Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

  • 2 322 477
  • 7 187

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers / Carolina Hurricanes
Katoin että Jesse on nyt jo viidennen ottelun putkeen healthy scratchinä. Samaan aikaan siellä on jotain Doug Jarvisia ykkösessä.

Vittu mitä pellejä! Edmontonissakin ois ollu parempi. Noin sitä tuhotaan nuoren pelaajan itseluottamus.

Sori tästä avautumisesta. Vituttaa vieläkin kun Sebu ei päässy Montrealiin.
 

raju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aaron Hakala , Ville Nieminen , Jukka Rautakorpi
Onko se siis varmaa ettei pulju vielä pelaa? Olin jo onnessani laittanu herätyksen yölle, mutta näköjään turhaan.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
13. hyökkääjäksi poppareille.

Tolvasen tyyliin ilmeisesti ajetaan harkoissa eka sisään joukkueeseen, kuten ketjussa aiemmin joku taisi kirjoittaa.
Ihan typerää. Luuleeko ne että sille voi jotain pelitaktiikoita opettaa? Biisonikuningas on luonnonvoima, joka pitäisi vain vapauttaa tekemään omaa juttuaan. Työntäisi vain jäälle ja näyttäisi, että maali on tuolla päin. Go shoot and score.

Varmasti olisi parhaimmillaan juuri tässä ekassa ottelussa kun innostus Edmontonista pääsemisestä on korkeimmillaan. Katsokaa nyt tuota hymyäkin.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Katoin että Jesse on nyt jo viidennen ottelun putkeen healthy scratchinä. Samaan aikaan siellä on jotain Doug Jarvisia ykkösessä.

Vittu mitä pellejä! Edmontonissakin ois ollu parempi. Noin sitä tuhotaan nuoren pelaajan itseluottamus.

Sori tästä avautumisesta. Vituttaa vieläkin kun Sebu ei päässy Montrealiin.
Olihan tämä sarkasmia koko viesti? Mitä järkeä lähteä rikkomaan toimivaa joukkuetta tässä vaiheessa kautta? Parempi ajaa hänet treeneissä kunnolla ja rauhassa sisään joukkueeseen ja totuttaa pelitapaan. Jesse hankittiin täytepelaajaksi Canesiin pudotuspelejä varten jos loukkaantumisia tulee. Eiköhän se treidivastine (Puistola) kertonut tarpeeksi Jessen arvosta. Jos joku kuvitteli että hänet olisi heti istutettu Ahon vierelle vain koska olivat pelanneet tehokkaasti junnukisoissa joskus 10 vuotta sitten, ei ymmärrä mitään NHL-kiekosta.

Olen silti silti edelleen sitä mieltä, että tämä oli hyvä siirto Jesselle. Hurricanes on paljon parempi organisaatio monessakin mielessä, mitä Oilers ja paljon parempi kehittämään pelaajia.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Palstan intohimoisimpia Canes-faneja, ja puhuu Doug Jarvisista ykkösessä. Pidän aika selkeänä laskutoimituksena.
Joo, en katsonut viestin kirjoittajaa niin tarkkaan.
 
Eiköhän se treidivastine (Puistola) kertonut tarpeeksi Jessen arvosta. Jos joku kuvitteli että hänet olisi heti istutettu Ahon vierelle vain koska olivat pelanneet tehokkaasti junnukisoissa joskus 10 vuotta sitten, ei ymmärrä mitään NHL-kiekosta.

Jesse Puljujärvi menee heittämällä kärkijoukkueen ykköskenttään niin kuin Jukka Jalonen änäriin - yksi suomalainen vastaa kymmentä kanadalaista...
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt kun uuden joukkueen myötä Jessen ketjuun tulee varmasti "uusia" joukkueen kautta NHL:ää lähestyviä palstalaisia, voisi olla hyvä julkaista ainakin omalta kohdaltani disclaimer.

On nimittäin täysin eri asia toivoa Puljulle paikkaa ykkösketjussa kuin olettaa hänen pääsevän sinne automaattisesti. Tietenkin joukkueen monivuotiselle seuraajalle, joka miettii ensisijaisesti joukkueen menestymistä, tällainen haihattelu näyttäytyy ärsyttävänä ja ikään kuin sitä omaa jengiä vähättelevänä.

Mutta ei sitä kannata lukea niinkään. Puljua on kiva fanittaa vähän kieli poskessa, eikä tuhkimotarinan toivominen välttämättä kerro mitään toivojan asiantuntemuksesta tai edellytä "maan pinnalle palauttamista", jota täällä silloin tällöin suomalaisiin kiekkoilijoihin liittyen näkee. Ei kyllä enää hetkeen Jessen kohdalla.


Samoin on todettava, että meidän fanipoikien ei pidä pahastuman asiantuntevasta analyysistä oman suosikin todennäköisestä asemasta joukkueessa. Päinvastoin, on kiinnostavaa lukea tarkemmin joukkeuiden syvyydestä jne.

Eli kun kirjoitan Jessestä siellä Ahon laidalla, en välttämättä "vaadi" häntä sinne. Ei se optimistisesti asiaan suhtauvana kuitenkaan olisi Euroopan ihme, että häntä siihen kokeiltaisiin, ja sitten...

Kuka tietää. Itseluottamuksen vaikutus suorituksiin on niin merkillinen ilmiö, että ihan oikeastikin näkisin lunastamatonta potentiaalia tässä kuviossa. Ja todella mielelläni katsoisin sellaisen matsin, jossa sitä koitetaan kutitella esiin.
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers / Carolina Hurricanes
Olihan tämä sarkasmia koko viesti?

Kuten jo sanottu, niin olihan se. Toivoin ettei tuohon kukaan tarttuisi, joten sori siitä.

Oman mielipiteen olen jo kirjoittanut Canesin ketjuun, mutta seuraava osoituksena siitä, että tilanteet saattavat muuttua nopeastikin. Eilen tosiaan toisessa erässä Svechnikov sai viillon luistimesta jalkaansa. Onneksi kyseessä taisi olla vain pintanaarmu. Mutta jos viilto olisi ollut syvempi, niin yhtäkkiä siellä olisikin ollut paikka Carolinan ykköskentässä tyhjänä. Staalin kenttää Brind'Amour tuskin rikkoo ja kakkonen on toisaalta pelannut aika hyvin yhdessä. Joten vaihtoehdot olisivat olleet aiemminkin ykkösessä tuurannut Stefan Noesen tai Jesse Puljujärvi. Eli hyvä jos löytyy reservistä tarvittaessa porukkaa. Mutta lopulta onneksi Svech on kaiketi täysin kunnossa, joten tuokin on nyt vaan tyhjää arvailua.
 

jake styles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
2. erän lopulla testattiin jo ketjua Aho-Pulju-Jarvis. En tiedä oliko Svechnikovilla jotain ongelmaa vai haluttiinko muuten vaan koittaa Ahoa ja Puljua yhdessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös