Jatkoajan vedonlyöntikilpailu - onko ideaa/osallistujia?

  • 4 773
  • 110
Tila
Viestiketju on suljettu.

Shane

Jäsen
Niin, nyt kun tuo Jatkoajan tulosveikkaus on tämän kauden osalta päättynyt, niin olisiko ideaa pistää nyt ainakin joksikin ajaksi pystyyn virtuaalivedonlyöntikilpailu? Kullekin osallistujalle luotaisiin oma alkukassa, kohteet ja kertoimet olisivat kuin Veikkauksen pitkävetolistassa, ja vetoja voisi vetää singleinä, tuplina, triploina tai ihan miten kukin haluaa, ei kuitenkaan järjestelmiä, sillä muuten tulosten seuraaminen ja päivittäminen menisi liian työlääksi (kuten myös jos mukaan otettaisiin esim. Centrebetin tai jonkun muun firman kohteet ja kertoimet). Palkintona olisi jälleen mainetta ja kunniaa.

Itse voisin ottaa homman hoitooni, kun täällä kuitenkin lähes joka ilta vierailen..

Joten pistäkääpä "ilmoittautumisia" (ajattelin että vähintään 10-15 osallistujaa pitäisi olla) ja mielenkiintoisia ehdotuksia (esim. alkukassan suuruudesta) ja ideoita kehiin.

Ja älkää te muutamat "kaikenmaailman kisojen ja visojen" vihaajat suotta hermostuko. Kai tänne vielä tällainen mahtuu?
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
hmm kuulostaa mukavalta ja voisinpa osallistuakin mutta pitää hieman katsoa jaksaako sitä alkaa tällaiseen mukaan, aikaahan tuo vedonlyönti veisi jos sitä tosissaan haluaisi tehdä(leikki, mitä se on?).

Ehkä kannattaisi enemmänkin hyödyntää netissä jo valmiina olevia virtuaalivedonlyöntipaikkoja, mitäköhän niitä on enää pystyssä.

Veikkauksen vetolistan kanssa ongelmaksi muodostuu se että matematiikka katoaa aika tehokkaasti pelistä, noh ehkä tämän voisi ottaa ihan hupimielellä.

Alkukassa voisi olla jotain 500€, ilman luottoa. Eli jos rahat loppuvat niin ne loppuvat.

hmm pitäisiköhän pistää lätkänkin kohdalla tuo viime kesäinen MM-kisa-kisa päälle vaikka se hieman kuningaslajin raiskaamista olisikin...noh ei suosio viimeksikään pilviä hiponut joten tuskinpa.
 

Bouwmeester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk
Mukana ollaan!

Mielenkiintoinen idea ja varsinkin opiskelijan näkövinkkelistä katsottuna turvallisempaa kuin tukien polttaminen oikeisiin vetoihin. Veikkauksen vedonlyöntikohteet riittävät periaatteessa ihan hyvin.

Jatkoa odotellaan...
 

raindex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Mukaan myös.
Jos vaikka saisi hieman virtuaalivoittoja kun ei noita pelimerkkejä näytä oikealla rahalla saavan.
 

aaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mukana ollaan.
Ehdotan alkurahaksi 50e
 

Voittaja

Jäsen
Joo, kai meikäläinenkin voisi osallistua tähän, niinkuin kaikkiin muihinkin tämän tyyppisiin kisoihin.
 

Jukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Mielestäni ihan mukava idea. Säännöt vain pitää tehdä selviksi. Ovatko kohteet Veikkauksen listalta vai otetaanko mukaan muukin tarjonta? Jos muita otetaan mukaan niin pelien yhteyteen pitäisi laittaa kerroin ja koska se on ollut saatavilla kyseiseltä välittäjältä. Myös Fintoton ravipelit voisivat olla mukana. Itse kannatan laajempaa tarjontaa, vaikka se ylläpitäjälle jonkin verran lisätyötä teettääkin. Minä ilmoittaudun vapaaehtoiseksi avustajaksi, kun noita tuloksia selaan joka tapauksessa. Ja jokainen osallistuja on varmasti niin rehellinen, että ei yritä huijata esim. kertoimia väärentämällä.

Alkukassaksi ehdotan yksinkertaisesti 100 yksikköä. Siitä saisi panostaa oman makunsa mukaan, mutta jos kassa menee nollille ei voi enää pelata. Voittaja olisi se, joka kasvattaa kassaansa eniten. Viikossa pitäisi pelata vähintään esim. 3-4 vetoa, ylirajaa ei olisi. Kisa voisi jatkua esim. SM-liigan alkuun asti. Sitten uusi kisa, jos kiinnostusta riittää.

Voittajalle mainetta ja kunniaa. Yleensä näihin kisoihin osallistumalla parantaa pelimenestystään.
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mä voin myöskin tulla...

Miten nuo kaikki kertoimet/muut otetaan, veikkauksen listojen mukaan? Vai määrittääkö joku "asiantunteva" ne erikseen???


Mukava idea sinäänsä, että riippuvuus ei ole tässä mikään haitta/häpeä.
 

Jukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Tuli nyt tässä mieleen, että voisin saada eräältä kansainväliseltä toimistolta ehkä jonkinlaiset palkinnotkin kisaan. Silloin kai kisa pitäisi käydä heidän kertoimillaan. En tiedä minkälaiset palkinnot olisivat, mutta yritän nyt ainakin 100-200 euroa saada pääpalkinnoksi, jos kisaan löytyy osallistujia. Ihan viidellä osallistujalla heitä ei tosin taida kiinnostaa.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Jukka:

Tämähän kuulostaa mukavalta, tosin lieneekö tuo sitten enää laillista...tuohan olisi jo ulkomaisen vedonlyönnin edistämistä :)

Mutta jos kukaan ei kerro Viekkauksen asiamiehille niin ei mitään ongelmaa.
 

Jukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Paf:in ja Veikkauksen kiistahan meni hovioikeudessa niin, että hovioikeus katsoi mainostamisen sallituksi. Menee varmaan vielä korkeimpaan oikeuteen, mutta luulen, että Veikkaus on aika heikoilla näissä asioissa. Löisin melkein vetoa, että tämänkin sivuston sponsorina on vuoden-parin sisällä joku ulkomainen välittäjä, ehkä useampikin. Ja tuskin tuollainen kisa oikeasti Veikkausta edes kiinnostaa, sillä siinä tulee olemaan korkeintaan kymmeniä osallistujia. Ulkomaille vedonlyöminenhän ei missään nimessä ole laitonta, ainoastaan "arpajaisten" järjestäminen Suomessa on.

Laitoin kyselyn kisasta menemään. Infoan kun tulee vastausta.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Mukan ilman muuta. Eiköhän helpointa ole että 100 yksikköä käytettävissä, Veikkauksen tai Centrebetin lista käytössä ja sit mennään...

Sellainen vinkki vaan Shane että mitä vähemmän vaihtoehtoja, sen helpommalla pääset. Eli tuo järjestelmien poisjättö on fiksu idea. Sitten myös joku aika, ei hirveän pitkä mutta esim 1kk.
 

Shane

Jäsen
Viestin lähetti Nikke
Sitten myös joku aika, ei hirveän pitkä mutta esim 1kk.

Jep, ajattelin, että kisa voitaisiin ikäänkuin "sulkea" ulkopuolisilta esim. kuukaudeksi niin, että vain kisaan ilmoittautuneet olisivat mukana eivätkä myöhässä tulleet voisi enää osallistua. Sitten kuukauden kuluttua laitettaisiin uudet ilmoittautumiset kehiin, ja kaikki (siis myös jo aiemminkin mukana olleet) aloittaisivat taas puhtaalta pöydältä. Voittaja olisi sitten se, joka olisi jonkun kuukauden aikana kerännyt enemmän rahaa kuin kukaan muu minään kuukautena. Kisa voisi edetä sitten 3-6 kuukauden jaksoissa, miten haluatte.

Ravit voisi ottaa minun puolestani kisaan mukaan, kunhan Jukka tai joku muu tosiaan hoitaisi sen puolen. Itse kun en raveja harrasta lainkaan. Vai mitä mieltä muut ovat tästä?

Mutta odotellaan nyt ensin Jukan vastausta, ja tehdään lopulliset päätökset sitten, kun nähdään mitä mieltä mahdolliset sponsorit ovat.. Olisi kyllä todella hienoa saada kunnon palkinnotkin kisaan mukaan.

13 ilmoittautunutta tähän mennessä, joten kisan alkaminen ainakin jossain muodossa on nyt varmaa.


EDIT; Tarkemmin ajatellen sanoisi sittenkin ei raveille. Veikkaisin nimittäin, että aika harva jatkoaikalainen seuraa ja harrastaa raviveikkausta, joten näin ollen sen mukanaolo voisi latistaa kilpailua ja heikentää osallistumisinnokkuutta, kun muutamat lajin tuntijat repisivät juuri raveista niin isoja voittoja, että kisa olisi käytännössä ratkennut (tai muuttunut ravimiesten keskinäiseksi kilpailuksi).
 
Viimeksi muokattu:

Afan

Jäsen
Säännöistä riippuen olen mukana tai sitten en.

Leikkivetoihin en lähde mukaan eli sääntöjen pitäisi olla sellaiset, että kisaan voi osallistua oikeilla vedoillaan.

Jos kohteiksi käyvät pelkästään Pitkävedon kohteet, saa olla aika fakiiri löytääkseen pelattavaa. Siinäkin tapauksessa, että kisassa sallittaisiin singlet kaikkiin kohteisiin.

Shanen sääntöehdotusta, jonka mukaan voittaja on jonain yksittäisenä kuukautena suurimman summan kerännyt, vastustan ehdottomasti. Se rohkaisisi vain yrittämään suurella riskillä mahdollisimman suuria voittoja, missä ei ole mitään järkeä. Paras vedonlyöjä ei mielestäni ole todellakaan mikään hasardipeluri, vaan sellainen, joka kasvattaa kassaansa ilman tarpeettoman suurta riskiä koko pääoman menettämisestä. Ei voi ajatella, että jos menettää kaikki rahansa, pääsisi seuraavan kuukauden alusta taas alkutilanteesta liikkeelle.

Mahdollisimman realistinen kisa, ei mitään pilipalisäätöä, on toiveeni.
 

Shane

Jäsen
Viestin lähetti Afan
Shanen sääntöehdotusta, jonka mukaan voittaja on jonain yksittäisenä kuukautena suurimman summan kerännyt, vastustan ehdottomasti. Se rohkaisisi vain yrittämään suurella riskillä mahdollisimman suuria voittoja, missä ei ole mitään järkeä.

Totta, onhan se näin, mutta luulen että olipa kilpailuaika sitten kuinka pitkä tai lyhyt hyvänsä, niin aina löytyy riskipelaajia, jotka panevat kaiken peliin viimeistään kilpailun loppupuolella.

Osittainhan tätä pystyisi estämään asettamalla peliin panoskaton, eli panos saisi korkeintaan olla vaikka 5 euroa (tai esim. 5 % pelikassan koosta).

Tuo oma ehdotukseni oli lähtöisin vain siltä pohjalta, että kisaan myöhemminkin mukaan tulevilla olisi mahdollisuuksia palkinnoille. Oikein pitkässä kisassa on myös se ongelma, että sen loppupuolella ei aktiivisia veikkaajia olisi enää niin monta, kun moni toteaisi mahdollisuutensa jo menneiksi. Näinhän kävi mm. tuon Satelliten hoitaman tulosveikkauksen kolmisen kuukautta kestäneessä "runkosarjassa". Kyllä kisa voisi minunkin puolestani kestää vaikka koko kesän, mikäli tarpeeksi moni tosissaan sitoutuu ottamaan kisaan osaa aina hamaan loppuun saakka.

Mutta heittäkää vaan kommenttia muutkin ihan vapaasti. On sitten helpompi tehdä päätöksiä, kun tietää mitä mieltä porukka yleisesti ottaen on.

16 ilmoittautunutta + Afan nyt mukana.
 

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Hmm...Alustavasti mukana. Riippuu tosiaan säännöistä, niinkuin Afan sanoi. Jos täällä pärjäisin paremmin kuin tulosveikkauksessa :)
 

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
No mutta, mikä ettei!

Toivottavasti vaan toi aika riittää. Tosin jos joku kohtuullinen minimiveikkausmäärä on määritelty mukana pysyäkseen, niin eiköhän tuokin ongelma ole sillä ratkaistu.
 

Pate 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
No mutta mä kanssa. Rahat on jo menny, nyt voi hävitä vielä kunniansakin!

Äänestän sataa eukkoa ja puhtaasti Veikkauksen tarjoamia listoja. Leikkirahoilla ei mielestäni ole ongelma vaikkei huippukertoimia saisikaan kaivettua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös