Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jokereiden omistajakuviot – kuka tätä laivaa ohjaa?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana DR_J, 21.04.2018 klo 11.31.

 1. Jody Ejaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  En tiedä yhtään liigan hallituskuvioista, mutta uskoisin että jos liigan johtoportaassa on tarpeeksi henkilöstöä vaihtunut niistä ajoista kun Jokerit pelasi liigassa, ei nykyisiä pamppuja kiinnosta pätkääkään vanhat katkeruudet ja Jokerit otettaisiin ilolla vastaan ihan PR-stunttinakin; Jokereiden comeback kun nostaisi jokaisen joukkueen- ja koko liigan katsojakeskiarvoja ainakin parin kauden ajan.

  Jos taas samat äijät häärää pöydän ympärillä kuin vuosina 2010-13, olen kanssasi samoilla linjoilla.
   
  gcz_ tykkää tästä.
 2. ilu Jäsen

  Lainaus:
  Kurrillahan ei ole oikeastaan minkäänlaista sidettä Liigaan. KHL-piireissä mies on viime vuodet pyörinyt ja Putininkin kanssa päässyt kohottamaan maljaa, "punakone"-paita päällä. Vaikea nähdä että tämä päätös toisi Jokereita sen lähemmäksi Liigassa pelaamista.
   
 3. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Leijonat
  Lainaus:
  Voi myös olla että Hjalliksen poistumisen myötä vähenee myös ”katkeruus”
   
  Veri, Porilaine miäs & Masentaja tykkäävät tästä.
 4. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Jokereiden lähtö ja sen jälkeiset liigan määräykset harjoituspelien ja pelaajasiirtojen kieltämisistä kielivät katkeruutta. Tämä hankaloittaa paluuta.
  Olisihan se oikeinkin että Jokerit aloittaisi jostain jämäsarjasta, liigan johto on kuitenkin ollut niin sen tyyppistä, että eiköhän raha puhu ja kabineteissa nosteta suoraan liigaan.
  Mikäli siirtoa aletaan ajamaan, niin jännät neuvottelut edessä, tätä saamme odotella todennäköisesti vielä muutaman vuoden, eikös narreilla ollut joku sopimuskin siitä kuinka kauan pelaavat vielä KHL-ssä?
   
 5. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Onhan tämä ainakin toistaiseksi annetuilla tiedoilla todella hämärä kuvio, varsinkin hallin suhteen. Mikä on rottien motiivi omistaa tappiollinen halli edelleen? Nyt kun heillä ei virallisesti ole seuran kanssa mitään tekemistä, niin hehän voivat vaikka tehdä Arenasta SKA:n kesäleirihallin kysymättä keneltäkään mitään. Vai oliko hallista joku osuus jonkun kotimaisen tahon hallussa edelleen?
   
  Individual tykkää tästä.
 6. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  Luulen kyllä että paluu kelpaisi noillekin. Osa seuroista on niin persaukisia että jokainen Jokereiden ansiosta myytyä saatu lisälippu kelpaisi aivan varmasti. Todennäköisesti se kyseenalainen tekijä tässä yhtälössä, eli Hjallis, onnistui vihdoin pesemään kätensä koko touhusta.
   
  Individual tykkää tästä.
 7. Jopi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mielenkiintoinen kuvio, joka herättää kyllä enemmän kysymyksiä kuin antaa vastauksia.

  Hjallishan on aikaisemmin puhunut Rotenbergin ja Timtshenkon kanssa tehdystä rahoitussopimuksesta, joka kaiketi kattaa vielä seuraavat kaksi kautta. Onkohan tähän sopimukseen tullut muutoksia, vai ovatko Rotenberg ja Timtshenko edelleen lupautuneet rahoittamaan toimintaa pääomalainoilla? Jotenkin kuvittelisin, että ihan vähintään tuleva kausi menee vanhalla rahoitusmallilla - tai aika kova kauppamies saa olla, jos kesän aikana löytää jostain tarvittavan 10 - 15 M€:n rahoituksen.

  Kurrin mukaan rahoitusneuvottelut etenevät hyvin. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää, millä mallilla rahoitusta oikein haetaan. Osakkeiden ostamisen ei luulisi kiinnostavan niin kauan kuin taseessa roikkuu pääomalainoja useiden kymmenien miljoonien edestä. Samoin on vaikea nähdä, että perinteisillä sponsorisopimuksilla oikeasti voitaisiin nostaa riittävästi tuloja, edes silloin, jos KHL:ään tulee kova palkkakatto ja keskimääräiset budjetit tippuvat. Ehkäpä Rotenberg ja Timtshenko vain antavat lainat anteeksi, eiväthän he ole niistä saamassa penniäkään takaisin ikipäivänä. Elinvoimainen Jokerit HC Oy voi sentään toimia heidän omistamansa Areenan asiakkaana.
   
 8. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Beukeboom tykkää tästä.
 9. Tjapalala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen urheilu
 10. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Olennaista varmaan on se, minkälainen on sen viime (?) vuonna tehdyn rahoitussopimuksen muoto. Onko se sopimus ollut välillä venäläiset omistajat - Jokerit vai KHL - Jokerit? Jos sitä ei ole sidottu millään lailla rottalauman seuran omistamiseen, niin eipä kai tuossa rahoituksessa tule sitten mitään ihmeitä jatkossakaan tapahtumaan niin pitkään, kun nykyinen sopimus on voimassa. Silloin pelattaisiin käytännössä samalla pakoterahalla, eikä sitä Jokerit tule jatkossakaan karkuun pääsemään pankkien näkökulmasta, vaikka omistajuus olisi 100% Suomessa. Olennaista on mistä ne rahat tulevat.

  Jos taas se rahoitus oli sovittu omistajien kesken ja raukesi tämän kaupan tapahduttua, niin mielenkiinnolla odottelen minkälaista kania Kurri vetää hatustaan toiminnan pyörittämiseksi.

  Oli niin tai näin, niin mä en näe kuin pelkkää positiivista siinä, että omistus on nyt 100% Suomessa ja on päästy omistajuuden osalta eroon pakoteoligarkeista.
   
 11. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Hienoa, nyt kun hallin ostaa vielä joku Mika Anttonen lounasseteleillään, niin homma on ns. jiirissä.
   
  Bunder, bebeto & Hatchetman tykkäävät tästä.
 12. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  On niillä ollut aikaisemminkin merkitystä vaikka Cobol on muuta yrittänyt väittääkkin. Tälle kuluneelle kaudellehan hinnat nousi aika paljon.
   
 13. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Eikös Kurri ja Selänne omista yhden aition? Muistan jostain lukeneeni.
  Menee jo viisastelun puolelle mutta kumminkin.
   
 14. Beukeboom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät / Mamba!
  Lainaus:
  Jaahas. Mikäli näin on, on tämä muutos yhtä tyhjän kanssa - paitsi, että isolle massalle saatiin haluttu reaktio.

  Jotenkin tuo "kesällä kerromme lisää strategiastamme ja etsimme ennenkaikkea suomalaisia sijoittajia // neuvottelut etenevät hyvin" on sellaista liibalaabaa, että ei kukaan järjissään oleva ota noin raskaasti tappiollista liiketoimintaa itselleen, ellei rahoitus ole jo 100% turvattu. Ja sitähän se taitaa olla...
   
  auvo11 tykkää tästä.
 15. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Yllätyittekö? Minä en.
   
  V-G-, iibor & Renegade tykkäävät tästä.
 16. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Lainaus:
  Heillä on itse asiassa todella paljonkin tekemistä, rahoittavat jatkossa toimintaa aivan samoilla summilla kuin nytkin, mutta eri tavalla. Koska pakotteet. As simple as that. Pakotekierto, tämä oli päivän uutisoinnin anti, ei sen enempää. Naama vaihtuu "nimellisesti", mutta taustat ja pankkitilit ovat samat.
   
  Shanahan, mixu, Beukeboom ja yksi muu tykkäävät tästä.
 17. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Silmänkääntötemppu on ainakin tämän ketjun perusteella toiminut hyvin. Ns. massan parissa varmasti vielä jopa palstalaisia tehokkaammin.
   
  Nismo, Veri, V-G- ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 18. tombz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
  Kumpa Jokerit palaisi vielä joskus liigaan. Ikävä vanhoja kunnon Tps- Jokerit mittelöitä.
   
  Kendo26 tykkää tästä.
 19. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Samat jengit siellä edelleen pelaa, eikä joukkueiden omistajuuksissa isoja muutoksia ole tapahtunut. Timo Everi sanelee edelleen aika paljon asioita ja hän on ainakin minun näkemykseni mukaan suurin yksittäinen vastarannan kiiski. On siellä seuroja kuten Kerho, TPS ja mitä ilmeisimmin Ilveskin esimerkkinä niistä, jotka rinnakkaiseloon olisivat alun alkaenkin kyenneet ja tietenkin KooKoolla ja Jukureilla ei edes voi olla mitään juuri Jokereita vastaan. @keigykedy :n ylempänä nostama pointti Harkimon roolista Liigan antipatioiden aiheuttajana on kyllä hyvä ja saattaa tilannetta parantaa. Kurri on siihen sotkuun viaton ja toiminut sovittelevalla asenteella.

  Kommunikoin vähän huonosti. Pointtini ehkä oli noiden tuhanteen kertaan käytyjen kenen vika-keskusteluiden sijaan se, ettei Liiga ainakaan mulle tarjoa mitään sellaista että sinne pitäisi välttämättä päästä. Se oli paska sarja ja ilmapiiri vihamielinen jo ennen kuin Jokerit oli mihinkään siirtymässä. SHL olisi mulle ihan yhtä mieluinen vaihtoehto kuvitteellisessa tilanteessa jossa asiasta saataisiin itse päättää. Mestiksessä olisi eniten fiilistä ainakin jääkiekkoromantikon lasit päässä.

  Ja kaikki tämäkin spekulointi on toistaiseksi turhaa, sillä Jokerit pelaa ainakin tämän sopparinsa loppuun KHL:ssä ja varmaan todennäköistä on jatko sen jälkeenkin.
   
 20. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Niin siis miten se pakoteraha on erilaista, jos se kulkee samoja tilejä pitkin kuten edellä mainittiin? Miten pelkkä kasvojen vaihto auttaa näiden kiertämiseen? Ovatko pankit&viranomaiset tosiaan näin tyhmiä ja sinisilmäisiä?

  Sivistäkää tyhmää.
   
 21. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ois kova, St1-Areena. Hanoissa myytävä kalja ois RE85:sta.
   
 22. Stadin kundi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  The king is dead, long live the king! Huh...Olipa positiivinen uutinen. Surkeata toimittajantyötä kuitenkin YLEltä kun sitä haastattelua katsoi. Eiköhän noita kysymyksiä olisi edes vähän voinut etukäteen suunnitella.. Missä ne oikeat toimittajat nykyisin on? Ainut mikä uutisessa pelottaa on tuo rahoitus jota tuskin saadaan kotimaisin voimin kasaan vuosittain. Toivottavasti tämä ei ole kuitenkaan lähtölaukaus liigaan kun sinne ei kyllä itsellä olisi halua takas mennä. Jarille iso kiitos ja kumarrus!
   
  YamahaGPR tykkää tästä.
 23. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Mä luulen että Sasha Huttusta vaan vituttaa eikä tiedä oikeasti mitään. Katkera äijä.
   
 24. Filari Jäsen

  Lainaus:
  En epäile tätä etteikö voisi rahat tulla samasta pussista, mutta miten tämä muuttaa näitä pakotteita? Jos rahat edelleen tulevat samoilta nimiltä ilman omistajuutta, eikö se silti ns. likaista rahaa.
   
 25. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Vaikea uskoa ettei lainoja nollattaisi, ei kukaan ole niin hullu että ottaisi ne mukaansa, oli sitten millaiset
  sopimukset tahansa. Tokihan sitä omaa pääomaa täytyy jostain puskea sisään, vaikka nuo vanhat lainat
  poistuisivatkin. Ei tuosta voitollista liiketoimintaa saa kuitenkaan ihan äkkiä, jos koskaan. Kurrin taskuista?