkään pois pyyhittyä Jokereista ja heillä on yhä täydellinen ote seurasta. Tämä on hyvä pr-kikka, näyttää kuin venäläiset pyyhittäisiin pois seurasta, mutta näinhän ei missään nimessä ole niin kauan kun venäläiset hallin omistavat. Osa nielee syötin koukkuineen kitaan asti, jotkut osaavat ajatella hieman kriittisemminkin.
   
  Tuoppi tykkää tästä.
 4. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Ja ne pääomalainat varmistavat että hallissa myös pysytään. Jos tulisi haluja siirtyä muualle, Igor käskisi ensin kaivaa kuvetta melkoisen syvältä.
   
 5. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Pääomalainat ovat ns. viimesijaisia maksuvaatimuksiltaan, eli konkurssissa tai muussa vastaavassa tilanteessa ne maksetaan viimeisenä.

  Lisäksi oman pääoman ongelmien takia nämä ovat käsittääkseni oman pääoman ehtoisia pääomalainoja, jolloin niiden eräännyttäminen on vaikeaa, jopa mahdotonta, jos Jokereista ei kuoriudu maagista rahantekokonetta.
   
 6. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Kyllä, eihän reaalimaailmassa noita lainoja koskaan pystytä alkamaan takaisin maksamaan, se on täysin selvää. Se vaatisi että OPO on plussalla, ja sitähän ei tietenkään tule koskaan tapahtumaan.
   
 7. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jätitkö tarkoituksella ne konkreettiset esimerkit pois tästä viestistä, vai pääsikö vain unohtumaan?
   
 8. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Tämä huvittaa kieltämättä :) Toisaalta ei yllätä kyllä yhtään kun samat naamat pyörivät täällä viikottain trollailemassa.
   
  JjZz ja sporttipappa tykkäävät tästä.
 9. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko/WPG
  Sivistäkää tyhmää, mutta mikä Suomalainen jääkiekkoseura on muka Kiinalaisessa omistuksessa?
   
 10. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Myös yksi tämän keskustelupalstan paradokseista on se, että samat jampat jotka kritiikittä nielevät kaikki salaliittoteoriat yms heikolla ymmärryksellä heitetyt spekulaatiot joita täällä viljellään, saarnaavat kriittisyyden puutteesta.

  Lainaus:
  Ei lajil kuulemma välii.
   
  Gemondo, powerplaymaker & gcz_ tykkäävät tästä.
 11. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Ja muutenki huvittavaa, että täällä on saanut vuosia lukea viestejä joissa oikein toivotaan kiinalaista omistusta :)
   
 12. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:

  +++++

  Tämä oli hyvä. Jeesus että toi on muutenkin tyhmä slogan.
   
 13. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Eli suomeksi nykyisen - siis Kurrin kokonaisuudessaan omistaman - yhtiön konkurssista ei seuraisi omistajalle minkäänlaisia taloudellista tappiota, ei ainakaan tuon lainoituksen takia. Sadan prosentin omistus tuntuu aika sopivalta keinolta ohittaa venäläisten määräysvalta Jokereiden tulevaisuuteen muutoin kuin hallin osalta.

  Lainaus:
  "This is KHL :-)" onkin ihan helvetisti parempi.
   
  Mr. Cloudy, erkkeri, Hockey#11 ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 14. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Niin on. Tänään erityisen sopiva, kun puhutaan nimenomaan KHL-Jokereista ja Leijonien ratkaisijoista samassa lauseessa.
   
  Quaser tykkää tästä.
 15. punaviiva Jäsen

  Helsinki Garden, ihan vaan tuli mieleen. Siitä varmaan tulee Suomen ykköshalli, ja Tampereen nääshallikin vielä. Paljon tarjontaa hallirintamalla, yhden omistaa venäläiset.
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Sekin olisi ollut parempaa kuin rotat.
   
  Walkin tykkää tästä.
 17. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  SKA:n, eli kilpailijajoukkueen pakotemiehet Rotenberg & Timchenko 49% ja Harry Harkimo 51 %

  Vai

  Työpaikkoja Suomeen luova ja veroja Suomeen maksava venäläisten omistama nikkelikioski, joka ei omista palaakaan mistään muusta joukkueesta 40% ja Jari Kurri 60%

  Voitolle jäätiin tässä kaupassa joka tapauksessa. Mun mielestä.
   
 18. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kyllä kyllä, plussan puolella ollaan ja rutkasti. Toivottavasti Kurri ottaa tästä opikseen. Mennään eteenpäin!
   
 19. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Ehdottomasti Jokerien kannalta positiivinen asia. Toisaalta moni ikävä asia jäi edelleen, mutta ne on hyvin kaikkien tiedossa. Isoimpina plussina on mm. lisääntyvä veronmaksu valtiolle, lailliset rahat ilman veroparatiiseista tulleiden pakotehemmojen suorituksia sekä toivon mukaan vähitellen parempi läpinäkyvyys Jokerien talouteen. Paljon saavat tosin parantaa tästä Kurri-Mikkolan aloituksesta sen osalta.


   
 20. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Kyllä vain, tilanne on edes hieman parempi kuin aikaisemmin. Itseäni oikeasti pelotti mitä sieltä toukokuun infosta tulisi pamahtamaan, joten ihan tyytyväinen voi olla. Rotta100 kävi mielessä suoraan sanottuna. Eiköhän joku viisastelija tule nyt kertomaan sadatta kertaa kuinka Jokerit todellisuudessa on jo venäläisten täydessä omistuksessa, kun istuvat rahakirstun päällä.

  Vielä kun seura ymmärtäisi antaa edes lyhyen korjatun tiedotteen harhaanjohtavista puheista liittyen rahoitukseen, niin jotain olisi vielä pelastettavissa totaalisen epäonnistuneelta Harjavalta-yhteistyön julkistamiselta. Ei tulisi enää päivittäisiä lehtien kolumneja, joissa kerrotaan kansalle kuinka asia oikeasti menee. Tämä lienee kuitenkin turha toive. Luultavasti seura ei aio nöyrtyä, vaan annetaan pölyn laskeutua ja toivotaan ettei kukaan enää kysele mitään. Sitten hämmästellään kauden alkaessa kun halli ei olekaan täynnä kun mediassa on sitä sun tätä. Ei välttämättä olisi näitä negatiivisia nostoja, jos virhe myönnettäisiin vielä.