Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 288 214
  • 7 387

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
MTV3 Hockey Night -ketjusta

Viestin lähetti Pronger
Enta kun se paska on jo ostettu (TV-lupa) ja luvataan valtakunnan paras jaakiekko anti. Silloin saa haukkua joko kanavaa, valtakuntaa tai jaakiekkoa. Perussuomalainen asennen on tosin se, etta purraan hammasta ja hakataan vaimot suutuspaissaan kun ei kulttuuriin kuulu valittaa paskasta palvelusta. Jos Suomalaisilla olisi hitunen ranskalaista vallankumousasennetta niin Pasila olisi traktoreilla piiritetty ja Saukkosen pihalla lantakasa.
 

Kaivanto

Jäsen
Nimimerkki Vostrak tyhjentää pajatson Jyp-Tappara-otteluketjussa, tiesipä sen itse tai ei.

Viestin lähetti Vostrak
Meitsi on täynnä tota porkkanan väristä mikki hiiri kahva jengiä tampereelta
eli eiköhän tänään anneta niille lähdöt kesälomille .

Vai olisi SHELLEY pitänyt laittaa eilisestä taklauksesta ottelu kieltoihin , ainaskin Leinonen tapparasta vaati tuomiota kovin keinoin sm-liigan kurin pito organisaatiolta .

Ei taida tapparan pikku mikki hiiret kestää JODYN tööttejä .
Pelottaa jo etukäteen kuinka helposti tulee penaltya illan pelissä.

Näin sen JODYN taklauksen kantoriin töllöstä , puhdas taklaus ja tuomari virhe tapparan eduksi .

No tänään on eri peli ja Hippoksen hornankattila kuudentena pelaajan sytyttää JYPIN voittoon .

Veikataan kotivoittoa 3 - 0 ja KAHVA KUNINGAS NIÄMISELLE tehot -3 .

Unohtui tarkastaa illan tuomari , ei kait vaan partanen sit ollaan hävitty .
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Jotenkin vain repesin tähän kommenttiin tuolla Tappara-Jyp-ottelun jälkitunnelmissa.

Viestin lähetti Lust4life
Yhyy Leinonen puhui hölmöjä. Yhyy meidät on oikeusmurhattu. Yhyy Leinosella on viikset. Toimittajat valehtelee ja kaikki on ihan pellejä. Paitti Jody.
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Rakentavaa kritiikkiä tarhapöllölaaksoon...

Viestin lähetti bystander
Vielä kun jaksaisivat näyttää pelejä Raumankin päästä. Onko muuten missään selkeää listaa vahvistetuista matseista? Siis sellaista, jonka tulkitsemiseen ei tarvitse vapaamuurareiden jäsenkorttia, insinöörin koulutusta, kuittia maksetusta kalastuksenhoitomaksusta vuodelle 2005 ja ABC-korttia? Ei tuolla paskakanavan sivuviidakossa navigoi mörkökään. Käytettävyys on sitä tasoa, että Pygmi-Pyysalo on ilmeisesti sienipäissään suunnitellut koko sivuston..
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
HIFK-Lukko- playoff ketjusta.

Viestin lähetti kapa76
Kerronpa yhden jutun treenauksesta. Minä paljastan yhden salaisuuden mikä on tarkkaan varjeltu. Tämän salaisen aseen avulla, nimeltään MadDog, Hifk tulee viemään tämän sarjan. Hifk:lla on vielä joukkueen kirjoissa John Madden. Madden on treenannut koko talven eräässä Töölöläisessä kellarissa. Mies on juossut juoksumatolla joka päivä 20 km ja vetänyt 3 punttitreenit joka päivä. Kolme tuntia päivässä on treenattu lämäyksiä lastulevykappaleen päällä. Kertaakaan mies ei ole käynyt ulkoilmassa. Hän on ärsytetty.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hermano analysoi Kärpät-Tappara playoff-sarjaa:

Viestin lähetti hermano
Hyvä näin. Niillä runkosarjavoitoilla tekee tosin tässä sarjassa yhtä paljon kuin Anita Hirvonen meikkipussilla. Ei paljoa auta. Tappara on vienyt kolme edellistä sarjaa, joten nyt on stna parempi olla meidän vuoro. Jos toisin käy, syntipukki on valmiina ja kivitetään Turkuun valoa nopeammin.

Ja Turkulaisten suosikki Jouko:

Viestin lähetti kausi
Vyko on lyhyessä listassa "Joukon onnistuneet hankinnat" aika kärkipäässä. Oli rekrytointihetkellä sm-liigan ehdotonta eliittiä. Jään housut pongottaen odottamaan kenellä hänet korvataan. Kasvatetaanko Paukkuselle tsekkitukka, jaetaanko Paukkunen uudella teknologialla kahteen osaan joista toinen manipuloidaan pelimieheksi vai tempaiseeko Jouko jonkun vanhan ässän hihasta.
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Dave virittelee:

Viestin lähetti Dave
Pesonen painaa kamat päällä 57,5 kg ollen yksi Kärppien vantterimpia jätkiä ja nostaa penkistä reilusti yli 40 kg, itse näin omin silmin kun pumppasin kyykkysarjoja vm. 89 Volkswagen Syncroa nostellen. Hentojen ja heiveröisten Kärppä-kukkakeppien heittely ympäri kaukaloa on muutenkin HIFKin juonikkaille ja väkivahvoille super-puolustajille niin arkipäiväistä touhua, että mitäs sillä nyt täällä sen kummemmin rehvastelemaan.
 

timosusi

Jäsen
Lukijoita johdatetaan melko ansiokkaasti voimailun saloihin:

Viestin lähetti kristian

...
PS:

squat = kyykky
deadlift = maastaveto
bench press = penkkipunnerrus

Tuossa nuo voimanostotermit englannin kielellä.

Mutta ohjeistus meinaa jäädä vajaaksi. Onneksi Kempes huomaa virheen:

Viestin lähetti Kempes
Hei Kristian!

Voisitko vielä kääntää seuraavat termit englanniksi:
hormonit
anaboliset steroidit
dopingtesti
kusta purkkiin
kilpailukielto
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
TBK viljelee huumoria liigan vahvinmies ketjussa. Varsinkin viimeinen lause saa suunpielet nykimään.

Viestin lähetti TBK
Jälleen huomautan samasta asiasta. Millainenkohan oli Rautakorven Tappara vuosina 99-00 ja 00-01? Niin agressiivisesti liikkuvaa ja taklaavaa joukkuetta saa liigasta hakae. Niin viihdyttävää peliä ei kukaan ole pystynyt liigassa sen jälkeen esittämään, kuin hetkittäin.

 

Kaivanto

Jäsen
Viestin lähetti HABS #11
TBK viljelee huumoria liigan vahvinmies ketjussa. Varsinkin viimeinen lause saa suunpielet nykimään.

Ilmeisesti löydät tuosta huumorin sekoittamalla Rautakorven myöhempien aikojen tehokkaan mutta tylsän pelitavan mainittuun aikakauteen. En minäkään enää kaudesta 00-01 erityisemmin puhuisi, mutta 99-00 ja varsinkin sen syksy oli todellakin äärimmäisen aggressiivista ja railakkaa koko kentän taklauspeliä ja kaikin puolin erittäin näyttävää, ja tämän allekirjoittaa varmasti myös moni ei-tapparalainen.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Nimimerkki JHag "erikoisten nimien ketjussa" totesi seuraavaa.


Hauskintahan tulee olemaan tulevaisuuden Bubeilla eli selostajilla, kun näistä tulee urheiljoitakin; "Ykkösradalta lähtee Suomen Rypäle-Muna Anjovis , jonka taustalla on Teline. Siis hänen valmentajaäitinsä Naima Teline."
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Tässä on ehdoton helmi puolentoista vuoden takaa. Asia meininkiä!

Viestin lähetti Kempes Tarjous ketjussa 13.07.2003 03:58
Tarjous

Kempes jurris, whsikey riittäää, acdc soi, vannekuja hki punaiset paidat ifk ja pool ja äkäinenmuia, tervetuloa

Seuraavana aamuna:

Viestin lähetti Kempes Krapulaketjussa 13.07.2003 11:39
Jaahas, olin jurrissa avannut oikein oman ketjunkin. Onneksi on lukossa, kun tarjoilu loppu ja muija vihainen. Hieman päätä jomottaa, mutta eikun uuteen nousuun. Krapula on vasta huomenna tai sitten ylihuomenna! Olin yöllä nostanut #25 Ruutu paidan taloyhtiön lipputankoon, oli ihan mukavaa hieman häpeissään äsken se noutaa pois! Hieman tuli penailtua...
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti Bon
Tässä on ehdoton helmi puolentoista vuoden takaa. Asia meininkiä!

Tämähän on yksi JA:n legendoista. Unohtumaton viesti, johon törmäsin heti julkaisemisen jälkeen itsekin kännissä kuin käki.. En muista edes yritinkös vastata.. taisi olla lukossa hetimmiten?

K
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Viestin lähetti Kaivanto
Ilmeisesti löydät tuosta huumorin sekoittamalla Rautakorven myöhempien aikojen tehokkaan mutta tylsän pelitavan mainittuun aikakauteen. En minäkään enää kaudesta 00-01 erityisemmin puhuisi, mutta 99-00 ja varsinkin sen syksy oli todellakin äärimmäisen aggressiivista ja railakkaa koko kentän taklauspeliä ja kaikin puolin erittäin näyttävää, ja tämän allekirjoittaa varmasti myös moni ei-tapparalainen.
Kyllähän tuo 00-01 vielä alkuun oli sammalaista rytinä/vauhti-kiekkoa, mutta kauden loppua kohti se muuttui entistä puolustusvoittoisammaksi ja muutenkin mielestäni pelaajilla ei ollut enään vapauksia kokeilla ihan mitä vaan, mutta kyllä tuolloinkin joukkueesta löytyi normaalia enemmän agresiivisuutta.

Tämän toisen Rautakorven visiitin ensimmäisen kauden jälkeen ei ole löytynyt liigasta joukkuetta, jonka peli perustuisi niin paljon agressiiviseen taklaamiseen ja kovaa liikkeeseen.
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Kaiser Soze
Rivetin murtunut sormi koki hämeenlinnassa ihmeluutumisen alle minuutissa. Siellä taitaa olla itsee Jeesus penkin takana ensiapulaukun kanssa.

Ältsin mageeta.

K
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Ei nyt välttämättä ole letkautus, mutta nimimerkkin Shayne kommentti Jarkko Ruutua käsittelevässä ketjussa tiivistää mielestäni Jaken erinomaisesti. Allekirjoitan tämän niin täysin.

"Kun fiksu pelaa tyhmästi, se on Jakke. Kun tyhmä pelaa fiksusti, se on Hannes."
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viestin lähetti sopuli
Nimim. Sasha ketjussa "Oletko saanut penaltia? Paransitko tapasi?"

Älä lyö lyötyä. Ironista kyllä, mutta ihan IMO Sashan kirjoitusoikeuksien poisto oli perustelujen vuoksi pahin virhe, mitä modet on koskaan täällä tehnyt, koska rike, josta Sasha menetti oikeutensa, ei tapahtunut Sashan toimesta eikä Sashan tunnuksilla.
 

Miguel

Jäsen
Ketjusta "Päässä soi..."

Viestin lähetti hanu
Pitikin tulla tänne kurkkimaan, nimittäin pitkähkön tauon jälkeen päässäni alkoi tietystikkin soimaan M. Alatalo ja "Puuhamaa on kiva paikka...".

Siinä teillekin, olkaa hyvä.

t. hanu

Tuskin tuo niin hauskalta tuntuisi, ellei viestin kirjoittaja olisi 45-vuotias, aiemman lukemani perusteella melko hillitty mies, ja viestin otsikko "Voi vittu mikä ketju".
 
Jostain syystä tämä Daespoon varsin osuva mielipide tänään Hockey Night fanclubissa vierailleesta Timo Kojosta nauratti itseäni kovasti.

Viestin lähetti Daespoo
Timo Kojo, vittu mikä turisti. Mitä järkee roudata jotain sekunda tangoprinssejä tai mikä vittu lieneekään studioon kun kaveri tietää aiheesta yhtä paljon kuin Juha Föhr heteroseksistä.
 

H-katsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko 2004-2005, Napoli
4. puolivälieräkamppailun antia:


Viestin lähetti Playmaker
IFK näytti kovuutensa käsilaukku-mallipojan ja Guinnesin ennätysten kirjassa "pisin silmien ulkoreunojen väli senttimetreinä" -sarjan voittajan johdolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös