Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Joe Finley HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana The Loft, 22.06.2016 klo 11.58.

 1. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kurinpito poimii rumat taklaukset käsittelyynsä, siihen ei vaikuta tuomareiden päätökset. Kurinpito on linjannut tuon vähän alta sekunnin kiekottoman määreeksi. Tässä tapauksessa Finley sai kakkosen estämisestä eli Repo tulkittiin kiekottomaksi, mutta taklaus ei ylittänyt kurinpidon käsittelykynnystä.
   
 2. punasydän Jäsen

  Lainaus:
  Miksi? Tapola nollasi tuon tilanteen lopullisesti todennäköisesti tuohon kommenttiin, itse pelissä tuo ihan alle pääseminen ei näkynyt millään tavalla eikä Finley ole päässyt Tapparan pelaajien ihon alle koko sarjassa. Omasta mielestä valmentajan ihon alle pääsemisen merkitys on täysi nolla, jos valmentaja ei satu olemaan koodinimi "Raivo", jonka kasetti menee jonkun ajojahdin järjestelemiseksi tuollaisen tapauksen jälkeen.

  Koko kauden mittapuulla Finley on yksi suosikkipelaajia, yksi joukkueen tärkeimpiä pelaajia ja loistava hankinta. Sarjassa Tapparaa vastaan Finley on ollut pikku-ukkojen metsästyksineen, keihästyksineen ja myöhäisine taklauksineen lähinnä nolo.
   
 3. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Mun mielestä on näkynyt että Finleytä käytetään selvästi kiekollisempaan rooliin pleijareissa kun moni olisi halunnut, syy on tietty IFK:n pakiston heikkous. Joten sinänsä ei yllättä ettei Big-Joe ole koko ajan hieromassa hanskaa jonkun naamaan.
  Enemmän muulia uhrataan ihon alle menemisiin ja räksyttämisiin maalin edessä. Siinäkin vituttaa tuomareiden selvä "naama muistissa" rangaistusten jako, herkästi tulee sukeltamisia ja väkivaltaisuuksia mitä ei muille tulisi.

  _
   
 4. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Totta kai. Mutta kun aletaan pelikielloista puhua, niin kurinpito tutkii ja kellottaa.
   
 5. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Finleyn taklaus on hyvinkin verrainnollinen jokunen vuosi sitten Ruudun Lehkoseen kohdistaman taklauksen kanssa (alla linkki taklaukseen). Taitaapa olla molemmissa kellotettu myös sama 1,2 sekuntia kiekon luopumisesta.
  https://www.youtube.com/watch?v=RHQx1bFXnn4

  Kummatkin periaatteessa taklauksena puhtaita ja hyviä, mutta tulivat vaan auttamattomasti liian myöhään. Ainoa käytännön ero, että Lehkonen sai taklauksesta aivotärähdyksen, joka ilmeisesti johtui joko pään retkahtamisesta tai osumisesta jäähän kaatuessaan. Itse Ruudun taklaus ei osunut päähän. 4 ottelun pelikielto oli tuolloin seurauksena. Tällä kertaa Finleyn pelasti hyvä onni ettei Repo loukkaantunut esimerkiksi juuri pään retkahduksesta. Alla vielä linkissä Ruudun taklauksesta Liigan kurinpitotuomio.

  http://liiga.fi/uutiset/2013/02/22/...-jarkko-ruudun-pelikieltoa-koskevassa-asiassa
   
 6. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kurinpito tutkii, mutta mitä hittoa sillä kellolla tekee, kun tilanne on kuitenkin aina niin yksilökohtainen? Kulmassa oleva pakki voidaan velvoittamaan odottaa taklausta pidempään kuin täyttä vauhtia keskialuetta ylittävä hyökkääjä. Pakkia voi hyvinkin taklata kulmaan puhtaasti samalla viiveellä, kun hyökkääjä on jo täyttä vauhtia edennyt vaikkapa välin siniviiva - punaviiva (tai enemmänkin), jolloin taklaus tulee väistämättä myöhässä.

  Voi tietty olla, että kurinpidolla on erilaiset aikarajat eri tilanteille, esimerkiksi:

  "Vähän löysällä jalalla lähtevä hyökkääjä - 0,5 sec"
  "Todella verkkainen hyökkääjä, pitkä vaihto alla 0,8sec"
  "Pakki kulmassa 2sec"

  Itse katsoisin tilannetta vain kurinpitäjän pelisilmällä, vertaisin vanhoihin tuomioihin (jotta linja pysyy) ja luottaisin vahvasti intuitioon.
   
 7. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Kaikkien Ilta-Paska-Sanomien erikoistoimittajien, ei Nyholm vaan se toinen mäntti , ja elämäntapaintiaanikolumnistien, Manninen (heippa vaan Tuomas, isokokoinen tahtoihminen täällä taas), inhoama järkälepakki. Koko kauden oli ryhmä joka odotti kieli pitkällä Iso-Joen tekemää kiekollista emämunausta. Niinpä, perusluuta pelasi erittäin hyvän kauden ns. peruspuolustajana, jonka lisäksi sääti kokonaan uudestaan käsitteen "ajaa joku kylmäksi puhtaasti". Tuomareita usein haukutaan, mutta nyt on kehumisen paikka: jos teko on puhdas, ei jäähyä. Iso-Joe lanasi varmasti parikymmentä pelaajaa ulos, useimmista ei edes jäähyä. Hyvä.
   
 8. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kylläpä Finley paskansi ison jöötin tänään joukkueen päälle. 1-0 maalin jälkitilanteesta aivan turha kakkonen ja seuranneesta ylivoimasta 2-0. Peli muutenkin yhtä epävarmaa kuin koko pleijarit ja sopivana kruununa lahjoittaa jatkoaikamaalilla pronssin Jyväskylään.

  Hyi helvetti kuinka paska peli häneltä ja eipä nuo pudotuspelit niin juhlaa muutenkaan ollut. Toivotaan, että jatkossa pienessä roolissa suoriutuu paremmin. Ehkä joutui vain liian isoon rooliin. Typerät jäähyt kuitenkin pitäisi saada pois, vaikka kovaa pelattaisiinkin ja kiekon kanssa kun edes hitusen petraisi.
   
 9. penalalli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Finley pelaa tasan taitojensa mukaan. Kuka hänet joukkueeseen halusikaan aluperin??
   
 10. Rutale Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joe Finley terveillä olkapäillä.
  Lainaus:
  Vaikka diggaanki Joesta törkeesti niin sanoin kaverille niihin aikoihin ku Finleyn 2v. jatko julkastiin ja hype oli kovimmillaan, että sopparin loppuun ei päästä vaan diili puretaan syystä tai toisesta keskenkaiken. Jotenki on vaan sellanen fiilis että vihaajat pääsee viimeseks nauramaan. Ja siis toivottavasti oon väärässä.Tän kauden harvoja ilonaiheita,mahtava pelaaja!
   
 11. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Iso Joen loistokkuus perustuisi parhaimmillaan siihen että runkiksessa luotaisiin riittävän uskottava pelonilmapiiri, ja työrauha omalle maalivahdille. Pleijareissa joukkueessa olisi riittävä määrä playmaker / yleispakkeja, että Finley olisi kokoonpanossa seiska- tai korkeintaan kuutospakkina.
  Kauden aikana hoiti oman ruutunsa lostavasti.
   
 12. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Varsin sananmukaisesti koko kauden sitä pitikin odotella.

  No, leikki leikkinä. Jos peli olisi luistanut teillä paremmin tällä kaudella, niin uskon että Finleykin olisi näyttäytynyt paremmassa valossa. On sanonta, että kun peli kulkee niin yksilötkin nousevat esiin, mutta kyllä se pätee myös toisinkin päin. Kun peli ei kulje, syntipukkeja löytyy aina. Jos saatte ensi kaudeksi hyvän flow'n päälle, missä pelaajat auttavat toisiaan, niin Finleylle löytyy varmasti tärkeä rooli joukkueesta.
   
 13. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Lainaus:
  1-0 maalin poikkari oli minusta ihan OK. Tuskin sillä hetkellä tiesi, että laatta oli pussissa. Teki vain duuniaan.

  Taisi muuten siinä 10 sekuntia aiemmin blokata muutaman tyhjän rysän...
   
 14. -BR- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HELSINGIN IFK, DEFC #1
  Big Joe vuoden kunkku videon kera:
  HIFK Fan Club (linkki Fan Clubin sivuille)
   
 15. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Kun tuota listaa katsoi niin vuoden 2005 voittaja sykähdytti rinnassa todella paljon ja pistinkin sikariksi konjakkilasi kädessä täältä tammipöydän takaa hänen kunniakseen. Mikäköhän Joen käteen on osunut?
   
 16. McLovin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Joe pelasi tämän vuoden playoffit rikkinäisellä olkapäällä.
   
 17. Umi84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ompa väsyneen olonen paskahousu tää ukko. Itse menee kimppuun ja levittelee käsiään kun pitäis alkaa toimimaan.
   
 18. el_hazardo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Näköjään hoitaa tonttinsa - joka kantilta.
   
 19. Valmetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Bruins, MuSa, Ässät
  Mikä Joen hanskat on liimannut, eikä nämä Ässät pelin temput ole enemmän Jarkko Ruudun osastoa. Joka välissä uhoamassa, mutta tappelupaikan tullessa vetää Rudit... Brändin näköinen.. Ruma, elähtänyt mätisäkki.
   
 20. Bigreds. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, ei lajil' väliä
  Olipa yllätys, että tänne tuli heti pari Olli Lindholmia uhoomaan. Terkkuja huomisille tarkkistunneille. Joe hoiti asia kuten ammattilainen, joka tietää, että pakiston loukkaantumistilanne on erittäin paha, eikä ylimääräisiin pelikieltoihin ole varaa.
   
  Viimeksi muokattu: 26.09.2017 klo 20.55
 21. apkarhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ÄSSÄT ja Suomen maajoukkue. Liverpool, Real Madrid
  Lainaus:
  Finley on nolo, pelkäsikö loukkaantumista vai oliko vastus liian kova.
   
 22. Herra Perkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  on se kova
   
 23. Valo yössä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Finley hoiti tonttinsa pelissä ja näköjään pelin ulkopuolella. Hankki yv:n ja suoraan böndeltä tuli porinkarhu ja aika osuvasti valmetin traktori spiidaamaan.
   
 24. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Finley hoiti homman hienosti, mutta siirtyi samalla kovien poikien ryhmästä rottien ryhmään. Ristipakkina taklaamaan ja repimään Bloodia paidankauluksesta, aika selvä haasto. Siinä vaiheessa kun Blood otti haasteen vastaan, Finley teki Sailiot. Sallittua, mutta rottamaista.
   
 25. Bigreds. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, ei lajil' väliä
  Lainaus:
  Ei tainnut viesti mennä perille, vai onko lukeminen haasteellista yhtä lausetta pidemmälle?