Tämä sen täytyy olla, koska tuo paikan päällä saatava ruoka on aivan ensiluokkaista.
Kyllä mä väittäisin näin myös, mitä tuossa poikaporukalla paikanpäällä vierailtiin. Ymmärrän kyllä, että E-Amerikassa grillauskulttuuri on vähän eri tasolla kuin Suomessa noin keskimäärin, mutta jos tänään syömäni oli paskaa, alan varailla heti koronan helpotettua lentoja brasseihin ihan vain bbq:n vuoksi, koska olihan tuo aivan mahtavan makuista. Siis todella hyvää varsinkin se brisketti, pelkästään sen vuoksi tonne tulee kyllä ajettua uudelleen, kun perheen kanssa lähiseutuja muutenkin tänä vuonna kolutaan. Mulla oli 2+2 platteri: brisketti, pulled pork, coleslaw ja mac'n cheese. Kaikki olivat erittäin hyviä sarjassaan, mutta naudanrinta oli vain niin ylivertaista, että nyhtis jäi vain varjoon aivan totaalisesti.
Mentiin heti klo 12, jonoa oli sateessa se 15 metriä, mutta jono veti hyvin ja koska iso osa otti setin mukaan, päästiin pöytään suoraan. Lähdettiin jo yhden jälkeen pois ja jono oli lähdettäessäkin ulos saakka eli se 15 m. Tänä aamuna TikTokissa oli, että perjantai-iltana lihat loppuivat kesken, joten jos kauempaa tuonne joku suuntaa, kannattaa tilata mukaan tai tulla hyvissä ajoin.
Vahva suositus kolmelta lihansyöjältä!