Jere Karalahti – uran jälkeinen aika

  • 868 345
  • 3 398

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun, tuottaja-Koivisto; Liivikin ja Pitkäsen Jargoni-ohjelma päättyi lopulta lyhyeen ja Jeren podcastin kohdalla ilmeisesti sama tarina.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Sponsori päätti toisin. Niin ja onnea tulevasta perheenlisäyksestä Jerelle.
Näyttäisi kuitenkin Jeren Instassa edelleen olevan linkki podcastin tilille, eli ehkä se vielä elää? Jerellehän oli suunnitelmana keskittyä vahvasti olympiakiekkoon, liekö NHL:n vetäytyminen muuttanut tilannetta + Jeren omat seikkailut.

Onnea Jerelle ja Nannalle, toivottavasti kaikki menee hyvin ja Jerekin ymmärtäisi että nyt pitää olla valmis uutta Tapulin perillistä varten. Turhan kovaa meno ollut.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Niijust.
 

Liitteet

  • C3C0949C-337A-4FC7-9469-B66693830BF1.jpeg
    C3C0949C-337A-4FC7-9469-B66693830BF1.jpeg
    79,8 KB · kertaa luettu: 779

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Ja minä kun luulin että Tamin postaukset on raskasta luettavaa, vaikka Lion seiskaysin välimerkkien käyttö on enemmän ja vähemmän persoonallista niin niitä kuitenkin jutuista löytyy.
Tapulin Pormestari on vetänyt välimerkit liiveihinsä ja jakaa niitä jos siltä tuntuu. Jerelle ei annettu.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ja minä kun luulin että Tamin postaukset on raskasta luettavaa, vaikka Lion seiskaysin välimerkkien käyttö on enemmän ja vähemmän persoonallista niin niitä kuitenkin jutuista löytyy.

Ei näitä olekaan millekään mikkihiirille ja turhille pilkunviilaajille tarkoitettu. Keep on rock&roll siitä huolimatta ja silleen.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Yhteiskunnallinen keskustelija Karalahti on taas vauhdissa Instassa. Ukrainaan suunnatut tukirahat pitäisi antaa mieluummin hoitajille, mutta Millariikka Rytkösen palkka on itkunauruhymiön paikka. Ehkä tämä jollain Tapulin logiikalla aukeaa.
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Suomi
Katsoin C Moresta dokkarin Karalahdesta. Sinällään tosi mielenkiintoinen dokumentti, mutta olipahan todella glorifioitu pätkä Jerestä. Esimerkiksi Karalahden lehtolapsi Valko-Venäjältä kuitattiin Jeren äidin sanomana jotenkin, että ei pidä paikkaansa etteikö Jere välittäisi lapsesta. Ja sitten seuraavaan aiheeseen. Tulos on tuollainen kun ohjaaja toimii Karalahden kaverina, niin ei uskalleta haastaa Karalahden törkeitä temppuja. Koko uran petti joukkuetta, petti omaa vaimoaan, teki päihteiden takia läheisten elämästä helvettiä sekä ei pidä huolta valkovenäläisestä lapsestaan puhumattakaan väkivaltaisesta käytöksestä tai muusta rikollisuudesta. Tuon pätkän perusteella Karalahti on addiktion takia oman elämänsä uhri. Karalahti tosin ei edes näyttänyt häpeävän mitään vaan pitää itseään vitun kovana jätkänä kun ryyppää niin vitusti Tapulin vettä.

Karalahden päihde-elämä tuotiin ihan hyvin esille, vaikka veikkaan että Karalahti itse hieman venyytti totuutta kertoessaan päihteiden käytöstä ja rikollisuudesta.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Näin telkkarista varmaan puolesta välistä tuon dokkarin kun junnujen välieräpelin jälkeen satuin kanavalle ja viihdyttävä dokkari oli kyllä. Tästä on varmaan kaikki jo täällä kirjoitettu mutta paras kohta tuossa oli siinä lopussa kun innoittavan musiikin säestämänä Jere selostaa kuinka on tekemässä pikku hiljaa uskomatonta comebackiä alkoholin pariin, ja lisukkeena näytetään highlighteja viinin tissuttelusta. Kaiken katkaisee Jeren dramaattinen ääniviesti missä kertoo että nyt filmi katkesi ja jouduin putkaan. Siinä oli tiivis hyvä opetus ettei kohtuukäyttö enää onnistu alkoholistilta, varmana meni jakeluun ihan kaikille paitsi Jere Karalahdelle.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Esimerkiksi Karalahden lehtolapsi Valko-Venäjältä kuitattiin Jeren äidin sanomana jotenkin, että ei pidä paikkaansa etteikö Jere välittäisi lapsesta.
Minulle dokumentin mielenkiintoisinta antia oli Jeren vanhempien suhtautuminen poikansa touhuihin. Jeren isää selkeästi näytti vituttaneen, kuinka paljon pettymystä ja harmia Iso Mösjöö on aiheuttanut. Paremmalla NHL-uralla olisi paikannut paljon isän silmissä, ei Arto syyttä sanonut Jerellä olleen mahdollisuudet Timosen tasoisen uraan.

Jeren äiti taas vaikutti ihan sympaattiselta tyypiltä, jolta löytyy liiankin kanssa ymmärrystä Jerelle. Oma poika tietysti on rakas (Jerekin on muuten suomalaisille lapsilleen hyvä isä, sitä on arvostettava), mutta ei se nähdäkseni tarkoita, etteikö Jerguksen elämää voisi hieman kriittisemmin katsoa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Jere on suomalaisille lapsilleen hyvä isä. No Ok, yhdelle lähti raveihin ja ei näkynyt kuukausiin, eikä pitkään aikaan kai juurikaan. On paikannut toki välejä, mutta ei tolla nyt vuoden isä palkintoa saisi. Nanna kuvasi Jeren ravireissua, että Jerellä oli vähän haastava elämäntilanne siinä tota… oikein ovat toisilleen luodut.

Ja suomalaisuus sivuun ja lapsi muuten kansalainen on, niin hänet Jere on tylysti sivuuttanut kerta toisensa jälkeen. Ei mösjöön tarvisi lapsen äitimuoria tangoon viedä, mutta käytös tyttöä kohtaan on oksettavaa ja sitä ei millään muiden lasten keinutuksilla valkopestä.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
Karalahti, voisiko joku sukukunta karahtaa heikompaan äijään? Nyt joku voi sanoa, että pelasihan se sentään NHL kiekkoa - no entä sen jälkeen - elämänsä valinnat?
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt joku voi sanoa, että pelasihan se sentään NHL kiekkoa - no entä sen jälkeen - elämänsä valinnat?
Nojoo, pelasi NHL-pätkänsä jälkeen Euroopan huipulla kärkipään ammattilaisena vielä melkein 15 vuotta ja oli muistaakseni 8 vai 9 vuotta raittiinakin siinä välissä jne. On siellä perseilyjen seassa oikeitakin valintoja, jos nyt rinnastaa niihin työkelvottomiin katujen narkkareihin ja rapajuoppoihin mitä täälläkin usein Jeren osalta tehdään.

En puolustele mitään niitä hölmöilyjään mutta edelleen, hölmöjä hommia ja sekoiluja mahtuu sekaan mutta ihan pahimman luokan densona Jereä ei kannata pitää, kun miettii miten uransa jälkeenkin nyt 45-50-vuotiaana elämäänsä elelee yrittäjänä ja himotreenaajana eteenpäin aika aktiivisen oloisena perheenisänä.

Edelleen painotan, en puolustele tyhmyyksiänsä, mutta nostaisin sen pointin taas mitä selkääntaputtelujen määrää täälläkin osakseen saisi, kun avoimesti vuosien päihdesekoiluiden jälkeen olisi kammennut elämänsä tuohon malliin, missä Jere on. Eli perhe-elämää, duunia, treeniä ja välillä vähän viiniä vaikka miten ei-suositeltavaa se menneisyydellään onkin. Tulisi ns. posia niin perkeleesti, että hyvin menee ja kova homma.

Hölmö ja luupäinen ukko se menneisyytensä sekä ihan jo somenkin perusteella tuntuu edelleen olevan, ja varmaan aina tulee olemaan niin että uhmaa löytyy ja virheiden myöntäminen ei tule kuuloonkaan, en mä sitä tässä sano.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös