Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 389
  • 7 387

Anonymous

Jäsen
Näin on

Linkki Sim_Samin hieman ironiseen viestiin.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Nyt oli kyllä osuttu asian ytimeen. Varsinkin viimeinen kuva tyhjensi pankin.

Okei, symbolisoi ehkä porilaisuutta, mutta kuvan hemmo on kyllä asunut jo parikymmentä vuotta Tampereella. Ehkä tamperelaiset eivät vain halua tuoda sitä asiaa kovin innokkaasti esiin.
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Toronton tuoreen draft pickin ensimmäisen haastattelun jälkeen:

J.Petke kirjoitti:
Oliko tämä Gauthier se Schwartzeneggerin kodinhoitajan kanssa tehty lehtolapsi?
 

Räpylätassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Avalanche
Toronton tuoreen draft pickin ensimmäisen haastattelun jälkeen:

Mulla on sellanen tunne, että opetellut puhumaan samalla kun on katsonut ensimmäistä Kummisetää.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Lähtökohtaisesti en TOJ-juttuja tänne viitsi lainailla, koska se vitsi on jo wanha, mutta nyt msg osui niin hyvin vastapalloon että mahtuu Scott Stenvensin top-10:iin.

Ihanko oikeasti näin moni Jokerikannattaja on innoissaan siitä, että omaa seuraa aletaan pyörittää suomalaisen moraalin kannalta katsottuna RIKOLLISELLA rahalla, ja että omasta seurasta tulee Venäjän suurvaltapolitiikan pelinappula? Oli nämä Rotenbergit sitten Suomen kansalaisia tai ei, niin samaa sarjaa ne on Venäjän oligarkkien kanssa. Ennenkuin alatte väittää, että ei näitä rotenbergejä ole mistään tuomittu, niin käsi sydämelle: kuinka moni todella pitää oligarkkeja rehellisinä kavereina?

Olisiko sinulla tästä tarkempaakin tietoa? Kerro ihmeessä!

Tässä yhden melko hyvin Venäjän asioista perillä olevan nimimerkin kommentti suurseura Omskin omistajasta

Hieman vituttaa että Abramovich käyttää Venäjän kansantaloudelta Jeltsinin aikana pöllimiään rahoja brittifutikseen. Käyttäisi rahansa edes Venäjällä.

Tämä nimimerkki tosin on ennekin heitellyt 'tietoja' ilman lähteitä eli luotettavuus sinun pitää itse arvioida.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lähtökohtaisesti en TOJ-juttuja tänne viitsi lainailla, koska se vitsi on jo wanha, mutta nyt msg osui niin hyvin vastapalloon että mahtuu Scott Stenvensin top-10:iin.

Hyvä että laitoit tuon tänne koska itsekkin sitä yritin, mutta jotain sähläsin lainauksien kanssa ja se meni ihan päin helvettiä. En sitten jaksanut ruveta korjailemaan ja luotin siihen, että joku on kanssani samaa mieltä. Kiitos.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Ainoat sentterit joita Karavaanari luultavasti tällä hetkellä katselee, ovat ne autoilijoiden keskisormet, kun ne pääsevät vihdoin ohittamaan Karavaanarin Camping 7400 XLS-mobiilikodin, joka vetää seiskatiellä tuollaista 3,5 kilometrin jonoa keskinopeudella 48 km/h.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En jaksa lainata näitä erikseen tänne mutta ihan viihdyttävää settiä on ollut tänään luettavissa niinkin yllättävästä ketjusta kuin "Vähiten arvostamasi nimimerkit?".
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Ja tässä varsin osuva kuitti Dimebagin, Eltonin ja muiden vastaavien KHL-tärinään.

Joo joo, toi nyt vaan on tota SM-liigafanin kateellisuutta. Itse ryhdyin KHL-faniksi, kun Kale, Hjallis ja Timoshenko ilmestyivät uneeni viime yönä ja kertoivat että KHL:ssä fani voi olla jopa 8 kertaa kateellisempi kuin SM-liigassa! Kaikki on siellä isompaa, myös kateellisuus. Joten heitän hyvästit tälle puuhasteluliigalle ja sen puuhastelevalle kateellisuudelle. Ryydy sinä ja muut SM-liigafanit tuohon 0,125-kertaiseen maksimikateellisuuteen. Vittu mitä puuhastelua. Olen muuten käynyt KHL:ssä ja kokenut hetkellisesti tuon 8-kertaisen kateellisuuden ja täytyy sanoa että can't wait! Ostin pojalleni reissulta "I can envy eight times more than you can ever dream of envying!"-paidan. Pojan luokkakaverit olivat "hieman" kateellisia pojalleni tuosta paidasta.

Ja kuulin rintamalta, että hevoskomppanian pojat olisivat sanoneet, että rykmentin eversti olisi kuullut, että Putin olisi sanonut radiossa, että KHL laajenee tulevaisuudessa 200-kertaiseksi, joten myös kateellisuus laajenee 200-kertaiseksi! Ja kuulemma tämä ei maksa kenellekään yhtään mitään! Ryssissä kaikki vaan laajenee ilman kustannuksia, jumalauta kapitalismikin on vihdoin saatu 100%:n hyötykäyttöön.

Sent from my Lada 1500 XLS using NMT 450 and no brains
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
En jaksa lainata näitä erikseen tänne mutta ihan viihdyttävää settiä on ollut tänään luettavissa niinkin yllättävästä ketjusta kuin "Vähiten arvostamasi nimimerkit?".

Juuri tulin tätä tänne raportoimaan:

Yksi Jokeri-höperö vielä lisää, niin tiedämme ketkä jakoivat patongin.

Mielestäni veli Johannes ansaitsee kesä-heinäkuun kuukauden jatkoaikalainen -arvonimen pelkästään tällä lohkaisulla.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Täältä aidan selvästi kateellisempien puolelta myös bittipeukalo Stigun osuvalle kirjoitukselle. Voimakas myötähäpeä kuvaa tällä hetkellä tuntojani jokeripuolen muutaman kanssafanin uhoamista katsellessa. Valitettavan usein se vaan menee tällaiseksi, kun kerrostalopihan rikkaan perheen kaksospojat saavat uudet fillarit muiden vedellessä edelleen isältä saadulla vaihteettomalla Helkamalla.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eltonilta Fingerpori-tason "servaus" Jokerien keskustelualueella päivystäville räksyttäjille:

Poju Zabludowicz ei tykkää Hjalliksen Areena-kaupoista Timtshenkon porukalle. Pojun mielestä Hjallis rikkoi hyvää liikemiestapaa, kun ei ketonut Timtshenko-kaupista ja osti muilta omistajilta osuuksia, vähän ennen myyntiä.
IS: Suomalaismiljardööri Zabludowicz sättii Harkimon hallikauppaa - Urheilu - Helsingin Sanomat

Kun tätä palstaa lukee niin huomaa ettei ollut ainoa poju joka kaupoista on mielensä pahoittanut...
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
En nyt lainaa mitään tuosta viestistäsi, sen verran viturallaan siinä olivat linkit.

Niinpä voi nähdä asioita eri tavoin. Väärin, ja kuten minä, oikein. Ilahduin "Kääpiön" viesteistä ja toki ymmärsin jo lukematta ketjun nimimerkkejä nähdessäni, että lippahattumoukat yrittävät vängätä vastaan. Ei siinä JZZ:n kommentti näyttäytynyt minulle minään nasevana vastapalloon potkaisuna vaan lähinnä nolona yrityksenä puolustella huonoja tapojaan. Vähän niin kuin äänekkäästi räkiminen julkisilla paikoilla, kyllä sitäkin varmasti moni puolustelee, ei kai ne muuten äänekkäästi räkisi julkisilla paikoilla.

Erityisesti tämä kohta - joka on vieläpä loogisesti pitävä vastine - oli hauskaa luettavaa:
Sen sijaan löysähousuidentiteettiään lippahatulla varjelevalla murrosikäisellä nulikalla ei ole tällaisia perusteita lakinkäytölleen sisätiloissa. Jos räppiääliön lippapipo sallittaisiin vain siksi, että nuori mies haluaa pukeutua näin, niin toki muidenkin on saatava pitää sellaisia päähineitä koulutunneilla, jotka ilmentävät mihin hyvänsä viiteryhmään samaistumista. Löysähousu haluaa lippahatullaan ilmentää kuuluvansa kokkelin myynnillä rikastuneiden afroamerikkalaisten klaaniin. Entäpä jos osa oppilaista kokee voimakasta samaistumisen halua kansallisasuisiin meksikolaisiin? Samassa hengessä tulisi myös puolitoistametriset sombrerot ehdottomasti sallia. Puhumattakaan tietysti neljän tuulen pipoista, paavinhatuista ja inkkaripäähineistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös