Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

John McFarland SaiPaan

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Ferris, 25.07.2016 klo 13.48.

 1. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ehkä sitten ymmärrän tämän siirron joukkueelta mikäli on ollut huomattavasti kalliimpi kuin mitä itse olen päässäni ajatellut ja seura etsii aktiivisesti uutta ykköskorin jätkää. Millään muulla tavoin ei käy järkeen tämä.
   
 2. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Päätös oli hyvinkin järkevä. Poislukien miehen nopeus jäällä, niin mitään muuta sellaista McFarland ei esittänyt, jota odotetaan ulkomaalaisvahvistukselta.

  On ketju ollut mikä tahansa, niin viimeiset neljä-viisi ottelua mies on pyörinyt pelin ulkopuolella ja surffaillut odottaen, että muut järjestävät hänelle kiekon/tilanteita, sen sijaan että aktiivisesti hakisi niitä itse.
   
 3. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Aamun Etelä - Saimaassa Tuomenoksa sanoo, että McFarland ei ollut kunnolla kuntoutunut loukkaantumisen jälkeen ja jopa leikkaus voi olla edessä.
  Uutta miestä kartoitetaan, mutta ei ole edes tietoa onko se sitten sentteri, laituri, vai jopa pakki.
  Ottakaapa tuosta sitten selvää?
   
 4. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Aivan varmasti on ollut kallis kaveri SaiPan mittapuun mukaan. Jos viime kaudella pääsi kokeilemaan muutaman pelin Änäriä ja AHL:ssäkin oli lähes 0.50 ppg tahdissa, niin ei todellakaan ole tullut muikkupalkalla lätäkön yli. Itse veikkaan, että se 150k€, joka meni viime kaudella McIntyrelle siirtyi tällä kaudella McFairlandin tilille. Noilla otteilla ainut oikea ratkaisu oli sopimuksen purkaminen, ehkäpä sillä säätyi se 50-70k€.
   
 5. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kyllähän tuonne hyökkäykseen tarvitsisi nyt jonkun tekijämiehen ja myös puolustukseen kaipaisi apuja. Jompaa kumpaa osastoa ehkä vahvistetaan.

  Eihän nuo McFarlandin otteet olleet sellaisia mitä odotettiin. Varmasti tuo loukkaantuminen painoi paljon tuossa ja parasta ei Johnista saatu irti. Se mistä kaverissa pidin, oli tuo suoraviivaisuus ajoittain, esim. silloin Jukurit-pelissä ajoi röyhkeästi maalille ja taklasi Jukurit-pelaajan niin, että Jukuri lensi oikein kunnolla selälleen ja sen jälkeen McFarland lähti luistelemaan suoraan jäähyaitiota kohti ja luuli, että saa jäähyn tuosta tilanteesta mutta eipä saanutkaan. Joka tapauksessa tuo taklaus oli upea mutta hyvin sääntöjen rajamailla. Oli silloin tosi huvittava tilanne. Tällaisia röyhkeitä maalilleajoja kaverilta välillä nähtiin mutta varmaan nuo vaivat vähän rajoitti tuota Johnin yletöntä ja aggressiivista pelaamista joten niitä ei niin usein häneltä nähty. Tämän takia miestä varmaan peluutettiin kolmoskentässä.
   
 6. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Sami pilasi fantasiasi ja meni Saksaan ESV Kaufbeureniin.
   
 7. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ei se mitään, sillä Tirkkonen on huomannut SaiPan hädän ja junaillut asiat siten että Tommi Santala kurvailee keltamustissa jo tapanina. Magnitogorsk-huhu on pelkkä savuverho.