Bongaa julkkis!

  • 1 328 904
  • 4 553

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Aki Linnanahde oli katsomassa TuTon peliä eilen. Katsoin, että onpas siinä tuttu kaljupää.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Juha Reini oli katsomassa TPS:n matsia. Kyllästyi juuri ennen ottelun viihdyttävintä hetkeä, eli rankkarikisaa, ja missasi tuon aikaisen kotiinlähtönsä takia.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Job Dragtsma ylitti kadun laittomasti Turun keskustassa tänään. Kenties minä tein saman rikkeen, mutta se ei ole olennaista. Dragtsma ilmeisesti oli tulossa erään kaljabaarin suunnalta, käveli senttimetrin päästä ja taisi tajuta, että minä tiedostin henkilöllisyytensä.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Tänään tuli bongattua Marko Paananen Helsingin keskustan Stockannilla. Vaikutti kiireiseltä ja mikä pisti silmään, oli hänen päällään olevat valkoiset college-housut. Luulisi sisustusarkkitehdin pukeutuvan vähän tyylikkäämmin.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Joko Hans Välimäki tai kovasti hänen näköisensä mies siemaili Areenan klubipuolella olutta kesken toisen erän.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään meinasin törmätä yhteen mummeliin. Hitto katsoisi taakse kun kävelee...

Mutta se punapää olikin rouva presidentti. Hetken jo mietin että pitääkö tässä vetää käsi lippaan ja tehdä joku ilmoitus. Rouva presidentti, tykkimies pettter valmiina palvelemaan isänmaata. Aseistuksena 50mm kertaalleen laukeava kanuuna plus repussa pari Molotovin koktailia, mutta valitettavasti tuo keskiolut on niin pirun huonosti syttyvää. Ilmoitti alikersantti meikäläinen.

Edit.
Martin markkinoilla Kaapelitehtaalla.
 
Viimeksi muokattu:

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Paavo "Hooligan" Arhinmäki tuli Mariankadulla vastaan pukeutuneena maihariin ja valkoiseen pipoon. Ei sentään käsipäivää sanottu, vaikka toverin kanssa onkin joskus muutama sana tullut hallissa vaihdettua.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
TPS:n jalkapallon edustusjoukkueen keskikenttämies Wayne Brown ajoi tänään Turun keskusta-alueella. Ennen illan Blues-ottelua hallin käytävällä käveli vastaan Tomi Aalto, TPS:n hallituksen puheenjohtaja. Kiire miehellä oli. Kenties Oulun Kärppien ottelu oli alkamassa netistä tai televisiosta. Sen verran kovia kärppäkannattajia nämä Tepsin pukumiehet ovat. Mikäli nimimerkkiä Jalasvaara on uskominen - ja miksei olisi - oli Aalto bongattu ottelun jälkeen käytäviltä ylpeä hymy kasvoillaan. Kärpät voitti.
 

Baldrick

Jäsen
Jussi Saarinen suht hyvässä liemessä Jyväskylän Old Brick's Innissä eilen. Ei yrittänyt enää taivuttaa "tseneral mänitsöötä" oikein. Siitäkin olen varma, että Saarisen haastattelu ei olisi siinä solmussa meinannut onnistua. Yhyhyhyhyyy.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikko Kivinen lensi eilen kanssani Helsingistä Rovaniemelle.

Miksi mulle tuli mieleen Lumiukko-elokuva?
Tismalleen sama mielikuva tulvahti päähäni tuosta Jääkaapin bongauksesta. Ja miten kaunis mielikuva se onkaan. Nuoren Peter Autyn miehekkään 'Walking In The Air' -tulkinnan säestyksellä näen sieluni silmin, miten Lapinlahden lintujen menestysvuosien aikaisessa lihassa oleva Mikko Kivinen nappaa nuorta Jääkaappia kädestä kiinni talvisella pihamaalla ja tempaa tämän ilmojen halki.

Tämä kaikki siis tietenkin sen jälkeen, kun Kivinen on käynyt Jääkaapin öisessä himassa häiriköimässä, piirrellen mm. äiti-Jääkaapin huulipunalla pillunkuvia seiniin ja paskantamalla perheen pakastearkkuun. Vai miten se tarina menikään.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
FC TPS:n pelaaja Dennis Okaru bongattu sekä eilen että tänään Turun keskustassa. Käppäili siellä musiikit korvillaan iloisesti laulellen.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kulunut vuosi on ollut kyllä onnistunut ketjun otsikossa mainituissa merkeissä. Kesällä tapasin suursuokkini Ville Haapasalon ja eiliselle oli tipahtanut kutsu Madventuresin poikien uuden kirjan julkkareihin. Vielä jos ehtisi tämän vuoden puolella bongaamaan ex-YleX-juontajan Tuomas Rajalan, niin alkaisi olla hattutemppu koossa. Rajalan kohdalla harmittaa, että molemmat todistettavasti liikuttiin kesällä Leprassa samaan aikaan, mutta allekirjoittanut ei mieheen valitettavasti törmännyt, toisin kuin useampi tuttu.
 

Liitteet

  • madventures_cotton.jpg
    madventures_cotton.jpg
    52,3 KB · kertaa luettu: 844
  • cotton_ville.jpg
    cotton_ville.jpg
    47 KB · kertaa luettu: 877

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt tuli SaiPa-HIFK matsissa kovanluokan bongaus, oikea TV-tähti, Sinkkulaiva sarjassa esiintynyt Tony, oli HIFKin miehiä
 

Seymon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punakeltaiset och världens bästa Karlsson
Pistäkää paremmaksi, Harri Rindell bongattu Kontulan kuntokellarissa.

kiva-Harri käy aika usein kyseisellä salilla. Joitain vuosia sitten Harri kävi kuntokellarissa viikottain. Aina välillä se heiluu myös Herttoniemessä.

N. kuukauden vanhana bongauksena Jere Karalahti Itiksessä ilmeisesti vaimonsa kanssa. Myös Tomek Valtonen bongattu muutaman kerran Itiksestä.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Matin ja Tepon Teppo käveli Turussa vastaan eilen, lähellä rautatieasemaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös