Joel Armia

  • 1 567 224
  • 5 050
Sori. Ei ollut tarkotus, varsinkaan kun olet asiantuntevaa tekstiä Armiasta suoltanut sivukaupalla. Mä mitään tiedä, kunhan olen kuullut.

Kaikilla on tällä palstalla oikeus ilmaista omia mielipiteitä ja näkemyksiä niin kaun kuin ne ilmaistaan asiallisesti, myös minulla. Eli heti jos joku latoo mielipiteitä jotka eivät vastaa omiasi luokittelet ne mahtavalla sarkasmilla "asiantunteviksi" ja vääriksi. Hieno homma.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kyse oli alunperin siitä, että piti löytää esimerkkejä pelaajista, joilla meni toinen kausi "päin helvettiä" (suora lainaus), mutta joka kuitenkin nousi myöhemmin urallaan huipulle.

Teemu on minulle esimerkki tästä. Asiaa voidaan käännellä miten päin tahansa, mutta 84 peliä ja 76 maalia ja 51 peliä ja 25 maalia ovat kaksi hieman eri asiaa, varsinkin kun odotukset oli kuitenkin kovat. Teemun odotettiin tekevän vähintään 50 maalia toisella kaudellaan ja tuon kauden Pro Hockeyn kausiennakossa kirjoitettiin legendaarisesti ettei edes "90 maalia ja 200 pistettä ole mahdottomuus suomalaiselle". Tämä ei ole tietenkään koko totuus odotuksista, mutta kertonee anekdoottina jotain.

Mikko R, Armia on mennyt fyysisellä puolelle hurjasti eteenpäin verrattuna siihen missä oli vuosi sitten ja väitteesi siitä ettei hän olisi mitenkään merkitty, ei pidä paikkaansa. Häntä seurataan tarkemmin kuin ketään Ässien hyökkääjää, tämän näet katsomalla pelejä.
 

tomukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue
Laittaisin itse Jopen viikonlopuksi A-nuoriin pelaamaan kaksi kotipeliä.

Mäkilä kolmoseen ja Laaksonen Mäkilän tilalle neloseen.

Näin ei tapahdu.

Tää on aina tätä kun joku kenestä odotetaan supertähteä ei teekkään liigan parasta tulosta.

Jos katsoo aina tämän miehen tehoja pelin jälkeen niin voi kirjoittaa mitä vaan. Mutta jaksaa maksaa URHO:n peleistä urakalla ja kattoo niitä ja paikan päällä enemmän kuin 100 kappaletta, ymmärtää että asiat ovat TODELLA eritavalla monen pelaajan kohdalla mitä tilastot antaa näyttää.

Seuraan monen joukkueen pelejä ja paljon. Esimerkiksi nyt Saipa pelissä tilanne on tismalleen se että Armiaa ei ruokita. Armia pystyy tekemään jonkin verran itsekin, mutta häntä todellakin vartioidaan koko ajan ja hän ei ole vielä niin vahva että kääntää 3 puolustavaa pelaa pois maalin tekemisen tieltä kuten joku Forsberg tai Bure on tehnyt. Se on hyvä mies ja tuollaisiin miehiin pitää vaan luottaa. Ymmärrän senkin että joukkuehenki kärsii jos kaikki menisi Armia edellä, että kunhan nyt saadaan Joppe pisteille niin hyvä. Ei se niin voi mennä. Armia pelaa hyvin, mutta hyvin eritavalla kuin viime vuonna olosuhteiden pakosta. Hän puolustaa mielestäni hyvin ja pää on pysynyt hienosti koossa. Ei 13 SM-Liiga peliä kauden alussa anna minkäänlaista otantaa tehdä pidempiä arvioita kenestäkään pelaajasta. Hänen lihaksensa lisääntyi ymmärtääkseni 3-5 kiloa kesällä, se vaatii aika paljon tottumista mitä itse muistan, tuntuu että on eri vartalossa kun massa lisääntyy nopeasti.

Ketjukaverit on tärkeitä. Jari Kurri ei olisi minkäännäköinen legenda jos ei olisi pelannut Gretzkyn kanssa. Helppo aina huudella jälkikäteen, mutta tätä mieltä olen.

Ja muistakaa että Rick Tocchet, RICK TOCCHET!!! teki 109 pistettä kaudella 92-93. Ja miksi? Pelasi Lemieux:n kanssa. Rick Tocchet ei saisi minkään vuoden SM-Liigassa itseään pistepörssin TOP-10 joukkoon.

Armia pelaa hyvin ja kehittyy hyvin. Hauskaa on huomata että mitä moni tänne kirjoittanut sitten sanoo jos Armia tekisi vaikka tänään 4+1. Se kun ei ole millään muotoa mahdotonta.

Tietenkin ymmärrän että on joskus kivaa provosoida kultapoikien faneja :)
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tästä on erittäin hyvä jatkaa. Häkki ja peliesitys muutenkin halukas, himokas ja kiimainen.
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ketjukaverit on tärkeitä. Jari Kurri ei olisi minkäännäköinen legenda jos ei olisi pelannut Gretzkyn kanssa. Helppo aina huudella jälkikäteen, mutta tätä mieltä olen.

Ei muutes pidä paikkaansa. Jari oli huikea pelaaja ja olisi ollut huippu ilman Gretzkyäkin. Pelasi aikaan, jolloin eurooppalaiset vasta alkoivat saada jalansijaa änärissä ja otti paikkansa. Toki Väinön vieressä kelpasi pelata, mutta osoitti kausilla 88/89 ja 89/90 Edmontonissa, että ei tarvinnut tätä pisteiden tekemiseen vaan naputti 76 44 58 102 ja 78 33 60 93 statsit.

Armia parantaa koko ajan, joten ei huolen häivää.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Armialla oli tänään syöttöpäivä. Muutamassa paikassa olisi ollut selkeä oman ratkaisun paikka mutta poika lähti aina vaan syöttämään. Ehkä häntä on joukkuetovereiden puolesta muistutettu, että voi sitä joskus syöttääkin...?? Aikaisemmin Joppe kun on aina laukonut paikasta kuin paikasta.
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tänään Joppe oli Ässien huonoin hyökkääjä.

Asenne puuttui, selkä suoristui nopeasti.
Ei meinaa edes osua kiekkoon vaan pyyhkii hileet päältä.

jos asenne olisi kunnossa ja taistelisi joka kiekosta ja olisi valmis vaikka syömään sen niin saisi anteeksi.

Joppe katsomoon. Mäkilä tilalle.
Jos nelosta ei haluta rikkoa, niin Laaksonen.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Jopen tarttis nyt vetää ne haalarit päälle ja unohtaa kaiken maailman risteilyt. Tänään työnteko ei napannut, tosiaan kiekko tuli putsattua moneen otteeseen ja syötöt kavereillekin olivat löysiä kuin Väyrysen selkäranka. Tuolla työntekoasenteella mies kyllä liittyy Riihijärven ja kumppaneiden seuraksi.

Viime kaudella nähtiin ihan erilaista Armiaa, nyt tarttis tulla sieltä mukavuusalueelta pois ja alkaa tekemään töitä kahteen suuntaan. Muuten ei enää pääse lehtijuttuihin ja mainoksiinkaan.
 

Hra Punajuuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat HIFK:lle
Heikoin lenkki

Yhdyn edellisiin.

Ikävä todeta, että Armia on tällä hetkellä hyökkäyksen heikoin lenkki. Suurin synti on, että hän ei pelaa lainkaan joukkueelle. Kiekottomana höntyilee C-junnumaisesti ja kiekollisena tekee äärihitaita ja yltiöoptimistia ratkaisuja, kuten pakkien kahvitteluyrityksiä seisovilta jaloilta. Tällä hetkellä Niemen vitjan peliä häiritsee se, että hyökkäykset järjestään jähmettyvät Armian lapaan. Uusikartanonkin ketjun peli parani heti, kun Armian tilalle taannoin vaihdettiin Yetman.

Voisi olla paikallaan ottaa poika sivuun (ja Laaksonen tilalle) neljän ennen maaottelutaukoa pelattavan matsin ajaksi. Valmennuksen olisi syytä käydä perusteellisesti läpi pelitavallisia ongelmia, jotta hän voisi palata kaukaloon marraskuun puolivälissä maaottelutauon jälkeen liigakelpoisena pelaajana.

Punis
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Aika paljon Armia on tässä syksyn aikana saanut jos nyt ei "paskaa" niskaansa, niin ainakin vahvaa kritiikkiä. Peliesitykset Armialta ovat ollee kieltämättä vaisuja, mutta onko silti oikein lähettää tuon ikäistä ja tuollaisen potentiaalin omaavaa kaveria katsomoon?

Nelosen laita on tällä hetkellä se paikka, jossa Joppen tulisi hakea itseään, ei viltti tai katsomo. Faktahan on, että Joppen takia Ässät ei ole pistettäkään menettänyt, joskaan Joppen asiostakaan ei ole pistettäkään tullut. Katsomokomennus ei kannusta ketään, vähiten varmaan 18v ykköskierroksen varausta. Jos taso ei korkeammalle riitä, niin ne 7-8 min nelosessa nöyryyttä opiskelemassa, mutta ei hyvä tavaton näin kuin nyt viime pelissä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Vastataan nyt tähän samoin kuin edelliseen; Armian paikka on A-nuorissa ei nelosketjun laidassa. Armialla ei ole mitään asiaan minkään joukkueen nelosketjuun. Ikinä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Laittakaa poika Raumalle kehittymään. Siellä tehdään pojasta pelimies ja tehoja alkaa syntyä, kuten ennenkin. Vaikka aika karmiaa on meno ollut, niin ei kannata vielä heittää kirvestä Isomäen kaivoon. Kyllä se siitä.

Vaihdossa saatte Jussi Pesosen ja Lukko maksaa myös Pessin bussilipun.
 

Puksprööti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Armialle ei ole tällä hetkellä oikeaa paikkaa. On mies katsomossa, neloskentässä tai a-nuorissa on se väärin aina jonkun mielestä. Tässä tulee ainakin eräiden nimimerkkien kohdalla mieleen se että Ässät ei ole sama asia kuin Joel Armia. Armian etua ei voi laittaa Ässien edun edelle. Onhan se kiva jos lupaava ja oikein NHL:ään varattu kaveri saa pelata ykköskentässä ja kehittyä rauhassa. Mutta näin nyt vain ei toimita menestyvässä SM-liigajoukkueessa. Valmentajan tulee valita boksiin ne pojat ketkä mahdollistavat pelin voiton.

Jos ja kun Armia ei tällä hetkellä mahdu joukkueeseen, on luonnollista että mies pelaa A-nuorissa koska ikänsä puolesta sinne mahtuu.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jos ja kun Armia ei tällä hetkellä mahdu joukkueeseen, on luonnollista että mies pelaa A-nuorissa koska ikänsä puolesta sinne mahtuu.

No näinhän tuo tietysti on. Tuli tässä äkkiseltään mieleen, että Joppehan on aika nuori kaveri. Mahtuiskohan se vielä B:hen, jos A:ssa ei pisteitä synny? Tai sit pitää odottaa vaan niitä ulkojäitä...
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Arimian kohdalla kannattaisi miettiä tilanteen täydellistä rauhoittamista niin pelaamisessa kuin edustustehtävissäkin. Nuorella pojalla on tällä hetkellä kova tuska päällä ja keppi ei mielestäni tuota solmua avaa. Liian kovat henkilökohtaiset ja fanien odotukset, toisen kauden kirous, uuden tilanteen käsittely jne. Nämä asiat vaativat mielestäni hieman käsittelemistä, eikä lisäpaineita. Nyt lepoa, rauhoittumista ja sen jälkeen hyvää harjoittelua ja maaottelutauon jälkeen uusi alku tähän kauteen.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Nyt lepoa, rauhoittumista ja sen jälkeen hyvää harjoittelua ja maaottelutauon jälkeen uusi alku tähän kauteen.

Tiedä sitten, onko hyvä vai huono asia, mutta Armia pelaa ilmeisesti huomenna Hifkiä vastaan.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jos ja kun Armia ei tällä hetkellä mahdu joukkueeseen, on luonnollista että mies pelaa A-nuorissa koska ikänsä puolesta sinne mahtuu.

Olen usein ajatellut työntää rautanaulan sähköpistokkeeseen; ihan luonnollista kun se kokonsa puolesta sinne mahtuu.

Mikään A-junnuissa peluuttaminen ei ole todellakaan ratkaisu, Joel on sinne liian hyvä ja komennus olisi nöyryytys vaikka se perusteltaisiin miten vaan. Kuten jo toisaalla totesin, kyseessä ei ole mikä tahansa junnu eikä tavallinen pelaaja. Jotain muuta pitää Joelille keksiä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tiedä sitten, onko hyvä vai huono asia, mutta Armia pelaa ilmeisesti huomenna Hifkiä vastaan.

Valmennus seuraa kaveria läheltä, joten heillä on varmasti parempi tieto tilanteesta kuin minulla tai muilla faneilla. Poika näytti vaan erittäin tuskaiselta jäähyaitiossa, jonka perusteella tilanteen rauhoittaminen tuli mieleeni.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Hienoa toimintaa valmennuskolmikolta laittaa Joppe syömään poppareita. Yhdestä asiasta olen varma ja voin lyödä siitä vasemman pallin ja appiukon perinnön vetoa, että pelaamalla kehittyy. Jos nuorella pelaajalla on itseluottamus nollassa, niin nouseeko se sillä että siitä rangaistaan? Toivottavasti Herra Urheilutoimenjohtaja on keskustellut case. Armiasta valmennuskolmikon kanssa. Porissa osataan kyllä sössiä. Siksi Ässien farmiseura on kaukalopallojoukkue, josta ei kukaan enää nouse takaisin Ässiin.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hienoa toimintaa valmennuskolmikolta laittaa Joppe syömään poppareita. Yhdestä asiasta olen varma ja voin lyödä siitä vasemman pallin ja appiukon perinnön vetoa, että pelaamalla kehittyy...

Mistä saan tuon perinnön lunastaa, pallisi saat pitää?? Kehittyminen tapahtuu harjoittelemalla, harjoittelun tulos näkyy pelaamisessa.

Mikäli pelaaja on ylikunnossa (=Kapanen) ratkaisu ei ole pelaaminen vaan lepo. Mikäli pelaaja on henkisesti täysin lukossa ja tekee jatkuvasti vääriä ratkaisuja kentällä (=Armia), ratkaisu ei mielestäni ole pelaaminen vaan asioiden läpikäyminen ja pään avaaminen.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hienoa toimintaa valmennuskolmikolta laittaa Joppe syömään poppareita.

Mitä olisi mielestäsi pitänyt tehdä? Mitä ei oltu vielä kokeiltu ja olisi ollut kokeilemisen arvoista? Oliko Armian otteet mielestäsi pelipaikan arvoisia ottaen toki huomioon myös miehen "arvon" muutenkin kuin pelillisesti?
 

EddieE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
TosiFanin kanssa pitkälti samaa mieltä. Jos se (henkinen) jumi on kokoajan pelatessa päällä, on ihan oikein pistää pelaaja katsomoon hakemaan uutta paloa ja tekemisen halua. Siinä jos jossain näyttöhalut lisääntyvät ja ajattelee pelaamista vähän eri kantilta välillä.

Pelaamalla tottakai kehittyy, mutta jos on kyse kuupan puolikroonisesta jumituksesta on väkinäinen hampaat irvessä polkeminen usein melko haitallista.
 
Suosikkijoukkue
Pavel Bure#10, Venäjä, KalPa
Hienoa toimintaa valmennuskolmikolta laittaa Joppe syömään poppareita. Yhdestä asiasta olen varma ja voin lyödä siitä vasemman pallin ja appiukon perinnön vetoa, että pelaamalla kehittyy. Jos nuorella pelaajalla on itseluottamus nollassa, niin nouseeko se sillä että siitä rangaistaan? Toivottavasti Herra Urheilutoimenjohtaja on keskustellut case. Armiasta valmennuskolmikon kanssa. Porissa osataan kyllä sössiä. Siksi Ässien farmiseura on kaukalopallojoukkue, josta ei kukaan enää nouse takaisin Ässiin.

Itseluottamus on nollassa, mutta niin on kyllä asennekkin. Sen minkä olen Armian otteita nähnyt, niin kyllä nyt pitäisi palata ihan perustasolle ja alkaa tekemään töitä kaukalossa ja pelaamaan joukkueelle.
Armia laittoi itselle liian kovat odotukset tälle kaudelle ja kun homma ei lähtenytkään niin kuin oli kuvitellu se alkoi näkyä otteissa.
Mielestäni katsomoon laittaminen oli oikea ratkaisu valmennukselta, mutta osaako Armia käsitellä asian oikein.

Toivottavasti osaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös