Jere Karalahti – uran jälkeinen aika

  • 868 303
  • 3 398

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eihän Jere edes äänestä, joten minkä ihmeen takia hän asettuisi ehdolle? Jokusen kerran häntä on kysyttykin, ei ole lähtenyt. Ilmeisesti Tapulin paikallispolitiikka pitää Jerguksen kiireisenä.
Niin mutku vittu muut puolueet on lampaita vittu oikeesti. Valta kuuluu kansalle eikä puolueille. Kansanedustajan palkkioilla sais myös hyvät satsit tapulinvettä.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Jere näyttäisi lähteneen perheineen etelän lämpöön. IG-kuvan perusteella poikansa viihtyy kovasti altaalla Ison Mösjöön kanssa.

Kaikesta huolimatta Jere vaikuttaa olevan hyvä isä eikä Nannakaan ole lähtenyt kävelemään. Ajattelinpa vain sanoa, että on hänessäkin positiiviset puolensa, itsekin kun tullut keskityttyä niihin huonoihin juttuihin.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Kaikesta huolimatta Jere vaikuttaa olevan hyvä isä eikä Nannakaan ole lähtenyt kävelemään.

Pienenä tarkennuksena, hyvä isä osalle lapsistaan.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Jere näyttäisi lähteneen perheineen etelän lämpöön. IG-kuvan perusteella poikansa viihtyy kovasti altaalla Ison Mösjöön kanssa.
Vähän mietityttää se, että onko Iso Mösjöö, perhana vieköön, joutunut lentokoneessa pukemaan naamavaipan? Jos näin on, niin vittu mikä lammas! Vittu tää yhteiskunta on oikeesti sekaisin!
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ainahan voi spekuloida, että mikäli Jergus olisi pelannut sen ~15 kautta NHL:n eliittipuolustajana ja sen mukaisella liksalla, samalla järkevästi rahojaan investoiden, olisi hänellä todennäköisimmin varaa lennellä charter-suihkarilla kohteeseen kuin kohteeseen ja uskoisin maskisuositusten olevan varsin joustavia.

Myös vanhaa Tapulin jengiä olisi (kaikki kunnia Leville) Ison Mösjöön tässä tapauksessa mahdollista lennättää talviurheilukeskuksiin ympäri maailmaa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tuli katsottua uudestaan YLE:ltä tuo Bob Probert dokkari. Siinähän hän sai Detroitin sekoilujen jälkeen Chicagosta 4v ja 1.5Md per vuosi sopparin ja päätti pistää juhlimisen katkolle. Vuosi meni välistä toipumiseen mutta pääsi vielä takaisin NHL-pelikuntoon. Veikkaan, että Probertin alkoholi ja huumeongelmat eivät ainakaan vähäisempiä olleet kuin Karalahdella. Mutta ihmiset ovat erilaisia ja Karalahti teki omat ratkaisunsa, tuli vain hänen urapolkunsa tuosta dokkarista mieleen.
 

Matsku

Jäsen
Jere on Instagramissa sitä mieltä että turha meidän on turvallisuuteen ruikuttaa apua jenkeiltä tai Natolta. Tai jos pyydetään niin itsenäisyyspäivän voi samalla pyyhkiä kalenterista.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Jere on ensimäisenä menossa Haaparannasta yli.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro

Jerellä vähintäänkin persoonallinen tapa toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää. Tietysti Tapulissa ja muissa getoissa vaara on alati läsnä. Jengi ei tuun vittu koskaan ymmärtään mitä Tapuli merkitsee, joo joo joo!

On se äijä.

Muistelinkin että Jerellä oli jännittävämpi onnitteluriimi Itsenäisyyspäivän kunniaksi. Toivottavasti ei tarvitse Karalahden taloudessa sitä päivää jatkossa juhlia, tai riippuu tietysti mitä vaimo sanoo.

Ei ole harmaata lammasmassaa tämä jätkä!! Vittu!!!
 

redpecka

Jäsen
Ei niiltä, deekurinki luulee Natoa ennen kokemattomaksi uudeksi juotavaksi. Oikeaa mielipidettä Iso Mösjöö on kysynyt Maria Nordinilta, Ano Turtiaiselta, Olli Postilta ja Antti Heikkilältä.
No näin ajattelinkin. Eiköhän siellä ringissä kuunnella Jereä suu auki ylistäen et on se maailmaa nähny ja fiksu! Plus sillä on fyrkkaa.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mikähän Mösjöölle tuli kun podcastin piti jatkua tänä vuonna eikä mitään ole kuulunut. Onnea kuitenkin Tapulin sonnille, kova poika siittämään.
 

Pulle Nah

Jäsen
Suosikkijoukkue
Palevan Kallo
Toinen #mantelinperijä tulossa? Tälle mösjööllehän miespuoliset perilliset on vain jotain...
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Sponsori päätti toisin. Niin ja onnea tulevasta perheenlisäyksestä Jerelle.
Siis se sponsori, joka ei ole mikään helvetin rautakauppa?

Mikäs niille nyt tuli. Ruuhkautuiko koko kauppa ja kyllästyivät myymään ei oota, kun Mösjöö toimitti asiakkaita liukuhihnalta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös