Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Joe Finley HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana The Loft, 22.06.2016 klo 11.58.

 1. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 2. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ihan liian myöhässä ja pelin kannalta huonoon paikkaan vaikkei maalia tullut. Tämä ei kuitenkaan muuta Finleyn aikaisempia taklauksia tai Finleyn kykyä taklata mihinkään suuntaan.
   
 3. Silkkeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Oli kyllä todella typerä taklaus ja jäähy pahaan paikkaan. Finley on hieno mies ja varmasti kova panemaan, mutta nyt oli kyllä täysin idioottimainen tempaus sekä Revon että koko IFK:n joukkueen kannalta.
   
 4. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Aivan kusipäinen jäähy Finleyltä siinä tilanteessa kun olisi pitänyt käynnistää takaa-ajoa eikä kuluttaa energiaa AV-peliin. Tuli niin paljon myöhässä, ettei yksikään tuomari olisi jättänyt viheltämättä ja jos Repo olisi loukkaantunut, niin olisi tullut takuulla iso tuomio.
   
 5. Driver#66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Osoite oli kyllä oikea ja täältä suunnalta irtoaa ainakin synninpäästö. Oon odottanu että Finley pommittaisi Repoa mutta valitettavasti nyt osui myöhässä. Repo on itse vähän väliä huiskimassa tilanteiden jälkeen ja nyt varmasti sattui. Kukaan ei tiedä olisiko Hifk silti saanut takaa-ajoa päälle joten saat anteeksi.
   
 6. VT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Who cares? Turpaan tuli, mutta tästä saa sentään jotain iloa. Repo kerjännyt tällaista pommia.
   
 7. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mitä iloa tuosta sai? Sääntöjen vastainen taklaus, josta tuli alivoima. Onneksi Repo ei loukkaantunut.
   
 8. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Lainaus:
  Olen samaa mieltä, että kohde oli oikea. Tästä huolimatta tilanne missä taklaus tuli ja selkeästi myöhässä olo teki taklauksesta todella typerän.

  Hyvä, että Repo ei loukkaantunut ja pinnat hänelle siitä, että ei jäänyt kalastelemaan isoa rangaistusta.
   
 9. Driver#66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Pitää paikkansa mitä studiokin spekuloi että jos Repo olisi loukkaantunut, kakku olisi pitkä. Uskon että olisi jopa lyöty hieman lisäkakkua edellisten puhtaiden taklausten johdosta. Hyvä ettei mitään käynyt.
   
 10. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Saipahan studion ''asiantuntijat'' taas syyn mussuttaa Finleyn pelaamisesta :D
   
 11. VT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kaikki millä pääsee Tapolan ihon alle, ovat hyvästä. Joo, periaatteessa turha jäähy, mutta peli ei siihen ratkennut. Peli, jossa paskat tuomarit ja IFK:lla Erosen ja Generousin kaltaisia hahmoja, en vaan ymmärrä nillittämistä yhdestä myöhässä tulleesta taklauksesta pelaajalta, joka sentään yritti.
   
 12. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tuntuu että liigassa on usein tämän tyyppisiä ylilyöntejä... Siis kun jalat ei käy eikä kiekko tottele niin sitten parin hodarin jäljiltä fysiikan lakeja ei kuitenkaan pysty kumoamaan.

  Onneksi ei tapparan kaveri loukkaantunut. Tuossa tilanteessa vastustajalta "calounit" niin se olis ollut syksyllä Finleyllä seuraava peli.
   
 13. Driver#66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Repo ei olisi pystynyt tekemään tuossa "calouneja", ei vaan riitä käsissä taito. Mutta jos oli tehnyt Janeckyt tai rudit, big-joe olisi saanut pitkän pelikiellon. Vai mitä ajoit takaa?
   
 14. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Finleyhän on oikeasti taitava avojään taklaaja. Ja suht fiksu tilannetajuinen kiekkoilija.

  Eli otaksun, että verta nenästään koko ajan kaivava Repo oli selkeesti Finleyn hakusessa, halus osua, mutta tossa kohtaa ajotus petti. Ja toisaalta tilannetaju koska ei hölmöt alivoimat juuri auta joukkuetta. Toki, hyvä ettei Repo loukannut itseään.

  Vaikka Repo taisikin olla jäällä viimisissä vaihdoissa kukkoilemassa. Peloton kaveri.
   
 15. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tällä logiikallahan voidaan jäähyillä joka ikisessä pelissä alusta loppuun hyvillä mielin, kun "kukaan ei tiedä olisiko IFK voittanut kuitenkaan".

  Lainaus:
  Word.

  Lainaus:
  Asiaa juttelet. Ja kyllähän Repo on sellainen pelaaja, että varmaan entistä hanakammin on Finleyä ärsyttämässä jos kerran saa tämän ottamaan tyhmiä jäähyjä. Vähissä on ollut tässä sarjassa paikat Finleyllä koville avojäätaklauksille, sen verran hyvin on Tappara ollut hereillä ja laittanut kiekkoa liikkeelle. Kaipa tuo sitten turhauttaa.
   
 16. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Miten tuo sääntö kiekollisesta nyt ihan tarkkaan menee? Eilisessä taklauksessa aikaa syötöstä taklaukseen kuluu n. 2 s. Usein taklataan laidoilla huomattavasti myöhemminkin, mutta eivät tietty ole tuollaisia avojään vastapalloja.
   
 17. Driver#66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Luulenpa että syy "törkeyteen" oli nimenomaan tuo avojäällä tapahtuva taklaus. Laidan vieressä noita näkee tosiaan lähes joka ottelussa ja vielä myöhemminkin. Eilinen taklaus osui Liigastudion mukaan 1,2s syötön jälkeen vaikka täällä joku Tappara-fani suu vaahdossa saikin sen muutettua kolmeksi sekunniksi. Myöhässä joka tapauksessa.
   
 18. Knox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers
  Lainaus:
  Eilen studiossa löivät kellon päälle syötöstä, ja oliko joku 1,2 sekuntia mihin kello pysähtyi Finleyn osuessa. Eivät harmikseni ottaneet tuota sääntöpuolta esille, koska mietin täysin samaa.

  Melko hukassa Finley tuntuu muutenkin Tapparaa vastaan olevan. Häviää yllättävän paljon vääntöjä kulmassa noin isoksi mieheksi, olisiko syynä se että ei viitsi käyttää ns voimaa ettei istu jatkuvasti jäähyllä. Samoin kiekolliset ratkaisut melko erikoisia toisinaan, mutta eipä miestä kiekolliseksi pakiksi ole hommattu. Tuohon kruununa järjetön jäähy, joka vei HIFKn kiriä mukavasti pois.

  En ole kaverin pelejä montaa nähnyt, mutta tämän sarjan perusteella pettymys.
   
 19. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Muistaakseni kiekottoman määritelmä on jossain 0,7 - 0,8 s. paikkeilla.
   
 20. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Joo, itsekin kellotin päässäni tuon 2, ja meni siis jopa yläkanttiin. Kiekko tosin on jo uudella Tapparan pelaajalla, kun Finley taklaa.

  Finley on tyypillinen puolustava puolustaja, ja Tapparaa vastaan hyvin liikkuvat, peliä avaamaan pystyvät puolustajat olisivat enemmän arvossaan. Ei Tappara ole juuri juhlinut Finleyn jäällä ollessa, mutta siihen, mikä meillä eniten mättää, ei tuo apuja yhtään.
   
 21. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Pelikieltoa on jaettu tilanteista, joissa ollaan menty alle sekunnin, kun taklaus on tullut. Nämä tilanteet ovat tosin aiheuttaneet myös loukkaantumisen, jota eilen ei onneksi tapahtunut. Repo on päässyt Finleyn ihon alle tässä sarjassa, se on nähty jo aikaisemmissa otteluissa. IFK on yrittänyt samaa Åstenin toimesta, mutta Tapparan pelaajat vain nauravat sille.
   
 22. Knox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers
  Lainaus:
  Varmasti näin, ja kieltämättä vähän epäreilua arvostella Finleytä pelkästään tämän sarjan perusteella. Vastassa on kuitenkin liigan kovin jengi, eikä siellä Hifkn pelissä juuri kukaan loista.

  Muutenkin Tapparaa voi olla hankala horjuttaa fyysisellä pelillä, yksikin ohi vedetty tilanne ja omissa soi nopeasti. Tämäkin saattaa vähän kolkutella Finleyn takaraivossa.
   
 23. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Nämä sekuntirajat ovat melko turhia – tuomarit eivät laske päässään kymmenyksiä vaan jokainen tilanne tulkitaan erikseen. Kulmasta kiekkoa hakeva puolustaja on ajallisesti pidempään taklattavissa kuin keskialuetta täydessä vauhdissa ylittävä hyökkääjä.

  Finleyn taklaus oli typerä ja täysin tarpeeton. Miehestä on paljon iloa IFK:lle, kunhan fokus on oikeissa asioissa. Playoffeissa iso mies ei voi päästää vastustajan junnua ihon alle, ei vaan voi.
   
 24. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kurinpito kellottaa näitä, ei tuomarit.
   
 25. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tuomarit tekevät kaukalossa yhdessä pelissä kymmeniä päätöksiä sen suhteen, onko taklaus puhdas vai myöhässä. Kurinpidon rooli on tässä marginaalinen.