Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 548
  • 7 387

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toisten vahingoille ei saisi nauraa, varsinkin kun puhutaan ruoanlaittoon liittyvistä pyhistä asioista, mutta tämä episodi oli sen verran mielenkiintoisesti kuvailtu, että meinasin ääneen nauraa: Jatkoajan keskustelupalsta - Yksittäisen viestin lukeminen - Vitutusketju

Nauroin myös ääneen, vaikkei se varmasti kirjoittajan tarkoitus ollut. Sääli, varmasti hyvä paistinpannu.

Kepeät mullat paistinpannulle. Varmasti on ollut enemmän kuin perheenjäsen, pitkät vuodet ja monet yhteiset kilometrit kuitenkin vyöllä. Sääli, mutta kyllä, nauroin. Sorry siitä.
 
Viimeksi muokattu:

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Tää oli loistava, ja sikälikin hyvä että sisälsi myös sivistävän osion: Valkoisella miehellä olisi pieni pippeli samasta syystä kuin lappalaisella on pieni korvanipukka. En ole tullutkaan ajatelleeksi tätä.

Tämä on itseasiassa ihan oikeasti juuri se syy, miksi valkoisella miehellä on penis pienempi löysänä. Evoluutio on miniminoinut ihon pinta-alaa kylmissä oloissa, koska se on ollut hyödyllistä. Kokoonhan ei peniksen koko löysänä toki vaikuta, sillä kyllä siitä nysästä voi silti tulla erektiossa melkoinen perseenrepijä.
 

M10

Jäsen

¤Kane¤

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Muistaakseni kyseinen keittäjämestarihäiskä tippui taannoin noin 4-5 metristä parvekkeelta ja joutui sen vuoksi pitkälle paikkausreissulle. En kyllä tuon jätkän kanssa mielelläni olisi samoissa lähitiloissa. Onnettomuusaltis riskitekijä. Tsemppiä kuitenkin, ihan vilpittömästi.


Kyllä on tiputtu ja vielä hengissä kurnutellaan ja kaikki muut paitsi tuo rasvapoltto homma on olleet itsestä riippumastomattomista syistä johtuvia.

Nyt jälkikäteen hymyilyttää koko rasvanpolttohomma mutta alkuun hieman korpesi.

Linkki siis kuviin jossa pahasti vahingoittunut polvi ja pari tuubia rasvaa.
20131124 030208 - Aijaa.com


Ja eihän nämä varmaankaan tähän ketjuun olisi kuuluneet mutta menkööt nyt saatana johonkin.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Kinastelu kaipaa aina kärjistyksiä.

Jatkoajan keskustelupalsta - Yksittäisen viestin lukeminen - SM-liigan kannattajatoiminta 2013–2014

Mulle ei nyt aukene että miksi sitä lippua pitää heiluttaa muiden edessä silloin kun peli on käynnissä? Mikä idea sillä on? Meinaatteko että kaikki katsoo teitä silloin "Ohhoh, katos Rauno kun pojat heiluttaa hienosti lippua. Ai siellä tehtiin maali? No helvetin hienosti pojat silti huiskuttivat."

Ei mahdu mun pääkoppaan, ei sitten niin millään.

On se tiedossa että porissa kannattajakulttuuri junnaa perässä. Ei tarvitse tulla erikseen kertomaan.

Seuraavaksi varmaan kehotat katsomaan ottelut kotona telkkarista? Saako siitä scene-pisteitä jos pyydän emäntää löyhyttelemään lakanoita siinä ruudun edessä ottelun ajan?
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Tuomariletkautuksia n. jokaisesta otteluketjusta:

Toinen rankkari jo tähän peliin jää puhaltamatta Red Wingsille. Noh, jos nyt edes 5vs3 saataisiin maali.

Komedia jatkuu. Noh, näköjään NHL:ssäkin tuomarit voivat vetää pelin täysin vihkoon, vaikka ovatkin ammattilaisia. Tosin onneksi harvoin tällaista näkee tällä tasolla.

Tuosta taklauksestako Väänänen sai jäähyn? :D

Mitä helvettiä, tuomareilta edes käsi nouse ennenkuin Immonen jää pitelemään kättään kulmaan. Täysin puhdas ja komea niitti. Kielletään taklaaminen sitten samantien kokonaan, jos tällaisista aletaan jäähyjä puhaltamaan.

Naurettava puhallus Jerelle. Pieni hipaisu kylkeen mailalla ja boxiin. Heti perään selvä väärä vaihto jäi Pelicansilta puhaltamatta. No kestihän se kelvollinen tuomarointi tänään hieman yli erän verran. Eteenpäin on menty.

Noin rankkari vielä tuosta hipaisusta Teemu Nurmelle. Ei sentään saa edes laukausta aikaseksi.

Ja tuomarit paskoo lopulta taas housuun, kun tarpeeksi pitkään kotiyleisö ulvoo. Erikoiseksi on mennyt fanitouhu Raumalla.

Hyi vittu mikä taklaus Taipalukselta. Ketään tosin ei varmaan yllätä, että tuostakin saatiin tasajäähyt arvottua.

Noniin, Ruutu 1-1!

SItten odottelemaan Rantalan seuraavaa aivopierua.

Mikähän on Rantalan seuraava peliliike, jotta Saipa saadaan takaisin peliin.

Arpokaa tästäkin päällekarkauksesta vielä tasajäähyt. Pentikäisellä ei pää kestä tulla taklatuksi.

Aikamoinen housuunpaskominen tuomareilta tämä ulosajo. Puhdas taklaus. Harvemmin noin kokenut kaveri kuin Koivu ajaa tuollaiseen miinaan itsensä.

Tuomarit taas lyönyt Areenalla pillin taskuun kolmannessa erässä. Pullikin sai moneen kertaan roikkua Semirin paidassa ilman jäähyä.

Tuskin ketään Raksilan kotituomarointi yllättää enää.

Tuli vaan mieleen, että eikai ne tuomarit voi aina onnistua? (hymiö)
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tää Lampisen keräämä kooste on ehdottomasti tämän ketjun kamaa. Timanttista materiaalia.

Edes ammattituomarit eivät osaa! Raskasta.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Viime vuonna lähes tismalleen näihin aikoihin, kun Ässät oli sarjassa 12., lähetin Karri Kivelle kuuluisan tekstarini: Jatkakaa samaan malliin, peli on hyvässä kuosissa, on enää vähästä kiinni, että homma aukeaa. Ja niinhän se aukesi.

Nyt voisin lähettää Pekka Virralle tismalleen samanlaisen viestin. Ehkä lähetänkin.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Kysy Seppäseltä ja Mäkiseltä -ketjussa:
1. Se jäi vielä vähän epäselväksi, että kun tänä syksynähän Valtteri Filppulaasta tuli Jevgeni Malkinia parempi, niin kuinka paljon parempi Filppulasta sitten tuli?
Ähähähähähä!
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ahahhah, YOLO 1922 listaili TPS:n positiivisuusketjuun asioita TPS:n illan voiton jälkeen jossa myös Palmrothkin (Jurcinan lisäksi) teki maalin:

-Meillä on oikea viivapeloite ylivoimassa (en tarkoita Palmrothia vaikka moni varmasti niin jo luulikin, vaan Jurcinaa ;)
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
FASLapsi imitoi Jatkoajan Jokerifaneja:

Yritänpäs kohottaa SaiPan asemaa maailmalla matkimalla hieman tulevaisuuden KHL-seuran faneilta viime aikoina tarttunutta puheenpartta:

Vittu meidän jengi on taas niin paska, tänään taas saa hävetä ku Ässät hakkaa meidät 40-0, kaikki tota nätimmät lukemat on plussaa ja ihme. Tirkkonen on ihan sekasin taas ja arpoo kaikki ketjut ihan päin persettä, mutta sama se miten päin ne paskakikkareet on sinne himmeliin aseteltu ku koko joukkue on sontaista ripulia. Maalilla on joku saatanan vanhus tai Italiasta kärrätty reikäjuusto, ei vittu hyvin vedät Kallioniemi oisko aika tehdä jotain?

Pakkeja ku kattoo ni tekee mieli oksentaa ja oksennankin, hyvin vedetty Kallioniemi ku tommosia jätkiä on pelaajisto täynnä eikä sitä Zdeno Charaa oo vieläkään hankittu, Erik Karlssonkin kelpaisi mutta eihän toi vitun Kallioniemi tietenkään sitä tänne saa koska on sokea paska ja idiootti.

Hyökkääjistä sit, siellä on jotain vitun Hämäläisiä vaikka kuinka monta, ja sit jotain muun nimisiäkin, ykkösketjussa on ehkä yks jamppa jota voi likinäköinen ja äärimmäisen positiivisesti ajatteleva mielenvikainen kutsua hyvänä päivänä jääkiekkoilijaksi, kaikki muut hyökkääjät tekisi parempaa tulosta hidastustöyssyinä ku SM-liigajengin hyökkääjinä. Noista ei oo Mestikseen, ei ees Suomi-sarjaan. Hyvin vedät Kallioniemi, ei vissiin kannata hankkia sitä Datsjukia ja Crosbyä, niin ja missä vitussa Sedinit viipyy? Ei ku osta vähän lisää Hämäläisiä saatanan urpo.

Tuomarit varmaan viimeistään vetää SaiPaa rektaaliin niinku aina, jos ei Ässät tee tänään 35 ylivoimamaalia ne on sitten toiseksi paskin joukkue koko universumissa, paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee.

Mun paskaakin paskemmassa kristallipallossa lukee Ässät - SaiPa, 5000 - paska. Ei tääkään paska näköjään enää saa mitään tolkkua tästä paskasta, varmaan Kallioniemi tänkin hankkinu.

Vittu mä vihaan tätä jengiä ja liigaa ja lajia ja maailmaa, kaikki on paskaa, ampukaa tekin kaikki siellä ittenne mut ampukaa joku sitä ennen mut. Kallioniemi on homo.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
pettter puhuu jälleen asiaa:
Joo kyllä mäkin kuuntelen laidasta laitaan, räppiäkin jopa, mutta en sentään Cheekkiä. Raptorikin on paljon parempaa. Siis miettikää vaikka. "Oi beibe, mä rakastan sua oikein kovasti, miksi ihmeessä isäsi on rovasti. Muuten toisiamme suutelisimme, auringonlaskuun ajaisimme. Olet kaunis ja minä voimakas, ah, sulla on ihana varvas! Haluaisin kovasti riisua paitasi, nähdä ihanat rusketusraitasi jne. Ja siis verrattuna Cheekin sontaan "Hei! Sokka irti, jee! Sokka irti, jee! Jee-ee-e-ee-e! Sokka irti, mä vedin päivin öin. Läträsin vaan kesän, duunit laiminlöin. Boom boom pow, mä vedän sokan irti rohkeut kun rokan silmis, paukkuu kun sotafilmis Boom shakalaka tulta saatana. Ruuti on kuivaa, mukis on märkää" ja vielä kun lisää tuonne väleihin ne naurettavat ja nolot öööö-huudot. En mä tuollaista viitsi kuunnella, enkä oikein usko että kukaan kaverikaan.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Penkinlämmittäjän ihmettelyt Steegilin yltiöpäistä positiivisuutta kohtaan.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Itse toivoisin Junnon vetävän välistä ja kaappavan Miroslavin Kärppiin.
Mikä olisi mieltä ylevämpää, kuin Raksilan perjantai-illassa 6000 lestaa kannustamassa Satania tsemppaamaan?
Olisi siinä viikonlopun kinkereillä jutun aihetta kun pitäisi tunnustaa syntejä:"Huusin Saataanaa kaksi ja puoli tuntia..."

Mulle huumori osu ja uppos. Vielä, kun perään joku oululainen vetää palkokasvia nenään senkun ehtii, niin nam.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lampisen jjoni kokoelma tuli kyllä hyvään saumaan. Kaverin tekstejä en ole koskaan nähnyt missään muualla kuin otteluketjussa ja sanoma on AINA hyvin samanlainen kuin noissa ulinoissa. Hieno mies.Tai poika.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Tallinnan reissu sujuu hyvin, ja pettter nauttii elämästään, tämä viesti prostituutioketjusta:

Missä mummun pikkutyttö on? Missä? Missä mummun pikkutyttö on? Tui tui. Onko pyllyreikä hellänä? Onko? Tui tui.

Buahhahhahhaa!

Yhdyn kollektiiviseen naurahdukseen sillä aikaa kun pettter yhtyy mummon pikkutytön pyllyreikään. Toiset sitä keskustelevat prostituution eduista, haitoista ja moraliteeteista, pettter sen kuin painaa menemään!
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Tallinnan reissu sujuu hyvin, ja pettter nauttii elämästään, tämä viesti prostituutioketjusta:



Yhdyn kollektiiviseen naurahdukseen sillä aikaa kun pettter yhtyy mummon pikkutytön pyllyreikään. Toiset sitä keskustelevat prostituution eduista, haitoista ja moraliteeteista, pettter sen kuin painaa menemään!

No jaa, noihin pettterin juttuihin väkisin tällä palstalla törmää, enkä kyllä käsitä, miksi sitä jonain sankarina pidetään. Ilmeisesti ei enää pelkät maininnat reissuista herätä huomiota riittävästi, kun on pitänyt alkaa kuvailla, miten suurin piirtein väkisinmakaa seuralaisiaan. Aika etovaa, pakko myöntää. Mutta saa kai sitäkin ihailla ja hihitellä mukana.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
No jaa, noihin pettterin juttuihin väkisin tällä palstalla törmää, enkä kyllä käsitä, miksi sitä jonain sankarina pidetään.

Itse olen aika rehellisesti sanoen kyllästynyt noihin juttuihin. Muutaman kerran valtavirrasta poikkeava suorasukainen tyyli jopa nauratti, mutta nyttemmin maku on mennyt. Jotenkin vain yhden aiheen ympärillä pyörivää turinointia ei jaksa viestistä toiseen jos yllättävyys ja uudet tuulet ovat kateissa.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Itse olen aika rehellisesti sanoen kyllästynyt noihin juttuihin. Muutaman kerran valtavirrasta poikkeava suorasukainen tyyli jopa nauratti, mutta nyttemmin maku on mennyt. Jotenkin vain yhden aiheen ympärillä pyörivää turinointia ei jaksa viestistä toiseen jos yllättävyys ja uudet tuulet ovat kateissa.
Älkääs nyt. pettterillä on faninsa, joten annettakoot sillekin facebookin salaseuralle nauramisensa aiheet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös