Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joukkueen paras maalintekijä... niin, mitä se kertoo joukkueesta sitten se onkin toinen juttu, mutta ihan turhaa on alkaa puolustelemaan sen kummemmin Jesseä kuin ketään muutakaan. On menty lujaa päin seinää ja kaasu on edelleen pohjassa. Kun annetaan vastuuta niin tulosta pitää tulla ja nyt ei ole tullut kuin turhia jäähyjä ja turhautumista omaan saamattomuuteen!
Se on totta että tuo kertoo paljon joukkueesta, meillä on todellakin puutetta maalintekijöistä. Sillä minä tuon näitä lukemia ilmi, että muistuttaisin Jessen vaisumman tahdin olevan vain yksi ongelmista. Turhat jäähyt pitää saada pois ja puristaa enemmän joka vaihdossa, mutta isompi ongelma koko kuvassa on se, että Mustoset, Koblit, Jokiset ja meidän nuoremmat pelaajat eivät tee maaleja varsinkaan tasakentällisin. Sailiollakin on nolla maalia sarakkeessa, Kunykillä yksi tasakentällisin kymmenessä viime pelissä.

Koko kautta ajatellen Jesse on yhä 28 maalin tahdissa, millä oltaisiin tultu toiseksi viime vuoden maalipörssissä ja ainakin jaettu pörssin voitto kolme kertaa menneellä vuosikymmenellä. Jesse pystyy ja hänen pitääkin pystyä parempaan, myös maalintekopuolella (etenkin kun joukossa on pari tyhjää maalia) mutta tuo maalitahti ei ole meidän ainut tai edes suurin ongelma.
 
Viimeksi muokattu:

Miksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, John Vanbiesbrouck
Jessellä on kuitenkin suuri Kärppäsydän ja loppupeleissä hän on kuitenkin yhä paras maalintekijämme ja korkealla muissakin tilastoissa, joten toivoisin kannattajilta ennemmin tukea kuin hiuksista vittuun-asennetta.
En "hiuksista vittuun" -asenteeseen usko kenenkään kohdalla pitävän paikkaansa. Joukkueella on paljon petrattavaa ja luonnollisesti kärkiäijät saavat eniten rapaa niskaan, kun verkot eivät soi normaaliin malliin. Onhan tässä joukkue melkoisessa kipsissä ollut maalinteon suhteen ja selkäranka tuntuu katkeavan yllättäen nopeasti. Nyt täytyy Jessenkin vaan sisuuntua ja jättää typerät jäähyt pois ja olla edistämässä peliä.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Puljun lähdettyä Oilersista yksi toimittaja kirjoitti hyvin siitä, että yksikään toinen NHL-seura ei toivo sinun onnistumistasi yhtä paljon kuin sinut varannut seura. Sama taitaa tule kyseeseen myös kotimaisen kasvattajaseuran kanssa, eli saat enemmän mahdollisuuksia (ja anteeksi) kun taas jossain muualla olet yksi tuontimiehistä.

Minulla ei Puljun pelaamisen nykytasosta ole tarkkaa kuvaa, mutta tämän ketjun perusteella samaa ongelmaa on edelleen ilmassa. Kaikki maailman työkalut olisi pakissa, mutta niitä ei oteta käyttöön. Onko Jessellä liian mukavaa Oulussa?
 
YV-spesialisti asuu mutsinsa luona. Aikuiset äijät asuu mutsinsa luona.

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jesse tiputettu jo kolmoseen tämän päivän peliin. Kutsuuko vilttiketju jos ei tuloksia ala tulemaan vai nouseeko Edmontonin kone platalta ennen sitä...
 
"Neljä peliä on käynnissä Suomen maassa ja tänne raahataan vittu kaiken näkösiä Rantaloita, joka ei oo eläissään viheltäny yhtään hyvää peliä."
-Kai Suikkanen

Zinetula

Jäsen
Jesse tiputettu jo kolmoseen tämän päivän peliin. Kutsuuko vilttiketju jos ei tuloksia ala tulemaan vai nouseeko Edmontonin kone platalta ennen sitä...
Hyvä oivallus. Taisit itsekin kuitenkin huomata, että Jesse pelaa samassa ketjussa kuin viime pelissä Jypiä vastaan.

Jesse muuten taitaa olla Kärppien paras maalintekijä ja pisteissä toisena Kunykin jälkeen. Täälläkin odotetaan lisää tulosta.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Jesse tiputettu jo kolmoseen tämän päivän peliin. Kutsuuko vilttiketju jos ei tuloksia ala tulemaan vai nouseeko Edmontonin kone platalta ennen sitä...
Niin, tuo Mustosen ketjuhan oli viime pelissä merkattu 2.ketjuksi ja Kristofin ketju 3.ketjuksi, mutta nyt noiden numeraalinen järjestys on vain vaihdettu päikseen. En itse näe tässä sen suurempaa dramaturgiaa. Enkä myöskään usko, että vilttiketju kutsuisi meidän parasta maalintekijää, kun joukkueessa on muutenkin pulaa kunnon maalintekijöistä. Vaikka Pulju ei todellakaan ole ollut parhaimmillaan tuon sopparin julkistamisen jälkeen ja joukkue voi jopa ollakin parempi ja yhtenäisempi kun Pulju lähtee, niin kyllähän Pulju silti jättää massivisen aukon tuohon Kärppien joukkueeseen. Tottakai parempaa tulosta varmasti kaikki odottavat Puljulta.
 
Elämä on improvisaatiota

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hyvä oivallus. Taisit itsekin kuitenkin huomata, että Jesse pelaa samassa ketjussa kuin viime pelissä Jypiä vastaan.
----------
Täälläkin odotetaan lisää tulosta.
Huomasin hieman jälkijunassa sitten joo.

Tottakai parempaa tulosta varmasti kaikki odottavat Puljulta.
Jos Jesse parempaan pystyy niin nyt olisi aika näyttää. Tekee ehkä hyvää ottaa pois parrasvaloista ja tulosvastuusta niin jospa sieltä joku lukko aukeaisi sitten eikä jännittäisi niin paljoa tai mistä helvetistä se on kiinni ikinä viime peleissä ollutkaan.
 
"Neljä peliä on käynnissä Suomen maassa ja tänne raahataan vittu kaiken näkösiä Rantaloita, joka ei oo eläissään viheltäny yhtään hyvää peliä."
-Kai Suikkanen

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jesse fiksuna kaverina totuttaa joukkueen jo siihen, että miestä ei kokoonpanossa näy. Tilanne on nimittäin nyt tismalleen tämä.
 
Yhden ketjun ihme - Oulun Kärpät 2020-2021

Lasolie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Nashville Predators
Tässä vaiheessa eniten Jessen pelaamisessa vituttaa Oilers-fanien optimismi Jessen suhteen. Kaikki muu ei enää yllätä.

Mutta kun Jesse kyntää Oilers-fanit ovat vieläkin haltioissaan Ässä-pelin jatkisosumasta. Kaverilla ei ole ollenkaan ollut tällä kaudella käyttöä kahta perättäistä kolmoserää lukuunottamatta, joissa teki 4+2 tehot. Muuten ollut vain pörrääjä joka joskus kehtaa pisteen tehdä.
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arizona Coyotes
Kyllä on kadonnut Jesse kuvasta.
Täytyy kyllä sen verran puolustaa Jesseä, että ei hän ketjukavereistaan saa mitään apua. Mustonen on tajuttoman huono hankinta ja ansaitusti sai tänään tämän kauden pienimmän peliajan: 9:36. Jos vertaa edellisempään pienempään peliaikaan 14:07, on suunta nyt oikea. Toivottavasti ei pue enään seuraavaan peliin kärppäpaitaa päälle.

Ja Kuokkanen taas on ollut floppi. Ei pitäisi olla mitään asiaa NHL-miehistöön, jos siellä saadaan peli alkamaan. En tiedä vahvistaisiko edes Kärppiä, mikäli pelipaikka löytyy loppukaudesta euroopasta.

Ja Jessestä itsestään, onhan kaikki nähneet miten peliotteet ovat muuttuneet sen sopimuksen jälkeen. Tälläinen hiihtely ei pitkälle kanna Edmontonissa. Kyllä taitaa Jesse lähteä sittenkin liian aikaisin takaisin. Harmi juttu, ettei riittänyt maltti kasvaa täällä ja pelata kotimainen liiga ensin läpi. Parannettavaa kun kuitenkin löytyy paljon.
 

mr. Jo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät, Luleå hockey
Tänään kolmannen erän ylivoimassa Jesse oli parhaimmillaan kun sen 30 sekunnin ajan jaksoi repiä, raastaa ja blokata äijää yv:n viisikon keskellä. Tuolla rungolla ja vahvalla liikkeellä pääsi oikeuksiinsa, paremmin kuin laukausupelotteena b-pisteen kaarella koska peliäly ei tunnu riittävän sillä paikalla oikeaan ajoitukseen.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Kommentaattori Pekka Saravo
Täytyy kyllä sen verran puolustaa Jesseä, että ei hän ketjukavereistaan saa mitään apua.
Toisaalta taas ukko on lähdössä valtaamaan pelipaikkaa NHL:stä ja hän ei saa edes Liigassa ketjukavereistaan mitään irti. Ei saanut vaikka vierellä pelasi Pyörälä ja Kunyk jotka molemmat ovat eliittipelaajia Liigaan.

Puljulle on vaikea keksiä sopivia ketjukavereita. Paras tulos on ollut Ahon ja Lammikon kanssa. Lammikko on vähän saman tyylinen pelaaja kuin Puljujärvi ja Ahon kanssa nyt onnistuisi vaikka Timo Vertala. Nykykuntoinen Timo siis.
 
#24 Viuhkola #5 Kukkonen #39 Palsola

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Kuokkasen ja Puljujärven ajatukset ovat aivan muualla, kuin Kärpissä.Ei tuota tulosta ja kentällinen on iso riski omaan päähänkin. Mustonen yrittää kyllä mutta ei taida vaan riittää. Jossain toisessa joukkueessa saattaisi onnistua. Puljun ja Kuokan puolustukseksi sanon kuitenkin, että eihän se ideaali tilanne ole, että eletään epätietoisuudessa odotellen käskyä palata pohjois-amerikkaan. Hyväkin pelaaja on huono jos keskittyminen ei ole 100%.

Mitä Puljun änärin valloitukseen tulee, niin viime visiitistä hän on kehittynyt ainakin yhdellä tärkeällä osa-alueella eli fyysisissä ominaisuuksissa. Liiga on aivan liian kevyt sarja Puljujärvelle jos hän on pelipäällä. NHL on kuitenkin erilaista peliä, että Puljun onnistumista siellä ei voi oikein ennustaa kotoisen liigan esityksillä. Mahdollisuudet on kuitenkin mielestäni hyvät. Oilerskaan ei ole enää se sama sekamelska, kuin viime visiitillä ja silloinkin Puljujärvi pelasi pitkiä pätkiä ihan hyvin.
 

Jälkipeli#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eilen tuli toivottuakin, että jos ei muuten peli suju niin Jesse olisi antanut muutamia maukkaita taklauksia mitä viime kaudella nähtiin. Nekin hävinneet nyt kuvasta.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Yleensä Jesse on kuitenkin pelannut lähes jokaisessa pelissä joitain erinomaisia vaihtoja ja toisaalta peruspeli on ollut pääosin kunnossa, joten niiden avulla tilastot ovat joukkueen parhaimmistoa. On kuitenkin tuskastuttavaa kun tietää, että paukkuja olisi enempäänkin. Eilen Jesse oli ehkä ensimmäistä kertaa täysin näkymätön kuten muukin joukkue Sailion jäähyjen hakemista, Sulakin riskikikkailuja ja Rybarin ekan erän haparointia lukuunottamatta. Näkemissäni peleissä NHL-miehistä mm. Suomela ja Kotkaniemi olivat täysin näkymättömiä ja nyt Jesse oli valunut tuohon samaan kastiin. Ei todellakaan hyvä, mutta tavallaan se on liigan kannalta ihan makeaa, että nämä NHL-kaverit eivät saa tasakentällisin kummiakaan aikaan. Vähän kurja maku jää kieltämättä itsellenikin jos pelit Kärpissä loppuvat tällaiseen, mutta ei auta.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Yleensä Jesse on kuitenkin pelannut lähes jokaisessa pelissä joitain erinomaisia vaihtoja ja toisaalta peruspeli on ollut pääosin kunnossa, joten niiden avulla tilastot ovat joukkueen parhaimmistoa. On kuitenkin tuskastuttavaa kun tietää, että paukkuja olisi enempäänkin. Eilen Jesse oli ehkä ensimmäistä kertaa täysin näkymätön kuten muukin joukkue Sailion jäähyjen hakemista, Sulakin riskikikkailuja ja Rybarin ekan erän haparointia lukuunottamatta. Näkemissäni peleissä NHL-miehistä mm. Suomela ja Kotkaniemi olivat täysin näkymättömiä ja nyt Jesse oli valunut tuohon samaan kastiin. Ei todellakaan hyvä, mutta tavallaan se on liigan kannalta ihan makeaa, että nämä NHL-kaverit eivät saa tasakentällisin kummiakaan aikaan. Vähän kurja maku jää kieltämättä itsellenikin jos pelit Kärpissä loppuvat tällaiseen, mutta ei auta.
Tamin sanoin, 95% keskittyminen on 50% suoritus. Jesse ja moni muu nhl-statuksella pelaava on osoittanut tuon Aurinkokuninkaan prinsiipin täydeksi faktaksi.
 
Oulu - Keski-Suomen pääkaupunki

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Vaikka olenkin tässä ketjussa kovin sanoin ja kärkkäästikin kritisoinut Jessen peliesityksiä, täytyy muistaa että ei kovin monelle kiekkoilijalle tarjota edes koskaan NHL sopimusta. Toivottavasti löytäisi peliinsä jostain sen kipinän myös tällä kertaa pysyä siellä. Potentiaalia on, mutta heitä hei mies se fleguilu sivuun ja ole 100% urheilija ja ammattilainen 24/7. Siitä he sinulle palkan maksavat. Lycka till!
 
"Neljä peliä on käynnissä Suomen maassa ja tänne raahataan vittu kaiken näkösiä Rantaloita, joka ei oo eläissään viheltäny yhtään hyvää peliä."
-Kai Suikkanen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vaikka olenkin tässä ketjussa kovin sanoin ja kärkkäästikin kritisoinut Jessen peliesityksiä, täytyy muistaa että ei kovin monelle kiekkoilijalle tarjota edes koskaan NHL sopimusta. Toivottavasti löytäisi peliinsä jostain sen kipinän myös tällä kertaa pysyä siellä. Potentiaalia on, mutta heitä hei mies se fleguilu sivuun ja ole 100% urheilija ja ammattilainen 24/7. Siitä he sinulle palkan maksavat. Lycka till!
Fleguilusta ei ole Jessen kohdalla ollut ikinä kyse.
 
Oulu - Keski-Suomen pääkaupunki
(1)
  • Tykkää
Reactions: kop

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern MünchenNyt se on sitten virallista. Eli Pulju lähtee Edmontoniin valmistautumaan tulevaan NHL-kauteen.

Vaikka tämä kausi ei ollutkaan ihan sellaista rallattelua mitä saattoi odottaa harkkakauen perusteella, niin ainakin itselle oli silti huikeaa nähdä Pulju ainakin vielä kerran Kärppä-paita päällä. Kärpät tuki ja otti Puljun siipiensä suojaan ja nyt tänä Kärppä-aikana, Pulju on mennyt valtavin harppauksin eteenpäin, ainakin omaan silmään. Kaikki eväät on Jessellä olemassa P-Amerikankin valloitusta varten. Nyt Jesse hanaa ja näytä kaikille mistä mies on tehty! Onnea uutta P-Amerikan valloitusta varten ja tsemppiä sen oman unelman saavuttamiseen!
 
Elämä on improvisaatiota

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Pu-La-Aho hyökkäystrio on yhtä vaille lyönyt läpi änärissä. Kyllä Jesse sen ansaitsee, jos Sepe ja Patekin. Kovasti peukkuja pystyyn. Mistä se ikinä sitten johtuukin ettei Jessellä lähtenyt kulkemaan. Oliko/onko Edmonton väärä joukkue Jesselle, olisiko jossain muussa joukkueessa homma lähtenyt jo rullaamaan? Tsempit jatkoon enivei.
 
"Neljä peliä on käynnissä Suomen maassa ja tänne raahataan vittu kaiken näkösiä Rantaloita, joka ei oo eläissään viheltäny yhtään hyvää peliä."
-Kai Suikkanen

Lemé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Penguins, NHL-suomalaiset
Mieleeni herää kysymys, kuka ottaa Jessen A-merkin rintaansa?
Olikos nyt Jussilla toinen, niin oletan erään kanadalaisen pakin ottavan toisen A:n hoitaakseen
 
Humankind cannot gain anything without first giving something in return. To obtain, something of equal value must be lost. That is alchemy's first law of Equivalent Exchange.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy