Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 282 844
  • 7 387

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Mä en oikein ymmärtänyt miksi se sämpylän murentuminen vaikeuttaisi kurkusta alas menemistä.
Kyseessä oletettiinkin olevan "kuiva sämpylä". Oletko koskaan vahingossa vetäissyt henkeä kuiva, mureneva pulla tai sämpylä suussasi - ei, älä kokeile...
Toisaalta, ei sellaisen nieleminenkään sananmukaisesti mitään herkkua ole, jollei ole kupillista juotavaa joka suupalalle.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
@C.Orr kiskaisi mahtavalla viestillä maton väkisinhymyilijöiden alta Jokereiden osiossa. Hymy hyytyi niin pahasti, että ilmeisesti raportointiakin tapahtui joten en poliittisen korrektiuden nimissä linkkaa viestiä tähän, mutta käykäähän lukemassa. Löytyy siitä uudesta posi-ketjusta aja pitää sisällään KHL:n kaikki hyvät puolet. Sort of.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Tuossahan tuo. Hyvää settiä kyllä.

Positiivista on myös, että olemme saaneet maalilaulurepertuaariin lisää variaatiota tällä kaudella. Myös tylsän valkoiset pukukoppiseinät saivat toissa kaudella uutta raikasta ilmettä. Unohtaa ei sovi myöskään sitä, että nyt meille tarjotaan mahdollisuutta hankkia SKA:n fanituotteita ilman, että tarvitsee matkustaa junalla Pietariin. Ihan malttamattomana odottaa mitä uutta ja kivaa ensi kaudelle Roman on keksinyt, on se vaan sellainen ideapankki! Siksi se on kai menestynyt niin hienosti liike-elämässäkin. Iso ilon aihe on myös se, että ihan missä tahansa rytkyissä ei Arenalle ole asiaa, nuo poliittiset kannanotot kun ei KHL:ään kuulu millään tavalla. Pidän myös KHL:n rangaistuskäytännöstä. Polvitaklaukset kuuluvat olennaisena osana jääkiekkoon, kyseessähän on kontaktilaji eikä niistä pidä mitään pelikieltoja määrätä. Antaa poikien pelata. Keep your knees up! on moderni tuulahdus idästä, jonka olikin jo korkea aika korvata kulahtanut keep your head up -fraasi. En tiedä muista, mutta minua kiehtoo kovasti myös se, että maaleja saatetaan hylätä ja hyväksyä mielivaltaisesti. Se tuo oivan lisämausteen lätkään. Ihan samalla tavalla kuin hapankerma borsch-keittoon. Pyöristää sopivan rasvaisesti jo ennestäänkin moitteetonta makua.

Kiinan mukaantuloa en millään malta odottaa. Perinteitä lajista on vaikka muille jakaa ja maailman suurimpana muovin valmistajana Kiina on oikein sopiva jäsen KHL-perheeseen, tehdäänhän lätkäsyndit pääosin muovista, se on sitä synergiaa josta kannattaisi ammentaa oppia. KHL suuntaakin katseensa nyt niihin maihin, jotka suhtautuvat suopesti Venäjän maailmanvaltaa tasapainottaaviin toimiin kuten Pohjois-Koreaan ja Syyriaan. Ihan jokapoika ei olekaan käynyt pelaamassa lätkää Damaskoksessa tai Pjongjangin kiekkopyhätössä. Odotan innolla Kim Jong-unin ihmetekoja paikallisen KHL jengi Pjongjang Miraclesin paidassa. Tekee todennäköisesti enemmän maaleja kuin Putin. Saa ottaa talteen.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Hymistelen töissä keskenäni tuolle Jokereiden KHL-visiitille. Vähän tärähtäneenä saatetaan pitää.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
@C.Orr kiskaisi mahtavalla viestillä maton väkisinhymyilijöiden alta Jokereiden osiossa. Hymy hyytyi niin pahasti, että ilmeisesti raportointiakin tapahtui joten en poliittisen korrektiuden nimissä linkkaa viestiä tähän, mutta käykäähän lukemassa. Löytyy siitä uudesta posi-ketjusta aja pitää sisällään KHL:n kaikki hyvät puolet. Sort of.

Ei kestänyt kupoli kaikilla tosiaan. C.Orrille aplodit. Hyvin sohaistu.

Ei mestaruuksil välii kun saa nähdä parhaita pelaajia kentällä.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Sportilla on se etu Lukkoon nähden, että täällä syntyy vain 200 poikaa vuodessa ja Ässät ja TPS on heti heiluttamassa seteleitä jos joku on toisia lahjakkaampi.

Rahallahan ne Raannat, Elot ja Saaralat onkin aina viety. Kyllä taas köyhää RTK.. Lukkoa sorsitaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Tifosilta kyllä hyvä heitto. Tuo vessassa kasvanut kusipää on kyllä aivan uskomaton tapaus. Noin vihamielistä meininkiä eivät ylläpidä kuin reppanat, ja siihen ryhmään tämä on tiedetty kuuluvaksi jo hyvän aikaa...
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Haha joo.
Tämä on ehkä jatkoajan masentavin ketju (miksi edes luen tätä paskaa). Joku jantteri oli muuttamassa ulkomailta Suomeen ja firma tarjoaa autoedun ilmeisesti varsin löyhillä rajoituksilla, ja mikä on tämän jätkän valinta: Passat. Volkswagen Passat. Ehkä Skoda? Voi jumalauta sentään. Jonkun tutulla oli ollut Sitikka, josta oli tykännyt, mutta ei sellaista silti missään nimessä, vaan "VAG ehdottomasti". Golf Variantin vaihtovinkit, Octavian umpiossa kosteutta. Ja jollain oli BMW X3 joka on oikeastaan auton vastine sille että roikottaa kasuaalisti bleiseriä olalla, sellainen kiinteistönvälitystoimiston myyntipäällikön valinta.
Mikä vittu teitä vaivaa?

edit: ah joo, Seatin ja Audin muovisuuden vertailua.
Tuli autoiluketjuun kunnolla säpinää.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuli autoiluketjuun kunnolla säpinää.

Huutonauroin aamukahvini pitkin näppistä, kun tuon luin. Erityisesti lopetuksena oleva "mikä vittu teitä vaivaa" sai nauramaan. Sitten vaan santsikahvi kuppiin ja näpyttämään äfvitosta, että koskas niitä Passat-miehiä ilmestyy ja äkkiähän se sitten tapahtuikin.

Faijani sanoi muuten aikoinaan, että "maailmassa on kaksi autoa; Mersu ja jokaisen oma".
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Kyllä paskaa pitää osata kehua paskaksi, kun siihen otsikkotasolla melkeinpä rohkaistaan. Jos ketjun nimi on "Paskat bändit", niin silloin olisi todella outoa käytöstä, jos jostakin suolikuonabändistä ei käytettäisi sen ansaitsemia nimityksiä.

Ellei joku joudu tekemään sellaista ammatikseen, niin harva meistä tosiaankaan kuuntelee huonoja artisteja. Sen sijaan moni joutuu kuulemaan sellaisia joko sattumanvaraisesti tai jopa vasten tahtoaan. Vaikea on lakata välittömästi kuuntelemasta, jos Guns N' Rosesia vyöryy kaiuttimista korviin esim. jossakin ravintolatilassa. Vaihtoehtoja on silloinkin useampia. Tuolloin on mahdollista esimerkiksi pyytää henkilökuntaa vaihtamaan heti musiikkia johonkin kelvollisempaan. Todennäköisesti musiikkia soitetaan jostakin tietokoneelta tai muusta härvelistä, johon on esivalittu tietynlaista musiikkia soitettavaksi tuntikausiksi, ja jota henkilökunta ei ehdi/halua/viitsi ryhtyä muiden töidensä ohessa sorkkimaan. Tällöin päämäärätietoinen asiakas luonnollisesti mukiloi kyypparin nyrkillä tai tuopilla, koska tämä on niin yksinkertainen huussinlunkku, että suostuu työskentelemään ravitsemuslaitoksessa, joka soittaa asiakkailleen Guns N' Rosesia. Asiakasta ei voi samalla tavalla syyttää tyhmäksi, mikäli tällä ei ole ollut ennakkotietoa siitä, että kyseisessä ravintolassa voidaan soittaa ämyreistä Guns N' Rosesin tuotantoa. Sitten voi, jos erehtyy uudestaan samaan paikkaan.

Ihmettelen, miksi ihmisen nimi tai edes itse keksitty taiteilija- ym. nimi on Axl. Ihme pelleilyä ja kakaramaista tärkeilyä. Brittiläisen ja saksalaisen kulttuurin maissa ihmisen nimi voi olla Axel, skandinaavisissa maissa Aksel ja Suomessa Akseli. Akseli, se on miehen nimi se. Axl on taas väärinkirjoitettu muoto, josta on jätetty yksi oleellinen vokaali pois. Lausuttuna Axl taas viittaa huolimattomaan tai toistaitoiseen äänenmuodostukseen, joka voi puolestaan olla merkki puheviasta, ellei peräti jonkinasteisesta kehitysvammasta.

Akselin kun laittaa asialle, niin johan nousee heinä seipäille ja kaatuu puuta motti poikineen, kyllä on jämpti niin. Töiden päälle Akseli lusikoi rokat ynnä ryystää väkevät kahvit, ja jälkiruoaksi nai niin että seinähirret rytisevät. Ja aamulla saa korvessa luikkia pakoon veljemme jänö, kun Akselin moottorisaha rämähtää käyntiin ennen puolta kuutta. Niin se on kelpo mies tuo Akseli. Jos taas Axl sattuu laahustamaan heinäpellolle, niin sehän saatana tökkää vahingossa hangonpiikin jalkaterästään läpi, niin avuton tollo se on. Mottimehtälle menemisestä ei ole Axlin kanssa syytä keskustella edes alun vertaa, itkun päästäisi ilmoille moinen turhake kumminkin. Saisikohan Axl edes sahaa käyntiin, enpä löisi vetoa. Jos sille sahan laittaisi valmiiksi käyntiin, niin sitä voisi kilvan arvuutella, tuleeko konkeloita vai ruumiita.
Mainiota sanankäyttöä a la @Pisin Kääpiö 186cm. William Bruce vaihtanee nimensä aivan lähipäivinä, kun sattuu seuraavan kerran kirjautumaan palstalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös