Jatkoajan (v)ihastuttavat moderaattorit

  • 2 250 641
  • 13 719

AkiHeino#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
波里王牌
Kuka vastaa nykyisin jatkoajan keskustelupalstan käyttäjätunnuksien myöntämisestä?!?!

Nyt kun tuon Ässien "Joukkueen rakennus kaudelle 2011-2012" - ketjun keskustelun taso on vajonnut ehkä jopa alemmas kuin sk24.fi:ssä, on syytä nostaa esiin kysymys - kuka vittu näitä käyttäjätunnuksia nykyään jakaa ja millä perusteilla (moderaattorit osaavat varmaan vastata)?! Ennen piti tietääkseni edes jotenkin perustella, miksi tunnukset ylipäätään pitäisi saada, onko tälläistä käytäntöä enää olemassakaan? Tai ainakin tuntuu siltä, että ko. asioista vastaava henkilö on joku katkeroitunut raumalainen, joka on nerokkaasti juoninut asian niin, että jos kaikille porilaisille mopoautoilijoille ja puistokemisteille annetaan tunnukset, niin saadaan Ässä-keskustelu nopeasti niin käsittämättömään tilaan, että koko osio voidaan poistaa sivustolta, ei jumalauta. SK24.fi:n KiekkoKansa-osion keskustelupalsta(tai pikemminkin uutisten kommentit HUOM! nimettömät/tunnuksettomat viestit) on jo pitkään ollut kuin ote jostain yläasteen tarkkisluokan tupakkapaikka"keskustelusta", porilaisten ja raumalaisten teini-ikäisten catfightia pahimmillaan... Ei siinä mitään, tuon jopa me porilaisetkin olemme ymmärtäneet yleensä jättää noteeraamatta esim. juuri siirtohuhuista täällä keskusteltaessa, mutta nyt ne vittu siirtyy tännekin ja tulos on tässä! Missä vitun välissä ne kakstahtibensalle haisevat räkänokat ovat tänne päässeet kirjoittelemaan, vai onko keskiverto PORILAINEN mopoautoilija muka sanallisesti niin saatanan taitava että pystyy tunnuksia hakiessaan vaikuttamaan sen verran fiksulta, mutta kirjoitukset ovat luokkaa "No kun tuolla SK24:n palstalla luki, että tää ja tää tulis, vaikka toinen on pyörätuolissa ja toinen teki eilen sopimuksen NHL-seuran kanssa" ja nekin vielä saatana ala-asteikäisten kirjoitusvirheillä, prkl... Eihän tässä ole vittu päätä eikä häntää, kun huhuksi riittää jo se että joku heittää päivänselvästi läpällä että se ja se pelaaja tulee ja tunnin päästä sitä pidetään jo varmana ja katsellaan Porin kentälle laskeutuvien koneiden laskeutumisaikoja, mitä helvettiä?!?!

On se Toivola velmu ja Ässien markkinointistrategiaa ei voi kyllä väittää tavanomaiseksi, en yllättyisi vaikka Mika ja Hautamäki (markkinointipäällikkö) itse noita huhuja tänne kirjoittelisi, jotta kiinnostus ja kohu kasvaisi joukkueen ympärillä. Tämän saatanan sirkuksen jälkeen olisi sitten parempi, ettei sentteri ole David Bararuk tai Erik Haulan pikkuveli!

Ai niin, vielä pari poimintaa tuolta sk24:n kommenteista, josta jokainen ei-Ässäläinen kirjoittaja voi päätellä, millä tasolla siellä liikutaan:

"Pasi nurminen bongattu viime lauantaina poikeljärven paviljongilla veivaamassa."

"Saatana. Mä maksan ni lakkaa toi kitinä. Laittakaa lasku tänne:
Rauman Lukon toimisto / Rajala"

"Rauli Raitanen ilmeisesti lopettelee kaihdinhommat ja on halukas tulemaan jos tontti löytyy ykkösestä."
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Laittakaahan stoppi tuon erään nimimerkin paskanjauhannalle Naisasiat-ketjussa. Ihan jo vaikka sen vuoksi, että kyseinen pelle paasaa toistuvasti ketjun aiheen vierestä. Trollausta se on kai sekin, vaikka asiatyyliin kirjoittaakin.

Tai sitten syytenimikkeeksi jankkaaminen, jota muistan ainakin kerran käytettäneen perusteena nimimerkki flintstonen kuukauden pelikielolle. Ketju taisi käsitellä Pasi Nielikäisen aikaa Jokereissa.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Laittakaahan stoppi tuon erään nimimerkin paskanjauhannalle Naisasiat-ketjussa. Ihan jo vaikka sen vuoksi, että kyseinen pelle paasaa toistuvasti ketjun aiheen vierestä.

Turha toivo. Eiköhän tuo nimimerkki omalla toiminnallaan hanki vielä hyvin monelle palstaveljelle ja -siskolle pelikiellon. Mitäs pienistä. Saahan täällä vaikka pedofiliksi vihjailla. Pääasia on se, että linkit on kuvailtu ja sigut sopivan mittaisia ja näin maailma pelastuu...

Hyvin te vedätte.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Turha toivo. Eiköhän tuo nimimerkki omalla toiminnallaan hanki vielä hyvin monelle palstaveljelle ja -siskolle pelikiellon.

...

Näitä tuomittuja pelikieltoja sivuten ihmettelen, kuinka joku voi selvitä samanmoisesta paskanjauhannasta ja toisille haistatteluista ihan ilman sanktioita, kun suurimmalle osalle banni heilahtaa heti.
Vai mitä olette mieltä tällaisesta kielenkäytöstä?

Haista nyt kertakaikkiaan vittu urpo!

...

Muistini mukaan eräs palstaveli lensi välittömästi pihalle Naisasiat-ketjussa kirjoittamastaan samansisältöisestä viestistään. Onhan tämä nyt aika selkeä osoitus tiettyjen nimimerkkien juttujen katsomisesta läpi sormien.

Oheinen suora lainaus on ote erään kirjoittajan solvauksesta toista kirjoittajaa kohtaan - you know!

PS. Kuvaavaa nykykäytännölle olisi, että minä lennän pihalle tästä, mutta "anna sakkoa, saatana..."

Edit: Asia on näköjään jo kunnossa - pahoitteluni epäilyistäni.
 
Viimeksi muokattu:

Lohipoika

Jäsen
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
En enää tiedä, kumpi on pahempi riesa. Se, mistä tämä kaikki lähti, eli sama hassunhauska youtube-pätkä muutamaan kertaan samalla foorumilla. Vai tämä jatkuva jankkaus ja pelikieltohärdelli linkeistä, joissa ei ole kuvausta. Ei auta, vaikka linkistä itsestään kävisi suoraan ilmi, mikä on saitti ja linkin sisältö.

Valehtelin, kyllä minä tiedän. Tämä linkkihärdelli on sata kertaa pahempi riesa kuin video, jonka on jo nähnyt. Kohta se yksi urpo tulee taas meuhkaamaan musaketjustaan. Älkää silti sotkeko ihan puhdasta netikettiä sankioitaviin rikkeisiin. Linkkien kuvailemattomuus rinnastuu yhdyssanojen oikeinkirjoitukseen, jos minulta kysytään.

Kohta varmaan vajakkilisäyksetkin sanktioidaan. Jatkoajan tyypilliseen tapaan sekin tehdään yhdessä moderaattorien uhkailuviestissä. Sääntöihinhän moista ei tietenkään kukaan vaivaudu lisäämään. Pääasia, että pelikiellot paukkuu. Paskat keskustelun tasosta.
 

tutzba

Jäsen
Olenko herkkähipiäinen jos kysyn moderaattoreiden kantaa eilisen lento-onnettomuuden johdosta keksittyihin hassutteluihin? Mielestäni helvetin mauttomia, enkä panisi pahaksi jos niistä lyötäisiin viikon penaltti.

Esim.


Jaroslavl Lokomotiv putosi ennen kuin kausi edes ehti alkaa.

Mitä eroa on Lahden Pelicanseilla ja Jaroslavl Lokomotivilla? -Lokomotiv tippuu just ennen kauden alkua, mutta Pelicans sinnittelee aina runkosarjan loppuun saakka.

Miksi Lokomotiv Yaroslavl joukkueen lentokone tippui?

- Koneen kuljettaja yritti ilmaveiviä.

In Russia, you don't destroy the Jets. The jet destroys you.
 
Viimeksi muokattu:

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
kuka vittu näitä käyttäjätunnuksia nykyään jakaa ja millä perusteilla (moderaattorit osaavat varmaan vastata)?! Ennen piti tietääkseni edes jotenkin perustella, miksi tunnukset ylipäätään pitäisi saada, onko tälläistä käytäntöä enää olemassakaan?
En ole mode, mutta parikin kaveriani ovat ihmetelleet että palstalle on nykyisin vaikea saada tunnuksia. En tiedä mistä homma johtuu. Palstalla kuitenkin on ties kuinka monta tuhatta (kymmentä tuhatta) nimimerkkiä, joiden anti palstalle on "tasolla 0" (tai sen alapuolella), ja siltikään tunnuksia ei normaali kaverit tahdo saada. Voi olla että jos sulla on kokemuksia huonoista kirjoittajista niin tuo sitten menee arpapelillä, eli joku puupää tunnukset on saanutkin, mutta tosiaan paristakin suunnasta olen kuullut miten tunnusten vaikeaa saamista on ihmetelty. Kuulemma tarkkoja perusteluja kirjoittajan taustasta pyydetään jotta saadaan pidettyä palstan taso korkealla :D
 
Viimeksi muokattu:

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Suomessa saa olla mauton. Jatkoaika tuskin alkaa rajoittamaan sananvapautta tältä osin. Tuollaiset viestit kieltämällä lähdettäisiin melko vaaralliselle tielle.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Suomessa saa olla mauton. Jatkoaika tuskin alkaa rajoittamaan sananvapautta tältä osin. Tuollaiset viestit kieltämällä lähdettäisiin melko vaaralliselle tielle.

Juurikin näin. Jos jokainen viesti joka loukkaisi jotakin toista, olisi rangaistavaa, ei tuskin kukaan olisi jäänyt ilman rangaistusta.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Mutta penalttia on tullut muistakin mauttomuuksistakin.
Näissä tapauksissakin on sitten mennyt vituiksi, jos kyseisissä viesteissä ei ole poljettu liian painavalla tavalla jonkun kunniaa, yksityisyyden suojaa tai muuta perusoikeutta. Tällaiset tapaukset pitää tietysti ratkaista tapauskohtaisesti, koska vastakkain ovat perusoikeudet (sananvapaus vs. esim. yksityisyyden suoja). Ko. tapauksessa kuolleita ei mielestäni loukata millään tavalla.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Voisitteko te oikeasti kieltää nämä vajakkilisäykset:

Paras tapa olisi käyttää niitä URL-tageja noin yleensäkin. Ne jotka eivät joko osaa tai vaivaudu kyseisiä tageja käyttämään, voitaisiin laittaa vaikkapa parin päivän tehokurssille asialle pyhitettyyn ketjuun.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Mutta penalttia on tullut muistakin mauttomuuksistakin.
Mutta ei varmaan vitsiketjussa. Kehottaisin hiukan löysäämään sitä pipoa. Tätä palstaa ei tarvitse moderoida enää tippaakaan tiukemmin. Päinvastoin.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Paras tapa olisi käyttää niitä URL-tageja noin yleensäkin. Ne jotka eivät joko osaa tai vaivaudu kyseisiä tageja käyttämään, voitaisiin laittaa vaikkapa parin päivän tehokurssille asialle pyhitettyyn ketjuun.
Paras tapa olisi antaa kaikkien kukkien kukkia, kuten kaikilla muilla maailman keskustelupastoilla. Ketään ei pakoteta klikkaamaan ainuttakaan linkkiä auki. Jos kuitenkin klikkaa ja pahoittaa mielensä, niin se on lukijan oma häpeä. Jos jollain tageilla tai hyperlinkkauksilla voidaan saada rivi hiukan nätimmäksi, niin ihan kiva. Siinä kaikki. Tämä foorumi on jo nyt kuiva kuin hautajaisrumpu. Mitä se ikinä tarkoittaakaan.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Paras tapa olisi antaa kaikkien kukkien kukkia, kuten kaikilla muilla maailman keskustelupastoilla. Ketään ei pakoteta klikkaamaan ainuttakaan linkkiä auki. Jos kuitenkin klikkaa ja pahoittaa mielensä, niin se on lukijan oma häpeä. Jos jollain tageilla tai hyperlinkkauksilla voidaan saada rivi hiukan nätimmäksi, niin ihan kiva. Siinä kaikki. Tämä foorumi on jo nyt kuiva kuin hautajaisrumpu. Mitä se ikinä tarkoittaakaan.

Eikä se tagi mitään edes välttämättä auttaisi, kun silti voisi tehdä linkin näin.

Modeille tiedoksi, että linkki vie internetin hakukoneeseen nimeltään google.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Joo, mutta se "vaatii" sen vajakkilisäyksen silti.
No juuri sitä vajakkikuvausta vastaanhan sitä jälleen kerran taistellaan, koska se on rasittavampaa lukea kuin kuvailematon linkki ilman mitään kaunisteluja. Hirveä härdelli typerästä aiheesta eikä voittajaa ole, vain häviäjiä.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Joo, mutta se "vaatii" sen vajakkilisäyksen silti.

Asiaankuuluva kuvaus ei vastaa mielestäni käsitettä "vajakkilisäys". Onhan tuollainen pelkän linkin laittaminen ilman selityksiä todella typerän näköistä ja kuvauksen lisääminen linkin "ulkopuolelle" (ns. vajakkilisäys) taasen joko osaamattomuutta, mukahassuttelua tai muuten vaan piittaamatonta.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
No juuri sitä vajakkikuvausta vastaanhan sitä jälleen kerran taistellaan, koska se on rasittavampaa lukea kuin kuvailematon linkki ilman mitään kaunisteluja. Hirveä härdelli typerästä aiheesta eikä voittajaa ole, vain häviäjiä.

Vajakkikuvaukset ovat vitun rasittavia ja siksi niistä modejen tulisikin alkaa lätkimään penaltteja.

Eli jos laitan youtube linkin niin siihen riittää kuvaus "Apulannan Piiskaa musiikkivideo" eikä mitään vitun "modeille tiedoksi linkki ohjautuu youtube-videoon" kun ei ketään vittu kiinnosta onko video youtubessa, vimeossa tai maikkarin sivuilla, vaan se kiinnostaa mitä sisältöä linkin takana on.

Tästä eteenpäin toivon että modet jatkavat viikon penalttien jakamista kuvailemattomista linkeistä ja aloittavat kuukauden penalttien jakamista kaikille vitun rasittaville mukahauskuttelevielle vajakeille urpoista kuvauksistaan.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Modet ovat itse aiheuttaneet vajakkilisäysilmiön typerillä säännöillään. Ja nyt siis pitää rankaista kirjoittajia siitä, koska...?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös