Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Jesperi Kotkaniemi – Kotka on laskeutunut

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Rambokala, 02.11.2018 klo 04.22.

 1. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
 2. Boogey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Voittamisen kulttuuri
  Lainaus:
  Kai sitä voi puhua kokemuksistaan myös ihan katsojana? Vai tarvitseeko sekin jäätävän ammattitaidon? Osan mielestä varmaan joo. :)

  Toisinsanoen ei tuonne Victoriavilleen pitkä matka Montrealista ole.
   
 3. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
  Maali, ja upeasti suomiketjussa. Tulee mies tekemään vielä upean uran Montrealissa, toivottavasti ranskakielen tunteja on jo buukattu.
   
  Jyyd tykkää tästä.
 4. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jesperistä tulee mieleen aggressiivisempi Barkov. Hienoja kiekonriistoja tämän illan pelissä, ja syötöt napsuvat aika mukavasti kohdilleen.Tulee myös tekemään paljon maaleja ylivoimalla tuolta oikealta puolelta onetimerilla, on sillä aika hyvä kuti, vaikka tänään ei siitä paikasta ihan osunut.
   
  Alamummo ja Jyyd tykkäävät tästä.
 5. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Kuka tietää, mutta jos tässä on Suomen 2/3 sentteri seuraavissa isoissa arvokisoissa, ei Suomella huonosti mene.
   
  Patasydän2013 ja Moses tykkäävät tästä.
 6. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Tälläselle vanhalle pierulle kuin minä Kotkanimestä tulee mieleen kaikkien aikojen suosikkipelaajani Otakar Janecký. Siis sen takia että Kotkaniemi on taitosentteri, pelaa hymyssä suin ja niinkuin tämä Shea Weberinkin haastattelu osotti niin pilke löytyy silmäkulmassa. Ilmeisesti luonne tulee äidin puolelta kun hänen isästään tulee ekana mieleen aina se legendaarinen lehdistötilaisuus.

  Noi edellä olevat linkit muuten menee sitten Youtubeen, jossa samalla tuli vastaan Kotkanimen draftaaminen. Hauska totakin oli katella kun sen yhden Canadiens fanin ilme oli aika puhuva kun Kotkaniemi varattiin. Varmaan kyseisten fanienkin fiilarit on muuttunut, kun nyt näyttäs siltä että ihan oikeassa kohtaa draftia Kotkaniemi lopulta meni.
   
  KaljaVeikko, Rambokala & bebeto tykkäävät tästä.
 7. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Tulee kyllä hiton hyvä mieli tuosta kaikesta Jesperin tekemisestä. Kentällä ja sen ulkopuolellakin.

  Ja ihan tämmöisenä ulkourheilullisena asiana, niin en tiedä seurusteleeko hän jo, mutta on sen verran hymypoikamainen luonne, että saa Montrealissa todennäköisesti tytöistäkin valkata melkoisen suuresta laumasta.
   
  Ippenator ja Alamummo tykkäävät tästä.
 8. Kruuvamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Et-Po 72, Oilers
  Lainaus:
  NHL-pelaajalla voi tosiaan lähtökohtaisesti olla vaikeaa löytää naisystävää. Onneksi Jesperi muodostaa poikkeuksen.
   
  Kapellimestari, Eepi, Kipinä ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 9. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Alamummo tykkää tästä.
 10. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Kotkaniemi ohitti nyt Barkovin draft-kauden jälkeisessä tulokaspistepörssissä.

  Kotkaniemi 53 8+17=25
  Barkov 54 8+16=24

  On nyt 2000-luvun jälkeen draftattujen listalla sijalla 42. Mahdollisuus nousta jopa 20 parhaan joukkoon. Tässä linkki Sporclen visaan, josta voi käydä kokeilemassa ketä muita 50 joukosta löytyy. Lista siis pelaajista, jotka välittömästi draft-kesän jälkeen ovat aloittaneet NHL:ssä. Joukosta puuttuu mm. Ovechkin, joka ei voinut lockoutin takia aloittaa uraansa heti draftin jälkeen.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2019 klo 05.23
 11. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Eikös Kotkaniemi ole draftattu 2000-luvulla eikä sen jälkeen?

  Ja osoittaakseni oman erehtyvyyteni, naureskelin kyllä lähes ääneen Montrealille ja Kotkaniemelle alkukaudesta. Että muka suoraan draftin jälkeen pelaamaan Canadiensiin sentterinpaikalle ja vielä loppukaudeksi käymättä Porin kautta.
   
 12. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Lainaus:
  Onneksi tällä hetkellä mukana Montrealissa ovat molemmat vanhempansa, joten pysytään maan pinnalla ja realistisina. Kotkaniemen touhu vetää kyllä edelleen sanattomaksi, vaikka näin junnupelejäänkin.

  Ja syyskauden 2017 rimpuilua, kun Liiga meinasi olla tarpeettoman kova haaste nuorukaiselle.
   
 13. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
 14. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ja samalta haasteelta se kevät 2018 näyti Liiga jäillä. Mutta se nyt johtui siitä, kun laitettiin pelaamaan väärällä pelipaikalla ja vielä aika yksinkertaisella sapluunalla... Ei osannut Kotka pelata laituria, vaikka Liigassa ihan hyvä pisteet tekikin, mutta sentterin hommat tulee kyllä ihan selkärangasta... Ja hyvä näin!!!
   
 15. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  No sanotaan sitten vaikka vuoden 2000 jälkeen. Meinasin kirjoittaa alunperin 2000-luvulla, mutta kun aina tietää, että joku tarttuu lillukanvarsiin tai haluaa ymmärtää väärin, niin olin varma joku viisastelee Kotkaniemen aloittaneen 2010-luvulla (vrt. 80-luvulla, 90-luvulla jne.) eikä 2000-luvulla. Siksi tuo "ja sen jälkeen". Mutta enpä osannut joka ansaa väistää. My bad.
   
 16. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Ippenator tykkää tästä.
 17. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Kotkaniemen aloitusprosentti on muuten tasan 47% tällä hetkellä. En muista oliko jossain kohtaa siinä 50 tienoilla, mutta tuohan on ihan hyvin tulokkaalle. Matthews veteli ekan kauden 46,9% ja nyt on hyvin siellä yli 50 puolella.
   
 18. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Jesperihän on parantanut aloitusprosenttiaan kuin sika juoksuaan ja tätä kehitystä on äimistelty ihan aiheesta. NHL.comin tilastomyllyn mukaan Jesperin aloitusprosentti oli ensimmäisten 27 ottelun jälkeen melko vaatimaton, joskin 18-kesäiselle hyvinkin ymmärrettävä 44,7%. Seuraavat 26 ottelua onkin menty jo 49,4% tahdilla, joka on todella kova lukema nuorukaiselle.
   
  Alamummo ja Jyyd tykkäävät tästä.
 19. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Huikeaa kehitystä kyllä. Domi taitaa vedellä jossain 44% pintaan. En nyt sitten tiedä kuinka paljon sentteriä hänessä on, mutta tällä kaudella kauhonut enemmän aloituksia kuin Kotka. Pelasiko Domi Arizonassa keskellä? Toki nykyisellään joo, mutta onko tää tällainen Drouin-tyylinen kokeilu Habseilta?
   
 20. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Lainaus:
  Domi pelasi ymmärtääkseni laidassa aavikolla. Muuten ei olisi ollut mitään järkeä vaihtaa Galchenyukiin, joka kuitenkin yritti pelata välillä keskellä. Domi on näistä kahdesta se joka pelaa tällä hetkellä keskellä, mutta pitkässä juoksussa molemmat taitavat olla kyllä laitureita. Domi on ehkä hieman parempi sentteri kuin Drouin/Galchenyuk, mutta ei tuo vielä vakuuttavaa ole ollut tähän asti.

  Habsillä on senttereitä nyt putkessa ihan mukavasti, joten laiturisentterit voi heittää jossain vaiheessa laitaan. Tulevaisuuden keskusta pitäisi muodostua herroista Kotka, Poehling, Suzuki, Danault. Tuossa on mahdollisuus heittää vaikka Suzukinkin laitaan, koska Danault on liian hyvä neloseen ja Poehling vaikuttaa aika kypsältä + on miehen mitoissa.
   
 21. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Suzuki on käsittääkseni vetänyt laiturina nyt pari viime kautta.

  Domi on edelleen nuorehko pelaaja, joten saattaa tuo sentteripelaaminen tuosta vielä kehittyä. Sinänsä Habseillä ihan hyvin pullat uunissa. Kunhan Poehling tekee ELC-sopimuksen Habsien kanssa.
   
 22. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kotkaniemi keikkuu koko NHL:n corsi-tilaston Top10:ssä.(rajaus yli puolet peleistä pelanneet) En tiedä mitenkä yleistä 18v rookielta ja sarjan nuorimmalta, mutta kai se vähintäänkin ihan ok suoritus on.

  Samalla peli rajauksella on ykkönen corseissa niin tulokkaiden kuin suomalaisten tilastossa. Kotkaniemen corsi siis 58,42%.
   
 23. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  En tiedä kuinka yleistä tuo on noin suojatuilla minuuteilla, Kotkan oZs% on 63,1%. Tulipa ainakin sanottua, jos joku sen päivän kirkastuessa olisi maininnut. Joka tapauksessa hyvä suoritus, mitä ilmeisimmin.

  Noh, vaikkapa Petterssonilla oZs% on 67,9.
   
 24. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Zone starteilla tietysti joku merkitys on, mutta ei se kovin suuri ole. Kotkaniemen tapauksessa tuo 63,1% tarkoittaa 1,74 hyökkäyspään aloitusta/ottelu enemmän kuin puolustuspään aloituksia, Kotkaniemen aloitusprosentilla se tarkoittaa zone starttien hyödyksi 0,82 hyökkäyspään kiekonhallintaa/ottelu.

  Kotkaniemi pelaa ihan normaaleja kolmossentterin minuutteja ja matchuppeja, eli ei voi puhua mistään suojatuista minuuteista.
   
  Moses ja Ippenator tykkäävät tästä.
 25. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kotkaniemelle vaihteeksi maali, ja vaihteeksi muuten kotijäällä tuo viime yön armoton kanuuna.

  Ennakkoluulottomana ja kaikilta jalat altaan vieneenä hymypoikana Jesperi on ottanut paikkansa varmasti yhtenä Canadiensin fanien suosikkina, eikä tuota kotifanien puolelleen voittamista ole yhtään haitannut se, että on tehnyt kauden kaikki 10 maaliansa fanaattisen kotiyleisön edessä.

  Kotiareenalla pirun kovat statsit itse asiassa, 30 peliin 10+9=19. Hyvältä näyttää meno ja aivan loistoveto kaikin puolin tämä käänne, että jäi Montrealiin.
   
  Virveliä kainaloon, Razzers, Moses ja 5 muuta tykkäävät tästä.