Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Jesperi Kotkaniemi – Kotka on laskeutunut

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Rambokala, 02.11.2018 klo 04.22.

 1. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Tämä (sinänsä itsestäänselvä) asia kyllä näyttää turhan monelta aina unohtuvan kun aletaan vertailemaan eri maiden tasoeroja.

  Jotkut ihan tosissaan kun lähtevät väittämään, että Ruotsi on siksi Suomea edellä (paperilla) maajoukkueturnauksissa, koska heillä on enemmän NHL-pelaajia. Kummaa logiikkaa. Kun ei se joukkueen taso tosiaan siitä mihinkään nouse, vaikka olisi satatuhatta Armiaa, muttei yhtään Lainetta laittaa askiin. Ja toisella joukkueella on sitten vaikka laittaa se kourallinen Laineita askiin, muttei sitä sataatuhatta Armiaa, niin kumpikohan jengi se sitten ihan oikeasti on paperilla kovempi?

  No, se siitä ja aletaan kehumaan Kotkaa.

  Ensinnäkin; kaveri on jotenkin aivan ylisympaattisen oloinen, ihan pikkulapsen oloinen haastatteluissakin (johtuu varmaan pitkälti siitä naureskelusta) ja vaikka on tuollainen tikku fyysisesti, niin sinne se vaan painaa maalinedustallekin rähisemään ilman minkäänlaista itsesuojeluvaistoa. Ja peli kulkee, ihan jokaisella osa-alueella, tasaisen varmasti.

  Aivan kuin Kotka olisi itsekin hieman hämillään tästä kaikesta, että mites tässä nyt näin oikein kävi? Onneksi se ei kuitenkaan näy epävarmuutena pelissä, vaan päinvastoin, näyttäisi antavan vaan lisää virtaa. Että kun nyt täällä kerran ollaan, niin painetaan perkele sitten senkin edestä vielä kun ehtii.

  Kotkaniemi on varmasti päässyt nyt ihan parhaaseen mahdolliseen jengiin henkilökohtaisen kehityksensä kannalta ja vääjäämättä tulee mieleen se toinen huippulupaus, jolle kävi huomattavasti ohraisemmin joutuessaan Oilersiin, jossa entinen valmentaja lähinnä teki kaikkensa tappaakseen tuon huippulupauksen kehityksen. Siinä tuli nyt sellainen parin vuoden takapakki, mutta eiköhän se sielläkin suunnalla siitä vielä lähde.

  Tuonikäisillä saattaa hyvinkin lyhyessä ajassa tapahtua ihmeitä (miksei vanhemmillakin), ja siitäkin hyvä osoitus on (kuten hyvin tuolla ylempänä huomautettiin) vaikkapa siitä ettei Kotka mahtunut U20-kisoihin toissa vuonna mutta oli jo seuraavalla kerralla dominoiva ja siitä hyppäsikin jo käytännössä suoraan NHL-jengin kärkisenttereiksi. Peluuttamatta edes kertaakaan sitä ennen A-maajoukkueessa.

  Aivan huikeaa!
   
  Alamummo ja Jyyd tykkäävät tästä.
 2. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Tuo näyttäisikin mielenkiintoiselta. Hyvin liikkuva Team Armia karvaa kiekkoa Team Laineelta pois ja Laine yrittää vetelännäköisellä liikkeellä takoa paikan sille yhdelle Laineelle laukaisupaikkaan.;)

  Mitäs tähän nyt Kotkaniemestä sanomaan; hyvä pelaaja. Toivottavasti pääsisi pisteille nyt vähän useammin kun Weberkin palasi, Armia sieltä vielä tulossa ja sitten lienee Habsin nippu täydessä miehityksessään.
   
  WigWam tykkää tästä.
 3. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Eikös tämä U20-kisoista rannalle jääminen tapahtunut vuosi sitten, eli ei ole kyseisissä karkeloissa koskaan pelannut? Viime keväänä dominoi sitten U18-kisoissa. Tuokin kyllä kertoo kovasta kehitysloikasta, että alle vuodessa U20-kisoista rannalle ja NHL-sentteriksi.
   
 4. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  "Raakile" fyysisesti,mutta very mature Rookie,ikäisekseen.Ei moni pelaaja,jonka äidinkieli on jokin muu kuin Englanti, olisi selviytynyt yhtä hyvin kuin Jepu,alkukauden media rumbasta.Hän on käyttänyt huumoria paljon haastatteluissa,ja näin saanut jäykähkötkin tilanteet rennoiksi,mutta on käyttänyt tilanteet taitavasti. Nykyään Jepu ei ehkä ole niin humoristinen,vaan koittaa pureutua asian ytimeen.Noin nuoreksi pelaajaksi,erittäin fiksun oloinen.
   
  pikkuvaimo ja Rambokala tykkäävät tästä.
 5. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Niin, tai sitten se kertoo vähemmän ajan tasalla olevasta U20-valmentajasta.
   
  chauron ja aessi tykkäävät tästä.
 6. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Jep, tätä siis yritin sanoakin seuraavilla kisoilla, eli nimenomaan noita U18-karkeloita tarkoittaen, mutta sanamuotoilu jäi selkeästi epäselväksi kun tuli sen verran fiilareissa hehkutusta kirjoitettua.

  Eli käsi pystyyn virheen merkiksi.

  Mutta kyllähän täällä jo viime U20-kisojen aikaan ihmeteltiin melko laajaltikin, että miksei Kotkaniemeä otettu silloin kisoihin mukaan?

  Jotenkin on tuohon Ahokkaaseen muutenkin viimeaikoina luotto rapissut, saas nähdä miten kohta käy kun seuraavat U20-kisat pyörähtävät käyntiin.
   
 7. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Meiltä puolestaan sellaiset terkut, ettei tämä ole mitenkään pakollista. Tämä on keskustelupalsta, ei mainostelupalsta. Keskitythän siis jatkossa keskustelemaan.

  Annoimme sinulle jatkuvasta mainostamisesta rikepisteen.

  Moderaattorit
   
  Hangon keksi, Brother Whisper, mesag ja 18 muuta tykkäävät tästä.
 8. Oskari Nikkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks ja Buffalo Sabres
  Lainaus:
  Toki toki. Mutta voi olla fiksu jne, mutta kyllä jokainen ton ikäinen poika on vielä raakile henkisesti. Osaltaan. Joku vähemmän joku enemmän.
   
 9. WigWam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Warkis, KalPa.
  Lainaus:
  Äitinsä ppika siis, ei voi olla ainakaan isäänsä tullut :D
   
 10. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Lainaus:
  Siinä menisi Don Cherrylläkin Kelloggsit väärään kurkkuun, kun Kotkaniemi Jr. alottaisi lehdistötilaisuuden englanniksi kyselemällä otteluvalvojan perään.

  EDIT. Typo
   
  Viimeksi muokattu: 17.12.2018 klo 21.49
  Hangon keksi, Taccutucca, Virveliä kainaloon ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 11. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  "Tuu vittuun sieltä saatanan takaa..." jne.

  Hieno ollut katsella, miten täytenä raakileena syksyn leireille lähtenyt Jesperi-poika otti kuin ottikin paikkansa samantien, nyt on kasvutarina hyvässä käynnissä ja vaikuttaa hyvältä kundilta tekemään hommia oikealla asenteella ja ottavan harppauksia eteenpäin.

  Tykkään.
   
  Taccutucca, Virveliä kainaloon, Razzers ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 12. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Kyllä se karu arki vielä palautuu, useasta lähteestä kuitenkin kirjoitettiin kuinka Kotkan uraa oltiin pilaamassa kovaa vauhtia.
   
 13. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  Where the fuck were you, when this game started...? Come in front of the camera and explain what happened.

  No muttajoo, todella hyvillä mielin otetaan vastaan se että minäkin olin Jesperin suhteen väärässä kauden alussa.
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 14. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  On kyllä hienoa hekumoida sillä, millaiseen maajoukkuenippuun on mahdollisuus ns. parhaalla miehistöllä joskus tulevaisuudessa. Siinä olisi jo aika kova alku, kun Barkov, Aho ja Kotkaniemi sentteröisivät ketjujaan. Siihen voisi nakata neloseen sitten, vaikka jonkun Juha-Pekka Hytösen, eikä joukkueen keskikaistan taso laskisi siitä huolimatta juuri mihinkään.
   
 15. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  Siinä on ainakin Laine, Granlund, Rantanen ja Kakko heittää noiden laidoille. Eiköhän Teräväinen ja Kapanen ole myös hyvin lähellä että ainakin toinen mahtuu mukaan. Lopuista paikoista kamppailee sitten Tolvanen, Puljujärvi, Vesalainen, Borgström, Lehkonen, Armia, Haula, Hintz, Kupari, Heponiemi jne. + Lundell ja muut vielä varaamattomat nuoret kaverit.

  Eiköhän noista ihan kiva 13 miehen hyökkääjistö sitten aikanaan leivota kasaan.

  Ai että kun nämä jonnekin turnaukseen saadaan kaikki samaan aikaan, niin voi sitä pettymyksen määrää sitten kun pudotaan jollekin Sveitsille puolivälierissä.
   
 16. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Juu, on hienoa hekumoida. Jonkun vaan pitää sitten kertoa jampoille että olisi suotavaa myös tulla sinne maajoukkuepeleihin. Tämä alkaa olla melkein jo isompi ongelma kuin talenttipooli.
   
 17. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Minä tykkään myös. Jesperi on melkoisen karismaattinen veijari ja pelaa parhaalla osaamistasollaan, menee eikä meinaa.

  Hän teki tismalleen sen, mitä pitää: tuli, näki ja otti paikkansa. Ei sitä pyydellä, se otetaan. Tämä vinkiksi sille kolmatta kauttaan lännessä pelaavalle ikuiselle lupaukselle.
   
  Aces High tykkää tästä.
 18. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  Vesalainen jätti yhden turnauksen väliin ja Ristolainen on jättänyt jonkun. Ja ongelma on käsissä?

  Ai että, malttaiskohan sitä olla kauheasti lukematta maajoukkueosioita keväällä, kun pojat rupeaa rustaamaan uusia sopimuksia. Sillä kun on tunnetusti tietyt vaikutukset MM-kisoihin osallistumiseen.
   
  Trashtalk ja Alamummo tykkäävät tästä.
 19. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ei tuolta monikaan World Cupista tai Olympialaisista ole kieltäytynyt, joten en osaa nähdä tätä ongelmana.
   
 20. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Lainaus:
  Rantanen vai Laine?
   
  Tadu tykkää tästä.
 21. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Nostetaan tätäkin ylöspäin kun Jepu rikkoi 20 pisteen rajapyykin ja tähän tarvittiin 42 ottelua. Muutaman pelin katsonut tässä viime aikoina ja aika paljon on Jepun peli paranut alkukaudesta. Välillä aika kevyttä poikaa on mutta muuten todella kypsää peliä.
   
 22. Vatman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Olisi kyllä hienoa jos pystyy rikkomaan 40 pisteen rajaypyykin jo ensimmäisellä kaudellaan.
   
 23. Mängimies Jäsen

  Jepu rikkoi myös Canucksin Elias Petterssonin polven. Siihen tarvittiin vain yksi vaihto.


  Vaikka pelitilanne tuo tietysti oli.
   
 24. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  Lainaus:
  Heikot sortuu elon tiellä, jätkä sen kuin porskuttaa.
   
  Goljat ja RäpyläRepe tykkäävät tästä.
 25. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Saku Koivu teki tulokaskaudellaan Canadiensissa 45 pistettä. Siinä olisi hyvä tähtäin Kotkaniemelle. Jos oikein muistan, Sakukin teki toisen maalinsa samassa ottelussa kuin ensimmäisen NHL-maalinsa, kuten Kotkakin. Sakun tulokaskauden maalimäärä (20) on liian kova Kotkalle, mutta kyllähän tuo pistemäärä olisi ihan saavutettavissa.